canım benim hazırlıklara çok gec kalmıssın sennn... bian önce çeyiz alışverişini bitirmeye bak ve gelinliğinin siparişini ver. 1 ay önceden gelinliğin hazır olsun..
[/QUOTE] evet canım ya haftaya gezmeye başlayacağım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim hazırlıklara çok gec kalmıssın sennn... bian önce çeyiz alışverişini bitirmeye bak ve gelinliğinin siparişini ver. 1 ay önceden gelinliğin hazır olsun..
balayı için nereleri düşündünüz kızlar termal otellere mi baksam diye düşünüyorum ben
Gelınlık ıcın oleg cassını yı onerırım
ankarada yenı magzası acıldı ama sadece hazır
ben cok kararsızım
evet canım ya haftaya gezmeye başlayacağım artık[/QUOTE]
Canım deniz soğuk olur. anca o dönemde turistler falan olur denizde diye biz özel havuzlu villarara bakıyoruz.Hem Rahat ederiz hemde güneşin havuzun keyfini rahat çıkartırız diye
Kızlar gelinlik işini ne yaptınız.Hazır mı alıcaksınız diktircekmisiniz. Sipariş verdiniz mi model begendiniz mi.Çok soru sordum ama ben bu konuda daha kılımı bile kımıldatmadım daBeğendiğiniz modeller var mı EN ÖNEMLİSİDE FİYAT HAKKINDA BİLGİSİ olan var mı yardım edin çok fena sıkıştım bu konuda
Allah aşkına bana da bakar mısınız :)
daha düğün salonuyla ve tur acentesiyle olan görüşmem yarın.. nikah işlemleri çarşamba günü..
çok yavaşım galiba.. ama işte kafada hazır olunca birşeyler rahat hissediyorum kendimi ama hızlanmalıyım dimii??
3Yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)
cnm benimde 20 ekim bende gün sayıyorum..hergün şu kadar gün kaldı diyorum kendime bu heyecanımız hep sürer umarım evlendikten sonradaKizlar ne durumdasiniz?
29 eylul bizim dugun ama zaman gecmek bilmiyor
Ne zormus evlilik oncesi zaman. Bekleme kismi.
3
büyük eşyalar alındı 5 ay var daha çeyiz fln tamam hazır salon tutuldu 27 ekim 2013 de kızlar zaman nasıl geçeçek bilmiyorum
canım benim çok yavaş değilsin ama daha da geç kalma tur acentesiyle bende görüşmedim daha bi otelden fiyat bekliyorum şu aralar
Gercekten guzel tatli heyecanlar tabi safak sayiyoruz iste:)(null)
cnm ben istanbul eminönünde 1000 tl ye diktiriyorum gelinliğimi.gelinlik için en fazla 1500 gibi bi bütçe ayırmak lazım bence.bide kumaşın kalitesi arttıkça fiyatta uçuyo benim istediğim gelinliği 3000 tl ye diken yerlerde vardı ve kumaşlarının kalitesi gerçekten belli oluyodu ama o kadar para vermek istemedim