2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tamam canım bana kalsa doğururum da benim kızın niyeti yok o yüzden rahat ol

yazyağmuru çoktan doğurdu bence yoksa şimdiye gelirdi ah ah biz niye yapamıyoz tarifini alıcam ondan gelsinde

internette doğal yollarla doğumu başlatma yöntemleri var.. Bazılarını yaptım ben ama hiç bir işe yaramıyor canım bir formülü yok :)

Sabah akşam papatya çayı içiyorum, pilates topunda zıplıyorum, yürüyorum, ilişki dediler o da işe yaramıyor. Tropikal meyveler yedim, çin yemekleri meksika yemekleri yedim ama tık yok :) Doktoruma söyledim bunları güldü bana..

Yalnız böğürtlen yaprağı çayını çok övüyorlar ama onu bulamadım. Mısır çarşısına da gidemedim bir tek onu yapmadım anlayacağın :):)):

ben onlara baktım da yorumlarda işe yaradığını görmedim o yüzden denemedim zaten vakti saati gelmeden ne yapsak boş fazla da zorlama belki zararı olur

bunu ilk defa senden duydum bishop skalasını doğuramadıkça birşeyler öğreniyoruz
hayırlısı tabi ama çok bekletmezler umarım

ben yanlış hatırlamışım skor en az 5 olmalıymış suni sancının işe yaraması için.. google a bishop skorlaması yaz dr alper mumcunun sitesinde bazı bilgiler var..

Aaahhhh ahh son gün beklemeleri ne kadar zormuş meğer... Yazyağmurunu merak ediyorum çok ne yaptı acaba ??

bende merak ediyorum da doğum yaptı bence

inşallah canım ya birilerinin doğm yaptığı haberini aldıkça, kendiminkine biraz daha yaklaştığımı hissediyorum :)

valla onun günü benden sonra doluyordu yarın doluyor ama bebiş akıllı çıktı bak annesini fazladan bekletmiyor bizimkiler gibi nazlı değil

valla onun günü benden sonra doluyordu yarın doluyor ama bebiş akıllı çıktı bak annesini fazladan bekletmiyor bizimkiler gibi nazlı değil

kız sende barı acıklık var bende o da yok delıye doncem yalancı sunı sanı bı geldı gectı nst de sancı bıle cıkmadı kızlar eger yarın gıremezsem bılınkı bende doğumdayım tamam

Senin günün ne zaman doldu ? Benimki bugün, yazyağmurunun ki de yarın dolacaktı...

Yazyapmurundan gaber yok galiba biz hastanedyiz hala ven tuvaletimi yaoamadım onu bekliyoruz

Haber yok henüz :) İşin büyüğünü yaptın sen tuvalet ne ki ?

canım sen de doğum yapmadıysan birkaç sayfa geride doğumunu bekleyenler listesi var.
Rica etsem alta kendini ekleyip yayınlar mısın ?

Canım okur okumaz gözlerim doldu. öyle bekledin ki günlerdir.. birde aramızda bir günün olması duygulandırdı beni. bende alabilecekmiyim artık bebişimi kucağıma diyerek salıverdim gözyaşlarımı...
Dualarımız seninle.. sağlıcakla bir avazda kucağına al inşallah kuzunu..

Senin günün ne zaman doldu ? Benimki bugün, yazyağmurunun ki de yarın dolacaktı...

Onu yaptıkta bi tuvaletimizi yapamdık:)))) onuda ameliyatla aldırcam sonunda:)))) kızlar tavsiyem kayısı yemeye başlayın şindiden:))))

1-lina0156
2-tarife
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur

Arkadaşlar bekleyen başkaları da varsa kendini listenin altına ekleyebilir mi?
Yazyağmuru da var ama o çoktaaaan doğurmuş olabilir

1-lina0156
2-tarife
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur
6-juanaa..

bende varım halen bekliyorum..

Yazyapmurundan gaber yok galiba biz hastanedyiz hala ven tuvaletimi yaoamadım onu bekliyoruz
geçmiş olsun canım kayısı suyu hoşaf filan iç iyi gelir sezeryan sonu bir de bu dert var dimi malesef inşallah sorun olmaz
kız sende barı acıklık var bende o da yok delıye doncem yalancı sunı sanı bı geldı gectı nst de sancı bıle cıkmadı kızlar eger yarın gıremezsem bılınkı bende doğumdayım tamam
canım açıklık varda ne işe yarıyor bugün nstde sancı sıfırı gösteriyordu inanılır gibi değil

benim de 2 gün oldu tatlım 40+2 bugün malesef

cnm benımde acıklık yok dıye sunı sancı almak ıstemıyorumm
Benimde acilmam yoktu ve suni sancı bana fayda
etmedi....ama sen yinede normali dene sonuçta
herkesin bünyesi farklı
inşallah canım benim gözlerim doldu sen yazınca bile allah herkese nasip etsin inşallah

Amin Cnm ama yalnız kalma doğumdan sonra
yoksa bunalima giriyor insan....ben hep yalnızım
esimde geç saatlere kadar çalışıyor o yüzden bana
yardım etmiyor sinirli oluyor çok uykusuz oluyorum
mutlaka yardıma destege ihtiyaç duyuyorsu birde
ilk bebek olunca acemi olunuyor

Son düzenleme:

ablan hala gelemiyor mu tatlım senin ben gelim bari yanına zaten doğurduğum da yok sana yardımcı olayım bari
bir de görümcen vardı yanlış hatırlamıyorsam onu çağırın hiç olmazsa tamam tanımıyorsun ama hem tanışmış olursunuz hem de sana yoldaş olur bir süre

ekim bitiyor biz halen kucaklayamadık bu minikleri..
böyle giderse kasıma kalıcaz herhalde

hiç sorma annem de bugün öyle diyor ben kasım doğumluyum senle aynı gün olur doğum tarihiniz diyor ben de allah korusun dedim o kadar bekleyemem

hiç sorma annem de bugün öyle diyor ben kasım doğumluyum senle aynı gün olur doğum tarihiniz diyor ben de allah korusun dedim o kadar bekleyemem

aynen kayınvalidemde bana öyle diyor. neymiş rüya görmüş 5 kasımda doğuracakmışım.
arkadaşlarım arıyor soruyor doğurmadınmı daha diye.
resmen bunalıma sokcaklar insanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…