2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar dün gece 4'ten beri sancım var. nişanım da gelmiş. sabah 6 dan beri sürekli sancılarım başladı. doktorum baktı ama 1 cm açılmış daha. şimdi evde sancıların sıklaşmasını bekliyorum. hayırlısı ile bugün doğumumuz olacak inşallah. siz de dualarınızı esirgemeyin lütfen.

selam kızlar geçmişi okuyamadım ama doğuramayıp 9 doğuranlar listesine baktım Allah yardımcınız olsun kızlar sabırlı olun kolay doğumlar versin rabbim hem cok güzel hem de cok zormus annelik gaz sorumuz var bugün 8.günümüz ben günde en fazla 3 saat uyuyabiliyorum ama rabbim sabrını veriyo benden bu kadar kızlar kendinize ii bakın:KK16::KK16::KK16:

Kimsecikler kalmadı :KK43: herkes doğurdu.. doğuran gitti...
kaldık tek başımıza.

Yine gittik bir doktor muayenesine... İlk olarak vajinal muayene... Yine kalkan kaslar olumsuz bugun degil surat ifadesi, konusmak yok....
Suyu iyi, kalp atisi iyi haydi gule gule nst ye...
E tabi bu sefer nst de neyin ne oldugnu biliyoruz:)
Sancilar 45 in altina cok nadir indi. 80,90,100,120 ve 125 yapti...
Doktora gosterdik ufak ufak yoklamaya baslamis insallah erken gelir dedi.
1 kasim sabah 8 epidural normal dogum icin dogumhaneden randevu aldik. Suni sanci deneyecegiz %70 normal %30sezaryan olacak..
Oyle ya da boyle bebeksiz son pazartesim...
Muayeneye aglayarak gittim ama gulumseyerek ciktim...
Sonunda elimde kesin bir tarih var o bile birsey...

hadi hayırlısı canım... bende gidecektim bu gün doktora öğlene kadar çalışıyormuş özel has. falan o yüzden gitmedim. benim oğlan kıpır kıpır zaten dahada cuma gitmiştim. şimdi gitsem çok kalabalık olur o yüzden çarşamba gidecem inş. o zamana kadar doğururum da gerek kalmak inş :))

kızlar dün gece 4'ten beri sancım var. nişanım da gelmiş. sabah 6 dan beri sürekli sancılarım başladı. doktorum baktı ama 1 cm açılmış daha. şimdi evde sancıların sıklaşmasını bekliyorum. hayırlısı ile bugün doğumumuz olacak inşallah. siz de dualarınızı esirgemeyin lütfen.

Allah yardımcın olsun canım bebeğinde sende sağsalim kurtulun inşallahh..

kızlar çok yürüyüp atlayıp zıplayıp kendinizi yormayın.. niye bekliyruz bu kadar normal doğum için sabrediyoruz. sonra ıkınmaya sıkılmaya dermanınız kalmaz. yorgun düşersiniz doğum anında.. siz bol bol dinlenin boşverin onu bunu.. vakti z amanı gelmeyince ne doğum oluyor ne ölüm oluyor. vakti gelince elbet alacaz bebeklerimizi elimize...

ne kadar dikkat etsekte vücut o iltihabı topluyo nedense.. Kültür testi felanda yapıldı kaç kere ama üreme çıkmadı hiçbirinde. 0luyo ve ilaçla atlatıyorum. ben hiç farketmiyorum bile. baska bisey icin gidiyorum bakıyorum yine enfeksiyon olmus.
evet cnm bizim bebişlerin huyu aynı, böyle ayaklandırıp sonra hiçbişey yok gibi çekiliyolar.. Dün akşam benimde 1,5 saatlik arayla 4 sancım oldu ama devamı gelmedi. puff artık dikkat etmekten de sıkıldım.. :KK5:

Sanada kolay gelsin canım. Ben kv ile beraberim ama evde yemek seçen bi kp var, o yüzden yemek düzenimiz çok sapıyo. Hergünde ne pişirceğimizi bilemiyoruzki..

gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :nazar:

yok canım yaa bugün beşiktaş maçı var ona yazmışlar görevli olarak o kadar diyorum beni uzak ek görevlere yazmayın eşim doğum yapacak diye ama yine yazmışlar dedi ne anlayışsız insanlar ya sanki başka kimse yok gibi neyse sorun olmaz umarım

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah

Allah razı olsun hepimiz sağ sağlim büyütelim hayırlı evlatlarımızı :))

kızlar çok yürüyüp atlayıp zıplayıp kendinizi yormayın.. niye bekliyruz bu kadar normal doğum için sabrediyoruz. sonra ıkınmaya sıkılmaya dermanınız kalmaz. yorgun düşersiniz doğum anında.. siz bol bol dinlenin boşverin onu bunu.. vakti z amanı gelmeyince ne doğum oluyor ne ölüm oluyor. vakti gelince elbet alacaz bebeklerimizi elimize...

haklısın canım boşuna çırpınmanın anlamı yok. vakti gelmedikçe doğmayacak bu minikler.

