Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinlik falan hiç bakmadım bile daha internetten baktığım kadarıyla aklımda var bi kaç bişey sen baktın mı hiç bazıları aylar öncesinden alyor yada diktiriyor bu konuda hiç fikrim yok
düğün yerimiz balayı otelimiz kuaförümüz ve fotoğrafçımız hazır.. başka da hiç birşeyimiz yok..
yetişemeyecek miyiz ne?
yetişirsiniz ya hepimiz yetiştirirz inş panik yok
pembeee ama fikir olarak hazırım eşyalarımı belirledim evi tutmadan alamıyoruz ya sırf o eksik hissettiriyor belki de dimii??
gelinlikçi işine başlarsam belki de böyle hissetmem hı?
elimizde somut bişey olmadıgı için öyle geliyor canım ya
zaman biraz daha yaklasınca esyalarımızı alınca cici cici herşey güzel olacak
ayyyy inşallah inşallah
bal damlıyor ağzından..
aynı durumdayım ya o yuzden halden anlıyorum tatlım
ki bizim daha balayı otelimiz de kesin deil
ama ben inanıyorum bi başlayınca hepsi halledilir ve herşey istedigimz gibi olacak
en kolayı balayı canım gidiyorsun bir tur şirketine istediğini söylüyorsun onlar sana listeliyor
kısmet bakalım
doğru söylüyosun nce gelinliğe karar vermek gerekıyor tabi herşeyden önce artık tatil olması gerekıyor ki ben düğün hazırlıklarıma başlayabileyim
3 ay sonra yazışınca diyeceğiz ki "ne çok gerilmişiz yaa bak bitti geçti rüya gibi oldu"
inşallah ya o günler de gelir hayırlısıyla bazen o kadar uzak geliyor ki sanki zaman durmus gibi
ama hemen de bitmesin ya tadını cıkaralım doya doya
ben nişanda yaşadım o koşuşturmalı heyecanı.. birden kesiliveriyor herşey hazır olunca
cnm biz kadıköy evlendirme dairesini tuttuk ücreti 673 tl.ydi. orada kokteyl salonu ilanları vardı ama tam bi bilgim yok.avrupa yakasında şişli evlendirme dairesinin kokteyl salonu olduğundan eminim amaMerhaba herkese ve tüm koşuşturmalar için kolay gelsin, dilerim herşey gönlünüzce olur. İstanbul için nikah daireleri ve kokteyl salonları için bilgisi olan ya da ayarlayan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirler mi? Teşekkürler şimdiden :) biz de yeni karar verdik ve hiçbir hazırlığım yok