kuzu bildiğim kadarıyla saat takılıyor:26:
Kızlar çok sevindim şu başlığı gördüğüme düğünü eylülde olan sadece ben varım sanıyordum ve depresif oluyordum yalnızım daha çok var falan diye....Benim bir düğünüm 16 eylül diğeri 21 eylül kızlar ben elif bu arada sizler neler yapıyorsunuz ne alemdesiniz anlatın konuşalım paylaşalım biz paylaşırken zman suu gibi aksın eylül oluversin
kuzu bildiğim kadarıyla saat takılıyor:26:
Kızlar çok sevindim şu başlığı gördüğüme düğünü eylülde olan sadece ben varım sanıyordum ve depresif oluyordum yalnızım daha çok var falan diye....Benim bir düğünüm 16 eylül diğeri 21 eylül kızlar ben elif bu arada sizler neler yapıyorsunuz ne alemdesiniz anlatın konuşalım paylaşalım biz paylaşırken zman suu gibi aksın eylül oluversin
can bizimkiler 200 lira para takarlar ben bişe takmam mis gibi damat bohçası hazırlarım yetersiz ne takacaksınız canm sen ailen falan ? babam nişanda saat taktı şimdi bomboş takmadan olmaz ayıp olur diye düşünüyorum siz takacakmısınız acaba ?
Canım aramıza hoşgeldin. Hayırlısı olsun. Burda çok fazla paylaşım olmasa da benim daimi bir topiğim olduğu için genelde orada yazıyorum ama ara ara girip okuyup yardımcı olabileceğime inandığım konularda yorum bırakıyorum.
Benim herşeyim tamam gibi bu ara gelinlik ayakkabısı bakıyorum sadece. Başka yaptığım bir şey yok. Hazırım vaktin gelmesini bekliyorum diyeyim kısaca.
can bizimkiler 200 lira para takarlar ben bişe takmam mis gibi damat bohçası hazırlarım yeter
Maşallah sana benim çoğu şeyim duruyor ya gelinlik yok piyasada mutfak ıvır zıvır duruyor banyo falan sadce yatak odam tam şu an :26::26::26:
Ben de burdayııım.
Biz de sıcak günlerde olsun istemedik. Özellikle ben hiç istemiyordum.
Biz de 29 Eylülde karar kıldık.
Canım benim bütün mobilyalarım kız ve erkek tarafının alacağı, tüm beyaz eşyalar alındı. Mutfak ıvır zıvırlarımda tamam. Banyo aksesuarları kolay zaten banyomun rengine göre paspasımı ve banyo aksesuarlarımı seçeceğim onları daha almadım ama annemin almış olduğu banyo aksesuarları da var. Gelinliğimi bu cumartesi aldık. İlk provam 10 Temmuz'da.
Bu da çeyiz topiğim herşeyimi orada paylaşamamış olsam da bir kısmını görebilirsin. Belki seninde eksiklerini görmende faydalı olur canım. Daha vaktin var yavaş yavaş tamamlarsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/616289-lovely35in-ceyizleri.html
aynı gün evleniyomuşuz bizz :)
İstanbulda mısın? Biz nikah yapacağız, siz?
kızlarr günaydınnn benim nişanıma çok az kaldı cumartesi günü nişanlanıyorum heyecanlıyım çokkk
kızlar merhaba ben de ekim sonunda evleniyorum :) salonu tuttuk. mutfak eşyaları da alındı ama diğer eşyalar(mobilya ve beyaz eşyalar ) henüz alınmadı. gelinlik modelimi beğendim. moda eviyle de görüştüm ama dikim için ramazan bayramını bekliyorum :) o zamana kadar biraz daha zayıflayım diyebu arada herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsunnn :) :)
Of kızlar çok kafam karışık. Biz beyaz eşyaları aldık. Mobilyaları da araştırıyoruz bir an önce alalım istiyoruz. Ama nişanlımın ailesi önce evi tutun sonra ona göre mobilyalarınızı alırsınız diyorlar. Yahu evi satın almıcaz zaten kiralık olacak. 1-2 yıl içinde de kendi evimizi almayı düşünüyoruz. Kiralık eve eşyalarımız uymasa da olur. Haksız mıyım? Zaten tutacağımız ev de çok küçük olmaz eşyaların yerleşmesinin sorun olacağını sanmıyorum.
Bir de evi haziran sonu temmuz başı gibi tutacağız. Mobilyaları da ondan sonra almaya kalkarsak herşey son ana kalacak sıkışacak gibiStresten gözüme uyku girmiyor artık
Of kızlar çok kafam karışık. Biz beyaz eşyaları aldık. Mobilyaları da araştırıyoruz bir an önce alalım istiyoruz. Ama nişanlımın ailesi önce evi tutun sonra ona göre mobilyalarınızı alırsınız diyorlar. Yahu evi satın almıcaz zaten kiralık olacak. 1-2 yıl içinde de kendi evimizi almayı düşünüyoruz. Kiralık eve eşyalarımız uymasa da olur. Haksız mıyım? Zaten tutacağımız ev de çok küçük olmaz eşyaların yerleşmesinin sorun olacağını sanmıyorum.
Bir de evi haziran sonu temmuz başı gibi tutacağız. Mobilyaları da ondan sonra almaya kalkarsak herşey son ana kalacak sıkışacak gibiStresten gözüme uyku girmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?