• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Ben de burdayııım.
Biz de sıcak günlerde olsun istemedik. Özellikle ben hiç istemiyordum.
Biz de 29 Eylülde karar kıldık.

benimki birde kır düğünü olacak,ya yapmur yaparsa 8 eylülde :)) kızlar hepiniz dua edinn yağmasınnn :)

merhaba kızlar bende 3 ekimde ve 5 6 ekimde evleniyorum şehirler farklı olduğu için :D , bende daha yeni ufak ufak başladım çeyize de,aklımda gelinlik modelleri var ama bende daha hiç gelinlikçilere bakmadım geç mi kaldım diye düşünüyordum , yazın fiyatlar artıyor diye okudum da panik oldum :) gelinlikçileri gezdikçe fikirlerimizi paylaşalım kızlar ayrı bir konu açıp, Allah hepimize çoook çoook mutlu bir evlilik nasip etsin :) bu arada amin diyorum sana canım inşallah yağmaz, benim de 5 ekimdeki dışarıda olacak yağmur yağarsa yandık

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 3 ekimde ve 5 6 ekimde evleniyorum şehirler farklı olduğu için :D , bende daha yeni ufak ufak başladım çeyize de,aklımda gelinlik modelleri var ama bende daha hiç gelinlikçilere bakmadım geç mi kaldım diye düşünüyordum , yazın fiyatlar artıyor diye okudum da panik oldum :) gelinlikçileri gezdikçe fikirlerimizi paylaşalım kızlar ayrı bir konu açıp, Allah hepimize çoook çoook mutlu bir evlilik nasip etsin :) bu arada amin diyorum sana canım inşallah yağmaz, benim de 5 ekimdeki dışarıda olacak yağmur yağarsa yandık

canım benim hazırlıklara çok gec kalmıssın sennn... bian önce çeyiz alışverişini bitirmeye bak ve gelinliğinin siparişini ver. 1 ay önceden gelinliğin hazır olsun..:1:

ben de 1 eylülde gidiciyim:)
beyaz eşya ve ev dışında her şeyimiz tamam çok şükür.gıldır gıcık mutfak eşyası kaldı kabak oyacağı, patates soyacağı vb:)

Kızlar evlendirme dairesinde nikah kıyılması için evlilik tarihine 6 ay kalmış olması yeterli. 6 aydan fazla varsa gün vermiyorlar. Bir arkadaş sormuş onu cevaplayım.

Bizim gelinlik işi de bugün tamamlanıyor. Ben oturup Eylül'ü bekleyeceğim artık. Herşey tamam.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Bende 28 eylulde ankara da evlenecegim. Simdilik ceyizler hazir gibi :-) gerci henuz nisan olmadi ama biz dugun yerimizi tuttuk. Kayinvalidemler farkli sehirde dugundan ve bizim sinavlarimiz oldugundan nisan tarihi ertelendi biraz. Insallah hepimiz icin de hayirlisi olur.

suan yurtdisinda oldugum icin.. hazirliklarimi hep son ay yapcam mecburen canm :/

sen neden yapamiyosun pekI :26:

nişanlım burda değil. kararlarımızı yüzyüze veremiyoruz. ev bakamıyoruz, diğer hiçbişeyi. onun burda olması lazım. yaptığımız tek şey salonumuzu tuttuk. yani ben tuttum onuda. internetten link yolladım seçtik :)

şahsım olarak başka bişey yapamıyorum elim kolum bağlı. çalışmıyorum. nişanlıyım diye iş vermediklerinden :( ailem yapacak artık onları bekliyorum

Cumartesi gelinliğimi de aldık. Şimdi ilk prova tarihim olan 10 Temmuz'u bekliyorum.:52:

kızlar bir şey sorucam düğünde damada bir şey takılıyor mu ya ben takıcam da ne takacağımı bilmiyoruım :(( birde ben ayrı annem babam ayrı mı takıyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun :14:

hayırlısı olsun canm ayy ben 1 aydır alt üst ettim fatihi yok bulamıyorum çok kararsızım senin aldığın nasıl bir şey canm ?:nazar:

kızlar bir şey sorucam düğünde damada bir şey takılıyor mu ya ben takıcam da ne takacağımı bilmiyoruım :(( birde ben ayrı annem babam ayrı mı takıyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun :14:

Canım çok sade bir model benimkisi. Krem renk drape kalp yaka, belinde swarovski taşlar var. Altı prenses gelinlikler gibi çok kabarık gelmiyor A tipi. Arkası kuyruklu. 2 duvağım var biri kısa üzerinde swarovski taşlar olacak serpme, diğeri düz 3 metre uzun.

Damada ben bir şey takmayacağım, ailem için birşey diyemiyorum hiç konuşmadık. Sende bir şey takmak istersen marka bir saat takabilirsin canım.

Canım çok sade bir model benimkisi. Krem renk drape kalp yaka, belinde swarovski taşlar var. Altı prenses gelinlikler gibi çok kabarık gelmiyor A tipi. Arkası kuyruklu. 2 duvağım var biri kısa üzerinde swarovski taşlar olacak serpme, diğeri düz 3 metre uzun.

Damada ben bir şey takmayacağım, ailem için birşey diyemiyorum hiç konuşmadık. Sende bir şey takmak istersen marka bir saat takabilirsin canım.

çok saol canım yorumun için gelinliğin gözümde canlandı bende A kesim bakıyorum bakim bulabilirsem :(

tamam canım benim

çok saol canım yorumun için gelinliğin gözümde canlandı bende A kesim bakıyorum bakim bulabilirsem :(

tamam canım benim

Canım nasıl birşey istediğini bilmiyorum ama İzmir'de olsan A tipi bir gelinlik bulman zor olmazdı. Burası gelinliklerin merkezi ama eminim oralarda da aradığın gibi bir gelinlik bulabilirsin daha vaktin var ne de olsa.

kuzu bildiğim kadarıyla saat takılıyor:26:
Kızlar çok sevindim şu başlığı gördüğüme düğünü eylülde olan sadece ben varım sanıyordum ve depresif oluyordum yalnızım daha çok var falan diye....Benim bir düğünüm 16 eylül diğeri 21 eylül kızlar ben elif bu arada sizler neler yapıyorsunuz ne alemdesiniz anlatın konuşalım paylaşalım biz paylaşırken zman suu gibi aksın eylül oluversin:27::27:

Back