2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm baksana yazyagmuruda aramızdan ayrıldı ve sona kalmak cok kotu bişey stress bende doğuramıycam kendı sancımı beklıycem eger olmazsa sezeryan olmak zorunda kalcam sunı sancı ıstemıyorum cnm
bekleyelim en iyisi tatlım bu kadar bekledik en fazla beklicemiz 1 hafta şurda kendiliğinden başlasın inşallah doğum bugün doktoruma ben çok sıkıldım başlatalım dedim o da kendiliğinden başlaması en sağlıklı olanı hem anne hem bebek için dedi bebği zorlayıp strese sokmanın anlamı yok dedi şu an sağlıklı olduğu için bekliyoruz
bacak arasındaki ağrı bende yerini vajinaya vuran ağrıya bıraktı
ben sorandan stres oldum canım hergün 5-6 kişi arayıp soruyor kardeşime patladım en sonunda ama pişman oldum sen dün de sormadın mı dedim sorandan bıktım dedim kıza sonra da piman oldum hala vicdanım sızlıyor:KK31::KK31:
Slm kızlar çok aziniz kaldı dogurmayan ama
sikmayin canınızı bebek dogunca hamilelik
çok eskide kalmış gibi oluyor...allah hakkinizda
hayirlisini versin kızlar bizde bugün saglik ocağına
gittik topuk kanı için 2 günde minik kizim270 gram almış
ahh zulluuucum haklısın ama stres olduk iyice her gün kaç kişi arıyor soruyor doğurmadın mı diye hatta bugün 2,5 yaşındaki yeğenim bile annemi arattıp sordu bebeği çok merak ediyormuş doğunca bende gelicem diyor doğmadı mı bebeğin halacım diyor tatlım yaa ben de bir sen kalmıştın sormayan batuhan şimdi tam oldu dedim:KK31::KK31:
slm kızlar.bende 21.10.2013 9:55 te dünya tatlısı oğlumu epidural sez. ile kucağıma aldım.rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun..

maşallah canım allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar:

Son düzenleme:
kız ben sormuştum başı asagıda dedı sancın gelırse kanala ıncek dedı oyle işte

kanala inmesi bir anlık birşey canım benim de inmemişti salı günkü kontrolümde indiğinde öğrendik bir de bir parmak kadar açıklık vardı şimdilik bizim nazlı kız bunları becerebilmiş
seninde sancıyla iner öyle çok da sancım olmamıştı benim sadece kasılmalar bir kere şiddetli sancı olmuştu o zamanda senin de aynı gün olmuştu hatırlıyorum senin de inmesi yakındır bugün ya da yarın iner inşallah

bekleyelim en iyisi tatlım bu kadar bekledik en fazla beklicemiz 1 hafta şurda kendiliğinden başlasın inşallah doğum bugün doktoruma ben çok sıkıldım başlatalım dedim o da kendiliğinden başlaması en sağlıklı olanı hem anne hem bebek için dedi bebği zorlayıp strese sokmanın anlamı yok dedi şu an sağlıklı olduğu için bekliyoruz
ben sorandan stres oldum canım hergün 5-6 kişi arayıp soruyor kardeşime patladım en sonunda ama pişman oldum sen dün de sormadın mı dedim sorandan bıktım dedim kıza sonra da piman oldum hala vicdanım sızlıyor:KK31::KK31:

ahh zulluuucum haklısın ama stres olduk iyice her gün kaç kişi arıyor soruyor doğurmadın mı diye hatta bugün 2,5 yaşındaki yeğenim bile annemi arattıp sordu bebeği çok merak ediyormuş doğunca bende gelicem diyor doğmadı mı bebeğin halacım diyor tatlım yaa ben de bir sen kalmıştın sormayan batuhan şimdi tam oldu dedim:KK31::KK31:

her agızdan bır ses cıkıyo o benı daha delırttı ya

en guzelı kımı normal dogumu kotuluyo kımı sezeryanı an ıyısı dru dınlemek

aynen canım sonuçta her ikisi de kolay değil her ikisinin de artı ve eksi yönleri var ama doğal olanı tabiatımız gereği normal doğum adı üstünde zaten sezaryen de gerekli durumlarda kullanılması gereken bir yöntem allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah bize de tez zamanda
hem doktoruna da güveniyorsan o senin yapına bğünyene göre söylüyor doğum şeklini

