Gunaydinnn. Herkeste bi moral bozukluğu bu gun de dogurmadim diye ne oldu size böyle. 9 ay bekledik 1 hafta daha mi bekliyemiycez:) benim de 41. Hafta normalde gec yumurtlamis 1hafta daha bekleyelim dedik.daha bebek kanala gurmemis.kafasi buyukmus birazcık (bana cekmis:) ve catim darmis.o kadar bekledim ama sezeryana hazirlan sen yavaştan dedi. Pek cogumuz er gec haftya alacaz bebeklerimizi insallaahhh
canım benimki kasılma yada ağrı gibi bir şey değil yaaa... sanki kesik atıyorlarmış gibi acıyr karnım.. çatlıyor mu acaba diyorum anlam veremedim ama canım yanıyo.. benim oğlan birde o bölgeye darbe edince acı hat safhayı buluyo :S bu arada benim oğlanın gelmeye niyeti yok kv nin gitmeye :)) bebek doğduktan sonra 15 gün falan kalırım dedi yaa bu gün aklım gitti valla.. çarşambada annem gelecek ama kadının gitmeye niyeti yok galiba nasıl olcak bilmiyorum pffff
canım 9 ay bekledik de bunun stresi daha betermiş benim yarın 41 haftam bitiyor ve yarın kontrol var doktor çarşambaya kadar bekleyebiliriz dedi ve o çarşamba bana 2 gün değil 2 yıl gibi geliyor
Ahahahaha ah kiyamam sana..... Sen de sirin sirin de ki annecigim ilk gunler bebegin yorgunlugu cok olur annem gelecek seni yormayayim sen annem gidince gel :) iyi lohusalik 40 gun surer 40 gun kalayim demedi
Ahhhh ah blimem mi??? Bence sen pozitif ol yarin hamisliginin son gunu olacak. Pat diye yativereceksin hastaneye...
Sizin de farkindda oldugunuz gibi bugun de burdayim :)
amin canım inşallahDogurmayan hatunlar hayırlısıyla saglıcakla kolayca dogurun ınsallah
günaydın kızlarrr bendede tık yok bu gün :)) 9 ay geçti ama şu son günler geçmek bilmiyor yaa...
Ahahahaha ah kiyamam sana..... Sen de sirin sirin de ki annecigim ilk gunler bebegin yorgunlugu cok olur annem gelecek seni yormayayim sen annem gidince gel :) iyi lohusalik 40 gun surer 40 gun kalayim demedi
Ahhhh ah blimem mi??? Bence sen pozitif ol yarin hamisliginin son gunu olacak. Pat diye yativereceksin hastaneye...
Sizin de farkindda oldugunuz gibi bugun de burdayim :)
ah ah söylesem ne olacak anlamaz kii... sağsalim doğuralım Allahın izniylede sonrası Allah kerim artık ne diyelim... desenize bu günde kimsede tık yok :))
amin canım inşallah
kızlar tam kadro yine burdayız ve doğuramamışız inşallah bugün birilerinin sancısı tutar rabbim sen yardım et inşallah yarın doğururuz
kizlar dunden beri bebek hareketleri eskisinden az 39+1 iz normal mi? En son cuma doblerde iyiydi.
kızlar slm. aranızda sütü yetmeyip mamaya başlayan varmı? benim sütüm yeterlı degıl ve aptamil kullanıyorum. sizce bebegıme su vermelımıyım
kızlar dun kv demlerı dısarı goturduk gezdırdık ve kapıdan cıktıgımız gıbı sancılarım basladı ama onemsemedım neyse yalancıdır dedım eşim hadı eve gıdelım dedı yok dedım belkı gercek sancıysa acılmada olur neyse 4 de cıktık 8 gıbı evde olduk ve sancılar sıdddetlendı yarabbım delıye dondum okadar yogundukı anlatamam (ama korkmayın arar ara gecıyo) neyse saat 11 oldu eşimle dr yolu gozuktu ve kendı drum yoktu cok korkuyordum ordakı sekreter moral vermeye basladı dr geldı sancılarımı sordu doğum baslamış dedı ebelere yonlendırdı ebeler acıklıga baktı benım ıçın cok zor gectı 4cm acıklıgım vardı normal doğuma uygun gormedıler hemen dru cagırdılar dr kontrol ettı catın musaıt ama pelvıs yapın uygun değil drun senı uyarmadımı dedı yok dedım dogum yapsanda kafası cıkmaz dedı apar topar sezeryana almak ıstedıler orda ılk bayılmamı yasadım dr koluma gırdı sansıma cok tatlı