2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben ona ihtimal vermiyorum :) Çünkü hamile değilken bile diyet yapmıyorsam çabuk kilo alan bir yapım var ve şimdi diyet hiç yapamayacağım. 3 ayda en az 2 kilo kesin alırım diye düşünüyorum ama inşallah almayız ya :KK43:

zor bı ıhtımal kılo almamak bence amaa bı umut alamayız belı :KK16:

Bir saatir gecmisi okuyorum ne çabuk ilerliyor sayfamız, ne kadar cok sey yazılmış.Ben ingilizce öğretmeniyim fakat kısa bir sure once bıraktım ısı.Bundan sonra evimin hanımı cocuğumun anası olacağım herhalde:))

arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. ben hamile oldığumu öğrenmeden bir kaç gün önce diş tedavime devam ediyordum. doktor tek bir dişime röntgen çekti otururken.bir de dolgu yaptı. sonra adetim gecikince hemen bıraktım ama 2 dişim daha var yapılması gereken. doktora soramadım sorucam bilginiz var mı hamileyken diş tedavisi hakkında?? lokal anestezinin zararı var mı?

bu ay bebek istiyoduk zatende oldu:) ben diş tedavime başlamıştım son adetimden önce doktor gerisine sonrada devam edebilir dedi sağlıkocağındaki ebe hemşire kesinlikle diş tedavisi panikür pedikür kanla bulaşabilecek hast. dolayısıyla kesinlikle yasak dedi. ama dişcim ilk 3 ay hasta kendini kasar düşüğe neden olur diye birde 7 aydan sonra erken doğuma neden olur diye 4.ay ve 7. ay arası tedavi yapıyoruz dedi röntgen zaten zararlı. onu kesinlikle yaptırma en doğrusunu yine doktorun bilir. seni çok sıkıntıya düşüren bir diş sorunu olursa doktorun yönlendirir seni zaten. geçmiş olsun

bu ay bebek istiyoduk zatende oldu:) ben diş tedavime başlamıştım son adetimden önce doktor gerisine sonrada devam edebilir dedi sağlıkocağındaki ebe hemşire kesinlikle diş tedavisi panikür pedikür kanla bulaşabilecek hast. dolayısıyla kesinlikle yasak dedi. ama dişcim ilk 3 ay hasta kendini kasar düşüğe neden olur diye birde 7 aydan sonra erken doğuma neden olur diye 4.ay ve 7. ay arası tedavi yapıyoruz dedi röntgen zaten zararlı. onu kesinlikle yaptırma en doğrusunu yine doktorun bilir. seni çok sıkıntıya düşüren bir diş sorunu olursa doktorun yönlendirir seni zaten. geçmiş olsun

bence çokk zorda kalmadıkça diş tedavisi yaptırmamak lazımdır...hep kafamda soru işaretidir diş tedavisi,saçların boyası sabredin kızlarrr 9 ay çabuk geçer...

Bir saatir gecmisi okuyorum ne çabuk ilerliyor sayfamız, ne kadar cok sey yazılmış.Ben ingilizce öğretmeniyim fakat kısa bir sure once bıraktım ısı.Bundan sonra evimin hanımı cocuğumun anası olacağım herhalde:))

Hakikaten geveze anneler topiği oldu burası, en son akşam 5 te bıraktım kaç sayfa yazılmış üstüne okuyamadım valla hepsini :)

Kızlar birşey soracağım 5+2 , 4+1 falan yazıyorsunuz ya gebelik haftasını o ne demek ben hiç anlamadım :) Birisi açıklasın lütfen :) Ya döllenme tarihine yada son regle bakılıp bir hafta çıkmıyor mu artısı ne ki?

Hakikaten geveze anneler topiği oldu burası, en son akşam 5 te bıraktım kaç sayfa yazılmış üstüne okuyamadım valla hepsini :)

Kızlar birşey soracağım 5+2 , 4+1 falan yazıyorsunuz ya gebelik haftasını o ne demek ben hiç anlamadım :) Birisi açıklasın lütfen :) Ya döllenme tarihine yada son regle bakılıp bir hafta çıkmıyor mu artısı ne ki?

hemen açıklayayım 5+2 demek 5 tam hafta +2 gün demek

Bu arada ben de ekim annesiyim ama 2012:) tam 1 sene oldu bebeğimi öğreneli, ne tarifsiz duyguydu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Çok duygulandım sizi okuyunca, koca yıl geldi geçti şimdi prensimin nefesini duymamanın, varlığını sonuna kadar hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum. SAT ım 5 ocak muhtemel doğum tarihim 12 ekimdi 9'unda geldi benim paşa. Allah sıkıntısız hamilelik dönemi ve kolay doğum nasip etsin, hepinize sevgiler.

