2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inşallah bu gece sancım tutar ya da suyum filan gelir de yarın sabah doğururum kontrole gitmeme gerek kalmaz

Gunaydinnn. Herkeste bi moral bozukluğu bu gun de dogurmadim diye ne oldu size böyle. 9 ay bekledik 1 hafta daha mi bekliyemiycez:) benim de 41. Hafta normalde gec yumurtlamis 1hafta daha bekleyelim dedik.daha bebek kanala gurmemis.kafasi buyukmus birazcık (bana cekmis:) ve catim darmis.o kadar bekledim ama sezeryana hazirlan sen yavaştan dedi. Pek cogumuz er gec haftya alacaz bebeklerimizi insallaahhh

canım 9 ay bekledik de bunun stresi daha betermiş benim yarın 41 haftam bitiyor ve yarın kontrol var doktor çarşambaya kadar bekleyebiliriz dedi ve o çarşamba bana 2 gün değil 2 yıl gibi geliyor

günaydın kızlarrr bendede tık yok bu gün :)) 9 ay geçti ama şu son günler geçmek bilmiyor yaa...

Ahahahaha ah kiyamam sana..... Sen de sirin sirin de ki annecigim ilk gunler bebegin yorgunlugu cok olur annem gelecek seni yormayayim sen annem gidince gel :) iyi lohusalik 40 gun surer 40 gun kalayim demedi

canım 9 ay bekledik de bunun stresi daha betermiş benim yarın 41 haftam bitiyor ve yarın kontrol var doktor çarşambaya kadar bekleyebiliriz dedi ve o çarşamba bana 2 gün değil 2 yıl gibi geliyor

Ahhhh ah blimem mi??? Bence sen pozitif ol yarin hamisliginin son gunu olacak. Pat diye yativereceksin hastaneye...

Sizin de farkindda oldugunuz gibi bugun de burdayim :)

ah ah söylesem ne olacak anlamaz kii... sağsalim doğuralım Allahın izniylede sonrası Allah kerim artık ne diyelim... desenize bu günde kimsede tık yok :))

Dogurmayan hatunlar hayırlısıyla saglıcakla kolayca dogurun ınsallah
amin canım inşallah
günaydın kızlarrr bendede tık yok bu gün :)) 9 ay geçti ama şu son günler geçmek bilmiyor yaa...

kızlar tam kadro yine burdayız ve doğuramamışız inşallah bugün birilerinin sancısı tutar rabbim sen yardım et inşallah yarın doğururuz

ah ah söylesem ne olacak anlamaz kii... sağsalim doğuralım Allahın izniylede sonrası Allah kerim artık ne diyelim... desenize bu günde kimsede tık yok :))

bir arkadasim var kv si 3 ay kaldi evinde dogumdan sonra kiz dayanamadi birgun sabah 6 da acti evinin kapisini indi asagi apartmaninkinin de acti ve bagirmaya basladi " yeter artiiiikk git diyorum sanaaaa terbiyesiiiiiz defoooooool" diye bagirdi dayanamadi artik kiz :) tabi onunkide yapilmaz ama bunlar yasaniyor. Allah her iki tarafa da sabir ve anlayis versin
amin canım inşallah

kızlar tam kadro yine burdayız ve doğuramamışız inşallah bugün birilerinin sancısı tutar rabbim sen yardım et inşallah yarın doğururuz

:) oynatmaya az kaldi doktorum nerde dogmayan bu cocuk yuzunden cildiracagim :)
Dualaaaaa dualaaaa ben zimba gibiyim bu arada hic isaret yok :) sabah 11 gibi doktora gitme hikayemi yazarim yarin...

Son düzenleme:
kızlar slm. aranızda sütü yetmeyip mamaya başlayan varmı? benim sütüm yeterlı degıl ve aptamil kullanıyorum. sizce bebegıme su vermelımıyım

kizlar dunden beri bebek hareketleri eskisinden az 39+1 iz normal mi? En son cuma doblerde iyiydi.

kizlar dunden beri bebek hareketleri eskisinden az 39+1 iz normal mi? En son cuma doblerde iyiydi.

