Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ilk gebeliği kürtajla sonuçlanmıştı.Etraftan duyduğuma göre ilki düşük veya kürtaj olanın 2.si daha sıkı tutunuyomuş.Siz böyle bşy duydunuz mu hiç ? Biraz saçma belki ama bi sorayım dedim
hey allahım:)) tahtaya vur:) ne güzel işte
Bende de var canım o. Hala aynı kilodayım ama müthiş bir şişkinliğim var dışarıdan belli olmuyo ama çok rahatsız hissediyorum kendimi. Ben genelde dar kot giyerim. Aynı kotumu giydiğimde göbeğimin daha çok çıktığını ve bebişime bişi olacakmış gibi hissediyorum. Şimdi genellikle tayt tarzı rahat şeyler giymeye özen gösteriyorum.
Aslında geçenlerde okuduğum bir yazıda 4. aya kadar çok fazla giyimin önemli olmadığını okumuştum. 4. aydan sonra daha bol vücudu sıkmayan giysiler tercih etmeliymişiz.
Kızlar ilk gebeliği kürtajla sonuçlanmıştı.Etraftan duyduğuma göre ilki düşük veya kürtaj olanın 2.si daha sıkı tutunuyomuş.Siz böyle bşy duydunuz mu hiç ? Biraz saçma belki ama bi sorayım dedim
valla annemden bilyorum hamileymiş düşük yapmış kürtajdan sonra kanaması durmamış devam etmiş hatta doktora kızmış parça mı bıraktın diye meğerse bizim aksi cadıya hamile kalmış hemen banada kürtajdan sonra doktor 3 4 aylık dinlenme süresi verdi toparlansın rahim diye dikkat et hemen hamile kalabilirsin dedi
Canım ben hiç böyle birşey duymadım ama varsa eğer böyle bişey benim ilki düşük olmuştu bu sıkı tutunacak demekki ne güzel :)) Ama Allah bilir ya..
Hadi inş. bakalım Nasipten öteye geçilmez ama Bu karıların söledikleri de hoşuma gitmiyo değil hani
Bu liste işi noldu.İlk sayfaya taşınmamış hala.Bu arada çalışıyomusunuz kızlar yoksa ev hanımlığıylamı meşgulsünüz ben mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum işim çok rahat ama yolum çok uzun o biraz sıkıntı.
Bende de var canım o. Hala aynı kilodayım ama müthiş bir şişkinliğim var dışarıdan belli olmuyo ama çok rahatsız hissediyorum kendimi. Ben genelde dar kot giyerim. Aynı kotumu giydiğimde göbeğimin daha çok çıktığını ve bebişime bişi olacakmış gibi hissediyorum. Şimdi genellikle tayt tarzı rahat şeyler giymeye özen gösteriyorum.
Aslında geçenlerde okuduğum bir yazıda 4. aya kadar çok fazla giyimin önemli olmadığını okumuştum. 4. aydan sonra daha bol vücudu sıkmayan giysiler tercih etmeliymişiz.
Bu liste işi noldu.İlk sayfaya taşınmamış hala.Bu arada çalışıyomusunuz kızlar yoksa ev hanımlığıylamı meşgulsünüz ben mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum işim çok rahat ama yolum çok uzun o biraz sıkıntı.
merhaba kızlar nasılsınız ben bugun pek fıremedım aranıza temızlık yapıyorum yavas yavas bıtmek uzere bırazdan tamamen aranızda olurum bugun aksam yemek derdımde yok kayınbabam getırcek boyle ıyı oluyor ya öpuyorum hepınızı bırazdan gorusuruz
Normalde ilk 3 ayda kilo almadan geçirmemiz gerekliymiş. Bakalım başarabilecek miyiz?
bende tki de att olarak çalışıyorum canm benm işimde rahat anca kaza filan olursa ki maşşalh hiç olmuyo çünkü ozamanlarda ölümle sonuçlanıyo bi o zamanla zoru var onun dışında tansiyon şeker flan ölçümleri...benmde iş yerim evime otobusle yarım saat uzaklıktaBu liste işi noldu.İlk sayfaya taşınmamış hala.Bu arada çalışıyomusunuz kızlar yoksa ev hanımlığıylamı meşgulsünüz ben mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum işim çok rahat ama yolum çok uzun o biraz sıkıntı.