- 28 Eylül 2011
- 1.355
- 5
- 40
hem cok su ictigimizden hemde bebisten olsa gerek bu idrar durumu
Şimdiden yaramazlığa başladılar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem cok su ictigimizden hemde bebisten olsa gerek bu idrar durumu
hamile kalmadan oncede iciyodum ama ne biliyim simdi hissediyorum susadigimi ama icmeye ozen gostericem
Şimdiden yaramazlığa başladılar :)
Evet ya resmen ağzımın içi ateşleniyor susadığımda Geçen akşam su almayı unutmuşuz nasıl susadım anlatamam kalktım süt içtim bende napim
Kızlar kokularla aranız nasıl insanlar çok fena kokuyo gibi geliyorlar bana :)
Henüz mide bulantıları başlamadı ama koku başladı sanırım.Bide biraz isal gibiyim benim gibi olan var mı ?
sorma cok yaramaz olcaklar desene yandik biz
canim suyun onemini anlatti arkadaslar su icmeye dikkat edelimm kac haftalik bebisin
5+2 yiz henüz doktora gitmedim haftaya gidicem.Evet su çok önemli içiyorum gün içinde :)
bende simdilik bisey yok canim dikkat et kendine
hadi gozun aydin canim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim bende henuz gitmedim dr a pazartesi randevu alicam
benim de bağırsaklarım fena durumda. adet olunca da böyle oluyordu gerçi midem bozulmuş gibi hissediyorum. ishal yüzünden midem daha çok bulanıyo sanki.
Kızlar kokularla aranız nasıl insanlar çok fena kokuyo gibi geliyorlar bana :)
Henüz mide bulantıları başlamadı ama koku başladı sanırım.Bide biraz isal gibiyim benim gibi olan var mı ?
bi de size de oluyo mu bilmiyorum ama ne yersem sanki kursağımda kalıyo her an biz hazırız çıkmaya modundalar :)))
Kokulara karşı benimde takıntım var . Dayanamıyorum hemen midem kalkıyo. Bu dönemde ishal yada kabız olunabiliyormuş. Banada tecrübeli arkadaşlarım söylemişti. genelde kabızlık çekerim ama çok şükür şimdilik her ikiside yok bende
kızlar sizde mi ishalsiniz bende çok fena ishalim ve oda bana daha fazla mide bulantısı yapıyor.ben oğlumdada böyle olmuştum.hatta 9 ay ishaldim nerdeyse
slm kızlarrrr
oku oku bitmiyo ya geçmiş, atladım biras,
Gün geçtikçe dahada alışıyorum hamilelige ilk başlarda şaka gibi geliyodu şimdi her 2 dkkada bi wc ye gidince hatırlıyorum
slm kızlarrrr
oku oku bitmiyo ya geçmiş, atladım biras,
Gün geçtikçe dahada alışıyorum hamilelige ilk başlarda şaka gibi geliyodu şimdi her 2 dkkada bi wc ye gidince hatırlıyorum
5+2 yiz henüz doktora gitmedim haftaya gidicem.Evet su çok önemli içiyorum gün içinde :)