2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
KOCAMAN MERHABA:KK9:

ben didem henüz daha emin değilim :KK49: bu halde oldugumdan :KK9:

ama sat 24 aralık

mart 2009 dogumlu bir oglusum var:KK4:

hala test yapmadım, dü n eşim test almıs ama yapamadan uyumusum, aksam konser vardı ve eve gelince ufaklıgı yıka, yıkan yat uyuyakalmısım

bakalım aksam yapacagım ins, biz 2009 nisan annelri olarak burda 2 yılı askın bir süre yazıstık halada pek cogunla görüşüyorum
aklıma gelsi sizi buldum::)))

Ya kızlar birde aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum giyim tarzınızda hiç değişiklik yaptınızmı hamiş oldugunuzu öğrenince?

Mesela ben işyerimde koltugumda otururken artık ( kot yada keten giyerim ) pantolonumun düğmesini açma gereksinimi duyuyorum.Sanki baskı yapacakmış , canım acıyormuş gibi falan hissediyorum psikolojikmi acaba ?

ben zaten biraz tomik olduğum için çok dar giyinemiyordum tatlımgiyim tarzımda bi değişiklik yapmadım ama göbeğim çıkmasın diye hep içime çekerdim onu serbest bıraktım artık:)

Allah yar ve yardımcınız olsun canım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sanada..Aminnn

Seninkide baya güzel tepki vermiş. :KK53::KK52:

Canım dualarım senin ve senin gibi tüm bu yolda emek harcayanlar için.rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsn

Teşekkürler kızlar ve güzel dileklerinize dualarınıza yürekten Amiinnnn diyorum...
Sizlerede bebeklerinizi sağlıkla ve vaktiyle kucağınızda göstersin Allah:KK16::KK16::KK16:

canm beniiiiiiiiimmmmm hoş geldinnn.......

hoşbuldum taze hamiş...

kızllar benm tüp bebek günlüğümde bi sürü arkadaşlarım var egunal arkadaşımızda o topiğin kurucusu....
biz hamilelerin duaları kabul olurmuş derler lütfen çok çok dua edin olurmu...
işlemler gerçekten çok zor insanı maddi manevi bi sürü zorluğa sokuyor bunu en iyi çeken anlar.. bekleyipte zor hamil kalanlarda anlar ama tüp bebek yaptıranlar dışında tam anlayan olmaz..... hepinizin dualarını bekliyorum arkadaşlarım için...

Son mesajını görünce peşine düştüm online olduğun belli çıkmamışsın bulmam kolay oldu tabisi...
hep tüpçü annişlerle hamişlerle takılıyorum birazda doğal gebelik elde edenler hatunların arasına dalayım belki banada bulaşır dedim :KK9::KK9::KK9:
ev tipi bebek çalışmaları sürecine girdim ne de olsa :KK76::KK76::KK76:

Selam kızlar:KK3::KK3::KK3:
Hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum...
Ben Tüp bebekçiyim 3 kez tüp bebek yaptım ama maalesef elde var sıfır...
Benim gibi tüp bebek için uğraşan maddi manevi bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımıza aklınıza geldikçe dua edin lütfen...
Bizim için anne olmak hiç kolay değil duaya çok ihtiyacımız var:KK16::KK16::KK16::KK16:

canımmm...Allah en kısa sürede sen ve senin gibi melek isteyenlerin kucağını doldursun inşallah..

kızllar benm tüp bebek günlüğümde bi sürü arkadaşlarım var egunal arkadaşımızda o topiğin kurucusu....
biz hamilelerin duaları kabul olurmuş derler lütfen çok çok dua edin olurmu...
işlemler gerçekten çok zor insanı maddi manevi bi sürü zorluğa sokuyor bunu en iyi çeken anlar.. bekleyipte zor hamil kalanlarda anlar ama tüp bebek yaptıranlar dışında tam anlayan olmaz..... hepinizin dualarını bekliyorum arkadaşlarım için...

gerçekten zor canım..benimde kardeşimde resiplokal translokasyon vardı..pgt falan derken zor bir süreçten sonra tüp bebekle aldı bebeğini kucağına..ondan biliyorum zor..ama moral ve inanç çok önemli..
bende kanda phtılaşma var..sizin kadar zor olmasada kolay olmadı oğluşumu kucağıma almak..bir kayıp yaşadım..İşte herşeyin bir zamanı var..Rabbim ol dediğinde oluyor..
umarım bizler hayırlısıyla alırızı kucağımıza bebişlerimizi..dileyen tüm kadınlarında evlat hasretini duyar rabbim ve tez vakitte nasip eder inşallah...amin..

