2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bebeğini doğuramayıp dokuz doğuranlar...

1-thesunny (41+1)
2-minimit (41)
3-lina0156 (40+5)
4-gemifree (40+3)
5-sabur (40+2)
6-juanaa.. (40+1)
7-tarife ( 40 )
8-erayhanse(39+6)
9-mjora07

kızlaaaaar biz bir gün daha büyüttük ve şeytanın bacağı kırıldı ve bir eksildik... Darısı diğerlermizin başına diyorum yarın sabah birilerinde daha iyi haberler alalım diyorum...:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar dun kv demlerı dısarı goturduk gezdırdık ve kapıdan cıktıgımız gıbı sancılarım basladı ama onemsemedım neyse yalancıdır dedım eşim hadı eve gıdelım dedı yok dedım belkı gercek sancıysa acılmada olur neyse 4 de cıktık 8 gıbı evde olduk ve sancılar sıdddetlendı yarabbım delıye dondum okadar yogundukı anlatamam (ama korkmayın arar ara gecıyo) neyse saat 11 oldu eşimle dr yolu gozuktu ve kendı drum yoktu cok korkuyordum ordakı sekreter moral vermeye basladı dr geldı sancılarımı sordu doğum baslamış dedı ebelere yonlendırdı ebeler acıklıga baktı benım ıçın cok zor gectı 4cm acıklıgım vardı normal doğuma uygun gormedıler hemen dru cagırdılar dr kontrol ettı catın musaıt ama pelvıs yapın uygun değil drun senı uyarmadımı dedı yok dedım dogum yapsanda kafası cıkmaz dedı apar topar sezeryana almak ıstedıler orda ılk bayılmamı yasadım dr koluma gırdı sansıma cok tatlı hastane personelllerı çıktı kendı dr la goruşmek ıstedık ama ne yazıkkı hastaneneın tlf nunu mesgule aldı ve sezeryana aldılar benı spınal bebişim dun gece dunyaya geldı karnımdan cıkınca aglamaya basladı okadar farklı duygukı o agladı ben agladım bana gosterdıler tekrar agladım neyse amelıyatta tekrar bayıldım 3 kez delı gıbı bagırdıgımı hatırlıyorumm var gucumle sonra bı baktımkı benı ayıltıyorlar uyku ılacı vermışler bugun çıktık ama sutum hıç yok habıre uyuyo kızlar azcıkta bekleyın bende umıtsızdım ama oldu darısı sızlere

Canım gozunaydın. Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın. sutun olmasada sen gogsunu vermeye calıs cocuk cektıkce gelmeye baslıcak. yoksa bebısın sarılık falan olur anne sutu alamazsa. benımkıde ılk gunler hep uyuyodu hıc sıkayet etme sımdı zor uyutuyorum :)

Son düzenleme:
bende hiç umut yok yaa evi iyice temizledim bugün süpür sil tuvalet banyoyu temizle adaçayı bile içtim hiç kıpırtı yok malesef

allah analı babalı büyütsün darısı başıma inşallah

canım ben bugün evi süpürdüm, 30dk pilates topunda zıpladım. gittim bostancıdan fenerbahçeye gittim geldim 8km yürüdüm, bu arada 4 bardak böğürtlen yaprağı çayı içtim.
şimdi kas ağrısından yürüyemiyorum ama eminim sabaha bişicik kalmaz...

bugun bende cokk yurudumm dolastım sabahtan berı sokaklardayım yorgunluktan bell agrısı cekıyorum okdarr ben bu gıdışle 1 hafta daha buralarda olurum kasım annelerı forumunamı gecsekk :KK1:

1-thesunny (41+1)
2-minimit (41)
3-lina0156 (40+5)
4-gemifree (40+3)
5-sabur (40+2)
6-juanaa.. (40+1)
7-tarife ( 40 )
8-erayhanse(39+6)
9-mjora07

kızlaaaaar biz bir gün daha büyüttük ve şeytanın bacağı kırıldı ve bir eksildik... Darısı diğerlermizin başına diyorum yarın sabah birilerinde daha iyi haberler alalım diyorum...:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Hepimiz doldurmusuz 40.haftayi bunlar ne inatci bebekler boyleee :-):-)

Uykum kacti....
Herseye sinirlenir oldum artik...
Kendi kendimi sakinlestirip geri uyuyamadim...
Yattim agladim, yeter artik yaaa...

