2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
şu an nasılsın bebiiş 1 aylık oldu maşallah umarım doğması ilk günleri sıkıntılı olmamıştır aile açısından

Sıkma kendini kuzum yaa, bnm normal doğum yapan arkadaşım eskisi gibi diyo. zaten kesildiğini de dikişleri de pek anlamamış. Öyle farkedilcek boyutta bi değişme olmadı, ilişki sırasında da eskisi gibiyiz diyo. Bu da yapıyla alakalı olsa gerek. Bakalım bizim nasıl olucak.

Kızlar yarım saattir belimde bi ağrı başladı, özellikle solda daha yoğun böbrek ağrısı gibi hissediyorum. Biraz öncede afedersiniz sümüksü bi akıntı geldi, jel gibi parça parçaydi.. :26:

aynen yapıyla alakalı.sağlıkla alalım da bbeişleri kucağımıza allah kimseyi zor durumda bırakmasında herşeyin bir çaresi vardır

Kızlar yarım saattir belimde bi ağrı başladı, özellikle solda daha yoğun böbrek ağrısı gibi hissediyorum. Biraz öncede afedersiniz sümüksü bi akıntı geldi, jel gibi parça parçaydi.. :26:

hadi hayırlısı dünden beri bende de acayip bel ağrısı varr bu diğerlerinden farklı bir ağrı galiba yaklaştık artık mutlu sona belki nişandır seninki de ama sancın belirgin olana kadar bekle çünkü o akıntı kullandığın antibiyotikten kaynaklanıyor olabilir nişan bile olsa doğum hemen başlamayabiliyor biliyorsun 2 gün sonra da başlayabilir

Son düzenleme:
hadi hayırlısı dünden beri bende de acayip bel ağrısı varr bu diğerlerinden farklı bir ağrı galiba yaklaştık artık mutlu sona belki nişandır seninki de ama sancın belirgin olana kadar bekle
kuzum ağrı bi anda başladı, ilk 10 dk kadar hafifti şimdi iyiden iyiye hissediyorum belimde ve karnımın yanlarında var. Deminde pedim nemli gibiydi bi baktım bikaç parça jöle gibi ama dağılmayan bi akıntı var. rengi pembe felan değil ama normal bi renkte.. Bu da doğum belirtisi kaç kere wc ye gittim bilmiyorum, patlıcak gibi hissediyorum ama bişey yok.. inşallah dediğin gibi mutlu sona yaklaşmışızdır canım, senin sadece ağrı mı başka belirtiler de varmı ?

Antibiyotik tek kullanımlık şaseler var ya (monurol) ondandı kuzum, cuma günü gelince içip yattım. akıntım enfeksiyon atılırkende oluyodu ama böyle değildi. bu bi garip gelmiş :26: acaba yine enfeksiyon mu ki diye düşündüm..

o akıntı bende birkaç gün önce oldu aynı dediğin gibi kıvamı yani diğer günlerdeki akıntıdan farklıydı birde çoktu aynı gün 2 kere oldu şimdi de sadece bel ağrısı bir de karnım kasılıyor tabi ama düzenlideğil birde kasılmayla birlikte sancı olmuyor

Son düzenleme:

hiç bilmiyorum ki kuzu dediğim gibi aynı akıntı bende de 2-3 gün önce oldu bende acaba enfeksiyon mu dedim ama onu da biliyorum o faklı daha sulu oluyor bu jölemsi kıvamdaydı bende bilemedim o zaman beklemedeyim

Anammmm geliyo mu ki kuzuuu:))) sana bahsettiğim akıntı öleydi işte resmen bi avuç kafar geldi nerdeyse baktın mı kokuyo muydu iltihap atyosan kokar rengide yeşilimsi olur

hiç bilmiyorum ki kuzu dediğim gibi aynı akıntı bende de 2-3 gün önce oldu bende acaba enfeksiyon mu dedim ama onu da biliyorum o faklı daha sulu oluyor bu jölemsi kıvamdaydı bende bilemedim o zaman beklemedeyim
o zaman normal bişeydir bu da.. benim ağrıdan sonra olması kafamı kurcalamıştı yeni bi enfeksiyonmu acaba diye.. yarın kontrole gitmeyi düşünmüyodum ama gitsem iyi olacak sanırım. hayırlısıyla bu sefer gelsin bebişler ya :105:

Anammmm geliyo mu ki kuzuuu:))) sana bahsettiğim akıntı öleydi işte resmen bi avuç kafar geldi nerdeyse baktın mı kokuyo muydu iltihap atyosan kokar rengide yeşilimsi olur
pede iyice baktım ama koku hissetmedim. rengi normal akıntı gibiydi yeşilimsilik yoktu. kız sende olan bende olmasa eksik kalırdım valla benim o kadar çok değildi ufak ufak parçalar halinde geldi. şimdi ben böyle dedim diye kesin birazdan bi avuç gelir

yas_0685 de geldi doğuramayan muhteşem 3lü tamamlandı
zaten bir biz kaldık
süperdiiiii doğuramayan üçlü

Evt oda var zaten saysak 5 geçmiyorız galiba
aynen yaa hadi sizin minişler son günü bekliyor diyelim benimki neyi bekliyor acaba hep yanda kazı çalışmaları yapıyor bende diyorum kızım aşağıda çıkış var boş yere tünel kazma diye ama galiba dilimizi henüz bilmiyor

yarın kontrolün varsa git mutlaka beni de bugün için çağırmıştı doktor ama kendi doktorum yok bende bebeğin hareketlerini takip ediyorum perşembe geliyor benim doktor onu bekliyorum

allah sizide bi avazda kurtarır inşallah bebeklerinizi kucagınıza aldıgınızda o duygu tarif edilmez ben ikinci kez aynı duyguyu yaşadım allah sizede yaşatsın melegim karşımda şimdi 10 gün önce yaşadıgım sıkıntıları unuttum bile sizde bu bekleyişinizi sıkıntılarınızı unutacaksınız emin olun

yaa bu erkekler ne enteresan yaratıklar beru gedizin programına bir adam çıkmış karısını dövmüş alkol almış kadın da sığınma evine yerleşmiş bıkmış tabi bu heriften şimdi de seviyorum diye zırlıyor be adam seviyodun niye dövüyon
sinirlerimi bozdu pis adam zaten bu tür programları hiiç sevmem sıkıntıdan evde ses olsun diye açtım moralimi bozdu en iyisi radyoyu açayım

benimkinin son günü beklediğinden de şüpheliyim ben haftaya pzts kendi doktor amcamızı bekliyoda olabiliriz. ya da zorla çıkartılmayı bekliyodur sıpa sendeki kazı çalışmaları bendede mevcut, içerde şantiye kurdular sanırım, işi gücü yolunda olunca çıkıpta napıcam diye düşünüyolardır. cuma günü acilde komple muayene ettiği için gidip gitmemekte kararsızdım ama şimdi bu akıntı ve ağrı olunca gitme fikri daha olumlu geldi. enfeksiyonsa fitil felan verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…