Başta söylemiştim ya canım geçmişim kötü diye geçmiş kayıplar nedeniyle ve ara ara kahverengi akıntı gelmesi nedeniyle doktor evdesin dedi.5li ilaç tedavime devam edecekmişim yine...Olsun ya hepsine razıyım iğnelerimi olurken bile bebeğimi düşünüp canımın acımasını görmezden geliyorum :KK70:
Sağlıklı bir şekilde hepinizden iyi haberleri bekliyorum:)
Bende uğrayamıyorum fazla annemler geldi memleketten onlarla vakit geçiriyorum.Seni merak ettim geçmiş yazılardan bulmaya çalışıyordum özelden de yazmaadım.Keseyi görmene çok sevindim.Şimdi kalp atışı haberlerini bekliyorum

geçmiş olsun canım insallah bir problem cıkmadan bebişini ucagına alırsın:emir_bebek:

ben zaten biraz tomik olduğum için çok dar giyinemiyordum tatlımgiyim tarzımda bi değişiklik yapmadım ama göbeğim çıkmasın diye hep içime çekerdim onu serbest bıraktım artık:)

Tayt giyicem bende artık eşim kıskanclgından izin vermiyordu ama bebek olunca az önce sordum onlar rahat oluyormus diye tamam dedi:KK70:

Başta söylemiştim ya canım geçmişim kötü diye geçmiş kayıplar nedeniyle ve ara ara kahverengi akıntı gelmesi nedeniyle doktor evdesin dedi.5li ilaç tedavime devam edecekmişim yine...Olsun ya hepsine razıyım iğnelerimi olurken bile bebeğimi düşünüp canımın acımasını görmezden geliyorum :KK70:
Bende uğrayamıyorum fazla annemler geldi memleketten onlarla vakit geçiriyorum.Seni merak ettim geçmiş yazılardan bulmaya çalışıyordum özelden de yazmaadım.Keseyi görmene çok sevindim.Şimdi kalp atışı haberlerini bekliyorum

çok geçmiş olsun canım dikkat et.benim lekelenmem olmamasına rağmen dün doktor progestan verdi.

oleeeeey kalp atşılarını duydum bugün bebeğimin çoook mutluyuuumm:KK1:.. Bir ay da heyet raporu geldi.Yatışa devam dedi doktor.Benim şubat tatili uzatmalara kaldı :))

Coook sevindimmmm.Tam olarak kaçıncı haftanda kac gunluksun canım.Tatil ısı de süper olmuş bu donemde dinlenmeye cok ihtiyacımız olacak bebeklerin doğduktan sonraki donemi düşünürsek:)

Tayt giyicem bende artık eşim kıskanclgından izin vermiyordu ama bebek olunca az önce sordum onlar rahat oluyormus diye tamam dedi:KK70:

Süpersin yii fikir bende sorayım bakalım eşim ziizn verecek mi :).. Taytlar çok rahat oluyor anne adayları için

geçmiş olsun canım insallah bir problem cıkmadan bebişini ucagına alırsın:emir_bebek:

Süpersin yii fikir bende sorayım bakalım eşim ziizn verecek mi :).. Taytlar çok rahat oluyor anne adayları için

Bende normalde dışarıda tayt giyemiyordum eşimden dolayı.Ama şimdi her sey bebek icin deyip giyebilecegim sanırım uzunnn bir tunik olmak şartıyla.Evde giyiyorum tayt ve rahatlığı tartışılma gercektende.

ben evde sürekli tayt giyiyorum zaten ama dışarıda eşimin izin vereceğini hiç sanmıyorum.biz polis lojmanlarında oturuyoruz. kapı bile çalsa arkadaşları olduğundan dur ben bakarım diyo hemen :KK70:

ben evde sürekli tayt giyiyorum zaten ama dışarıda eşimin izin vereceğini hiç sanmıyorum.biz polis lojmanlarında oturuyoruz. kapı bile çalsa arkadaşları olduğundan dur ben bakarım diyo hemen :KK70:

Ben bi şansımı deniyeceğim bakalım belki işe yarar herşey bebeğin rahatı için dimi :KK1:

Ben evde giymeye yeni başladım nasil rahat birşeyden mahrum kalmışım:KK43:renk renk edinmeliyim en kısa zamanda.

X