Son düzenleme:

Haklısın Cnm benim günüm dolmayinca bile stres yapıyordum
ama kızım dogunca boşuna canımı sıkmışim dedm
herşey çok güzel oluyor bebis dogunca sadece uykusuzluk
yoruyor ben hiç gece olsun istemiyorum

sevgm Cnm benim kızım hiç inmedi kanala
okadar sancı.çektim yinede inmedi.......
Ne açıklık vardı nede kızımın gelesi
hala normal dogum yapamadigima uzuluyorum
ay bide o narkozun etkisiyle neler sacmaladim
bilmiyorum

kızlar bende doguramayanlar arasındayım :KK5:
sende doğurursun bir ben kalırım burda içimde öyle bir his var çok ümitsizliğe düştüm bugün allah hepimizi bir avazda tez zamanda kurtarsın inşallah

bilmiyorum

sorma canım düşün yani günün dolmadan olan stres bunun yanında bu hiçbir şey şu an daha doğurmadan lohusa psikolojisine girdim moral sıfır çatacak yer arıyorum günün dolunca beklemesi daha zor malsef

sende doğurursun bir ben kalırım burda içimde öyle bir his var çok ümitsizliğe düştüm bugün allah hepimizi bir avazda tez zamanda kurtarsın inşallah

sorma canım düşün yani günün dolmadan olan stres bunun yanında bu hiçbir şey şu an daha doğurmadan lohusa psikolojisine girdim moral sıfır çatacak yer arıyorum günün dolunca beklemesi daha zor malsef

Ay canım benim aynı şeyi yasamadan bilemez kimse
eminim bebis yakında gelecek....o zaman dünyalar senin
olacak annesi...minicik bir bebis sana muhtaç gözlerin
pür dikkat dikip sana bakacak...o aglayinca kalbin titreyecek
9 ay boyunca tasidigin güzelliğin bu kadar tatlı olduğunu
O dogunca anlayacaksın yeni doğan kiyafeti bezi bile büyük
gelecek....birde o gülüşü seni çok mutlu edecek

Ay canım benim aynı şeyi yasamadan bilemez kimse
eminim bebis yakında gelecek....o zaman dünyalar senin
olacak annesi...minicik bir bebis sana muhtaç gözlerin
pür dikkat dikip sana bakacak...o aglayinca kalbin titreyecek
9 ay boyunca tasidigin güzelliğin bu kadar tatlı olduğunu
O dogunca anlayacaksın yeni doğan kiyafeti bezi bile büyük
gelecek....birde o gülüşü seni çok mutlu edecek

inşallah canım benim gözlerim doldu sen yazınca bile allah herkese nasip etsin inşallah

al benden de o kadar.. Eşimin şirket telefonu benim telefonum kadar çalmıyor yemin ediyorum. Herkese aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaktan bıktım usandım tükendim. Hamile olmanın verdiği bir sıkıntı yok ben de insanların sorularını cevaplamaktan bıktım artık...

Doktor bile son kontrolde "sen hala doğurmadın mı" diye şaka yaptı varın siz düşünün artık...

Sezaryandan çok korkuyorum ben.. Bugün günüm doldu daha bebek kanala inmedi :KK43: yarın sabah kontrole gidicez, bugün ufak çaplı bie temizlik yaptık kv ile vallahi dayanamadım beyaz iş takımımı serdim yatağıma.. Açıklık olursa doğuma alıcam seni demişti çünkü... Ben de totem yapıyorum :) Bu güne kadar o kadar sabırsızlanmamıştım ama bugün günüm dolması ile hala bir işaret olmadığı için sezaryana mecbur kalıcam diyerek korkuyorum...

Dua edin kızlar sezaryan istemiyorum :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

bilmiyorum

cnm benımde acıklık yok dıye sunı sancı almak ıstemıyorumm

al benden de o kadar.. Eşimin şirket telefonu benim telefonum kadar çalmıyor yemin ediyorum. Herkese aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaktan bıktım usandım tükendim. Hamile olmanın verdiği bir sıkıntı yok ben de insanların sorularını cevaplamaktan bıktım artık...

Doktor bile son kontrolde "sen hala doğurmadın mı" diye şaka yaptı varın siz düşünün artık...

Sezaryandan çok korkuyorum ben.. Bugün günüm doldu daha bebek kanala inmedi :KK43: yarın sabah kontrole gidicez, bugün ufak çaplı bie temizlik yaptık kv ile vallahi dayanamadım beyaz iş takımımı serdim yatağıma.. Açıklık olursa doğuma alıcam seni demişti çünkü... Ben de totem yapıyorum :) Bu güne kadar o kadar sabırsızlanmamıştım ama bugün günüm dolması ile hala bir işaret olmadığı için sezaryana mecbur kalıcam diyerek korkuyorum...

Dua edin kızlar sezaryan istemiyorum :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

canım günün doldu diye sezeryan olmak zorunda değilsin ben de açıklık da var ama az bir parmak kadarmış hala beklemedeyiz malesef soranlar stres oluşturmasa beklemek sorun değil aslında sen de bekle olmazsa birkaç gün daha hemen sezeryan olma

cnm ben cıkayım sancın falan olursa yaz buraya ama doğurupta benı yalnız bırakma

1-lina0156
2-tarife
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur

Arkadaşlar bekleyen başkaları da varsa kendini listenin altına ekleyebilir mi?
Yazyağmuru da var ama o çoktaaaan doğurmuş olabilir :KK16::KK16::KK16::KK16:

canım günün doldu diye sezeryan olmak zorunda değilsin ben de açıklık da var ama az bir parmak kadarmış hala beklemedeyiz malesef soranlar stres oluşturmasa beklemek sorun değil aslında sen de bekle olmazsa birkaç gün daha hemen sezeryan olma

bekliyorum zaten, yarın ve pazartesi randevularım var. Ama doktorum 1 kasıma kadar süre verdi. Eğer haftaya cumaya kadar gelmezse bebek suni sancı ile doğumu başlatırız dedi doktorum...

Bishop skalası varmış açıklığı gösteren, o skalaya göre değerin en az 2 değilse suni sancı bir işe yaramıyormuş. Onun da sonu sezaryan oluyor... BEnim hasbi tembeler daha kanala girme zahmetine bile girmediğinden bende normal doğum için hiçbir işaret yok :KK43:

cnm ben cıkayım sancın falan olursa yaz buraya ama doğurupta benı yalnız bırakma
tamam canım bana kalsa doğururum da benim kızın niyeti yok o yüzden rahat ol:KK31::KK31:
1-lina0156
2-tarife
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur

Arkadaşlar bekleyen başkaları da varsa kendini listenin altına ekleyebilir mi?
Yazyağmuru da var ama o çoktaaaan doğurmuş olabilir :KK16::KK16::KK16::KK16:

yazyağmuru çoktan doğurdu bence yoksa şimdiye gelirdi ah ah biz niye yapamıyoz tarifini alıcam ondan gelsinde:KK1::KK1:

bekliyorum zaten, yarın ve pazartesi randevularım var. Ama doktorum 1 kasıma kadar süre verdi. Eğer haftaya cumaya kadar gelmezse bebek suni sancı ile doğumu başlatırız dedi doktorum...

Bishop skalası varmış açıklığı gösteren, o skalaya göre değerin en az 2 değilse suni sancı bir işe yaramıyormuş. Onun da sonu sezaryan oluyor... BEnim hasbi tembeler daha kanala girme zahmetine bile girmediğinden bende normal doğum için hiçbir işaret yok :KK43:

bunu ilk defa senden duydum bishop skalasını doğuramadıkça birşeyler öğreniyoruz:KK31::KK31:
hayırlısı tabi ama çok bekletmezler umarım

X