- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
özel havuzlu villayı bende düşündüm cnm ama yemek işiyle kim uğraşıcak otelde herşey hazır :)
Evet biraz zahmetli olur ama kararsızlık başa bela işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel havuzlu villayı bende düşündüm cnm ama yemek işiyle kim uğraşıcak otelde herşey hazır :)
özge gelinlik cnm sultan hamam iş merkezindeNerde diktiriyorsun canım.Bende istanbuldayım gidip bir bakarım.
Of kızlar çok kafam karışık. Biz beyaz eşyaları aldık. Mobilyaları da araştırıyoruz bir an önce alalım istiyoruz. Ama nişanlımın ailesi önce evi tutun sonra ona göre mobilyalarınızı alırsınız diyorlar. Yahu evi satın almıcaz zaten kiralık olacak. 1-2 yıl içinde de kendi evimizi almayı düşünüyoruz. Kiralık eve eşyalarımız uymasa da olur. Haksız mıyım? Zaten tutacağımız ev de çok küçük olmaz eşyaların yerleşmesinin sorun olacağını sanmıyorum.
Bir de evi haziran sonu temmuz başı gibi tutacağız. Mobilyaları da ondan sonra almaya kalkarsak herşey son ana kalacak sıkışacak gibi Stresten gözüme uyku girmiyor artık
balayı için nereleri düşündünüz kızlar termal otellere mi baksam diye düşünüyorum ben
Kızlar gelinlik işini ne yaptınız.Hazır mı alıcaksınız diktircekmisiniz. Sipariş verdiniz mi model begendiniz mi.Çok soru sordum ama ben bu konuda daha kılımı bile kımıldatmadım daBeğendiğiniz modeller var mı EN ÖNEMLİSİDE FİYAT HAKKINDA BİLGİSİ olan var mı yardım edin çok fena sıkıştım bu konuda
kızlaaarrr damada ne takacaksınız aileler falan ??
Kızlar dün gelinlik işini bende hallettim sanırım:)Benim üzerime göre baştan dikilicek kiralıycam fiyatıda 1000 tl.Bindallıyıda 150e anlaştım:)Eki Görüntüle 722760 Model bu kırmızı rengi yada bu olucak
O konuda hiç fikrim yok, illa takmamız gerekiyor mu?
Canım hayırlısı olsun. Ben daha bindallıyı halletmedim, o gece giyeceğim abiyeyi de almadım. Damatlık var bir de davetiye ve şekerler dışında hiç bir şey kalmadı. Sıraya koydum onlarıda yavaş yavaş aradan çıkarıcaz. Biraz daha zaman geçsin diye bekliyoruz şu ara acayip harcama yaptık. Biraz durulmamız lazım.
Ben düğün salonu ve fotografçı dışında hiç bir şey halletmedim canım senin mahşallahın var bana göre
ev ve mobilya konusunda hala bir ilerleme kaydedemedik ama bugün gelinliğimin siparişini verdik o yüzden mutluyum :) yanında bindallı da hediye ediyorlar. bu dertten de kurtulmuş oldum :) bir ara çıkıp damat beyin damatlığını da alırsak tamamdır :)
Gözümde büyüyor inanki. Aslında bir gün de çıkılır halledilir de nedense yoruldum artık şu evlilik sürecini bir an önce atlatmak istiyorum. Çok detay var çünkü. Al al eksik bitmiyor. Haziran'da bindallı, abiye ve geline konacakları halletsek erkek tarafıyla, Temmuz'da damatlığı alsak, ev baksak Ağustos'ta evi yerleştirsek Eylül'de dinlenmek istiyorum artık düğüne kadar ama ne mümkün. 7 Eylül kına gecesi var bir sonraki cts'de düğün.
Hep aynıyız aslında en ufak bir şeyi bile çok büyütüyorum gözümde yetişmeyecek olmucak diye.Bende haziranda gelinlik işini çözüp ağıstosta evi tutup eşyaları almayı.Eylülde de damatlığı halletmek niyetindeyim. İnş. sorun çıkmadan geçer bu süreç
kızlaaarrr damada ne takacaksınız aileler falan ??
Teşekkür ederim canım :)Canım ev için acele etmesen boşuna kira ödeyeceksiniz kaç ay. Temmuz sonu Ağustos başı gibi tutsanız 1 ayda rahatlıkla yerleşirsiniz. Mobilyalarını almaya bak sen. İdeal ölçülerde seçtiğinde hemen hemen her eve sığıyor zaten oda da kolon falan gibi aksi bir şey olmadıkça.
Bu arada gelinliği halletmene sevindim, hayırlısı olsun canım.
canım erken değil bakmaya başla bencekızlar gelinliğe baksammı acaba erkemi sizim hazırlıklar ne durumda sivasta olan varmıı
kızlar gelinliğe baksammı acaba erkemi sizim hazırlıklar ne durumda sivasta olan varmıı
canım erken değil bakmaya başla bence
ne erkeniii koooooş git bak bian önce :) siparişini ver.. bende bi gelinlikçide çalışıyorum ekimde kasımda düğünü olacakların şimdiden siparişleri varr :) yazları işler ck yogun oldugu için hem sana pahalıya patlar hem alel acele olur...
Bizde babam saat takacak canım.Ama benim gözüme az geldiği için annem taksın diye bir yarım kardeşim içinde bir çeyrek alıcam. Zaten bana birer bilezik takacaklar. Daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.
bende kilo vercem cnm daha.gelinlikçimle konuştum son bi haftaya kadar istediin kadar vereblrsin dedi önemli olan son bi haftaki ayarlamasıymışkilo fln vercem ama daha