- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
bekleyelim en iyisi tatlım bu kadar bekledik en fazla beklicemiz 1 hafta şurda kendiliğinden başlasın inşallah doğum bugün doktoruma ben çok sıkıldım başlatalım dedim o da kendiliğinden başlaması en sağlıklı olanı hem anne hem bebek için dedi bebği zorlayıp strese sokmanın anlamı yok dedi şu an sağlıklı olduğu için bekliyoruzcnm baksana yazyagmuruda aramızdan ayrıldı ve sona kalmak cok kotu bişey stress bende doğuramıycam kendı sancımı beklıycem eger olmazsa sezeryan olmak zorunda kalcam sunı sancı ıstemıyorum cnm
bacak arasındaki ağrı bende yerini vajinaya vuran ağrıya bıraktı
ben sorandan stres oldum canım hergün 5-6 kişi arayıp soruyor kardeşime patladım en sonunda ama pişman oldum sen dün de sormadın mı dedim sorandan bıktım dedim kıza sonra da piman oldum hala vicdanım sızlıyor
ahh zulluuucum haklısın ama stres olduk iyice her gün kaç kişi arıyor soruyor doğurmadın mı diye hatta bugün 2,5 yaşındaki yeğenim bile annemi arattıp sordu bebeği çok merak ediyormuş doğunca bende gelicem diyor doğmadı mı bebeğin halacım diyor tatlım yaa ben de bir sen kalmıştın sormayan batuhan şimdi tam oldu dedimSlm kızlar çok aziniz kaldı dogurmayan ama
sikmayin canınızı bebek dogunca hamilelik
çok eskide kalmış gibi oluyor...allah hakkinizda
hayirlisini versin kızlar bizde bugün saglik ocağına
gittik topuk kanı için 2 günde minik kizim270 gram almış
slm kızlar.bende 21.10.2013 9:55 te dünya tatlısı oğlumu epidural sez. ile kucağıma aldım.rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun..
maşallah canım allah analı babalı büyütsün
Son düzenleme: