2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hehe biz kaldık buralarda :)))) bugün sezeryan olan herkesin allah yardımcısı olsun:)))
vallahi kaldık kuzu yaa, insan kendini telkin etsede sıkıntılar baş gösterdiği an yıkılıyo yine :KK43:
amin cnm, bi avazda kurtulurlar insallahh..
Bizlerde hayırlısıyla kolayca doğururuz insallah..

Bugun doguma giren girecek olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun..
Rabbim bir avazda kurtulmalarini nasip etsin.. Ben de hala beklemedeyim.. Ne agrim var ne sancim..Hamilelik takvimim biteli 4 gun olmasina ragmen :KK43: geriye kalan bekleyen tum arkadaslara hayirlisiyla kolay dogumlar diliyorum.. sanirim 5_6 kisi kaldikkkk..

Rabbim bir avazda kurtulmalarini nasip etsin.. Ben de hala beklemedeyim.. Ne agrim var ne sancim..Hamilelik takvimim biteli 4 gun olmasina ragmen :KK43: geriye kalan bekleyen tum arkadaslara hayirlisiyla kolay dogumlar diliyorum.. sanirim 5_6 kisi kaldikkkk..
amin canım inşallah Allah bizleride tez zamanda hayırlısıyla sağ salim kurtarır bir avazda.. ßenimde günüm dolmak üzere ve beklemek gerçekten çok zor. Bende hep yalancı sancılarla kasılmalarla duruyorum :KK43:

Annelik çok güzel tatlım
insan yavrusuna bakmaya doyamiyor
her sn kizima birşey olacak diye ödüm kopuyor
birbirimize alıştık bide geceleri uyusak ne güzel olur
ben hala normal doğum yapamadım diye uzuluyorum
o duyguyu tatmak isterdim..........

Gozunaydin tatlım benim kızda 16 sında sezaryenle
dünyaya geldi
üzülme canım hayırlısı buymuş sonuçta senin ve bebeğin için hayırlı olan sezeryanmış neden üzülüyorsun ki boş yere
kızlar merhaba en son 21 eylülde yazmıştım size sanırım..21 eylülde böbrek ağrısı sandığım ve 3 saat çektiğim doğum sancısı ile hastaneye gittim ve öğrendimki 4 cnm açılmamolmuş hemen sezeryana aldılar 35+6 ya girdiğimde bebeğimi kucağıma aldım doğum kilosu küçük olabilir haznede takılabilir sezeryana almamız gerekir dediler itiraz edemedim bebeğim de stres olmuştu. gece 1 de bebeğim doğdu ama 1 uçuk gün küvezde kaldı kontrol için sonra bana verdiler meleğimi..anne olmak çok güzelmiş..:)))))))))
allah analı babalı büyütmek nasip etsin biz de seni merak edip kulaklarını çınlatıyorduk
Kizlar yarim saat sonra sezeryana giriyorum. Duanizi eksik etmeyin
allah kolaylık versin sağ salim kurtulun inşallah
Herkescikler doğuruyooooo, bende boş boş duruyorum halen, neredeyse kimsecikler kalmadı topikteee :KK43:
ben seni bekliyorum kuzu bak hala doğurmadım ayaktayım:KK15::KK15::KK15:

benim de takvim bitti ama gelen giden yok ne sancı ne birşey:KK49:

amin canım inşallah Allah bizleride tez zamanda hayırlısıyla sağ salim kurtarır bir avazda.. ßenimde günüm dolmak üzere ve beklemek gerçekten çok zor. Bende hep yalancı sancılarla kasılmalarla duruyorum :KK43:

Amiiin canim.. insaAllah..
Beklemek gercekten cok zor..
Hele ki belli neyin nasil olacagini, hangi sekilde dogum yapabilecegimizin belirsizligi
daha cok strese sokuyor bizleri.. sancilarinin oldugunu biliyorum evet ben surekli takip ediyorum sizleri. Cep telden girdigim icin
Fazla yazamiyorum. Ama sbh aksam elimde telefon..kimler ne yapti diye merak ediyorum..
Benim dr.um da 10 ekim de son kontrolume gittigmde 15 gun icerisinde dogum gerceklesmesse tekrar gitmem gerektigini soyledi.
Bugun dr.umu arayip konusmak istiyorum aslinda. Bir an once gitmek istiyorum.. bakalim ne diyecek?
Hayirlisi olsun hakkimizda.. dua edelim hayirli dogumlarimiz olsun..

artık geçmişi okumak da çook kolaylaşmış yaa hemencik okudum bitti :KK31::KK31:

