• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Mekanım hazır tatlım:) Orduevindeyiz biz. Tuttuk ama kına gecem için bir yer bulmadım henüz.. Gelin hamamı yapmak istiyorum ama o da bayram rezervasyonlarına takılıyor sanırım.. Anladımki bu tür organizasyonlar için henüz erken:))
O son hafta çok eğlenceli geçecek desene:)) Olmadı düğün sonrası da toparlayabilirsin eşyalarını? Zaten uzakta olacakmışsın benim gibi:( ilk zamanlar gelenin gidenin olmaz; kafan rahat tuttuğun eve göre eşya alırsın.. canını sıkma bunun için:) inşallah başarılı olsun da oturun oturduğunuz yerde:))
Kampanyalar hep var zaten:) şimdi %50, 1 ay sonra 1 alana 1 bedava; fark var mı? yok. O zaman alırsın.. benim de eksiklerim var hala:( toparlarız yahu 5 ay var daha:))
Çok iyimserim yeyyyy:)

bu gelin hamamı fikri hakkaten çok hooşşş :16: belki ben de düşünürüm :) inşallah istediğin gibi bir yer bulursun tatlım merak etme sen :) evet biraz fazla iyimsersin gibi aslında :9: ama benim gibi panik olup kendini yıpratmaktansa iyi yapıyorsun..zaten hakkaten üstüne düşsen de düşmesen de Allah yardım ediyor kolaylıkla olup gidiyor :)
ben aslında antalyadan antalyaya gelin olcam inşallah ama tabi doğu olursa evet baya uzak olcaz :( belki iyi olur kafa dinler kocacımla vakit geçiririm bolbol tabi ama yine de annecim babacımı bırakmak çok zor olur :( sen nereye gideceksin uzak?

bu gelin hamamı fikri hakkaten çok hooşşş :16: belki ben de düşünürüm :) inşallah istediğin gibi bir yer bulursun tatlım merak etme sen :) evet biraz fazla iyimsersin gibi aslında :9: ama benim gibi panik olup kendini yıpratmaktansa iyi yapıyorsun..zaten hakkaten üstüne düşsen de düşmesen de Allah yardım ediyor kolaylıkla olup gidiyor :)
ben aslında antalyadan antalyaya gelin olcam inşallah ama tabi doğu olursa evet baya uzak olcaz :( belki iyi olur kafa dinler kocacımla vakit geçiririm bolbol tabi ama yine de annecim babacımı bırakmak çok zor olur :( sen nereye gideceksin uzak?

Dalaman:( şimdilik telaşlarla vakişt geçiriyorum ve işin vedalaşma kısmını aklıma dahi getirmemeye çalışıyorum..

herkes hazırlık telaşın düştü heralde canım erkenden :9:
sen nerelerdesin

:)) Daha çok erken değil mi yahu? :)

Dün çeyizlerimi koliledim.. İstedim ki yarın öbür gün annemle iki göz iki çeşme ağlayarak paketleyeceğimize şimdiden hazırlayalım.. O bu niyetimin farkına varmadı tabii; ortalıktan dağınıklık kalkıyor diye sevindi:)) Canım benim ya.. Her kolime ne koyduğumu listeledim; baya bişi çıktı yatak altından:) Hazırmışım meğersem:) Buarada annemin de çeyizinden bikaç parçaya el koydum hihihi:)))

Haftasonu Pronoviasta gelinlik denedim; beğendiğim modellerdi. Çok ilgilendiler, üstelik bilmiyorum sizin haberiniz var mı ama; vakkoda her ayın 1'i inci günleri diye anılıyormuş ve bazı gelinlik modellerinde %50 indirim oluyormuş..Aksi gibi 3 gün evvel gitseymişim modelimi 2500 tl'ye alacakmışım:( Şimdi 1 haziranı bekliyorum; belki yine indirime girer:) Olmadı favorimi sipariş edeceğim; İzmirde girip çıkmadığım modaevi kalmadı.. Pronovias daha bile ucuz geliyor hesabıma göre:) Tabii benim beğendiğim modeller sade; dalamo, dalia. Bi de duvak fiyatalara dahil olsaymış mis:(
Bu ay çeyizime ütü masasını ekleyeceğim. Siz neler alıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?

:)) Daha çok erken değil mi yahu? :)

Dün çeyizlerimi koliledim.. İstedim ki yarın öbür gün annemle iki göz iki çeşme ağlayarak paketleyeceğimize şimdiden hazırlayalım.. O bu niyetimin farkına varmadı tabii; ortalıktan dağınıklık kalkıyor diye sevindi:)) Canım benim ya.. Her kolime ne koyduğumu listeledim; baya bişi çıktı yatak altından:) Hazırmışım meğersem:) Buarada annemin de çeyizinden bikaç parçaya el koydum hihihi:)))

