2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inatçı keçi taksit taksit ldu ama unutmuşum bulunduğum yer istanbul benimde kusura bakma :)
Bu arada benimde yarın kontrolüm var geçen hafta carşamba gitmiştim bir kaç test istedi doktorum onlara bakıcaz ama benim aklıma takılan bir konu var.
5 haftalıkken gözüktü bizim bebiş alttan ultrasonda ama kalp atışından falan bahsetmedi hiç benimde bilgim olmadığı için sormadım. Acaba yarın sorsam mı? Ayrıca ne gibi bilgiler almam gerekiyor doktorumdan bilmiyorum özellikle sormam gereken şeyler var mı ? İlk hamilelik olduğu için çok bilgim yok.

Ya arkadaşlar buarada bişey sormak istiyorum kilo demişken ben şuan 69 kiloyum ama boyum 1.74 çokmu kilolu hamile kalmışım sizce :S

Benim de boyum 1.74 kilom 55 aslında bende biraz daha kilo verip hamile kalmayı planlıyordum ama olmadı.Ben cok kilo alacakmisim gibi bir hisse kapılıyorum:KK43:

Kızlar Hamilelik Haberini Eşinize Nasıl Verdiniz ?

- Ben : Akşam evde test yaptım ve çizgi silik çıktı.Bi not kağıdına aynen şunları yazdım : Hoşgeldin Babacım.Bugün bi süpriz yaptım ve seni ben karşıladım.9 Ay sonra Görüşürüz :KK1: yazıp kapının tokmağına koydum.Eşim aldı okudu okudu jeton baya geç düştü.Sonra kapıyı açtım.Boynuma sarıldı kucana aldı :KK1:

Oyy ne güzel yapmışsın :))

Bende işyerinde yaptım o aşağıdaydı ben hemen lavaboya girdim çıktım 5 sn geçmeden çizgi oldukça belirginleşti odasında masasına koydum '' Bundan sonra çok çok fazla çalışman lazım artık 3 kişiyiz dedim '' testi görünce zaten hemen boynuma atladı o ağladı ben ağladım :)) Sonra bağırmaya başladı Allah baba oluyorum diye herkeste bir şok bende dahil olmak üzere :)) istediğini biliyordum ama bukadar istekli olabilecegini hiç düşünmemiştim..

arkadaşlar liste için lütfen kilolarımızıda yazalım.bugün beni ağlık ocağından aile hekimi arayıp çağırdı.kayıt yaptılar bi kaç soru sordular kilo ölçümü tansiyon ölçümü fala yaptılar.Allah nasip ederse 5. ay da aşı varmış o zaman arıcaz dediler.bi de 4 ya da 4,5 aylıkken kıpırdamaya başlayınca gel dediler onlardada bi makina varmış kalp atışlarını dinleticeklermiş.

benim kilom 69 canım

Ya arkadaşlar buarada bişey sormak istiyorum kilo demişken ben şuan 69 kiloyum ama boyum 1.74 çokmu kilolu hamile kalmışım sizce :S
Allah aşkına senmi kilolu hamile kalmışsın yaa:KK34:
şu çizelgeye kim koyduysa kiloyu kaldırsın bi tek tombiş hamile ben olmak istemiyorum... kiloamu sormayın valla yazmıcam ama gebelik boyunca kaç kilo alırsam kilo aldıkça söylerim.
çünkü pko var bende ve onlar genelde kilolu oluyolar bide üstüne tüp tedavisindeki kilolar aldım basımı gidiyorummmmmmmm tutmayııınnnn beniiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK9::KK9:

hee heee doğru dedin..size akşam olacak:))
yemek güzeldi..duygusal anlar yaşadık aslında..biz eşimle çok istemiştik bebek sahibi olmayı.bir kaybımız olmuştu..oğlumda biraz uğraş ve tedaviyle olmuştu..o yüzden ikinci bizim için çok sürpriz oldu..biraz ağlaştık..tabi sevinçten..

Uğraşıpta olunca birden süpriz gibi oluyor dimi :) benimde 1,5 yıldan sonra süpriz olarak geldi bebeğim. Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. :KK49:

inatçı keçi taksit taksit ldu ama unutmuşum bulunduğum yer istanbul benimde kusura bakma :)
Bu arada benimde yarın kontrolüm var geçen hafta carşamba gitmiştim bir kaç test istedi doktorum onlara bakıcaz ama benim aklıma takılan bir konu var.
5 haftalıkken gözüktü bizim bebiş alttan ultrasonda ama kalp atışından falan bahsetmedi hiç benimde bilgim olmadığı için sormadım. Acaba yarın sorsam mı? Ayrıca ne gibi bilgiler almam gerekiyor doktorumdan bilmiyorum özellikle sormam gereken şeyler var mı ? İlk hamilelik olduğu için çok bilgim yok.

önemli değil canım ekledim.benimde bazen gözümden kaçıyor.siz eksikleri görünce hatırlatın.sen vajinal ultrasona girmişsin.benimki ordan bakmadı o yüzden haftaya cuma çağırdı.dün karnımdan sadece kesem göründü.inşallah haftaya ilerleme kaydederiz.5 mm çıktı kesem haftaya göre normal dedi.kese günde 1 ya da 2 mm büyüyormuş.1 cm boyutuna gelince yolk kesesi oluşuyormuş içinde 1,5 cm yakınlarına gelincede bebek gözüküyormuş içinde.inşallah haftaya bende görürüm.ama kalp atışlarından emin değilim.

