2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ilk gebeliği kürtajla sonuçlanmıştı.Etraftan duyduğuma göre ilki düşük veya kürtaj olanın 2.si daha sıkı tutunuyomuş.Siz böyle bşy duydunuz mu hiç ? Biraz saçma belki ama bi sorayım dedim :KK1:

Kızlar ilk gebeliği kürtajla sonuçlanmıştı.Etraftan duyduğuma göre ilki düşük veya kürtaj olanın 2.si daha sıkı tutunuyomuş.Siz böyle bşy duydunuz mu hiç ? Biraz saçma belki ama bi sorayım dedim :KK1:

valla annemden bilyorum hamileymiş düşük yapmış kürtajdan sonra kanaması durmamış devam etmiş hatta doktora kızmış parça mı bıraktın diye meğerse bizim aksi cadıya hamile kalmış hemen banada kürtajdan sonra doktor 3 4 aylık dinlenme süresi verdi toparlansın rahim diye dikkat et hemen hamile kalabilirsin dedi

Bende de var canım o. Hala aynı kilodayım ama müthiş bir şişkinliğim var dışarıdan belli olmuyo ama çok rahatsız hissediyorum kendimi. Ben genelde dar kot giyerim. Aynı kotumu giydiğimde göbeğimin daha çok çıktığını ve bebişime bişi olacakmış gibi hissediyorum. Şimdi genellikle tayt tarzı rahat şeyler giymeye özen gösteriyorum.
Aslında geçenlerde okuduğum bir yazıda 4. aya kadar çok fazla giyimin önemli olmadığını okumuştum. 4. aydan sonra daha bol vücudu sıkmayan giysiler tercih etmeliymişiz.

Aynen ya kilo aynı giydigim şeyler aynı ama sanki okadar kilo almısımki giydigim kıyafetleri patlatacakmısım gibi hissediyorum. Mesela dar kot var suan üzerimde bacak kısmı bile sıkıyormus gibi ama görüntü aynı :)) Aslında dedigin gibi en güzeli tayt ama koca kıskanc olunca nafile :)))

Canım ben hiç böyle birşey duymadım ama varsa eğer böyle bişey benim ilki düşük olmuştu bu sıkı tutunacak demekki ne güzel :)) Ama Allah bilir ya..

valla annemden bilyorum hamileymiş düşük yapmış kürtajdan sonra kanaması durmamış devam etmiş hatta doktora kızmış parça mı bıraktın diye meğerse bizim aksi cadıya hamile kalmış hemen banada kürtajdan sonra doktor 3 4 aylık dinlenme süresi verdi toparlansın rahim diye dikkat et hemen hamile kalabilirsin dedi

Ohh ne güzel benim değerim düşük diye biraz tedirginim ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Hakkımızda Hayırlısını versin.Merak ediyorum P.tesi keseyi görebilicekmiyim diye :KK1:

Canım ben hiç böyle birşey duymadım ama varsa eğer böyle bişey benim ilki düşük olmuştu bu sıkı tutunacak demekki ne güzel :)) Ama Allah bilir ya..

Hadi inş. bakalım Nasipten öteye geçilmez ama Bu karıların söledikleri de hoşuma gitmiyo değil hani :KK1:

Bu liste işi noldu.İlk sayfaya taşınmamış hala.Bu arada çalışıyomusunuz kızlar yoksa ev hanımlığıylamı meşgulsünüz :KK1: ben mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum işim çok rahat ama yolum çok uzun o biraz sıkıntı. :KK37:

kızlar hamiş arkadaşlarım nasılsınız bu progestan bena çok uyku yapıyor doktor önlem için vermişti dün keseyi gördüğümde keser belki dedim ama devam etçekmişim...

merhaba kızlar nasılsınız ben bugun pek fıremedım aranıza temızlık yapıyorum yavas yavas bıtmek uzere bırazdan tamamen aranızda olurum bugun aksam yemek derdımde yok kayınbabam getırcek boyle ıyı oluyor ya :KK70: öpuyorum hepınızı bırazdan gorusuruz :KK70:

