2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

kızlaaaarrr çok hızlısınız :) biz daha 20 ekime çk var diye hiçbişeye dokunmuyoruz.çeyiz hazırlığım bitti sayılır beyaz eşyalardanda çamaşır makinemle buzdolabım var sadece onun dışında hiçbişeyi almadık daha.evi ağustos sonu eylül başı tutmayı düşünüyoruz mobilyalarımıda evi tuttuktan sonra almak istiyorum ben.gelinliğim dikilmeye başlandı temmuzun ilk haftası provam var.bizde hiç stres yok ya burdakileri görünce bizde mi bi anormallik var diyorum :)

balayı için nereleri düşündünüz kızlar termal otellere mi baksam diye düşünüyorum ben

Kızlar gelinlik işini ne yaptınız.Hazır mı alıcaksınız diktircekmisiniz. Sipariş verdiniz mi model begendiniz mi.Çok soru sordum ama ben bu konuda daha kılımı bile kımıldatmadım daBeğendiğiniz modeller var mı EN ÖNEMLİSİDE FİYAT HAKKINDA BİLGİSİ olan var mı yardım edin çok fena sıkıştım bu konuda

Son düzenleme:
balayı için nereleri düşündünüz kızlar termal otellere mi baksam diye düşünüyorum ben

Canım deniz soğuk olur. anca o dönemde turistler falan olur denizde diye biz özel havuzlu villarara bakıyoruz.Hem Rahat ederiz hemde güneşin havuzun keyfini rahat çıkartırız diye

Gelınlık ıcın oleg cassını yı onerırım
ankarada yenı magzası acıldı ama sadece hazır
ben cok kararsızım

Canım deniz soğuk olur. anca o dönemde turistler falan olur denizde diye biz özel havuzlu villarara bakıyoruz.Hem Rahat ederiz hemde güneşin havuzun keyfini rahat çıkartırız diye

özel havuzlu villayı bende düşündüm cnm ama yemek işiyle kim uğraşıcak otelde herşey hazır :)

cnm ben istanbul eminönünde 1000 tl ye diktiriyorum gelinliğimi.gelinlik için en fazla 1500 gibi bi bütçe ayırmak lazım bence.bide kumaşın kalitesi arttıkça fiyatta uçuyo benim istediğim gelinliği 3000 tl ye diken yerlerde vardı ve kumaşlarının kalitesi gerçekten belli oluyodu ama o kadar para vermek istemedim

Allah aşkına bana da bakar mısınız :)

daha düğün salonuyla ve tur acentesiyle olan görüşmem yarın.. nikah işlemleri çarşamba günü..
çok yavaşım galiba.. ama işte kafada hazır olunca birşeyler rahat hissediyorum kendimi ama hızlanmalıyım dimii??

canım benim çok yavaş değilsin ama daha da geç kalma tur acentesiyle bende görüşmedim daha bi otelden fiyat bekliyorum şu aralar

Yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)
3
büyük eşyalar alındı 5 ay var daha çeyiz fln tamam hazır salon tutuldu 27 ekim 2013 de kızlar zaman nasıl geçeçek bilmiyorum

Kizlar ne durumdasiniz?

29 eylul bizim dugun ama zaman gecmek bilmiyor

Ne zormus evlilik oncesi zaman. Bekleme kismi.
cnm benimde 20 ekim bende gün sayıyorum..hergün şu kadar gün kaldı diyorum kendime bu heyecanımız hep sürer umarım evlendikten sonrada

3
büyük eşyalar alındı 5 ay var daha çeyiz fln tamam hazır salon tutuldu 27 ekim 2013 de kızlar zaman nasıl geçeçek bilmiyorum

herşeyin hazırmış bi beklemek kalmış cnm

Kızlar ben hemen hemen bitirdim çeyizi. Mobilyalar, beyaz eşyalar alındı bu hafta Gelinlik ve kınalığı geçen ay halletmiştim bu ay damatlık da alındı. Balayı da halledildi. Haziranda ev tutulcak çeyiz götürülecek ramazan ayından evvel Geçsin gitsin zaman bir an evvel

Mesajlarınız için teşekkür ederim kızlar :) Şimdi ev bakmaya başladık ama nişanlımın ailesiyle konuşup dediğiniz gibi mobilyaları da bir an önce alalım, zaten ev kiralık olacak,mobilyalarımın eve uygun olmasına gerek yok diyeceğim.Çünkü benim aradığım gibi bir ev bulmamız bayağı uzun zaman alacak gibi görünüyor ne yazık ki O sırada mobilya telaşı aradan çıksın bari :)

canım benim çok yavaş değilsin ama daha da geç kalma tur acentesiyle bende görüşmedim daha bi otelden fiyat bekliyorum şu aralar

hallettim sweetlyy'im bugün.. düğün tarihimizi 2 gün geri çekerek salonumuzu.. tur şirketiyle de tarihte azıcık oynama yaparak da balayımızı hallettik

darısı gelinliğe diyeyim artık ağırdan almayarak dimi?

Nerde diktiriyorsun canım.Bende istanbuldayım gidip bir bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…