Haftasonu Pronoviasta gelinlik denedim; beğendiğim modellerdi. Çok ilgilendiler, üstelik bilmiyorum sizin haberiniz var mı ama; vakkoda her ayın 1'i inci günleri diye anılıyormuş ve bazı gelinlik modellerinde %50 indirim oluyormuş..Aksi gibi 3 gün evvel gitseymişim modelimi 2500 tl'ye alacakmışım:( Şimdi 1 haziranı bekliyorum; belki yine indirime girer:) Olmadı favorimi sipariş edeceğim; İzmirde girip çıkmadığım modaevi kalmadı.. Pronovias daha bile ucuz geliyor hesabıma göre:) Tabii benim beğendiğim modeller sade; dalamo, dalia. Bi de duvak fiyatalara dahil olsaymış mis:(
Bu ay çeyizime ütü masasını ekleyeceğim. Siz neler alıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?

bence cok erken ama bilemiyorum :9:
iyi düşünmüşsün canım zaman yaklaşınca zor olur o hazırlıklar vedalar :43:
ben pek bişey yapmıyorum malum evden falan uzaktayım ya burdan bişey almamın anlamı yok tatili beklıyorum:10:
ama annem baya hızlandırdı bu ara hazırlıkları maşallah :nazar::nazar::nazar:
aslında pek hevesim yoktu o tür şeylere ama anlattıklarına baılırsa cok güzel olmuş cok heveslendım valla bir an önce kullanabilmek için :16::16::16:

Canlar bende 14 Eylül İzmir geliniyim. 7 Eylül'de kına gecem.

Bütün beyaz eşyalarım, yatak odam, yemek odam, salon takımım, oturma odam alındı. Hatta yatak odası halısı ile, oturma odamın halısını bile aldık. Çeyizlerim kolilendi gitmeyi bekliyor. Temmuz, Ağustos gibi ev tutulacak. Bu ay gelinlik bakıp sipariş verilecek ki son 1 aya hiç bir şey kalmasın rahat rahat stressiz bir şekilde düğün gününü bekleyelim diye. Yazdıklarınızı okudum da nacizane fikrim gelinlik siparişini Temmuz Ağustos'a bırakmayın. Allah korusun bir aksilik olsa son günler çok stres yaşarsınız. O yüzden düğünden 1 ay önce hazır olacak şekilde alın koyun kenara.

5 ekime salonu tuttuk :nazar::nazar::nazar:Nasıl bir telaş bu bilmiyorum ama çok güzel bir duyguymuş.Haata fotoğrafçımızı bile ayarladık:1::1:
Balayı için siz nereleri düşünüyorsunuz bulamadım bir yer ben denizede girlimez herhalde ekimde:(

Son düzenleme:

Bütün beyaz eşyalarım, yatak odam, yemek odam, salon takımım, oturma odam alındı. Hatta yatak odası halısı ile, oturma odamın halısını bile aldık. Çeyizlerim kolilendi gitmeyi bekliyor. Temmuz, Ağustos gibi ev tutulacak. Bu ay gelinlik bakıp sipariş verilecek ki son 1 aya hiç bir şey kalmasın rahat rahat stressiz bir şekilde düğün gününü bekleyelim diye. Yazdıklarınızı okudum da nacizane fikrim gelinlik siparişini Temmuz Ağustos'a bırakmayın. Allah korusun bir aksilik olsa son günler çok stres yaşarsınız. O yüzden düğünden 1 ay önce hazır olacak şekilde alın koyun kenara.

hoşgeldın canım :3:
sen herkesten de hızlı cıktın ya maşallah :nazar:
hayırlı olsun bu arada mutlulukla kullanırsını inşallh esyalarınızı

5 ekime salonu tuttuk :nazar::nazar::nazar:Nasıl bir telaş bu bilmiyorum ama çok güzel bir duyguymuş.Haata fotoğrafçımızı bile ayarladık:1::1:
Balayı için siz nereleri düşünüyorsunuz bulamadım bir yer ben denizede girlimez herhalde ekimde:(

Canım Ekim'de Bodrum, Antalya, Alanya, Fethiye'de çok güzel denize giriliyor, Kasım'da dahil buna. Hatta Kıbrıs'ı da düşünebilirsiniz.

Biz Bodrum'u tercih edeceğiz, sevdiğimiz ve bildiğimiz bir yer olmasından dolayı.

hoşgeldın canım :3:
sen herkesten de hızlı cıktın ya maşallah :nazar:
hayırlı olsun bu arada mutlulukla kullanırsını inşallh esyalarınızı

Evet canım biz sonra rahat edelim istedik. Ben davetiye, şeker vs gibi detaylarla, evimle rahat rahat ilgilenebilicem böyle olunca.

Çok teşekkür ediyorum hepimizin gönlüne göre olur inş.

Son düzenleme:

aa benimde 6 eylül kına gecem 8 zindede düğünüm var canım :):) bizde aldık eşyalarımızın hepsini.. gelinlik siparişide verildi :) bi davetiyemiz aldı :)

Merhaba kızlar!

