Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geç gördüm mesajını,sezeryan doğum yaptım :) size tavsiyem facebookta 2013 ekim anneleri diye bi grup kurun takibi çok kolay..doğumdan sonra biz çoğumuz face e taşındık...
Bende sezaryen doğum yaptım aslında güzel fikir Cnm
ama ben yalnız olduğum için bebeğine tek başıma bakiyorum
buraya bile girmek çok zor oluyor ileride belki birde sen tecrübeli annesinin
bebeğim 12 günlük 4 gün önce göbeği düştü ama bugün de
göbeği çok az kanamis acaba normal mi çok üzüldüm
Bende sezaryen doğum yaptım aslında güzel fikir Cnm
ama ben yalnız olduğum için bebeğine tek başıma bakiyorum
buraya bile girmek çok zor oluyor ileride belki birde sen tecrübeli annesinin
bebeğim 12 günlük 4 gün önce göbeği düştü ama bugün de
göbeği çok az kanamis acaba normal mi çok üzüldüm
Canım benim kızımın daha düşmeden dr dediki düştükten sonra kanayabilir biraz korkma,ve dediği gibi düştükten sonra azıcık kanadı,hemşire ev ziyaretinde gördü,o da korkma dedi,önemli olan düştükten sonra da orayı kuru tutmak,temiz tutmak,sen de korkma canım,normalmiş
güle güle büyüt bebeğini..arkadaşın dediğine katılıyorum.. üzülmene korkmana gerek yok.. olabiliyor.. artarsa doktoruna sorarsın yine de..sütün artması için de tahin helva öneriyorum.. acayip artırıyor.. ama çok yeme kilo yapar.. göğüs yaraları için de emzirdikten sonra memeucuna sütünden sür.. bir de tahin var ya onun üstüne çıkan yağı olur hani.. işte o çok iyi geliyor...
amin canım cümlemizin inşallah..Amin canim....allah gonlune gore versin:)
sabah naneliydim ama simdi umutluyum....
Kismetse canim oglum olacak :) senin ???
kizlarr face de grubu kurdum...beklerim
Grubun adı ne canım,iki tane çıkıyır da
amin canım cümlemizin inşallah..
benimde kızım olucak..
birde kızlar erken doğar dediler umutlandırdılar beni, bir aydır doğacak diye bekliyorum 36. haftadan beri
bu gün sanki biraz ağrım var gibi hadi hayırlısı..
bugün doğuraydık iyiydi. Cumhuriyet çocuğu olurlardı :) kızlar belim felaket ağrıyo sizce yolda mı :))
Selam kizlarrrr... Kimsecikler yok yineee.. Hepiniz dogurdunuzda bi ben mi kaldm yoksaaaa
2013 ekim bebekleri buyurken
2013 ekim bebekleri buyurken
Valla benim bir arkadasimin kizi olacakti 42. Haftanin sonuna kadar bekledi de bebek gelmeyince sezaryan oldu.
Cinsiyete bakmiyor canim yaaaa....
Valla ben de dun umutlandim ama tik yok... Amaaann nasil olsa cuma sabah 8 dogumhaneyi kapattik.. Allahin izniyle dogacak bir sekilde...
Babacim da cok istedi cumhuriyet cocugum olsun ama bizimki kasim cocugu olmak istiyor...
Yok be canim nerdeeeee... Misafir vardi giremedim ...
Dun sancim varsi zor hareket ediyordum ama bugun maasallahim var sanci yerine...
:). Bana da sabah haber geldi misafir geliyor diye apar topar supurdum tum evi banamisin demedi bugun bir iyilik hali var uzerimde :) esimle ciktik 5 km yuruduk hala tik yok... İnekler kopekler doguruyor biz doguramiyoruz :)desene sadece ikimiz varız :)) bende bu gün temizlik yaptım yordu beni üşüyordum şimdide yanıyorum.. evrim geçiriyoruz valla yaa.. ama bebişlerden ses yok halaaaa
kizlar nihayet kizim 41 haftada bugun dunyaya geldi sipinal sezeryan oldum.24 saat boyunca acilma bekledim suni sanciyla ama malesef 3cm oldu 24saatte ilerleme olmadigi icin mecburi sezeryan oldun darisi en kisa zamanda sizlere insallah
kizlar nihayet kizim 41 haftada bugun dunyaya geldi sipinal sezeryan oldum.24 saat boyunca acilma bekledim suni sanciyla ama malesef 3cm oldu 24saatte ilerleme olmadigi icin mecburi sezeryan oldun darisi en kisa zamanda sizlere insallah