Sabah yine doktor yine ayni seyler...
Kendim tamam yete beni sezaryana al diyemiyorm
İcten ice doktorumun tamam aetik bejlemeye devam edemeyiz
Demesini istiyorum...

Bebekten sogudum yemin ediyorum, ozledim kucagima alayim degil artik bu ciksin da kurtulayim yeter vaalai yeter...

bugun bende cokk yurudumm dolastım sabahtan berı sokaklardayım yorgunluktan bell agrısı cekıyorum okdarr ben bu gıdışle 1 hafta daha buralarda olurum kasım annelerı forumunamı gecsekk :KK1:

Yurumukle bebek kanala iner kolay dogurursun bilmem ne bunlar hikaye
Kim dediyse b.k yemis afedersiniz...
Oyle olaydi bu yurumuye bu harekete degil karnimdakini olmayani bile dogururdum...
Bebeklerin %3 u 40 haftayi gecirirmis. Boyle kucuk bir dilime doguramamakla degil piyango isabet etmesi gibi seylerle girsek ya!!!!

Uykum kacti....

Demesini istiyorum...

Bebekten sogudum yemin ediyorum, ozledim kucagima alayim degil artik bu ciksin da kurtulayim yeter vaalai yeter...

Canım seni çok iyi anlıyorum,bebeğim şimdi 29 günlük ama ben de doğumdan önce senin gibiydim,39+4 te doğum yaptım,son bir hf doğsun diye yapmadığım kalmadı,hurmaymış,ananasmış,yürümeymiş,hiççç etkisi yok bunların...doğum kasılmasını başlatacak kadar hormon salgılatsa bu yiyecekler o zaman hep sancı çekerdik...ama için rahat olsun,bebeğin doğacağı tarihi allah yazmış,hani insanın doğacağı ve öleceği tarihi değiştiremezsin derler...ben de son bi hf hergün ağlıyordum doğsun artık diye...böyle hisseden tek hamile olmadığını bil,kanala girmese de sancıyla o anda da kanala girebilir...şimdi bebeğim uyutmuyor,diyorumki sadece bi gece tekrar karnıma girse de ben uyusam,gaz sancısı var,onu görünce karnımda ne rahattı şimdi acı çekiyor diyorum,bi de gerçekten bazen o şiş karnımı,hamileliğimi özlüyorum...demem o ki,son hf yaptıgım tüm stres sıkıntı boşunaymış,lütfen içini ferah tut...

Canım seni çok iyi anlıyorum,bebeğim şimdi 29 günlük ama ben de doğumdan önce senin gibiydim,39+4 te doğum yaptım,son bir hf doğsun diye yapmadığım kalmadı,hurmaymış,ananasmış,yürümeymiş,hiççç etkisi yok bunların...doğum kasılmasını başlatacak kadar hormon salgılatsa bu yiyecekler o zaman hep sancı çekerdik...ama için rahat olsun,bebeğin doğacağı tarihi allah yazmış,hani insanın doğacağı ve öleceği tarihi değiştiremezsin derler...ben de son bi hf hergün ağlıyordum doğsun artık diye...böyle hisseden tek hamile olmadığını bil,kanala girmese de sancıyla o anda da kanala girebilir...şimdi bebeğim uyutmuyor,diyorumki sadece bi gece tekrar karnıma girse de ben uyusam,gaz sancısı var,onu görünce karnımda ne rahattı şimdi acı çekiyor diyorum,bi de gerçekten bazen o şiş karnımı,hamileliğimi özlüyorum...demem o ki,son hf yaptıgım tüm stres sıkıntı boşunaymış,lütfen içini ferah tut...

:) telkinlerin icin cok tesekkur ederim canim. Ben bugun 40+4 oldum. Zaman cok daraldi normal dogum sansim icin :KK43:
Psikolojim iyice bozuldu dun, sacma olacak ama hipofiz bezimin oksitosin salgilamamasi vucudumun dogumu baslatamamasi kendimi eksikli hissetmeme sebep oluyor. Bebekten soguyacagim lohusalik depresyonuna girecegim diye korkmaya basladim.
İlk gunlerin ne kadar zor oldugunu biliyorum eminim ben de senle ayni duygulari yasayacagim ama gunu doldurmak ve hala beklemek inan dayanilacak gibi degil :KK43:

Hastanenin yollari tastan sifira sifir elde var sifir bir muayene randevusu daha...
Zaten sinirim tepemde bir de bitik istanbul trafigi...
Deriiin derin nefes aliyorum ise yarar belki...

:) telkinlerin icin cok tesekkur ederim canim. Ben bugun 40+4 oldum. Zaman cok daraldi normal dogum sansim icin :KK43:
Psikolojim iyice bozuldu dun, sacma olacak ama hipofiz bezimin oksitosin salgilamamasi vucudumun dogumu baslatamamasi kendimi eksikli hissetmeme sebep oluyor. Bebekten soguyacagim lohusalik depresyonuna girecegim diye korkmaya basladim.
İlk gunlerin ne kadar zor oldugunu biliyorum eminim ben de senle ayni duygulari yasayacagim ama gunu doldurmak ve hala beklemek inan dayanilacak gibi degil :KK43:

Herşeyin hayırlısı canım,ben normal doğum yaptım ama çok pişmanım,çok talihsizlikler yaşadım,doğumdan iki saat sonra ameliyat oldum,alt tarafımda yırtık oldu,bir sürü dikiş atıldı,sütüm dört gün gelmedi,oturamadım yatarak emzirdim göğsüm tam boşalmadı mastit oldum...anlayacağın insanın başına neler gelecek bilinmiyor,çok rahat normal doğum yapan da var,benim gibi talihsizlik yaşayan da.o yüzden hakkında hayırlısı olsun canım,üzme kendini,inş bugün kontrolün güzel gecer :KK66:

Yine gittik bir doktor muayenesine... İlk olarak vajinal muayene... Yine kalkan kaslar olumsuz bugun degil surat ifadesi, konusmak yok....
Suyu iyi, kalp atisi iyi haydi gule gule nst ye...
E tabi bu sefer nst de neyin ne oldugnu biliyoruz:)
Sancilar 45 in altina cok nadir indi. 80,90,100,120 ve 125 yapti...
Doktora gosterdik ufak ufak yoklamaya baslamis insallah erken gelir dedi.
1 kasim sabah 8 epidural normal dogum icin dogumhaneden randevu aldik. Suni sanci deneyecegiz %70 normal %30sezaryan olacak..
Oyle ya da boyle bebeksiz son pazartesim...
Muayeneye aglayarak gittim ama gulumseyerek ciktim...
Sonunda elimde kesin bir tarih var o bile birsey...

kızlar hastanedym yatis werdi doktor suni sanci denicez bebegin nstsi iyi cikmadi dua edin saglikla kurtulalim

herkese iyi geceler kizlar bende ogluma kavustum 19 ekimde oglumdan firsat bulunca dogum hikayemi yszicam kendinize iyi bakin
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün..
kizlar dunden beri bebek hareketleri eskisinden az 39+1 iz normal mi? En son cuma doblerde iyiydi.
son haftalarda oluyor canım sakın korkma..

kızlar dun kv demlerı dısarı goturduk gezdırdık ve kapıdan cıktıgımız gıbı sancılarım basladı ama onemsemedım neyse yalancıdır dedım eşim hadı eve gıdelım dedı yok dedım belkı gercek sancıysa acılmada olur neyse 4 de cıktık 8 gıbı evde olduk ve sancılar sıdddetlendı yarabbım delıye dondum okadar yogundukı anlatamam (ama korkmayın arar ara gecıyo) neyse saat 11 oldu eşimle dr yolu gozuktu ve kendı drum yoktu cok korkuyordum ordakı sekreter moral vermeye basladı dr geldı sancılarımı sordu doğum baslamış dedı ebelere yonlendırdı ebeler acıklıga baktı benım ıçın cok zor gectı 4cm acıklıgım vardı normal doğuma uygun gormedıler hemen dru cagırdılar dr kontrol ettı catın musaıt ama pelvıs yapın uygun değil drun senı uyarmadımı dedı yok dedım dogum yapsanda kafası cıkmaz dedı apar topar sezeryana almak ıstedıler orda ılk bayılmamı yasadım dr koluma gırdı sansıma cok tatlı hastane personelllerı çıktı kendı dr la goruşmek ıstedık ama ne yazıkkı hastaneneın tlf nunu mesgule aldı ve sezeryana aldılar benı spınal bebişim dun gece dunyaya geldı karnımdan cıkınca aglamaya basladı okadar farklı duygukı o agladı ben agladım bana gosterdıler tekrar agladım neyse amelıyatta tekrar bayıldım 3 kez delı gıbı bagırdıgımı hatırlıyorumm var gucumle sonra bı baktımkı benı ayıltıyorlar uyku ılacı vermışler bugun çıktık ama sutum hıç yok habıre uyuyo kızlar azcıkta bekleyın bende umıtsızdım ama oldu darısı sızlere

oy maşallah.. gözün aydın.. sütünde en kısa zamanda gelir inşallah..

1-thesunny (41+1)
2-minimit (41)
3-lina0156 (40+5)
4-gemifree (40+3)
5-sabur (40+2)
6-juanaa.. (40+2)
7-tarife ( 40 )
8-erayhanse(39+6)
9-mjora07

ahh ahh 40 bitip gidiyor. kaldı bu çocuk benim içimde.

Uykum kacti....

Demesini istiyorum...

inanırmısın aynı durumdayım canım. doğsun ve bitsin artık bu diyorum. çok yoruldum :KK43:

Yine gittik bir doktor muayenesine... İlk olarak vajinal muayene... Yine kalkan kaslar olumsuz bugun degil surat ifadesi, konusmak yok....
Suyu iyi, kalp atisi iyi haydi gule gule nst ye...
E tabi bu sefer nst de neyin ne oldugnu biliyoruz:)
Sancilar 45 in altina cok nadir indi. 80,90,100,120 ve 125 yapti...
Doktora gosterdik ufak ufak yoklamaya baslamis insallah erken gelir dedi.
1 kasim sabah 8 epidural normal dogum icin dogumhaneden randevu aldik. Suni sanci deneyecegiz %70 normal %30sezaryan olacak..
Oyle ya da boyle bebeksiz son pazartesim...
Muayeneye aglayarak gittim ama gulumseyerek ciktim...
Sonunda elimde kesin bir tarih var o bile birsey...
çok şükür canım gözün aydın inşallah sezeryana hiç gerek kalmaz..

kızlar hastanedym yatis werdi doktor suni sanci denicez bebegin nstsi iyi cikmadi dua edin saglikla kurtulalim

allah yardımcın olsun canım.. bebeğin ve sana kolay doğum nasip etsin..

eveeet gördüğünüz gibi. bu güne dek bende yine hiç birşey yok.
bunalıma girdim artık

1-thesunny (41+2)
2-minimit (41+1)
3-lina0156 (40+6)
4-gemifree (40+4)
5-sabur (40+3)
6-juanaa.. (40+2)
7-tarife ( 40+1 )
8-erayhanse(40+0)
9-mjora07

durumumuz bu sanırım :KK43:

Son düzenleme:
Anlasildi bugun de kimsede tık yok :)) gunaydin herkese bu arada

Sana da gunaydin canimmm...

Herşeyin hayırlısı canım,ben normal doğum yaptım ama çok pişmanım,çok talihsizlikler yaşadım,doğumdan iki saat sonra ameliyat oldum,alt tarafımda yırtık oldu,bir sürü dikiş atıldı,sütüm dört gün gelmedi,oturamadım yatarak emzirdim göğsüm tam boşalmadı mastit oldum...anlayacağın insanın başına neler gelecek bilinmiyor,çok rahat normal doğum yapan da var,benim gibi talihsizlik yaşayan da.o yüzden hakkında hayırlısı olsun canım,üzme kendini,inş bugün kontrolün güzel gecer :KK66:

Cok cok gecmis olsun bayagi badireler atlatmissin. Hersey yolundadir umarim suan. Normal dogum icin direttikce ben icimden biryerler arkadindan hayirlisiyla kelimesini ekliyordu. Ben korkudan kendi kendime sezaryan karari veremedim. Ama dedigin gibi nasil hayirli olacaksa oyle olsun aslinda normal ya da sezaryan diye israrci olmamak lazim komplikasyon olmasa bile psikolojiyi bozmasi bile yeterli aslinda... Aklimi biraz daha basima getirdigin icin cooook tesekkurler....

Canim sevgimm zinciri kirdi bir kere arkasindan sen geldin bak. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin bir avazda bebegini kucakla carcabuk iyiles insallah !!! Dualarimiz seninle iyi haberlerini bekliyoruz...

1-thesunny (41+2)
2-minimit (41+1)
3-lina0156 (40+6)
4-gemifree (40+4)
5-sabur (40+3)
6-juanaa.. (40+2)
7-tarife ( 40+1 )
8-erayhanse(40+0)
9-mjora07

durumumuz bu sanırım :KK43:

Aynen canim durumuz bu ama Allahin izniyle bir kisi daha eksilecegiz bugun...
Siramiz coook yaklasti :)

X