Ben sezeryani en başta ameliyat gibi görüyorum ki öyle zaten ve beni korkutuyor,sezeryan olursa mecburem belden iğne de olacak onu da istemiyorum ve karın kısmımız hep hassas olacak:KK37: Doktorum suni sancıyı çekersin sonra sezeryan olursun diyor kestiriyor atıyor,ben en azından denemedim demem yarın kararlı gidicem en güzeli..
inşallah gönlüne göre olur canım bizi de haberdar et
o ne demek öyle ya, mecburen olsan da iz olcak sonuçta ve senin elinde olan bişey değil. gerçi şu da var, şimdiki sezeryan ameliyatlarında çok ufak bi kısım kesiliyo. 0 kadarını bile sen nasıl kabul edebiliyosan eşininde öyle katlanması gerek. 0 iz en mükemmel duygunun izi sonuçta.. :)
canım zaten mecburu olursa kabulü ona birşey demiyor sezeryan karşıtı olduğu için öyle diyor herhalde
Allah yardımcın olsun ssğsalım ıkınızde kurtulursunuz inş

Hayırlı haberlerını beklıyrum canım

Kız eşin senı motıve edıyo ne güzel işte
evet normal doğuma motive etmeye çalışıyor da benim aklımda şüphe kalıyor bu sefer ya sezaryen olursam da beğenmezse yada normal doğum sonrası orası eski formuna dönmezde onu sorun mu yapar diye gerçi kendi bunları sorun etmem sonuçta kolay değil anne oluyorsun diyor ama gelde bunu psikolojime anlat:KK31::KK31:
aynen benimde telefonum susmadı bugün :KK1: herkes diyo bu hafta sonu dogurursun diye bekledik..
ama benim oglusumun gelmeye niyeti yok gibi.. canım seninde takvimin bitmis kac gün gecti?

benim de 2 gün oldu canım perşembeye kadar bekliyorum bakalım perşembe gidicem doktora o zamana kadar doğurmazsam

Herkes doğurup gidiyo ya canım çekti benimde şuraya doğurdum ay kızlar zamanım olmuyo giremiyorum demek istiyorummmmmmm:))):KK37:yoksaki sizden ayrılmak istedğinden değil:KK52:

şaka yapıyorum canım ben de sen doğur yeterki sağ salim nasıl olsa geleceksin gaz ve uyku sorunuyla:KK23::KK23::KK23:

benim belli bi tarihim bile yokkkkkkk çıldırazaiiimmm :KK52:

linamm beni beklersen daha çokkk beklersin gibime geliyoo, kaç kurtar kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK52:

olsun kız sorun değil zaten bir sen bir ben bir de yas var burda doğurmayan caty de vardı o da bugün doğurur kesin diğerleri de sezaryen oluyor bugün yalnız kalırsın diye bekliyorum:KK14::KK14:

benim belli bi tarihim bile yokkkkkkk çıldırazaiiimmm :KK52:

linamm beni beklersen daha çokkk beklersin gibime geliyoo, kaç kurtar kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK52:

Dün gece rüyamda nişanım gelmişti :))) baya bi kann ay bi seviniyorum ki uyandığımda bi üzüldüm kiii:KK43:(( hemen tuvalete gittim hiç mili yok:KK37:bende sezerysna karar verdiğim için belli tarihim siz norlali bekliyodunuz ben korkudan tarih bile belirledim:)))))

Amiiin canim.. insaAllah..
Beklemek gercekten cok zor..
Hele ki belli neyin nasil olacagini, hangi sekilde dogum yapabilecegimizin belirsizligi
daha cok strese sokuyor bizleri.. sancilarinin oldugunu biliyorum evet ben surekli takip ediyorum sizleri. Cep telden girdigim icin
Fazla yazamiyorum. Ama sbh aksam elimde telefon..kimler ne yapti diye merak ediyorum..
Benim dr.um da 10 ekim de son kontrolume gittigmde 15 gun icerisinde dogum gerceklesmesse tekrar gitmem gerektigini soyledi.
Bugun dr.umu arayip konusmak istiyorum aslinda. Bir an once gitmek istiyorum.. bakalim ne diyecek?
Hayirlisi olsun hakkimizda.. dua edelim hayirli dogumlarimiz olsun..
Amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun. Bencede arama şansın varsa ara en azından onun söyleyecekleri belki rahatlatır, belki kontrole felan alır.. Durumunu öğrenmiş olursun..
artık geçmişi okumak da çook kolaylaşmış yaa hemencik okudum bitti :KK31::KK31:

canım zaten mecburu olursa kabulü ona birşey demiyor sezeryan karşıtı olduğu için öyle diyor herhalde
haklısın kuzu sayfalarda ilerlemiyo artık puff :KK31:
o zaman eşine hep destek tam destek benden:KK1: eğer normal yapabileceğini düşünüyosan fikrini asla değiştirme. geçen benim kontrolde doğum yapan kızı gördüm ya bende heves tavan yaptı :KK52: bebeğin başı gelmeye başlamış artık doğumhanede kalalım dedi dr. benim muayene yapıldı çıktım tahlil vermeye. aradan 1 saat anca geçti kız doğurdu, suni sancı olmasına rağmen kötü görünmüyodu. doğum haberi geldikten 10 dk sonrada kız çıktı içerden odasına geçti bebişi geldi. Allahımmmm insan nasıl heves etmesin bunları göre göre yaaaaaa. 0ndan öncede eşimin bi arkadasının karısı doğum yapmış ikinciye. kocası kocaman bi çiçek yaptırmış odasına götürüyodu. ahhh ahhhhhhhhhhhhh