korkma canım az olması normal geçtiğimiz salı biz de böyle birşey yaşadık pazartesi akşamdan salı sabaha kadar hiç hareket etmedi bebeğim çok korktuk eşimle apar topar hastaneye gittik salı sabahı doktorun odasına girip daha masaya yatar yatmaz hareket etmesin mi doktorum son haftalarda bu tür şeyleri yaşıyoruz bir çok hasta sizin gibi geliyor dedi

kızlar dun kv demlerı dısarı goturduk gezdırdık ve kapıdan cıktıgımız gıbı sancılarım basladı ama onemsemedım neyse yalancıdır dedım eşim hadı eve gıdelım dedı yok dedım belkı gercek sancıysa acılmada olur neyse 4 de cıktık 8 gıbı evde olduk ve sancılar sıdddetlendı yarabbım delıye dondum okadar yogundukı anlatamam (ama korkmayın arar ara gecıyo) neyse saat 11 oldu eşimle dr yolu gozuktu ve kendı drum yoktu cok korkuyordum ordakı sekreter moral vermeye basladı dr geldı sancılarımı sordu doğum baslamış dedı ebelere yonlendırdı ebeler acıklıga baktı benım ıçın cok zor gectı 4cm acıklıgım vardı normal doğuma uygun gormedıler hemen dru cagırdılar dr kontrol ettı catın musaıt ama pelvıs yapın uygun değil drun senı uyarmadımı dedı yok dedım dogum yapsanda kafası cıkmaz dedı apar topar sezeryana almak ıstedıler orda ılk bayılmamı yasadım dr koluma gırdı sansıma cok tatlı hastane personelllerı çıktı kendı dr la goruşmek ıstedık ama ne yazıkkı hastaneneın tlf nunu mesgule aldı ve sezeryana aldılar benı spınal bebişim dun gece dunyaya geldı karnımdan cıkınca aglamaya basladı okadar farklı duygukı o agladı ben agladım bana gosterdıler tekrar agladım neyse amelıyatta tekrar bayıldım 3 kez delı gıbı bagırdıgımı hatırlıyorumm var gucumle sonra bı baktımkı benı ayıltıyorlar uyku ılacı vermışler bugun çıktık ama sutum hıç yok habıre uyuyo kızlar azcıkta bekleyın bende umıtsızdım ama oldu darısı sızlere

cnm sende bekle senınde gelmesı yakındır tatlımmmm hemen sunı sancıya yurume

kızlar slm. aranızda sütü yetmeyip mamaya başlayan varmı? benim sütüm yeterlı degıl ve aptamil kullanıyorum. sizce bebegıme su vermelımıyım

iyi akşamlar hanımlar.bende perşembe gunu oğlumu kucagıma aldım.4kılo 130gr 53 cm normal dogumla dogdu.agız sutu yeterlı gelmedıgınden ıkı gun emzırdıkten sonra aptamıl verdım azıcık.bugun çok şukur sutum yetıyo artık karnı doyuyo.su flnda vermedım.mamayı çok verme cnm emdikçe sutun mutlaka gelıcektır.allah hepımıze kolaylık versın.

Ay listemiz bir eksildi haydi gozunaydin.... Saglikla buyut bebegini... Sutun de gelir meraklanma darisi basimiza artik....

Ben de 8 km yurudummm pilates topunda zipladim bardak bardak bogurtlen yapragi cayi ictim ama tikirti yokbenim hasbi tembelerde :)

canim cuma gunune gore az daha az. Yani bazen eskisi gibi oldu diyorum tam, ama yine azaliyor gibi. Alt bolgede hafif adet sancisi da vardi dun. Hayirlisi..

Gozunaydn canm Allah anali babali buyutsun.. Hayrli guzel omurler versn insallahhh...

Yok canm oda yapilmaz... Zamannda sogutuyorlar kendilerinden sonra sevilmiyorlar iste... Esim pcden tldan oyun oynuyor mesela kizyorm ben. Oynasin varsn diyo. Oglm sen 30 yasindasn ne oyunu bu demiyo kadn. Yuz vermiyorm istemedgimi anliyo ona ragmen nasl kaliyo aklim almiyo acikcasi... Ya inan cok bunaldm cok sikldm.. Benide gunaha sokuya ya tovbe tovbeee

cnm sende bekle senınde gelmesı yakındır tatlımmmm hemen sunı sancıya yurume
canım çok sevindim ne güzel sağ salim almışsın evladını kucağına allah analı bablı büyütsün sütün de zamanla gelir canım hemen gelmez bu normal sen pes etme emzir bebişi..
bende hiç umut yok yaa evi iyice temizledim bugün süpür sil tuvalet banyoyu temizle adaçayı bile içtim hiç kıpırtı yok malesef

allah analı babalı büyütsün darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…