2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Canım sanırım aynı gün evleniyoruz. Hayırlısı olsun. Benim halılara kadar herşey alındı bir tek perdelerim kaldı diyebilirim. Gelinliği falan da aldık biz, ilk prova tarihini bekliyorum sadece. Bende kiracı olacağım ve eşyama göre ev seçeceğim.

balayı için nereleri düşündünüz kızlar termal otellere mi baksam diye düşünüyorum ben

Bodrum'a gidiyoruz biz.

Hazır aldım canım ama üzerime göre sıfırdan dikilecek. İlk provam 10 Temmuz. Gelinlik için de 3.500'e kadar bütçem vardı o sınırı aşmadım.

Kızlar dün gelinlik işini bende hallettim sanırım:)Benim üzerime göre baştan dikilicek kiralıycam fiyatıda 1000 tl.Bindallıyıda 150e anlaştım:) Model bu kırmızı rengi yada bu olucak

kızlaaarrr damada ne takacaksınız aileler falan ??

O konuda hiç fikrim yok, illa takmamız gerekiyor mu?

Canım hayırlısı olsun. Ben daha bindallıyı halletmedim, o gece giyeceğim abiyeyi de almadım. Damatlık var bir de davetiye ve şekerler dışında hiç bir şey kalmadı. Sıraya koydum onlarıda yavaş yavaş aradan çıkarıcaz. Biraz daha zaman geçsin diye bekliyoruz şu ara acayip harcama yaptık. Biraz durulmamız lazım.

Ben düğün salonu ve fotografçı dışında hiç bir şey halletmedim canım senin mahşallahın var bana göre

ev ve mobilya konusunda hala bir ilerleme kaydedemedik ama bugün gelinliğimin siparişini verdik o yüzden mutluyum :) yanında bindallı da hediye ediyorlar. bu dertten de kurtulmuş oldum :) bir ara çıkıp damat beyin damatlığını da alırsak tamamdır :)

Ben düğün salonu ve fotografçı dışında hiç bir şey halletmedim canım senin mahşallahın var bana göre

Gözümde büyüyor inanki. Aslında bir gün de çıkılır halledilir de nedense yoruldum artık şu evlilik sürecini bir an önce atlatmak istiyorum. Çok detay var çünkü. Al al eksik bitmiyor. Haziran'da bindallı, abiye ve geline konacakları halletsek erkek tarafıyla, Temmuz'da damatlığı alsak, ev baksak Ağustos'ta evi yerleştirsek Eylül'de dinlenmek istiyorum artık düğüne kadar ama ne mümkün. 7 Eylül kına gecesi var bir sonraki cts'de düğün.

Canım ev için acele etmesen boşuna kira ödeyeceksiniz kaç ay. Temmuz sonu Ağustos başı gibi tutsanız 1 ayda rahatlıkla yerleşirsiniz. Mobilyalarını almaya bak sen. İdeal ölçülerde seçtiğinde hemen hemen her eve sığıyor zaten oda da kolon falan gibi aksi bir şey olmadıkça.

Bu arada gelinliği halletmene sevindim, hayırlısı olsun canım.

kızlaaarrr damada ne takacaksınız aileler falan ??

Bizde babam saat takacak canım.Ama benim gözüme az geldiği için annem taksın diye bir yarım kardeşim içinde bir çeyrek alıcam. Zaten bana birer bilezik takacaklar. Daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım :)
Canım evi tutacağımız semtte ne yazıkki binalar çok eski. Yeni yapılan binaların sayısı da çok az.Onların da çoğu kiracı değil ev sahibi. Fazla seçeneğimiz olmadığı için güzel bir daire bulunca hemen tutmak istiyoruz. Ağustosa kalırsak tayin dönemi de bittiği için istediğimiz gibi kiralık bir ev bulmamız zor olur bir de üstüne nişanlımın ailesi evi tutmadan mobilyaları almayın diyorlar valla ne yapacağımızı şaşırdık ne zor birşeymiş bu düğün telaşı
Ama dün gelinliğimi giydiğimde bir an tüm bu sıkıntıları unutup herşey çok güzel olacak diye düşünmedim de değil :)

Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. kinaorganizasyon@gmail.com bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

kızlar gelinliğe baksammı acaba erkemi sizim hazırlıklar ne durumda sivasta olan varmıı

ne erkeniii koooooş git bak bian önce :) siparişini ver.. bende bi gelinlikçide çalışıyorum ekimde kasımda düğünü olacakların şimdiden siparişleri varr :) yazları işler ck yogun oldugu için hem sana pahalıya patlar hem alel acele olur...

ama kilo alıp verme durumu var canım o ayarlaıyormu sonradan

çok saol kuzum yanıtın için bizde bileklik düşünüyoruz 1 tane az mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…