2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)


siz ne takacaksınız canm sen ailen falan ? babam nişanda saat taktı şimdi bomboş takmadan olmaz ayıp olur diye düşünüyorum siz takacakmısınız acaba ?
 

Canım aramıza hoşgeldin. Hayırlısı olsun. Burda çok fazla paylaşım olmasa da benim daimi bir topiğim olduğu için genelde orada yazıyorum ama ara ara girip okuyup yardımcı olabileceğime inandığım konularda yorum bırakıyorum.

Benim herşeyim tamam gibi bu ara gelinlik ayakkabısı bakıyorum sadece. Başka yaptığım bir şey yok. Hazırım vaktin gelmesini bekliyorum diyeyim kısaca.
 
siz ne takacaksınız canm sen ailen falan ? babam nişanda saat taktı şimdi bomboş takmadan olmaz ayıp olur diye düşünüyorum siz takacakmısınız acaba ?
can bizimkiler 200 lira para takarlar ben bişe takmam mis gibi damat bohçası hazırlarım yeter

Maşallah sana benim çoğu şeyim duruyor ya gelinlik yok piyasada mutfak ıvır zıvır duruyor banyo falan sadce yatak odam tam şu an :26::26::26:
 

Canım benim bütün mobilyalarım kız ve erkek tarafının alacağı, tüm beyaz eşyalar alındı. Mutfak ıvır zıvırlarımda tamam. Banyo aksesuarları kolay zaten banyomun rengine göre paspasımı ve banyo aksesuarlarımı seçeceğim onları daha almadım ama annemin almış olduğu banyo aksesuarları da var. Gelinliğimi bu cumartesi aldık. İlk provam 10 Temmuz'da.

Bu da çeyiz topiğim herşeyimi orada paylaşamamış olsam da bir kısmını görebilirsin. Belki seninde eksiklerini görmende faydalı olur canım. Daha vaktin var yavaş yavaş tamamlarsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/616289-lovely35in-ceyizleri.html
 

eşyalar benmde tamam canım işte mutfak ıvır zıvırları bohça hazırlıkları banyo aksesuarları ütü süpürge eksik gelinlik ve aksesuarlar yok:26::26: hemen bakıyorum
 
hey beybiler bende eylül gelini olcam galiba , galiba diyorum çünkü hala alışamadım nişanlı bi kız olmaya :) hazırlık derseniz annem başladı çeyiz alışverişine , bende ev bakıyorum İstanbul da, Sarıyerde kır düğünü düşünüyoruz bakalım :)
 
İzmir'deyim Fuar Evlendirme'de nikahım sonra da yemekli eğlencem olacak 100 kişi kadar.
 
kızlarr günaydınnn benim nişanıma çok az kaldı cumartesi günü nişanlanıyorum heyecanlıyım çokkk
 
kızlar merhaba ben de ekim sonunda evleniyorum :) salonu tuttuk. mutfak eşyaları da alındı ama diğer eşyalar(mobilya ve beyaz eşyalar ) henüz alınmadı. gelinlik modelimi beğendim. moda eviyle de görüştüm ama dikim için ramazan bayramını bekliyorum :) o zamana kadar biraz daha zayıflayım diye bu arada herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsunnn :) :)
 

hoşgeldin
hayırlı olsun hepimize
 
Of kızlar çok kafam karışık. Biz beyaz eşyaları aldık. Mobilyaları da araştırıyoruz bir an önce alalım istiyoruz. Ama nişanlımın ailesi önce evi tutun sonra ona göre mobilyalarınızı alırsınız diyorlar. Yahu evi satın almıcaz zaten kiralık olacak. 1-2 yıl içinde de kendi evimizi almayı düşünüyoruz. Kiralık eve eşyalarımız uymasa da olur. Haksız mıyım? Zaten tutacağımız ev de çok küçük olmaz eşyaların yerleşmesinin sorun olacağını sanmıyorum.
Bir de evi haziran sonu temmuz başı gibi tutacağız. Mobilyaları da ondan sonra almaya kalkarsak herşey son ana kalacak sıkışacak gibi Stresten gözüme uyku girmiyor artık
 
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza hepinize mutluluklar diliyorum benim düğünüm ekimin 17 sinde yani kurban bayramının üçüncü günü gelinliğim hazır beyaz eşyalar hazır salon tutuldu çeyiz setim alındı geriye kalanları da biran önce halledip rahatça düğün gününü beklemek istiyoruz stres yaşamadan fakat kına gecesi için abiye bulamıyorum ankarada oturuyorum bakmadığım yer kalmadı istediğim gibi elbise bulamıyorum umarım en kısa zamanda bulurum :)
 

bence kendini bu kadar yıpratma ve kimsenin karışmasına izin verme ben öyle yapıyorum öz anneme bile kırmadan annecim lütfen bana bırak ben yaşıycam o evde istediğim gibi yapmak istiyorum herşeyi diyorum bence eşyaları alın ev tutulmasını beklemeyin derim ben ekimde evleneceğim ben bile şimdiden alacağım mağazada durur sonuçta bende kiracı olacağım bir yandan herşeyin iyisi olsun diyorum bir yandan da ne gerek var ilerde evim olursa daha iyilerini alırım diyorum o yüzden sanırım fazla pahalıya kaçmayacağım
 

çok haklısın, bende de benzer hatta biraz daha can sıkıcı bir durum var. bana da çok fazla eşya almaya gerek yok, nasıl olsa kiracı olmayacak mısınız diyorlar. eşim de ben de memuruz, şehir şehir gezeceğimiz için eşya almaya gerek yokmuş. çok üzülüyorum. kimseyi üzmek istemediğim için sesimi de çıkartamıyorum :'(
 
Kızlaarrr 29 Haziran'da nişanımm varrr
Nişandaa damada birşeyy takılıyoo mu ?? Bide nişan bohçası yaptınız içinde neler oluyoo nişann bohçasınınn ??:44:
 


canım karışmak gibi olmasın ama bu zamanlarda kimse senin canını sıkmasın çünkü zaman yaklaştıkça daha kötü oluyor.ben evimi ağustos başı tutucam ama 4 ay önce aldık eşyaları biz..borçları çabuk bitsin die evini ona göre bakarsın eşyalarını da küçük alırsın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…