• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Merhaba, beni de aranıza alın bende inşallah 21 eylülde evleneceğim... sadece dügün yerini hallettik. kına mekanına da karar verdik inşallah pztesi sözlemeyi yapacağız. bide balayımız hazır. başka hiç birşey yok. tüm hazırlıklara temmuzda başlamayı düşünüyoruz. çeyiz namınada çok birşeyim yok... ama nedense pek rahatım nasıl olsa halledilir modundayım.

ben geçen hafta gelinliğimin siparişini verdim.ve şaka gibi,29 eylül düğünüm,gelinlik 15 eylülde geliyor.düşünün tadilatı vs heralde stresten ölüyor olacağım.o yüzden gelinlik siparişleriniz için geç kalmış sayılabilirsiniz biran önce halletmeye bakın.

az mı canm sence bilemedim bitanem sence nasıl oluyor başka tanıdıkların nasıl yapmış ?

Canım benim anladığım ailen sadece sana 1 tane bileklik takıcak o kadar. Doğru anladıysam bence az. Benim ailemin yapıcağı 3 bilezik 1 saat 1 çeyrek 1de yarım altın. Çevremdede gördüğüm genelde 2 3 bilezik ve damada saat oluyor.

Canım benim anladığım ailen sadece sana 1 tane bileklik takıcak o kadar. Doğru anladıysam bence az. Benim ailemin yapıcağı 3 bilezik 1 saat 1 çeyrek 1de yarım altın. Çevremdede gördüğüm genelde 2 3 bilezik ve damada saat oluyor.

hee yok kuzum yanlış anladın bana annemler falan bilezik takacak da biz onlara yani damada ne takalım diye sordum sana canm nişanda saat taktık şimdi saat taksak yine aynısı gibi olmaz diye düşündüm bileklikler var ya erkek için o olur mu diye dedim ?

hee yok kuzum yanlış anladın bana annemler falan bilezik takacak da biz onlara yani damada ne takalım diye sordum sana canm nişanda saat taktık şimdi saat taksak yine aynısı gibi olmaz diye düşündüm bileklikler var ya erkek için o olur mu diye dedim ?

Eğer damat bey takıyorsa bileklik olabilir canım.Yada tam altın falan takılabilir.

Merhaba, beni de aranıza alın bende inşallah 21 eylülde evleneceğim... sadece dügün yerini hallettik. kına mekanına da karar verdik inşallah pztesi sözlemeyi yapacağız. bide balayımız hazır. başka hiç birşey yok. tüm hazırlıklara temmuzda başlamayı düşünüyoruz. çeyiz namınada çok birşeyim yok... ama nedense pek rahatım nasıl olsa halledilir modundayım.[/QUOTE

merhaba, benimde 21 eylülde düğünüm ve bizde sadece düğün yerini kına yerini belirledik ve aynı şekilde balayını hallettik. başka hiç birşey yok şuan ortada ben şehir dışında olduğumdan ailemle irtibattayım onlar çeyiz için gerekli şeyleri alıyorlar bana foto atıp ben onaylayınca :) ama seninde dediğin gibi bendede bi rahatlık söz konusu aslında yapılacak bir sürü şey var..

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba öncelikle siteye bugun üye oldum..Daha çok yeniyim..
Bende 8 eylül de Üsküdar Evlendirme Dairesinde Evleniyorum..
Rabbim Herkesi Çok Çok mutlu etsın inşaallahhhh

Merhaba, beni de aranıza alın bende inşallah 21 eylülde evleneceğim... sadece dügün yerini hallettik. kına mekanına da karar verdik inşallah pztesi sözlemeyi yapacağız. bide balayımız hazır. başka hiç birşey yok. tüm hazırlıklara temmuzda başlamayı düşünüyoruz. çeyiz namınada çok birşeyim yok... ama nedense pek rahatım nasıl olsa halledilir modundayım.

hoşgeldin canım yaşasın benımle aynı modda bi insana rastladım:32::32:
bende aynı durumdayım da :1::1:

merhaba, benimde 21 eylülde düğünüm ve bizde sadece düğün yerini kına yerini belirledik ve aynı şekilde balayını hallettik. başka hiç birşey yok şuan ortada ben şehir dışında olduğumdan ailemle irtibattayım onlar çeyiz için gerekli şeyleri alıyorlar bana foto atıp ben onaylayınca :) ama seninde dediğin gibi bendede bi rahatlık söz konusu aslında yapılacak bir sürü şey var..[/QUOTE]

vala içimi ferahlattınız :1::1:
bende sehir dışında calıstıgım için hazırlıkları yaza bıraktım burdaki yazılanları görünce korkuyordum bazen :14:
ama benm gibileri de varmış oleyy :12::12:
herşeyi hallederiz inşallah zamanı gelince :52::52:

merhaba, benimde 21 eylülde düğünüm ve bizde sadece düğün yerini kına yerini belirledik ve aynı şekilde balayını hallettik. başka hiç birşey yok şuan ortada ben şehir dışında olduğumdan ailemle irtibattayım onlar çeyiz için gerekli şeyleri alıyorlar bana foto atıp ben onaylayınca :) ama seninde dediğin gibi bendede bi rahatlık söz konusu aslında yapılacak bir sürü şey var..

vala içimi ferahlattınız :1::1:
bende sehir dışında calıstıgım için hazırlıkları yaza bıraktım burdaki yazılanları görünce korkuyordum bazen :14:
ama benm gibileri de varmış oleyy :12::12:
herşeyi hallederiz inşallah zamanı gelince :52::52:

gelinlik falan hiç bakmadım bile daha internetten baktığım kadarıyla aklımda var bi kaç bişey sen baktın mı hiç bazıları aylar öncesinden alyor yada diktiriyor bu konuda hiç fikrim yok

benimde günüm 7 8 eylül :) yanlz ben kınada gyecegm kıyafeti kiralamayı düsünüyorum söyle kabarık prenses etek bisey olsun istyorum izmirden var mı acaba kiralayblcegimiz uygun fiyatlı bi yer

benimde günüm 7 8 eylül :) yanlz ben kınada gyecegm kıyafeti kiralamayı düsünüyorum söyle kabarık prenses etek bisey olsun istyorum izmirden var mı acaba kiralayblcegimiz uygun fiyatlı bi yer

canım bende arıyorum ama zevkime göre bulamıyorum izmirdeyim bende çıkıp hiç bakamıyorum fırsat bulup ama facede falan bazı siteler görüyorum işte bi kere giyip kiralayanlar yarı yarıya satanlar falan bi bak istersen

fotoğraf konusunda da ben yardımcı olabilirim kızlar::) özelden mesajlarınızı bekliyorum

arkadaşlar merhaba ben de yeni üye oldum benim de 19 ekimde benim şehrimde bir düğün 20 ekimde de damadımızın şehrinde nikahım var... bayadır takip ediyodum ben de heyecanım paylaşayım dedim;)

Back