Bu liste işi noldu.İlk sayfaya taşınmamış hala.Bu arada çalışıyomusunuz kızlar yoksa ev hanımlığıylamı meşgulsünüz :KK1: ben mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum işim çok rahat ama yolum çok uzun o biraz sıkıntı. :KK37:

Bizim kendi işyerimiz canım Yurtdışı eğitim dan. ve yeminli tercüme ve vize hizmetleri veriyoruz.Biz evimize rahat gidiyorduk artık gidemiyoruz tam istiklalin girişinde taksimde yapılandırma çalışmaları nedeniyle heryer kapalı canımız cıkıyor valla :KK43:

Bende de var canım o. Hala aynı kilodayım ama müthiş bir şişkinliğim var dışarıdan belli olmuyo ama çok rahatsız hissediyorum kendimi. Ben genelde dar kot giyerim. Aynı kotumu giydiğimde göbeğimin daha çok çıktığını ve bebişime bişi olacakmış gibi hissediyorum. Şimdi genellikle tayt tarzı rahat şeyler giymeye özen gösteriyorum.
Aslında geçenlerde okuduğum bir yazıda 4. aya kadar çok fazla giyimin önemli olmadığını okumuştum. 4. aydan sonra daha bol vücudu sıkmayan giysiler tercih etmeliymişiz.

Normalde ilk 3 ayda kilo almadan geçirmemiz gerekliymiş. Bakalım başarabilecek miyiz? :KK49:

ben üniversitede asistanım aynı zamanda yüksek lisans devam ediyor tez yazıyorum :) tez savunmama kocaman bir göbekle gireceğim:):)):):) düşünüp düşünüp gülüyorum.

merhaba kızlar nasılsınız ben bugun pek fıremedım aranıza temızlık yapıyorum yavas yavas bıtmek uzere bırazdan tamamen aranızda olurum bugun aksam yemek derdımde yok kayınbabam getırcek boyle ıyı oluyor ya :KK70: öpuyorum hepınızı bırazdan gorusuruz :KK70:

Kolay gelsin canım çok yorma kendini aman ha bebişe dikkat.Öpüldün sende :))

Ben de Bir Reklam Ajansında çalışıyorum. Aynı sıkıntı bende de var Avcılar da oturuyorum iş yerim yeşilköyde. Yol baya sıkıntı oluyo ama iş saatlerimiz çok erken değil o da iyi tarafı. Bakalım ileriki aylarda nasıl yapacağız. ALLAH yardımcımız olsun.

arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. ben hamile oldığumu öğrenmeden bir kaç gün önce diş tedavime devam ediyordum. doktor tek bir dişime röntgen çekti otururken.bir de dolgu yaptı. sonra adetim gecikince hemen bıraktım ama 2 dişim daha var yapılması gereken. doktora soramadım sorucam bilginiz var mı hamileyken diş tedavisi hakkında?? lokal anestezinin zararı var mı?

Normalde ilk 3 ayda kilo almadan geçirmemiz gerekliymiş. Bakalım başarabilecek miyiz? :KK49:

Ben ona ihtimal vermiyorum :) Çünkü hamile değilken bile diyet yapmıyorsam çabuk kilo alan bir yapım var ve şimdi diyet hiç yapamayacağım. 3 ayda en az 2 kilo kesin alırım diye düşünüyorum ama inşallah almayız ya :KK43:

bende çalışıyorum benim işimde rahat ama bazen o kadar çok telefonla konuşuyorum ki ağzım kuruyor. Çok su içiyorum bu sefer akşam eve giderken serviste sıkışıyorum :KK9:

bende tki de att olarak çalışıyorum canm benm işimde rahat anca kaza filan olursa ki maşşalh hiç olmuyo çünkü ozamanlarda ölümle sonuçlanıyo bi o zamanla zoru var onun dışında tansiyon şeker flan ölçümleri...benmde iş yerim evime otobusle yarım saat uzaklıkta:KK34:

X