şu çizelgeye kim koyduysa kiloyu kaldırsın bi tek tombiş hamile ben olmak istemiyorum... kiloamu sormayın valla yazmıcam ama gebelik boyunca kaç kilo alırsam kilo aldıkça söylerim.
çünkü pko var bende ve onlar genelde kilolu oluyolar bide üstüne tüp tedavisindeki kilolar aldım basımı gidiyorummmmmmmm tutmayııınnnn beniiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK9::KK9:

Kız öyle deme şişkinliğimde çok fazla yeminle bacaklarım Roberto Carlos gibi oldu zannediyorum :KK70::KK70:

bence çok değil..normal..ama en dikkat etmemiz zamanlar..ben ilk gebeliğimde 36 kilo almıştım :KK52::KK52: ama biraz ilaçlardan kaynaklanmıştı:)))

- Ben : Akşam evde test yaptım ve çizgi silik çıktı.Bi not kağıdına aynen şunları yazdım : Hoşgeldin Babacım.Bugün bi süpriz yaptım ve seni ben karşıladım.9 Ay sonra Görüşürüz :KK1: yazıp kapının tokmağına koydum.Eşim aldı okudu okudu jeton baya geç düştü.Sonra kapıyı açtım.Boynuma sarıldı kucana aldı :KK1:

çok güzel yapmışsın..çok yaratıcı bir fikir..
ben eşimden öğrendim:)) özel sağlık sigortası yaptıracaktık..eşiminde sağlık sigortası var..eşim ben ve oğlum check up tan geçtik..eşim sonuçlara baktı..kendisi doktor olduğundan anladı tabi..mellll aşkım hamilesin dedi..:KK1::KK1:

Benim eşim ne yapacağını şaşırdı. Arabamıza hırsız girmiş camı kırmış eşim arabaya bakmaya inmişti bende adet günümü 1 gün geçmesine rağmen test yaptım aslında umudum yoktu hiç ama denedim. Sonra çift çizgiyi gördüm şok oldum yanlış olabileceğini düşündüm 1 tane daha yaptım o da çift 3 tane testim vardı buda çift çıkarsa hemileyim dedim ve onuda yaptım çift! Eşim geldi morali bayada bozulmuştu arabının teyibi ve içerisindeki bi kaç eşyasını çalmışlar benimde içim içime sığmıyo altım testi verdim eline canım bu ne dedim şoklar içinde hamile misin dedi :) seviniyim mi üziliyim mi şaşırdım ALLAH bir yandan üzdü bi yandan sevindirdi diye boynuma sarıldı ağlaştık :) bizimkide böyle oldu :)

önemli değil canım söylemek zorunda değilsin :KK70: bende de pko varmış kasımda öğrenmiştim daha.

bence çok değil..normal..ama en dikkat etmemiz zamanlar..ben ilk gebeliğimde 36 kilo almıştım :KK52::KK52: ama biraz ilaçlardan kaynaklanmıştı:)))

çok güzel yapmışsın..çok yaratıcı bir fikir..
ben eşimden öğrendim:)) özel sağlık sigortası yaptıracaktık..eşiminde sağlık sigortası var..eşim ben ve oğlum check up tan geçtik..eşim sonuçlara baktı..kendisi doktor olduğundan anladı tabi..mellll aşkım hamilesin dedi..:KK1::KK1:

Dikkat ediyorum canım hiç şimarmadım daha şimarasımda yok açıkcası bebeğime faydalı olacak şeyleri yiyorum sadece..

önemli değil canım söylemek zorunda değilsin :KK70: bende de pko varmış kasımda öğrenmiştim daha.

canm sölemessem çok ii olur valla zir ben zaten kendime bakınca utanıyorum bide millet hep zayıf kalmış kimsenin benm kilomu duyupta dudağı ucuklasın istememmm:KK1::KK9::KK9:

Kız öyle deme şişkinliğimde çok fazla yeminle bacaklarım Roberto Carlos gibi oldu zannediyorum :KK70::KK70:
hiç sorun değil canm bende güreşçiler gibiyim:KK9::KK9:

merhaba arkadaslar size birsey sormak istiyorum bu benim ilk gebeligim henüz doktora falan gitmedik cumartesi gidicez adetim geceli bir hafta oldu ve kan testi sonucuclarına gööre 4+3 haftalık gebeyim ama eşim çok temkinli henüz ailelerimize bile söylemedik bir ay sonra falan söyleriz sonra üzülmesinler diyor ama ben söylemek istiyorum böyle kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum işyerindende kimse bilmiyor

siz kimlere söylediniz ya da henüz bizim gibi söylemediniz mi

ilk öğrendiğimizde anneme söyledim.ikinci hcg kontrolünden sonra da kayınvalideme söyledik.Bir de çok yakın komşum biliyor onun dışında kimse bilmiyor.bizde bi süre söylememeyi düşünüyoruz.ilk gebeliğimde ilk heyecanla herkese söylemiştik ama olumsuz sonuçlanınca zor oldu.

X