2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:))) afiyet olsunnn. gece uykusu sorunu olan bi ben sanıyordum ama bi çok arkadaş da bundan muzdarip sanırım :)
ben ağzım kuruyarak uyanıyorum sanki günlerdir su içmemişim.

gece ağız kuruluğuyla uyanmak gün içerisinde aldığımız sıvının bebeğe yetmemesi anlamına geliyor. O nedenle napıyoruz en az 2 lt su içiyoruz.

kızlar ben size birşey soracam ben bugün tam 5 haftalık gebeyim dr. keseyi görmedi :44: normal mi bu vede kaçıncı haftada net görülür benimle aynı olan arkadaşlar gördüler mi keseyi

gece ağız kuruluğuyla uyanmak gün içerisinde aldığımız sıvının bebeğe yetmemesi anlamına geliyor. O nedenle napıyoruz en az 2 lt su içiyoruz.

ben çok içiyorum gerçekten ama ona rağmen yetmiyo sanırım :)))
benim en çok korktuğum bir diğer konu da böbrek taşım vardı sanırım düşmedi daha umarım hamilelikte kımıldamaya kalkmaz yoksa ben gerçek doğumuma kadar bi kaç tane doğum yapmış kadar ağrı çekicem Allah korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
doğum sancısını bu yaz tecrübe ettim taşım sayesinde :))

Canım ben günde 2,5 litre rahat su içiyorum belkide fazla bile. Ama yinede bende de kuruluk oluyo

:))) afiyet olsunnn. gece uykusu sorunu olan bi ben sanıyordum ama bi çok arkadaş da bundan muzdarip sanırım :)
ben ağzım kuruyarak uyanıyorum sanki günlerdir su içmemişim.

Ya ben uyku konusunda kendime nazar ettim sanırım çok güzel uyuyordum bol bol 2 gündürt tırt :) Su konusunda bende aynıyım ya ağzımı musluga dayasam kanmam :))

kızlar ben size birşey soracam ben bugün tam 5 haftalık gebeyim dr. keseyi görmedi :44: normal mi bu vede kaçıncı haftada net görülür benimle aynı olan arkadaşlar gördüler mi keseyi

canım 5 te benimde göremedi 6 da gördü. Sorun yapma sakın haftaya git inşallah görürsün keseciğini.

kızlar bir de benim kan değerim (adet olmam gereken tarih 27 ocaktı) 28inde kan testi yaptırdım ve 2023 çıktı hcg. bana yüksek gibi geldi iki tane birden geliyor olabilirler mi acaba:))))))) bizde endişe merak bitmez, hamile miyim, kese göründü mü, kalbi atıyo mu, tek mi çift mi, cinsiyeti ne, ne zaman doğacak,vs.............. :))

Ya ben uyku konusunda kendime nazar ettim sanırım çok güzel uyuyordum bol bol 2 gündürt tırt :) Su konusunda bende aynıyım ya ağzımı musluga dayasam kanmam :))

benimde su değil de yemek yesem de midem de bir kazınma bir kazınma sanki hiçbirşey yememişim. Eşim çok gülüyor evde bana. Dolabı açıyorum bakıyoruuuuuuuuuuum bakıyoruuuuuuuuuummm kapıyoruuuuuuuuuuuumm:KK52:

evde uyku yok ama işe gelince bi uyuyasım geliyooooooooooooooo :) arkadaşlar hasta güvercin gibi bakıyorsun diyolar :)))

offf 2.5 litreyi geçiyo hala daha kuru oluyo...
aile hekimim kan testlerime bakmıştı şekerede bakmış ama biz gece geç yiyip yatmıştık o yüzden 105 çıktı sınırda yanii..
benm babamda da şeker var staj zamanımda dr larım gebeliğimde oluşabileceğini söylüyolardı bende ilerleyen dönemlerimde bundan korkuyorumm:KK50:

kızlar bir de benim kan değerim (adet olmam gereken tarih 27 ocaktı) 28inde kan testi yaptırdım ve 2023 çıktı hcg. bana yüksek gibi geldi iki tane birden geliyor olabilirler mi acaba:))))))) bizde endişe merak bitmez, hamile miyim, kese göründü mü, kalbi atıyo mu, tek mi çift mi, cinsiyeti ne, ne zaman doğacak,vs.............. :))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Allah seni.
Aynen. Başımıza ne geliyorsa bu merağımızdan zaten.
İkizse de Allah bağışlasın ohhh. Ben hep ikizleri nasıl emziriyor anne nasıl yettiriyor kadıncağız onu düşünüyorum. Sürekli cok cok cok cok nereye kadar:KK52:

kızlar banada doktor 3 haftalık dediya keseyide gördü bazılarınınkinin kesesi 5 haftalık olmasına ragmen gözükmüyor benim doktor yanlış hesaplıyor galiba ama ultrasyon aletininde önemi çok büyük..birde idrara sıkışmak keseyi daha iyi gösteriyor...bana 3 haftalık dediğinde ultrasyn kağıdında 8,5 mm yazıyor ...sizlerde ne kadar acaba...ve kaç haftalıkken gittiniz doktora..

mrb arkadaşlar nasılınız bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyor?ya bende acaip değişik bi bulantı gibi bişey var.oğlumda daha farklıydı.sanki midem gaz dolu ve o mide mi bulandırıyor gibi.sürekli midem ağzıma geliyor ama sadece hava çıkıyor.sizdede böyle mi?birde allah hepinize benim ki gibi mükemmel bi doktor versin.hamile olduğumu öğrendiğimde aradım tlfnu açar açmaz direk ya siz nerdesiniz sizi çok özledim sürekli aklımdasınız daha geçen gün lafınızı ettim dedim ki hatta hayırsız çıktılar hiç doğumdan sonra beni arayıp sormadılar dedim dedi.oğlum nasıl iyimi dedi.bi gün torunumu(oğlum olur kendisi) alkanı (yani eşimi) ve seni bekliyorum gelin bi çay içelim sohbet edelim dedi bende dedim ki hocam sanırsam artık sizi sık sık rahatsız edicem 2.yolcumuz var dedim.ciddimizin çok sevindim haftaya tekrar bhcg yaptır sonucuna göre haberleşip randevu verim dedi.insanın böyle doktoru olması çok güzel birşey.ve üstelik yaşadığım şehirde en iyi en kıdemli doktorlardan biridir.ve hiç bir hastasına böyle değildir hatta çok ciddi olduğunu hiç gülmediğini söyleyenler var:)ama işinde çok titizdir

benimde su değil de yemek yesem de midem de bir kazınma bir kazınma sanki hiçbirşey yememişim. Eşim çok gülüyor evde bana. Dolabı açıyorum bakıyoruuuuuuuuuuum bakıyoruuuuuuuuuummm kapıyoruuuuuuuuuuuumm:KK52:

Aman dikkat et haa çokta kilo alma fazla yiyipte :))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Allah seni.
Aynen. Başımıza ne geliyorsa bu merağımızdan zaten.
İkizse de Allah bağışlasın ohhh. Ben hep ikizleri nasıl emziriyor anne nasıl yettiriyor kadıncağız onu düşünüyorum. Sürekli cok cok cok cok nereye kadar:KK52:

bunları merak ederken 9 ay geçiveriyo sanırım :))
arkadaşımın var ikizleri, bebekten benim göğüsler hep açıktaydı diyo, biri doyuyo öbürü acıkıyo, birinin altını temizliyorum öbürü yapıyor diyodu. sağlıklı evlatlar nasip etsin de Allah herşeyin bi kolayı bulunur :))

X