Canım ne güzel ya :) İnşallah bizde seneye senin gibi bu forma girip yazarız.Sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı :KK16:

kızlarr 7+0 ve 7+6 yani 8. hafta da kalp atışını rahatlıkla dinleyebiliriz....hatta şanslıysak el ve kol hareketlerini bile görebiliriz.

ben evleneli 4 ay oldu 4 kilo aldım :) şimdi bebekle birlikte her ay iki kilo almam inşallah, zayıf olduğum için dikkat çekmiyordu ama artık dikkat çekmeye başlar dimi :)) kızlar nasıl hem sağlıklı beslenip hem aşırı kilo alımını durdururuz yaa

Bizim kendi işyerimiz canım Yurtdışı eğitim dan. ve yeminli tercüme ve vize hizmetleri veriyoruz.Biz evimize rahat gidiyorduk artık gidemiyoruz tam istiklalin girişinde taksimde yapılandırma çalışmaları nedeniyle heryer kapalı canımız cıkıyor valla :KK43:

senin işin baya rahatmış torpilli gülo :KK1:

Normalde ilk 3 ayda kilo almadan geçirmemiz gerekliymiş. Bakalım başarabilecek miyiz? :KK49:

Ben bi yerde okudum ilk 6 ay her aya 1 kilo.Son 3ay, aya 2 şer kilo.Toplamda 12 kilo almak normaliymiş.

ben üniversitede asistanım aynı zamanda yüksek lisans devam ediyor tez yazıyorum :) tez savunmama kocaman bir göbekle gireceğim:):)):):) düşünüp düşünüp gülüyorum.

Bebeğin sana destek olucak annesi :emir_bebek:

Ben de Bir Reklam Ajansında çalışıyorum. Aynı sıkıntı bende de var Avcılar da oturuyorum iş yerim yeşilköyde. Yol baya sıkıntı oluyo ama iş saatlerimiz çok erken değil o da iyi tarafı. Bakalım ileriki aylarda nasıl yapacağız. ALLAH yardımcımız olsun.

Senin yakınmış kuzum.Ben 2 vesait yapıyorum 1,3 saat hatta bazen 2 saati buluyo eve gitmem. :KK4:

ayyy cok useniyorummm kayinvalidem manti aciyo kizlar bende yardim edeyim herkese bol sohbetlerrr :)

kızlar merhaba tekrar, ben de yapı mlz. satan bir mağazada satış temsilcisiyim işim süper rahat (nazar değmesin) banyo mutfak seramiği lazımsa hemen göndereyim :)))
bişey sorucam, benim bi haftadır ciddi anlamda tatlıdan uzaklaşma durumum var hatta gayet iştahı yerinde olan benim bişeylerden tiksinmesi hatta düşününce bile midesi bulanması garip geliyor. sizde beliren bi durum var mı????
ben erkenci mi davrandım bu tiksinme konusunda bilmiyorum :))) tatlı canavarıyken şimdi gözüm görsün istemiyorum

Kızlar el kremi olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben nutricia kullanıyorum e vitamini var içinde el yüz vücut kremi ...

Son düzenleme:
Ben ona ihtimal vermiyorum :) Çünkü hamile değilken bile diyet yapmıyorsam çabuk kilo alan bir yapım var ve şimdi diyet hiç yapamayacağım. 3 ayda en az 2 kilo kesin alırım diye düşünüyorum ama inşallah almayız ya :KK43:

İşte dikkat etmeliyiz yine abur cubur yok tutacağız artık kendimizi sağlıklı olup bebişlerimizide sağlık lı büyüteceğiz işallah:KK1:

bende yersem alıyorum da onun için çok dikkat ediyorum

geçmiş olsun :KK43: bel kasık ağrısı sanırım çoğumuzda var tutunmaya çalışıyor bebişlerimiz :KK70: doğum tarihlerimiz aynı keseyi ne zaman görücez acaba doktor bana haftaya cuma gelmemi söyledi belki kalp atışıda duyulur diye

ben dün kesemi gördüm daha beni haftaya cuma çağırdı senin için henüz erken değil mi canım?

Kızlar el kremi olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben nutricia kullanıyorum e vitamini var içinde el yüz vücut kremi ...

ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı malesef ve çok şükür yine bi umut yeşerdi ama şunu farkettim ben ne zaman hamile kalsam ellerimde egzama çıkıyor nasıl geçiricem bilmiyorum. kötü durumda değil ellerim ama tedavi için de ilaç niteliğinde bi krem kullanamıyorum.

Hayırlı olsun canım.Fazla kimseye söyleme bence.Sanırım ilk gebeliğin.Korkma canım sadece şunu unutma eğer nasibinde varsa olucak. :nazar:[/QUOTE]

Teşekkürler, evet ilk :)

Ne yapalım guzel düşünerek beklemekten başka yapacak bişey yok.

Bu liste işi noldu.İlk sayfaya taşınmamış hala.Bu arada çalışıyomusunuz kızlar yoksa ev hanımlığıylamı meşgulsünüz :KK1: ben mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum işim çok rahat ama yolum çok uzun o biraz sıkıntı. :KK37:

liste var ama ilk sayfaya taşıyamıyorum kazen de hiç online değil ulaşamıyorum ona.

X