2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hamile kalmadan oncede iciyodum ama ne biliyim simdi hissediyorum susadigimi ama icmeye ozen gostericem:KK49:

Evet ya resmen ağzımın içi ateşleniyor susadığımda :KK70: Geçen akşam su almayı unutmuşuz nasıl susadım anlatamam kalktım süt içtim bende napim :KK70:

Şimdiden yaramazlığa başladılar :)

Evet ya resmen ağzımın içi ateşleniyor susadığımda :KK70: Geçen akşam su almayı unutmuşuz nasıl susadım anlatamam kalktım süt içtim bende napim :KK70:

sorma cok yaramaz olcaklar desene yandik biz :KK52:

canim suyun onemini anlatti arkadaslar su icmeye dikkat edelimm kac haftalik bebisin :KK49:

Kızlar kokularla aranız nasıl insanlar çok fena kokuyo gibi geliyorlar bana :)
Henüz mide bulantıları başlamadı ama koku başladı sanırım.Bide biraz isal gibiyim benim gibi olan var mı ?

Henüz mide bulantıları başlamadı ama koku başladı sanırım.Bide biraz isal gibiyim benim gibi olan var mı ?

bende simdilik bisey yok canim dikkat et kendine :KK49:

bi de size de oluyo mu bilmiyorum ama ne yersem sanki kursağımda kalıyo her an biz hazırız çıkmaya modundalar :)))

Kokulara karşı benimde takıntım var . Dayanamıyorum hemen midem kalkıyo. Bu dönemde ishal yada kabız olunabiliyormuş. Banada tecrübeli arkadaşlarım söylemişti. genelde kabızlık çekerim ama çok şükür şimdilik her ikiside yok bende :KK42:

Kokulara karşı benimde takıntım var . Dayanamıyorum hemen midem kalkıyo. Bu dönemde ishal yada kabız olunabiliyormuş. Banada tecrübeli arkadaşlarım söylemişti. genelde kabızlık çekerim ama çok şükür şimdilik her ikiside yok bende :KK42:

kızlar sizde mi ishalsiniz bende çok fena ishalim ve oda bana daha fazla mide bulantısı yapıyor.ben oğlumdada böyle olmuştum.hatta 9 ay ishaldim nerdeyse

slm kızlarrrr
oku oku bitmiyo ya geçmiş, atladım biras:KK52:,
Gün geçtikçe dahada alışıyorum hamilelige :KK49: ilk başlarda şaka gibi geliyodu şimdi her 2 dkkada bi wc ye gidince hatırlıyorum :KK4:

slm kızlarrrr
Gün geçtikçe dahada alışıyorum hamilelige :KK49: ilk başlarda şaka gibi geliyodu şimdi her 2 dkkada bi wc ye gidince hatırlıyorum :KK4:

Hızımıza yetişemezsin maşallah hepimiz o kadar hızlıyız ki :)

slm kızlarrrr

hosgeldin canim haklisin aynen oyle oluyo ben hala inanamiyorum :KK9:

biraz önce arkadaşımdan bir haber aldım çok mutlu oldum. o benden bir sene önce evlenmişti hep bak beni bekle birlikte aynı zamanlarda hamile kalalım derdim. benim hamile olduğumu öğrenmiş bende hamileyim çarşamba günü öğrendim dedi çoook sevindim. aramızda beş gün var benden beş gün önde :) oda ekim annelerine aramıza katılacak. bir sürü arkadaşım hamile yalnız değilizz. :)))))

X