tamam canım bana kalsa doğururum da benim kızın niyeti yok o yüzden rahat ol
yazyağmuru çoktan doğurdu bence yoksa şimdiye gelirdi ah ah biz niye yapamıyoz tarifini alıcam ondan gelsinde
internette doğal yollarla doğumu başlatma yöntemleri var.. Bazılarını yaptım ben ama hiç bir işe yaramıyor canım bir formülü yok :)
Sabah akşam papatya çayı içiyorum, pilates topunda zıplıyorum, yürüyorum, ilişki dediler o da işe yaramıyor. Tropikal meyveler yedim, çin yemekleri meksika yemekleri yedim ama tık yok :) Doktoruma söyledim bunları güldü bana..
Yalnız böğürtlen yaprağı çayını çok övüyorlar ama onu bulamadım. Mısır çarşısına da gidemedimbir tek onu yapmadım anlayacağın :):)):
bunu ilk defa senden duydum bishop skalasını doğuramadıkça birşeyler öğreniyoruz
hayırlısı tabi ama çok bekletmezler umarım
ben yanlış hatırlamışım skor en az 5 olmalıymış suni sancının işe yaraması için.. google a bishop skorlaması yaz dr alper mumcunun sitesinde bazı bilgiler var..
Aaahhhh ahh son gün beklemeleri ne kadar zormuş meğer... Yazyağmurunu merak ediyorum çok ne yaptı acaba ??
bende merak ediyorum da doğum yaptı bence
inşallah canım ya birilerinin doğm yaptığı haberini aldıkça, kendiminkine biraz daha yaklaştığımı hissediyorum :)
valla onun günü benden sonra doluyordu yarın doluyor ama bebiş akıllı çıktı bak annesini fazladan bekletmiyor bizimkiler gibi nazlı değil
valla onun günü benden sonra doluyordu yarın doluyor ama bebiş akıllı çıktı bak annesini fazladan bekletmiyor bizimkiler gibi nazlı değil
Yazyapmurundan gaber yok galiba biz hastanedyiz hala ven tuvaletimi yaoamadım onu bekliyoruz
kızlar çok feci bi sancıyla uyandım, bi baktım karnımda taş gibi yerimden zor kalktım, tuvalete gittim hemen.. herhangi bişey yok... yalancı sancı galiba dedim ama odama tekrar döndüğümde o sancıyla beraber benden sıcak sıcak bişeylerin altığını farkettim. bi baktım sırılsıklam olmuş o bölge, üstüne bi de öyle bi akıntı gelmiş ki bembeyaz ve sümük gibi yine.. kv.me söyledim çamaşırım felanda ıslanmış, pedden bile geçmiş.. halen bişiler akıyo sanırım hastane yolları göründü bana.. Dualarınızı eksik etmeyin emi..
Senin günün ne zaman doldu ? Benimki bugün, yazyağmurunun ki de yarın dolacaktı...
Haber yok henüz :) İşin büyüğünü yaptın sen tuvalet ne ki ?
1-lina0156
2-tarife
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur
Arkadaşlar bekleyen başkaları da varsa kendini listenin altına ekleyebilir mi?
Yazyağmuru da var ama o çoktaaaan doğurmuş olabilir
geçmiş olsun canım kayısı suyu hoşaf filan iç iyi gelir sezeryan sonu bir de bu dert var dimi malesef inşallah sorun olmazYazyapmurundan gaber yok galiba biz hastanedyiz hala ven tuvaletimi yaoamadım onu bekliyoruz
canım açıklık varda ne işe yarıyor bugün nstde sancı sıfırı gösteriyordu inanılır gibi değilkız sende barı acıklık var bende o da yok delıye doncem yalancı sunı sanı bı geldı gectı nst de sancı bıle cıkmadı kızlar eger yarın gıremezsem bılınkı bende doğumdayım tamam
Senin günün ne zaman doldu ? Benimki bugün, yazyağmurunun ki de yarın dolacaktı...
Haber yok henüz :) İşin büyüğünü yaptın sen tuvalet ne ki ?
Benimde acilmam yoktu ve suni sancı bana faydacnm benımde acıklık yok dıye sunı sancı almak ıstemıyorumm
inşallah canım benim gözlerim doldu sen yazınca bile allah herkese nasip etsin inşallah
1-lina0156
2-tarife
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur
6-juanaa..
bende varımhalen bekliyorum..
şu listede en önce benim doğurmam lazım çünkü sizden önce doldu benim günüm ama kesin en sona kalırım
Amin Cnm ama yalnız kalma doğumdan sonra
yoksa bunalima giriyor insan....ben hep yalnızım
esimde geç saatlere kadar çalışıyor o yüzden bana
yardım etmiyor sinirli oluyor çok uykusuz oluyorum
mutlaka yardıma destege ihtiyaç duyuyorsu birde
ilk bebek olunca acemi olunuyor
ekim bitiyor biz halen kucaklayamadık bu minikleri..
böyle giderse kasıma kalıcaz herhalde
hiç sorma annem de bugün öyle diyor ben kasım doğumluyum senle aynı gün olur doğum tarihiniz diyor ben de allah korusun dedim o kadar bekleyemem