:). Bana da sabah haber geldi misafir geliyor diye apar topar supurdum tum evi banamisin demedi bugun bir iyilik hali var uzerimde :) esimle ciktik 5 km yuruduk hala tik yok... İnekler kopekler doguruyor biz doguramiyoruz :)
Ben de senden haber bekliyordum dort gozle... Gozun aydin canim normal sezaryan bosverdik artik saglikla aldin mi bebegini kucagina senin sagligin yerinde mi onemli olan o... Allah bagislasin saglikla huzurla buyut bebegini...
Sormadan gecemicem suni sanci zor mu? Belki gormemissindir ben de cuma sabah yatacagim hastaneye suni sanci verilecek once...
Tekrar gozun aydin :) darisi basimiza...
kizlar nihayet kizim 41 haftada bugun dunyaya geldi sipinal sezeryan oldum.24 saat boyunca acilma bekledim suni sanciyla ama malesef 3cm oldu 24saatte ilerleme olmadigi icin mecburi sezeryan oldun darisi en kisa zamanda sizlere insallah
sezeryana bile razı oldum neredeyse . ah doğsaValla benim bir arkadasimin kizi olacakti 42. Haftanin sonuna kadar bekledi de bebek gelmeyince sezaryan oldu.
Cinsiyete bakmiyor canim yaaaa....
Valla ben de dun umutlandim ama tik yok... Amaaann nasil olsa cuma sabah 8 dogumhaneyi kapattik.. Allahin izniyle dogacak bir sekilde...
kizlar nihayet kizim 41 haftada bugun dunyaya geldi sipinal sezeryan oldum.24 saat boyunca acilma bekledim suni sanciyla ama malesef 3cm oldu 24saatte ilerleme olmadigi icin mecburi sezeryan oldun darisi en kisa zamanda sizlere insallah
sezeryana bile razı oldum neredeyse . ah doğsa
maşallah gözün aydın canım.. sağlıklısınız ya sezeryanı normali çokta mühim değil..
gözünaydın canım güle güle büyüt bebişini nazlı kızın sonunda teşrif ettikizlar nihayet kizim 41 haftada bugun dunyaya geldi sipinal sezeryan oldum.24 saat boyunca acilma bekledim suni sanciyla ama malesef 3cm oldu 24saatte ilerleme olmadigi icin mecburi sezeryan oldun darisi en kisa zamanda sizlere insallah
Canim ben aradim ama hic sonuc cikmadi linkini mesaj atar misin bana ????
:). Bana da sabah haber geldi misafir geliyor diye apar topar supurdum tum evi banamisin demedi bugun bir iyilik hali var uzerimde :) esimle ciktik 5 km yuruduk hala tik yok... İnekler kopekler doguruyor biz doguramiyoruz :)
Ben de senden haber bekliyordum dort gozle... Gozun aydin canim normal sezaryan bosverdik artik saglikla aldin mi bebegini kucagina senin sagligin yerinde mi onemli olan o... Allah bagislasin saglikla huzurla buyut bebegini...
Sormadan gecemicem suni sanci zor mu? Belki gormemissindir ben de cuma sabah yatacagim hastaneye suni sanci verilecek once...
Tekrar gozun aydin :) darisi basimiza...
Canım suni sancı cok da kolay degil. Ama benim 1.5cm açılma vardı ve sinı sancı ile 7,5 saatte doğurdum. Suyunu erken patlatmazsa cok daha iyi olur. Benim kuruya kaldı bebek o yüzden zor doğdu.
Linammmmm muhteşem üçlünün son halkasııııı gözünaydınn :)kizlar nihayet kizim 41 haftada bugun dunyaya geldi sipinal sezeryan oldum.24 saat boyunca acilma bekledim suni sanciyla ama malesef 3cm oldu 24saatte ilerleme olmadigi icin mecburi sezeryan oldun darisi en kisa zamanda sizlere insallah
Benim hiç açılmam yok :) sadece pazartesi günü 80,90,120 ve 125 de tepe yapan kasılmalarım oldu pazartesi nst de...
Doktorum %70 işe yarıyor %30 sezeryana dönüyoruz dedi. Epidural alacağım, kısmet artık allah hayrlısını versin diye dua ediyorum.
O konu aklımda canım, yatar yatmaz ebeye söyleyeceğim suyumun patlatılmasını istemediğimi.. Peki sen normal doğum mu yaptın sezaryana mı döndü ?
Bu arada bebeğinizi sağlıkla büyürtürsünüz inşallah :)
40+6 ...
bügün de doğuramadım(
Doğumu bekleyen tüm kızçelerimide Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlerine inşallah
Sagol canım. Senin en azından sancı çıkıyor :) bende hiç sancı yoktu. Bir tane bile görmedim.
Ama sezeryan gunu aldık o gece sancı başladı. Sabah gittiğimizde açılma 1,5cm olmuştu.
Normal doğurdum canım. Direttik ve suni sancıyla sancıyı ceke ceke doğurdum:)
Seninki de hayırlı dogum olsun insallah.
Epidyral alırsan rahat olur insallah.
selam kızarr...
bu gün doktora gittim... hep diyordu iri bir bebek olacak diye.. benim oglan kaç kilo olmuş biliyormusunuz 4400 kg benim tepkim aynen şu " neeeeeeeeeeeeee " kadın benim tepkimden sonra tekrar ölçtü bak en küçük haliyle ölçüyorum dedi ona rağmen 4227 kg çıktı.. ben şoktayım tabi inanamadım.. en son cuma gitmiştim 3700 dü ama başka doktora gitmiştim.. ama o doktorda canım iri bir bebek olacak karnından bile belli diyordu.. benim normal doğum hayallarim bir anda suya düşüverdi tabi.. doğum evinde eşimin halasının kızı çalışıyor ebe olarak. hemen onu aradım anlattım durumu yarın gel birde burda bakalım dedi.. yarın oraya gidecem eğer bebeğin kilosu gerçekten öyleyse sezeryan olacak büyük ihtimalle.. biraz daha beklemenin mantığı yok çünkü bebek kilo almaya devam edecek ve normal doğum yine riske girecek.. eee doğum sonrası izniminde 1 haftasını yedim zaten sezeryan olacaksa beklemenin mantığı yok diye düşünüyorum.. bakalım yarın ne dicek doktor...
kızlar yaa bu arada 657 liyim ben dğum parası alıyormuyuz bilginiz varmı ???