- 17 Ocak 2012
- 29
- 9
- 38
Mekanım hazır tatlım:) Orduevindeyiz biz. Tuttuk ama kına gecem için bir yer bulmadım henüz.. Gelin hamamı yapmak istiyorum ama o da bayram rezervasyonlarına takılıyor sanırım.. Anladımki bu tür organizasyonlar için henüz erken:))
O son hafta çok eğlenceli geçecek desene:)) Olmadı düğün sonrası da toparlayabilirsin eşyalarını? Zaten uzakta olacakmışsın benim gibi ilk zamanlar gelenin gidenin olmaz; kafan rahat tuttuğun eve göre eşya alırsın.. canını sıkma bunun için:) inşallah başarılı olsun da oturun oturduğunuz yerde:))
Kampanyalar hep var zaten:) şimdi %50, 1 ay sonra 1 alana 1 bedava; fark var mı? yok. O zaman alırsın.. benim de eksiklerim var hala toparlarız yahu 5 ay var daha:))
Çok iyimserim yeyyyy:)
bu gelin hamamı fikri hakkaten çok hooşşş belki ben de düşünürüm :) inşallah istediğin gibi bir yer bulursun tatlım merak etme sen :) evet biraz fazla iyimsersin gibi aslında ama benim gibi panik olup kendini yıpratmaktansa iyi yapıyorsun..zaten hakkaten üstüne düşsen de düşmesen de Allah yardım ediyor kolaylıkla olup gidiyor :)
ben aslında antalyadan antalyaya gelin olcam inşallah ama tabi doğu olursa evet baya uzak olcaz belki iyi olur kafa dinler kocacımla vakit geçiririm bolbol tabi ama yine de annecim babacımı bırakmak çok zor olur sen nereye gideceksin uzak?