Kimsecikler kalmadı :KK43: herkes doğurdu.. doğuran gitti...
kaldık tek başımıza.

Cumaya kadar hepimiz dogurmus olcaz kuzum... bak lina ve minimit aldi kucaklarina bebislerini..
Belki bu gecenin talihlisi de sensindir? E cuma 8 de dogumhane randevum var benim oyle ya da boyle gelecek :)
Terkedilmis topraklar olacak buralari cumartesiden sonra :)

hadi hayırlısı canım... bende gidecektim bu gün doktora öğlene kadar çalışıyormuş özel has. falan o yüzden gitmedim. benim oğlan kıpır kıpır zaten dahada cuma gitmiştim. şimdi gitsem çok kalabalık olur o yüzden çarşamba gidecem inş. o zamana kadar doğururum da gerek kalmak inş :))

kendini ve bebegi iyi hissediyorsan sorun yok tatlim... Senin de siran geldi bence artik carsamba bu is tamam:)

Vallahi ben dun 8 km yuruyup hic bir basari elde edemeyince aksam depresif bir hal aldim. Bugun yurumedim hic ama gonlum gene rahat etmedi 15 dk pilates topunda zipladim :) umut fakirin ekmegidir :)

Cumaya kadar hepimiz dogurmus olcaz kuzum... bak lina ve minimit aldi kucaklarina bebislerini..
Belki bu gecenin talihlisi de sensindir? E cuma 8 de dogumhane randevum var benim oyle ya da boyle gelecek :)
Terkedilmis topraklar olacak buralari cumartesiden sonra :)

ay ağzından bal damlıyor canım yaa.. keşke ben olsam bu gecenin talihlisi.
inşallah sende normal bir şekilde sağ sağlim sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına.. oğlun olucaktı dimi ?

Selam kizlar dogum yapanlarin gozu aydin bana ekim anneleri bebeklerini buyuturken diye bi topik acmistik telden giriyorum bulamiyorum bana link atarmisiniz :KK43:

Kızlarr selamm.. Nasılsınız ?
Bebişten dolayı takip edemiyorum devamlı. Doğumun ertesi günü taburcu olup eve geldik ve sorunlar başladı. Allah'ıma şükürler olsun sağ salim kavuştuk, sorunlarımızda illaki olucak.. Önce süt problemimiz vardı, dün sütüm geldi bu kezde bebeğim biberona alıştığından göğsümden akan süt az geliyo kuzuma. Geceleri uyku yok, zombi moduna girdik. Hele ki gaz sancısı mahvediyo metsil verdi doktor onu kullanıyoruz şimdi. Çok etkili diyemem ama ilk günden bişey anlamazsın dedi doktor. Düzenli kullanman gerek dedi. Bikaç günün geçmesini bekliyorum inşallah fayda eder. Lohusalık gerçekten zor bi dönemmiş, alışmak bi yandan, tavan yapan duygusallık bi yandan, ve daha bi çok durum söz konusu.. Allah'ın izniyle bu günlerde geçicek inşallah. Hepiniz hergün dualarımdasınız, sizde dualarınızı eksik etmeyin emi..
Henüz doğurmamış olan kızçelere Allah hayırlısıyla doğurmak nasip etsin inşallah..
Doğum yapanlarada Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah..

Selam kizlar dogum yapanlarin gozu aydin bana ekim anneleri bebeklerini buyuturken diye bi topik acmistik telden giriyorum bulamiyorum bana link atarmisiniz :KK43:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/654819-2013-ekim-bebekleri-buyurken-57.html#post32427317

ay ağzından bal damlıyor canım yaa.. keşke ben olsam bu gecenin talihlisi.
inşallah sende normal bir şekilde sağ sağlim sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına.. oğlun olucaktı dimi ?

Amin canim....allah gonlune gore versin:)
sabah naneliydim ama simdi umutluyum....
Kismetse canim oglum olacak :) senin ???

Evet ya kimsecikler yok.. Umudu kesmek yook kizlaaarrr ona goree :-)

güzel dileklerin için teşekkür ederim Cnm
acaba sen normal mı ya da sezaryen doğum
mu yaptın

yas canım dr sor istersen kendini
kötü hissediyorsan dr ara Cnm

çok geç gördüm mesajını,sezeryan doğum yaptım :) size tavsiyem facebookta 2013 ekim anneleri diye bi grup kurun takibi çok kolay..doğumdan sonra biz çoğumuz face e taşındık...

kızlar nasılsınız ama kımseler yok bende sutumun gelmesını beklıyorum bı yandanda gogsum yara oldu

X