hastane personelllerı çıktı kendı dr la goruşmek ıstedık ama ne yazıkkı hastaneneın tlf nunu mesgule aldı ve sezeryana aldılar benı spınal bebişim dun gece dunyaya geldı karnımdan cıkınca aglamaya basladı okadar farklı duygukı o agladı ben agladım bana gosterdıler tekrar agladım neyse amelıyatta tekrar bayıldım 3 kez delı gıbı bagırdıgımı hatırlıyorumm var gucumle sonra bı baktımkı benı ayıltıyorlar uyku ılacı vermışler bugun çıktık ama sutum hıç yok habıre uyuyo kızlar azcıkta bekleyın bende umıtsızdım ama oldu darısı sızlere
korkma canım az olması normal geçtiğimiz salı biz de böyle birşey yaşadık pazartesi akşamdan salı sabaha kadar hiç hareket etmedi bebeğim çok korktuk eşimle apar topar hastaneye gittik salı sabahı doktorun odasına girip daha masaya yatar yatmaz hareket etmesin mi doktorum son haftalarda bu tür şeyleri yaşıyoruz bir çok hasta sizin gibi geliyor dedi
kızlar dun kv demlerı dısarı goturduk gezdırdık ve kapıdan cıktıgımız gıbı sancılarım basladı ama onemsemedım neyse yalancıdır dedım eşim hadı eve gıdelım dedı yok dedım belkı gercek sancıysa acılmada olur neyse 4 de cıktık 8 gıbı evde olduk ve sancılar sıdddetlendı yarabbım delıye dondum okadar yogundukı anlatamam (ama korkmayın arar ara gecıyo) neyse saat 11 oldu eşimle dr yolu gozuktu ve kendı drum yoktu cok korkuyordum ordakı sekreter moral vermeye basladı dr geldı sancılarımı sordu doğum baslamış dedı ebelere yonlendırdı ebeler acıklıga baktı benım ıçın cok zor gectı 4cm acıklıgım vardı normal doğuma uygun gormedıler hemen dru cagırdılar dr kontrol ettı catın musaıt ama pelvıs yapın uygun değil drun senı uyarmadımı dedı yok dedım dogum yapsanda kafası cıkmaz dedı apar topar sezeryana almak ıstedıler orda ılk bayılmamı yasadım dr koluma gırdı sansıma cok tatlı hastane personelllerı çıktı kendı dr la goruşmek ıstedık ama ne yazıkkı hastaneneın tlf nunu mesgule aldı ve sezeryana aldılar benı spınal bebişim dun gece dunyaya geldı karnımdan cıkınca aglamaya basladı okadar farklı duygukı o agladı ben agladım bana gosterdıler tekrar agladım neyse amelıyatta tekrar bayıldım 3 kez delı gıbı bagırdıgımı hatırlıyorumm var gucumle sonra bı baktımkı benı ayıltıyorlar uyku ılacı vermışler bugun çıktık ama sutum hıç yok habıre uyuyo kızlar azcıkta bekleyın bende umıtsızdım ama oldu darısı sızlere
bir arkadasim var kv si 3 ay kaldi evinde dogumdan sonra kiz dayanamadi birgun sabah 6 da acti evinin kapisini indi asagi apartmaninkinin de acti ve bagirmaya basladi " yeter artiiiikk git diyorum sanaaaa terbiyesiiiiiz defoooooool" diye bagirdi dayanamadi artik kiz :) tabi onunkide yapilmaz ama bunlar yasaniyor. Allah her iki tarafa da sabir ve anlayis versin
:) oynatmaya az kaldi doktorum nerde dogmayan bu cocuk yuzunden cildiracagim :)
Dualaaaaa dualaaaa ben zimba gibiyim bu arada hic isaret yok :) sabah 11 gibi doktora gitme hikayemi yazarim yarin...
canım çok sevindim ne güzel sağ salim almışsın evladını kucağına allah analı bablı büyütsün sütün de zamanla gelir canım hemen gelmez bu normal sen pes etme emzir bebişi..cnm sende bekle senınde gelmesı yakındır tatlımmmm hemen sunı sancıya yurume
iyi akşamlar hanımlar.bende perşembe gunu oğlumu kucagıma aldım.4kılo 130gr 53 cm normal dogumla dogdu.agız sutu yeterlı gelmedıgınden ıkı gun emzırdıkten sonra aptamıl verdım azıcık.bugun çok şukur sutum yetıyo artık karnı doyuyo.su flnda vermedım.mamayı çok verme cnm emdikçe sutun mutlaka gelıcektır.allah hepımıze kolaylık versın.