2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
geçmiş olsun :KK43: bel kasık ağrısı sanırım çoğumuzda var tutunmaya çalışıyor bebişlerimiz :KK70: doğum tarihlerimiz aynı keseyi ne zaman görücez acaba doktor bana haftaya cuma gelmemi söyledi belki kalp atışıda duyulur diye

Evet canım inş. sıkı sıkı tutunur. Bnm değerim düşük çıktı geç döllenmiştir dedi.Bende p.tesiye randevu aldım sata göre 5+2 oluyo.İlk gebeliğime de de 5+2de gittim kese görünmüştü.Sen cuma gidiceksen 5+6 oluyosun mutlaka keseyi görürsün ama kalp atışı için erken bence.

Evet canım inş. sıkı sıkı tutunur. Bnm değerim düşük çıktı geç döllenmiştir dedi.Bende p.tesiye randevu aldım sata göre 5+2 oluyo.İlk gebeliğime de de 5+2de gittim kese görünmüştü.Sen cuma gidiceksen 5+6 oluyosun mutlaka keseyi görürsün ama kalp atışı için erken bence.

inşallah canım inşallah.ben daha erken gitmek isterdim ama doktor öyle dedi işte belki onuda duyarız diye duymazsakta keseyi görürüz olsun :KK70: geçmek bilmez artık bu günler :KK70:

Kızlar bu baş ağrısı gece birkaç defa uyandım geri uyudum ondan olurmu :KK43: Birde ensemden başıma doğru sadece sağ tarafımda sinir bozucu bir ağrı.

Kızlar bu baş ağrısı gece birkaç defa uyandım geri uyudum ondan olurmu :KK43: Birde ensemden başıma doğru sadece sağ tarafımda sinir bozucu bir ağrı.

valla benim arada tutar böyle aynı sağ tarafımda bir başlar 2 3 gün geçmez uyusam bir türlü uyumasam bir türlü olur Allah kolaylık versin çok zor baş ağrısı :KK43:

Bende de o vardı dün özellikle . Erken yatıp uyudum iyi geldi. Bugün sende mümkünse iyice dinlen sonrasında geçer. Hamilelikte normalmiş baş ağrıları.

Bende de o vardı dün özellikle . Erken yatıp uyudum iyi geldi. Bugün sende mümkünse iyice dinlen sonrasında geçer. Hamilelikte normalmiş baş ağrıları.

Valla sanırım bende öyle yapıcam çok dayanılmaz olursa birazdan kaçarım eve , bende kendi kendime nazar ettim ya :)

Ya kızlar birde aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum giyim tarzınızda hiç değişiklik yaptınızmı hamiş oldugunuzu öğrenince?

Mesela ben işyerimde koltugumda otururken artık ( kot yada keten giyerim ) pantolonumun düğmesini açma gereksinimi duyuyorum.Sanki baskı yapacakmış , canım acıyormuş gibi falan hissediyorum psikolojikmi acaba ?

canim hesaplayinca 14 ekime denk geliyo size bi hesaplayin acaba yanlisim mi var son adet tarihimin ilk gunu 7ocak son gunu 13 ocak kizlar bide siz bakin normalde yarin adet olmam gerekiyordu yani adetime 4gun kala 79cikti hadi bi hesaplayin :18::18:

dün akşam doğum tarihinde 14.11.2013 yazıyodu ve 0 haftalık yazıyodu ondan dedim ben.şimdi düzeltmişsin doğrudur şimdiki hali canım.

hesaplayıcıdan bakınca benim 12.10 gösteriyo bu tarihi gün gün gebelik takvimime girdiğimde aslında 4 ocak olan adet tarihim 6 ocak olarak yazıyo bi çakışma var ama...

aynısını bana da yapıyo 28 aralık son adet tarihim ama 30 aralık yapıyo ve 05.10.2013 gösteriyo.kendin hesaplarsan 03.10.2013 oluyo.ama ben hesaplayıcıya bıraktım bu işi :KK70: ne de olsa bir iki hafta sonra doktor söylicek asıl tarihi :KK70:

Ya kızlar birde aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum giyim tarzınızda hiç değişiklik yaptınızmı hamiş oldugunuzu öğrenince?

Mesela ben işyerimde koltugumda otururken artık ( kot yada keten giyerim ) pantolonumun düğmesini açma gereksinimi duyuyorum.Sanki baskı yapacakmış , canım acıyormuş gibi falan hissediyorum psikolojikmi acaba ?

Ben hiç giyim tarzımı değiştirmedim canım. şimdiye kadar hiç bir kyafetim karnımı sıkıştırmadı. Belki seninde şişkinlik olduğu zamanlarda onu hissediyor olabilir.

Ben hiç giyim tarzımı değiştirmedim canım. şimdiye kadar hiç bir kyafetim karnımı sıkıştırmadı. Belki seninde şişkinlik olduğu zamanlarda onu hissediyor olabilir.

Valla kendimi acayip kilo aldım gibi hissediyorum canım dediğin gibi şişkinlikten olsa gerek.

aynısını bana da yapıyo 28 aralık son adet tarihim ama 30 aralık yapıyo ve 05.10.2013 gösteriyo.kendin hesaplarsan 03.10.2013 oluyo.ama ben hesaplayıcıya bıraktım bu işi :KK70: ne de olsa bir iki hafta sonra doktor söylicek asıl tarihi :KK70:

Gözün aydın. Keseyi görmüşsün rahatlamışsındır artık. Bundan sonrada çok evham yapma oluruna bırak herşeyi.

Valla kendimi acayip kilo aldım gibi hissediyorum canım dediğin gibi şişkinlikten olsa gerek.

Bende de var canım o. Hala aynı kilodayım ama müthiş bir şişkinliğim var dışarıdan belli olmuyo ama çok rahatsız hissediyorum kendimi. Ben genelde dar kot giyerim. Aynı kotumu giydiğimde göbeğimin daha çok çıktığını ve bebişime bişi olacakmış gibi hissediyorum. Şimdi genellikle tayt tarzı rahat şeyler giymeye özen gösteriyorum.
Aslında geçenlerde okuduğum bir yazıda 4. aya kadar çok fazla giyimin önemli olmadığını okumuştum. 4. aydan sonra daha bol vücudu sıkmayan giysiler tercih etmeliymişiz.

X