İnsan ne yaşarsa sadece kendisi yaşıyor sanıyor. Yığınla 2013 Ekim gelini görünce burada, çok sevindim! Ben de bi' 2013 Ekim geliniyim inşallah.

Yalnız fena halde karışığım ben. Çocukluğumdan beri hep ya kır düğünü hayal ettim, ya havuz başı düğünü. Fakat düğünümüzü Ekim'de ayarladığımız için beğendiğim havuz başı mekan için nişanlımı ikna edemiyorum. Yağmur yağmasından endişe ediyor. Onun düğün yapmayı planladığı yer de kır düğünü fakat yedek salonu var, yağmur ihtimaline karşı.

Erkeğin mantığıyla kadının duygularının çakıştığı yegane durumlardan biri.

Sanki daha önce hiç yaşamadım Ekim'i.

Yağmurlu olur mu, Ekim'de açık alanda düğün saçma bir fikir mi, bir salona ya da yedek salonu olan bir yere hayallerimi feda mı etmeliyim?

Ne yapayım ben şimdi?

Not: Birçoğunuz aylar öncesinden düğün salonunu ayarlamış, birçok işini halletmiş. Ben daha ilk adımı atıp salona karar veremedim. Hey Yarabbim!

aa benimde 6 eylül kına gecem 8 zindede düğünüm var canım :):) bizde aldık eşyalarımızın hepsini.. gelinlik siparişide verildi :) bi davetiyemiz aldı :)

Canım hayırlısı olsun kına tarihimiz çok yakınmış. Sen 1 gün önce tecrübe edeceksin benden.

Merhaba kızlar!

İnsan ne yaşarsa sadece kendisi yaşıyor sanıyor. Yığınla 2013 Ekim gelini görünce burada, çok sevindim! Ben de bi' 2013 Ekim geliniyim inşallah.

Yalnız fena halde karışığım ben. Çocukluğumdan beri hep ya kır düğünü hayal ettim, ya havuz başı düğünü. Fakat düğünümüzü Ekim'de ayarladığımız için beğendiğim havuz başı mekan için nişanlımı ikna edemiyorum. Yağmur yağmasından endişe ediyor. Onun düğün yapmayı planladığı yer de kır düğünü fakat yedek salonu var, yağmur ihtimaline karşı.

Erkeğin mantığıyla kadının duygularının çakıştığı yegane durumlardan biri.

Sanki daha önce hiç yaşamadım Ekim'i.

Yağmurlu olur mu, Ekim'de açık alanda düğün saçma bir fikir mi, bir salona ya da yedek salonu olan bir yere hayallerimi feda mı etmeliyim?

Ne yapayım ben şimdi?

Not: Birçoğunuz aylar öncesinden düğün salonunu ayarlamış, birçok işini halletmiş. Ben daha ilk adımı atıp salona karar veremedim. Hey Yarabbim!

Canım yağar mı yağmaz mı önceden kestirebilmek mümkün değil ama ben bile Eylül gelini iken bu durumu düşünüyorken sen Ekim gelini olarak daha fazla göz önünde bulundurarak karar vermelisin. Bence düğün tarihini daha erkene alma şansınız yoksa nişanlının söylediği daha mantıklı gibi.

bende Allah kısmet ederse 6 ekim geliniyim . nişanlım istanbul dışında yaşıyor ama İstanbula gelecek burda yaşayacağız.

ne yapacağımı bilmiyorum çünkü hiçbir hazırlığım yok. imkanımda yok. çünkü bir işim yok. nişanlıyım diye iş vermiyorlar bende yalan söyleyebilen biri değilim :(

eşya almam gerekiyor eksiklerim hep duruyor. Biliyorum Allah yola çıkana yardım eder hiç şüphem yok. çok üzüldüm iş bulamadım diye 4 aydır görüşmediğim yer kalmadı. ama üzülme diyorum artık. elbet hallolur. bazen korkuyorum yinede..

ailem arkamda şükür ama kendi emeğimle yapmak istiyordum herşeyimi. aileme yük olmadan. onlarda memlekette yaşıyorlar üstelik..

herkesin farklı kaygıları var. türlü türlü. bazılarını gülümseyerek okudum. bu zorlu durumumdan dolayı heyecanımı yaşayamıyorum.
Allah utandırmasın hiçbirkimsemizi. hepinize mutluluklar kızlar <3

merhaba bende 5 ekim geliniyim
umarım ekımde hava yağışlı geçmez.
Düğün yerine karar verdik ama kına gecesi hala ayarlanmadı
Ankarada kına gecesi için önereceğiniz güzel bir mekan varmı?

merhaba bende 5 ekim geliniyim
umarım ekımde hava yağışlı geçmez.
Düğün yerine karar verdik ama kına gecesi hala ayarlanmadı
Ankarada kına gecesi için önereceğiniz güzel bir mekan varmı?

Hoşgeldin canım bende 5 ekim geliniyim aynı gün teleşamız desene:nazar:

Kızlar bu arada belediyeden tarih aldınızmı 5 ay var daha ama verirlermi acaba tarih:4::4:

Back