2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:). Bana da sabah haber geldi misafir geliyor diye apar topar supurdum tum evi banamisin demedi bugun bir iyilik hali var uzerimde :) esimle ciktik 5 km yuruduk hala tik yok... İnekler kopekler doguruyor biz doguramiyoruz :)

Ben de senden haber bekliyordum dort gozle... Gozun aydin canim normal sezaryan bosverdik artik saglikla aldin mi bebegini kucagina senin sagligin yerinde mi onemli olan o... Allah bagislasin saglikla huzurla buyut bebegini...
Sormadan gecemicem suni sanci zor mu? Belki gormemissindir ben de cuma sabah yatacagim hastaneye suni sanci verilecek once...

Tekrar gozun aydin :) darisi basimiza...

Ay canim yaa masallah sana :-) Bir daha temizlj derdi olmadan dogsa su yaramazlarrr :-) ev temizligini gectm birde sir derdi olacak yine yaaaa :-(

kizlar nihayet kizim 41 haftada bugun dunyaya geldi sipinal sezeryan oldum.24 saat boyunca acilma bekledim suni sanciyla ama malesef 3cm oldu 24saatte ilerleme olmadigi icin mecburi sezeryan oldun darisi en kisa zamanda sizlere insallah:KK16::KK16:

ayy cnm benım senı çok merak etmıştım gozun aydın sonun benım gıbı oldu desene neyse kavuştun ya o yeter

Lina Cnm gözün aydın bende suni
sancı çektim donu sezaryen oldu
kaderimiz aynı desene Cnm benimde
3 cm acilmam oldu sonun da kavustun
kizina sağlıkla buyut inşallah

Valla benim bir arkadasimin kizi olacakti 42. Haftanin sonuna kadar bekledi de bebek gelmeyince sezaryan oldu.
Cinsiyete bakmiyor canim yaaaa....
Valla ben de dun umutlandim ama tik yok... Amaaann nasil olsa cuma sabah 8 dogumhaneyi kapattik.. Allahin izniyle dogacak bir sekilde...
sezeryana bile razı oldum neredeyse . ah doğsa :KK43:

kizlar nihayet kizim 41 haftada bugun dunyaya geldi sipinal sezeryan oldum.24 saat boyunca acilma bekledim suni sanciyla ama malesef 3cm oldu 24saatte ilerleme olmadigi icin mecburi sezeryan oldun darisi en kisa zamanda sizlere insallah:KK16::KK16:

maşallah gözün aydın canım.. sağlıklısınız ya sezeryanı normali çokta mühim değil..:nazar:

sezeryana bile razı oldum neredeyse . ah doğsa :KK43:

maşallah gözün aydın canım.. sağlıklısınız ya sezeryanı normali çokta mühim değil..:nazar:

juana naptın canım yok mu daha ses ? ne kadarlık oldunuz ???

Gunaydin kizlar listeyi guncelleyecegim yoklama bekliyorum:)

Tarifecim yanlis hatirlamiyorsam doktorun vardi bugun sen de usen me doktora gitme hikayeni yaz :)

Gunde 2 sayfadan fazla ilerleyemiyoruz bozuluyorum.
Usengec olmayin kizlar :):KK52::KK52::KK52::KK52:

gözünaydın canım güle güle büyüt bebişini nazlı kızın sonunda teşrif etti:KK19::nazar::nazar:

Hadi gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün.

:). Bana da sabah haber geldi misafir geliyor diye apar topar supurdum tum evi banamisin demedi bugun bir iyilik hali var uzerimde :) esimle ciktik 5 km yuruduk hala tik yok... İnekler kopekler doguruyor biz doguramiyoruz :)

Ben de senden haber bekliyordum dort gozle... Gozun aydin canim normal sezaryan bosverdik artik saglikla aldin mi bebegini kucagina senin sagligin yerinde mi onemli olan o... Allah bagislasin saglikla huzurla buyut bebegini...
Sormadan gecemicem suni sanci zor mu? Belki gormemissindir ben de cuma sabah yatacagim hastaneye suni sanci verilecek once...

Tekrar gozun aydin :) darisi basimiza...

