Bende ekimde evlencem allah nasip ederse ama hicbi hazirlik yapamiyorum
aynı dertteniz desene.. ( sen neden yapamıyorsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ekimde evlencem allah nasip ederse ama hicbi hazirlik yapamiyorum
Ben de burdayııım.
Biz de sıcak günlerde olsun istemedik. Özellikle ben hiç istemiyordum.
Biz de 29 Eylülde karar kıldık.
Teşekkür ederim. Aramızda 1 hafta varmışhoşgeldinn :) ne soğuk ne sıcak bende istemedim. mutluluklar dilerim sanada..
aynı dertteniz desene.. ( sen neden yapamıyorsun canım
merhaba kızlar bende 3 ekimde ve 5 6 ekimde evleniyorum şehirler farklı olduğu için , bende daha yeni ufak ufak başladım çeyize de,aklımda gelinlik modelleri var ama bende daha hiç gelinlikçilere bakmadım geç mi kaldım diye düşünüyordum , yazın fiyatlar artıyor diye okudum da panik oldum :) gelinlikçileri gezdikçe fikirlerimizi paylaşalım kızlar ayrı bir konu açıp, Allah hepimize çoook çoook mutlu bir evlilik nasip etsin :) bu arada amin diyorum sana canım inşallah yağmaz, benim de 5 ekimdeki dışarıda olacak yağmur yağarsa yandık
suan yurtdisinda oldugum icin.. hazirliklarimi hep son ay yapcam mecburen canm :/
sen neden yapamiyosun pekI :26:
Cumartesi gelinliğimi de aldık. Şimdi ilk prova tarihim olan 10 Temmuz'u bekliyorum.
hayırlısı olsun canm ayy ben 1 aydır alt üst ettim fatihi yok bulamıyorum çok kararsızım senin aldığın nasıl bir şey canm ?
kızlar bir şey sorucam düğünde damada bir şey takılıyor mu ya ben takıcam da ne takacağımı bilmiyoruım ( birde ben ayrı annem babam ayrı mı takıyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun
Canım çok sade bir model benimkisi. Krem renk drape kalp yaka, belinde swarovski taşlar var. Altı prenses gelinlikler gibi çok kabarık gelmiyor A tipi. Arkası kuyruklu. 2 duvağım var biri kısa üzerinde swarovski taşlar olacak serpme, diğeri düz 3 metre uzun.
Damada ben bir şey takmayacağım, ailem için birşey diyemiyorum hiç konuşmadık. Sende bir şey takmak istersen marka bir saat takabilirsin canım.
çok saol canım yorumun için gelinliğin gözümde canlandı bende A kesim bakıyorum bakim bulabilirsem
tamam canım benim
kızlar bir şey sorucam düğünde damada bir şey takılıyor mu ya ben takıcam da ne takacağımı bilmiyoruım ( birde ben ayrı annem babam ayrı mı takıyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun