2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de bugün sabah kontrole gittim hiç umudum olmamasına rağmen belki yatış yapar umuduyla sabah erkenden kalkıp duşumu alıp gittim bari doğurursam temiz olayım diye..ilk iş nstye girdik nihayet 80 bulan sancılarım çıktı bir seviniyorum ki anlatamam ama düzenli değildi malesef 4-5 tane 80 i bulan sancılar çıktı ama ben hiç hissetmiyordum eşimle sancıları sayar olduk nstde o da bir seviniyor bak canım 60 bak 80 oldu bu iş bugün olacak herhalde diyor ama gel görki sancılar 25lere düşüyor geri neyse sonra doktorun yanına gittik tabi sonuç hüsran yine yatış yok sancılar çıkmış ama doğum başlangıcı sancılar değil diye hadi bir de alttan muayene edelim dedi baktı açıklık devam etmiş bir parmağı biraz geçmiş bebek de iyice aşağı inmiş pazartesi yine çağırdı hazırlıklı gel yatış verebilirim dedi olmazsa çarşamba kesin olarak doğumu başlatacak işte böyle malesef yine doğuramadım:KK31::KK31::KK31:

ayy hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyruz...

gül tabi yaaa ondan güzeli var mı ?
dikkat et tatlım doğumu başlatacağım diye derini yüzme :) :KK9::KK9::KK9::KK9:

Şekerim erken doğacağına bize benze boşver bebiş için en sağlıklısı :) doktorlar o kadar beklemiyor iste beklese belki bizim sancılar da kendi kendine başlar ama en fazla 41 i bitirmeme izin verecek benimki...

ay ne demek bilirim canım bana da çok sık olurdu gecenin bir saati kalkıp duşa girmem gerekirdi. bişicikler olmaz merak etme...
bu bebişsiz son hafta sonumuuuuuz :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

offf canım yaa yatmaya korkar oldum su içmeye korkar oldum bebişler inadından vazgeçsede bizlerde rahatlasak :))

canım çok sağol bu yazın biraz moral oldu banada.. Aynen dediğin gibi herkes emzirdikçe gelir diyo ama yokki gelsin :KK14: hemşireler baktı hastanedeyken sütün var diyolar ama bebişim çekemiyo çünkü çok sert uçları varmış ve içeri kaçıyo malesef :KK43:
Yetememezlik duygusu banada çöktü, çok duygusallaşmaya başladım, karnımdayken ne güzeldi konuşuyodum beni hep dinliyodu yalnız bırakmıyodu ama benim sütüm gelmiyo diye senaryolar yazıp üzülüyorum istemeden.. Çok garip duygular içindeyim, inşallah sütümüz bi an önce gelirde mamaya bile gerek kalmaz. Fazla mama vermeyin diyolar, çocuk en geç 2 saate uyanıyo nasıl vermiceksin, 2 saatte bir 30 ml veriyorum bende yoksa durmuyo kuzum :KK43: ağız sütünün neredeyse tamamını boşalttım, çok koyu ve çokkk zor geldiği için bebeğime veremedim :KK43: şimdi sağ göğsümde hafiften süt gelir gibi oluyo sağdıkca, ona devam edicem yılmadan.. inşallah gelir..
şimdi ne kadarlık oldu bebişin? ben 30ml süt veriyorum doymuyo arkasından 60lık mama yapıyorum bazen hepsini içiyo ama genelde 40 ml içiyo.. bu arada 3 saati geçirmeden veriyorum bende yani 2-2,5 saatte bir.. bebişim bugün 22 günlük

gelir canım merak etme geçen anne elimi tutsana programındaki doktor her kadının sütü vardır ve mutlaka gelir yeterki pes etmesin diyordu
evet çok doğru, internette o kadar çok blog gezdimki, hiç ama hiç sütüm yok sadece 5ml sütüm geliyo diyen anneler bir ay sonra falan hem bebeklerini doyurup hemde dondurucuya koymuşlar.. inanmak lazım sanırım.. ve devamlılığını sağlamak, sürekli sağmak emzirmek..

vakti zamanı dolmadan olmuyo kuzum ya, bende delirdim niye gelmiyo diye ama çok şükür hiç ummadığım anda çıktı geldi mucizem :)
bugün soğanıda yedim, rezene çayı içtim, patlamış mısır, pekmez.. menü sağlamdı. ağız sütünden sonra hafiften renk değişmeye başladı, sanırım süt geliyo sağ göğsümden. birazdan yine sağıcam o zaman belli olur :)
yemekle çok alakalı, her yediğinin arkasından sıvı bişeyler al.. bende ayran çok işe yaradı biliyomusun, arttırıyo sanki benim sütümü bana öyle geldi, sende sana neyin yaradığını farkedersin inşallah..

kızlar yaa benim karnım gerildi kaldı.. nasıl acıyor anlatamam size.. sanki yırtıyorlar karnımı... yağ falan sürdüm ama faydası olurmu bilmiyorum... sizlerdde oluyor mu ?? çok ağırlaştım artık yaa yatamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum yatakta dönemiyorum pfffffffffffffffff

ben de bugün sabah kontrole gittim hiç umudum olmamasına rağmen belki yatış yapar umuduyla sabah erkenden kalkıp duşumu alıp gittim bari doğurursam temiz olayım diye..ilk iş nstye girdik nihayet 80 bulan sancılarım çıktı bir seviniyorum ki anlatamam ama düzenli değildi malesef 4-5 tane 80 i bulan sancılar çıktı ama ben hiç hissetmiyordum eşimle sancıları sayar olduk nstde o da bir seviniyor bak canım 60 bak 80 oldu bu iş bugün olacak herhalde diyor ama gel görki sancılar 25lere düşüyor geri neyse sonra doktorun yanına gittik tabi sonuç hüsran yine yatış yok sancılar çıkmış ama doğum başlangıcı sancılar değil diye hadi bir de alttan muayene edelim dedi baktı açıklık devam etmiş bir parmağı biraz geçmiş bebek de iyice aşağı inmiş pazartesi yine çağırdı hazırlıklı gel yatış verebilirim dedi olmazsa çarşamba kesin olarak doğumu başlatacak işte böyle malesef yine doğuramadım:KK31::KK31::KK31:

Ay hadi canim yaaa insallah bugun yarin gelecek bebegin, doktorlar temkinli ona ragmen hazirlikli gel demis ya carsambayi bile beklemez insallah :) herzamankinden daha farkli seyler soylemis ne guzel... Bugun hep soyledim bu haftasonu bebeksiz gecen son haftasonumuz normal ya da sezaryan :)

Bir dahaki dogum hikayen olsun insallah :)

offf canım yaa yatmaya korkar oldum su içmeye korkar oldum bebişler inadından vazgeçsede bizlerde rahatlasak :))

Su icmekten vazgecme canim terliyorsun ya cok vucudun susuz kalmasin... Bir iki gune gecer o, bir de bence ilk uyanmanda sacini islatmadan dusa gir vucut isi dengeleniyor belki ise yarar...

Bu gece seni terin degil de suyun islatsin canim :)

Benim de sancim gelsin :)

Haydi herkese iyi geceler !!!!

Ay hadi canim yaaa insallah bugun yarin gelecek bebegin, doktorlar temkinli ona ragmen hazirlikli gel demis ya carsambayi bile beklemez insallah :) herzamankinden daha farkli seyler soylemis ne guzel... Bugun hep soyledim bu haftasonu bebeksiz gecen son haftasonumuz normal ya da sezaryan :)

Su icmekten vazgecme canim terliyorsun ya cok vucudun susuz kalmasin... Bir iki gune gecer o, bir de bence ilk uyanmanda sacini islatmadan dusa gir vucut isi dengeleniyor belki ise yarar...

ayyy inşallahhh canım yaaa.. Allahım sen yardım et bize diyelim elimizden başka bir şey gelmiyor malesefff... iyi geceler canım Allah rahatlık versin..

kızlar yaa benim karnım gerildi kaldı.. nasıl acıyor anlatamam size.. sanki yırtıyorlar karnımı... yağ falan sürdüm ama faydası olurmu bilmiyorum... sizlerdde oluyor mu ?? çok ağırlaştım artık yaa yatamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum yatakta dönemiyorum pfffffffffffffffff

Bana da cok oluyor oyle ki baze uyuyamiyorum bile.... Burnundan nefes al diyafram nefesi ama gogsun degil karnin sisecek nefesi 1 de 20 ye kadar sayarak al ve ayni sekilde ver kitapta okudum sanci nefesiymis aslinda kasilma esnasinda rahatlatiyo bir nebze bende ise yariyor. İlk yaptiginda 13-15 e kadar falansayabiliyorsun ama denedikce gelisiyor...

Bana da cok oluyor oyle ki baze uyuyamiyorum bile.... Burnundan nefes al diyafram nefesi ama gogsun degil karnin sisecek nefesi 1 de 20 ye kadar sayarak al ve ayni sekilde ver kitapta okudum sanci nefesiymis aslinda kasilma esnasinda rahatlatiyo bir nebze bende ise yariyor. İlk yaptiginda 13-15 e kadar falansayabiliyorsun ama denedikce gelisiyor...

canım benimki kasılma yada ağrı gibi bir şey değil yaaa... sanki kesik atıyorlarmış gibi acıyr karnım.. çatlıyor mu acaba diyorum anlam veremedim ama canım yanıyo.. benim oğlan birde o bölgeye darbe edince acı hat safhayı buluyo :S bu arada benim oğlanın gelmeye niyeti yok kv nin gitmeye :)) bebek doğduktan sonra 15 gün falan kalırım dedi yaa bu gün aklım gitti valla.. çarşambada annem gelecek ama kadının gitmeye niyeti yok galiba nasıl olcak bilmiyorum pffff

Selam kızlar gûnümüzde doldu bugün ama yok. Moral falan kalmadı artık.

Selam kızlar gûnümüzde doldu bugün ama yok. Moral falan kalmadı artık.

selam canımm.. bizde yarın 40 ı dolduruyoruz ama tık yok yaa.. zorlamaya başladı artık bbizleri.. Allah sabırlık versin hepimize ne diyelim

kızzlarrr benimki nasıl hareketlendi anlatamam size.. kıpır kıpır maşallahhh beyfendinin keyfi yerinde tabii :)))

:)) bizi resmen parmaklarında oynatıyorlar yaa.. ağzına baktırmak bu oluyor galiba :))[/QUOTE

daha sımdıden bole yapıolarsa cıkınca dusunemıorumm.bugun benım bebiş cok sakındı doktoru bıle aradım korkudan ama allahtan aksam çoştu tekmeler kasılmalar derken acıttı yıne benıı.onlarr hareketlı olsunda acıya aagrıya rağzıyım vallaa

:)) bizi resmen parmaklarında oynatıyorlar yaa.. ağzına baktırmak bu oluyor galiba :))[/QUOTE

daha sımdıden bole yapıolarsa cıkınca dusunemıorumm.bugun benım bebiş cok sakındı doktoru bıle aradım korkudan ama allahtan aksam çoştu tekmeler kasılmalar derken acıttı yıne benıı.onlarr hareketlı olsunda acıya aagrıya rağzıyım vallaa

ayyy tabiki canım benim.. zaten bilinçli yada bilinçsiz sürkli karnında oluyor insanın aklı bebeğin hareketlerini takip ediyosun.. o hareket etmeye başladımı dünyalar senin oluyor... maşallah benimki hep kıpır kıpırdı yaa.. 16. haftada başlamiştım ben onu hissetmeye.. ama artık onu yaşamak istiyorum yaa hissetmek yetmiyor :)

herkese iyi geceler kizlar bende ogluma kavustum 19 ekimde oglumdan firsat bulunca dogum hikayemi yszicam kendinize iyi bakin

herkese iyi geceler kizlar bende ogluma kavustum 19 ekimde oglumdan firsat bulunca dogum hikayemi yszicam kendinize iyi bakin

Allah analı babalı büyütsün canım... hayırlı güzel ömürler versin sağlıkla büyüt inşallah.. darısı bize inşallah :))

bu gecede doğurmadım geldim yine buraya:KK5::KK5:
ama gece bel ağrısından uyuyamadım hiçbir iş de yapmamıştım dün ama yine de belim çok ama çok ağrıyordu sizde ne var ne yok doğuran var mı

canım pazartesi 40+6 olduğundan temkinli olmuş olabilir mi yoksa başka birşeyden değil:KK50::KK50:

allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inlşallah

X