Sıkma kendini kuzum yaa, bnm normal doğum yapan arkadaşım eskisi gibi diyo. zaten kesildiğini de dikişleri de pek anlamamış. Öyle farkedilcek boyutta bi değişme olmadı, ilişki sırasında da eskisi gibiyiz diyo. Bu da yapıyla alakalı olsa gerek. Bakalım bizim nasıl olucak.bu hikayeyi biliyorum da insan yine de endişe ediyor internette de bzaı yorumlar var malesef acaba kasıtlı mı yazılmış diye düşünmeden de edemiyorum çünkü onlara itiraz eden çok kişi de var hatta biri eskisinden daha iyi dikişler olduğu için daha sıkı diyenelerde var amaaan karışık durumlar yaşayıp görecez allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı sonrasında da eski sağlığımıza kavuşmayı nasip etsin
Sıkma kendini kuzum yaa, bnm normal doğum yapan arkadaşım eskisi gibi diyo. zaten kesildiğini de dikişleri de pek anlamamış. Öyle farkedilcek boyutta bi değişme olmadı, ilişki sırasında da eskisi gibiyiz diyo. Bu da yapıyla alakalı olsa gerek. Bakalım bizim nasıl olucak.
aminn kuzummm, öyle tabiki..aynen yapıyla alakalı.sağlıkla alalım da bbeişleri kucağımıza allah kimseyi zor durumda bırakmasında herşeyin bir çaresi vardır
Kızlar yarım saattir belimde bi ağrı başladı, özellikle solda daha yoğun böbrek ağrısı gibi hissediyorum. Biraz öncede afedersiniz sümüksü bi akıntı geldi, jel gibi parça parçaydi.. :26:
kuzum ağrı bi anda başladı, ilk 10 dk kadar hafifti şimdi iyiden iyiye hissediyorum belimde ve karnımın yanlarında var. Deminde pedim nemli gibiydi bi baktım bikaç parça jöle gibi ama dağılmayan bi akıntı var. rengi pembe felan değil ama normal bi renkte.. Bu da doğum belirtisihadi hayırlısı dünden beri bende de acayip bel ağrısı varr bu diğerlerinden farklı bir ağrı galiba yaklaştık artık mutlu sona belki nişandır seninki de ama sancın belirgin olana kadar bekle
kuzum ağrı bi anda başladı, ilk 10 dk kadar hafifti şimdi iyiden iyiye hissediyorum belimde ve karnımın yanlarında var. Deminde pedim nemli gibiydi bi baktım bikaç parça jöle gibi ama dağılmayan bi akıntı var. rengi pembe felan değil ama normal bi renkte.. Bu da doğum belirtisikaç kere wc ye gittim bilmiyorum, patlıcak gibi hissediyorum ama bişey yok.. inşallah dediğin gibi mutlu sona yaklaşmışızdır canım, senin sadece ağrı mı başka belirtiler de varmı ?
Antibiyotik tek kullanımlık şaseler var ya (monurol) ondandı kuzum, cuma günü gelince içip yattım. akıntım enfeksiyon atılırkende oluyodu ama böyle değildi. bu bi garip gelmiş :26: acaba yine enfeksiyon mu ki diye düşündüm..
Antibiyotik tek kullanımlık şaseler var ya (monurol) ondandı kuzum, cuma günü gelince içip yattım. akıntım enfeksiyon atılırkende oluyodu ama böyle değildi. bu bi garip gelmiş :26: acaba yine enfeksiyon mu ki diye düşündüm..
yas_0685 de geldi doğuramayan muhteşem 3lü tamamlandı
zaten bir biz kaldık
Cidden tam muhteşem üçlü olduk
ama 2 gündür sare_ de giriyor topiğe dur onu da unutmayalım o da beklemede
o akıntı bende birkaç gün önce oldu aynı dediğin gibi kıvamı yani diğer günlerdeki akıntıdan farklıydı birde çoktu aynı gün 2 kere oldu şimdi de sadece bel ağrısı bir de karnım kasılıyor tabi ama düzenlideğil birde kasılmayla birlikte sancı olmuyor
o zaman normal bişeydir bu da.. benim ağrıdan sonra olması kafamı kurcalamıştı yeni bi enfeksiyonmu acaba diye.. yarın kontrole gitmeyi düşünmüyodum ama gitsem iyi olacak sanırım. hayırlısıyla bu sefer gelsin bebişler ya :105:hiç bilmiyorum ki kuzu dediğim gibi aynı akıntı bende de 2-3 gün önce oldu bende acaba enfeksiyon mu dedim ama onu da biliyorum o faklı daha sulu oluyor bu jölemsi kıvamdaydı bende bilemedim o zaman beklemedeyim
pede iyice baktım ama koku hissetmedim. rengi normal akıntı gibiydi yeşilimsilik yoktu. kız sende olan bende olmasa eksik kalırdım vallaAnammmm geliyo mu ki kuzuuu:))) sana bahsettiğim akıntı öleydi işte resmen bi avuç kafar geldi nerdeyse baktın mı kokuyo muydu iltihap atyosan kokar rengide yeşilimsi olur
süperdiiiiiyas_0685 de geldi doğuramayan muhteşem 3lü tamamlandı
zaten bir biz kaldık
aynen yaa hadi sizin minişler son günü bekliyor diyelim benimki neyi bekliyor acaba hep yanda kazı çalışmaları yapıyor bende diyorum kızım aşağıda çıkış var boş yere tünel kazma diye ama galiba dilimizi henüz bilmiyorEvt oda var zaten saysak 5 geçmiyorız galiba
o zaman normal bişeydir bu da.. benim ağrıdan sonra olması kafamı kurcalamıştı yeni bi enfeksiyonmu acaba diye.. yarın kontrole gitmeyi düşünmüyodum ama gitsem iyi olacak sanırım. hayırlısıyla bu sefer gelsin bebişler ya :105:
pede iyice baktım ama koku hissetmedim. rengi normal akıntı gibiydi yeşilimsilik yoktu. kız sende olan bende olmasa eksik kalırdım vallabenim o kadar çok değildi ufak ufak parçalar halinde geldi. şimdi ben böyle dedim diye kesin birazdan bi avuç gelir
süperdiiiiidoğuramayan üçlü
benimkinin son günü beklediğinden de şüpheliyim benaynen yaa hadi sizin minişler son günü bekliyor diyelim benimki neyi bekliyor acaba hep yanda kazı çalışmaları yapıyor bende diyorum kızım aşağıda çıkış var boş yere tünel kazma diye ama galiba dilimizi henüz bilmiyor
yarın kontrolün varsa git mutlaka beni de bugün için çağırmıştı doktor ama kendi doktorum yok bende bebeğin hareketlerini takip ediyorum perşembe geliyor benim doktor onu bekliyorum