Canım suni sancı cok da kolay degil. Ama benim 1.5cm açılma vardı ve sinı sancı ile 7,5 saatte doğurdum. Suyunu erken patlatmazsa cok daha iyi olur. Benim kuruya kaldı bebek o yüzden zor doğdu.

Canım suni sancı cok da kolay degil. Ama benim 1.5cm açılma vardı ve sinı sancı ile 7,5 saatte doğurdum. Suyunu erken patlatmazsa cok daha iyi olur. Benim kuruya kaldı bebek o yüzden zor doğdu.

Benim hiç açılmam yok :) sadece pazartesi günü 80,90,120 ve 125 de tepe yapan kasılmalarım oldu pazartesi nst de...
Doktorum %70 işe yarıyor %30 sezeryana dönüyoruz dedi. Epidural alacağım, kısmet artık allah hayrlısını versin diye dua ediyorum.

O konu aklımda canım, yatar yatmaz ebeye söyleyeceğim suyumun patlatılmasını istemediğimi.. Peki sen normal doğum mu yaptın sezaryana mı döndü ?

Bu arada bebeğinizi sağlıkla büyürtürsünüz inşallah :)

buralaaaa hep bana mı kaldı kızçeler neredesiniz bugün ?

sıkıntıdan patlayacağım.. sancım ağrım bişiyim yok ama adım atarken inanılmaz bir ağrı duyuyorum. emeklese yeridir... ne oluyor bana anlamadım...

hepinize merhabalar kızlar.. bende 13.10.13 de doğum yaptım bayram hediyesi oldu oğlum bize.. sezaryen doğum yaptım kendi tercihimdi zaten.. doğum yapanların gözü aydın, bekleyenlerinde bir an önce bebeklerine kavuşması dileğiyle.. :)

Linammmmm muhteşem üçlünün son halkasııııı gözünaydınn :)
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah :nazar: Önemli olan ikinizinde sağlıklı olması kuzum, siz iyi olduktan sonra normal ya da sezeryan hiç önemli değil :KK54:

Doğumu bekleyen tüm kızçelerimide Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlerine inşallah :KK16:

Benim hiç açılmam yok :) sadece pazartesi günü 80,90,120 ve 125 de tepe yapan kasılmalarım oldu pazartesi nst de...
Doktorum %70 işe yarıyor %30 sezeryana dönüyoruz dedi. Epidural alacağım, kısmet artık allah hayrlısını versin diye dua ediyorum.

O konu aklımda canım, yatar yatmaz ebeye söyleyeceğim suyumun patlatılmasını istemediğimi.. Peki sen normal doğum mu yaptın sezaryana mı döndü ?

Bu arada bebeğinizi sağlıkla büyürtürsünüz inşallah :)

Sagol canım. Senin en azından sancı çıkıyor :) bende hiç sancı yoktu. Bir tane bile görmedim.
Ama sezeryan gunu aldık o gece sancı başladı. Sabah gittiğimizde açılma 1,5cm olmuştu.
Normal doğurdum canım. Direttik ve suni sancıyla sancıyı ceke ceke doğurdum:)
Seninki de hayırlı dogum olsun insallah.
Epidyral alırsan rahat olur insallah.

40+6 ...
bügün de doğuramadım :KK43:(

Yalniz degilsin cicim ben de 40+6 :) yarin 41... Yok yok yok :)
Cuma kismetse sancilarin sunisi ile ya da nester darbesi ile zorla doguriciiiz kismetse...
Doktorum fazla beklemiyor canim seninki neler diyor ???

Doğumu bekleyen tüm kızçelerimide Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlerine inşallah :KK16:

Ne bitmez cileymis... İnekler doguruyor biz soguramiyoruz :)
Saol canim....

Sagol canım. Senin en azından sancı çıkıyor :) bende hiç sancı yoktu. Bir tane bile görmedim.
Ama sezeryan gunu aldık o gece sancı başladı. Sabah gittiğimizde açılma 1,5cm olmuştu.
Normal doğurdum canım. Direttik ve suni sancıyla sancıyı ceke ceke doğurdum:)
Seninki de hayırlı dogum olsun insallah.
Epidyral alırsan rahat olur insallah.

Gercek bir normal dogum olsaydi dogal dogum istiyordum ve kendimi cok hazirlamistim ama suni sanci ile hiiic o ise kalkismayacagim..
Allah hayirlisini versin... Destegin icin cooook tesekkur ediyorum gercekten ihtiyacim var bugunlerde...

selam kızarr...
bu gün doktora gittim... hep diyordu iri bir bebek olacak diye.. benim oglan kaç kilo olmuş biliyormusunuz 4400 kg benim tepkim aynen şu " neeeeeeeeeeeeee " kadın benim tepkimden sonra tekrar ölçtü bak en küçük haliyle ölçüyorum dedi ona rağmen 4227 kg çıktı.. ben şoktayım tabi inanamadım.. en son cuma gitmiştim 3700 dü ama başka doktora gitmiştim.. ama o doktorda canım iri bir bebek olacak karnından bile belli diyordu.. benim normal doğum hayallarim bir anda suya düşüverdi tabi.. doğum evinde eşimin halasının kızı çalışıyor ebe olarak. hemen onu aradım anlattım durumu yarın gel birde burda bakalım dedi.. yarın oraya gidecem eğer bebeğin kilosu gerçekten öyleyse sezeryan olacak büyük ihtimalle.. biraz daha beklemenin mantığı yok çünkü bebek kilo almaya devam edecek ve normal doğum yine riske girecek.. eee doğum sonrası izniminde 1 haftasını yedim zaten sezeryan olacaksa beklemenin mantığı yok diye düşünüyorum.. bakalım yarın ne dicek doktor...

kızlar yaa bu arada 657 liyim ben dğum parası alıyormuyuz bilginiz varmı ???

selam kızarr...
bu gün doktora gittim... hep diyordu iri bir bebek olacak diye.. benim oglan kaç kilo olmuş biliyormusunuz 4400 kg benim tepkim aynen şu " neeeeeeeeeeeeee " kadın benim tepkimden sonra tekrar ölçtü bak en küçük haliyle ölçüyorum dedi ona rağmen 4227 kg çıktı.. ben şoktayım tabi inanamadım.. en son cuma gitmiştim 3700 dü ama başka doktora gitmiştim.. ama o doktorda canım iri bir bebek olacak karnından bile belli diyordu.. benim normal doğum hayallarim bir anda suya düşüverdi tabi.. doğum evinde eşimin halasının kızı çalışıyor ebe olarak. hemen onu aradım anlattım durumu yarın gel birde burda bakalım dedi.. yarın oraya gidecem eğer bebeğin kilosu gerçekten öyleyse sezeryan olacak büyük ihtimalle.. biraz daha beklemenin mantığı yok çünkü bebek kilo almaya devam edecek ve normal doğum yine riske girecek.. eee doğum sonrası izniminde 1 haftasını yedim zaten sezeryan olacaksa beklemenin mantığı yok diye düşünüyorum.. bakalım yarın ne dicek doktor...

kızlar yaa bu arada 657 liyim ben dğum parası alıyormuyuz bilginiz varmı ???

Maasallah tarifecim iyi bakmissin bebisini cikar mi o ordan :)
Olsun daha iyi ele avuca gelir bakmasi kolay olur...

657 li olunca nasil oluyor bilmiyorum ama ben isten ayrilmis olmama ragmen is goremezlik tazminati alacagim dogum izni sonunda :)
Ama senin maasin yatacak mi dogum izni suresince ? Yatacaksa almayabilirsin sadece cuzi bir sey vereceklerdir..

Ogretmensen mudurunle konus derim onlar bilir...

Bu arada ben cok gelgitli oldum. Gene gitti benim moral dun butun gece agladim niye sancim tutmuyor 41 de doldu niye gelmiyor...
Kv de geldi dun ya kadincagiz rahat edeyim diye elindengeleni yapiyor ama ikide bir karnima dokunup dokunup duruyor sinir oluyorum
Hele bir de apir sapir konusuyor dokunurken vallahi bugun nsail gececek hic bilmiyorum. Yarin hastaneye gelmese bari gene sacma sacma konusacak sanci verilirken :KK43:

X