olsun kız sorun değil zaten bir sen bir ben bir de yas var burda doğurmayan caty de vardı o da bugün doğurur kesin diğerleri de sezaryen oluyor bugün yalnız kalırsın diye bekliyorum:KK14::KK14:
oyy canım benimmm, o zaman Allah tez zamanda ikimizin birden doğurmasını nasip etsin hayırlısıyla :KK16:
caty kesin doğurur. artık sayılcak kadar bile yokuzzzz :KK52: sen ben keloğlan derler ya ona döndük yaaa :KK55:

Dün gece rüyamda nişanım gelmişti :))) baya bi kann ay bi seviniyorum ki uyandığımda bi üzüldüm kiii:KK43:(( hemen tuvalete gittim hiç mili yok:KK37:bende sezerysna karar verdiğim için belli tarihim siz norlali bekliyodunuz ben korkudan tarih bile belirledim:)))))
ayyy bende geçenki su olayından sonra rüyamda görmüştüm. seninde öyle olmusss :KK49:

Amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun. Bencede arama şansın varsa ara en azından onun söyleyecekleri belki rahatlatır, belki kontrole felan alır.. Durumunu öğrenmiş olursun..

haklısın kuzu sayfalarda ilerlemiyo artık puff :KK31:
o zaman eşine hep destek tam destek benden:KK1: eğer normal yapabileceğini düşünüyosan fikrini asla değiştirme. geçen benim kontrolde doğum yapan kızı gördüm ya bende heves tavan yaptı :KK52: bebeğin başı gelmeye başlamış artık doğumhanede kalalım dedi dr. benim muayene yapıldı çıktım tahlil vermeye. aradan 1 saat anca geçti kız doğurdu, suni sancı olmasına rağmen kötü görünmüyodu. doğum haberi geldikten 10 dk sonrada kız çıktı içerden odasına geçti bebişi geldi. Allahımmmm insan nasıl heves etmesin bunları göre göre yaaaaaa. 0ndan öncede eşimin bi arkadasının karısı doğum yapmış ikinciye. kocası kocaman bi çiçek yaptırmış odasına götürüyodu. ahhh ahhhhhhhhhhhhh

oyy canım benimmm, o zaman Allah tez zamanda ikimizin birden doğurmasını nasip etsin hayırlısıyla :KK16:
caty kesin doğurur. artık sayılcak kadar bile yokuzzzz :KK52: sen ben keloğlan derler ya ona döndük yaaa :KK55:

ayyy bende geçenki su olayından sonra rüyamda görmüştüm. seninde öyle olmusss :KK49:

korkmuyorum canım normalden sadece korkum acaba doğum sonrası vajina eski haline dönermi sonuçta genciz ilk bebek o da önemli:KK31::KK31:
aynen öyle kimsecikler kalmadı allah bize de taz zamanda doğurmayı nasip etsin:KK49::KK49:

korkmuyorum canım normalden sadece korkum acaba doğum sonrası vajina eski haline dönermi sonuçta genciz ilk bebek o da önemli:KK31::KK31:
aynen öyle kimsecikler kalmadı allah bize de taz zamanda doğurmayı nasip etsin:KK49::KK49:
bnm kv hamileliğimin başında eskilerden bi olay anlatmıştı sohbet arasında, sana onu anlatıyım :KK1::KK1::KK1:
eskiden bi karı koca varmış, eşlerde cinsel yönden birbirinden uzak kalınca adam tedirgin olmaya başlamış. çocuk git gide büyüyo, o ordan çıkarken kocaman olcak sonra nasıl kapancak diye kendi kendine düşünüp durmuş. bakmış olacağı yok gitmiş annesine utana sıkıla sormuş. annesi de aynen şöyle anlatmış. Gitmiş mutfaktan bal dolu bi çanak getirmiş. oğlunun yanına oturmuş. bak oğlum demiş ve parmağını balın içine derince daldırmış, sonrada oluşan çukuru gördünmü demiş.. 2 dk sonra tekrar göstermiş bak bakalım daha çukur duruyomu diye. adam bakakalmış öylece :KK9::KK9::KK9:

kızlar ya erkenden doğurmak için bi yol yöntem yok mu.Hoplayıp zıplasak :) sıkıldım artık benn

bnm kv hamileliğimin başında eskilerden bi olay anlatmıştı sohbet arasında, sana onu anlatıyım :KK1::KK1::KK1:
eskiden bi karı koca varmış, eşlerde cinsel yönden birbirinden uzak kalınca adam tedirgin olmaya başlamış. çocuk git gide büyüyo, o ordan çıkarken kocaman olcak sonra nasıl kapancak diye kendi kendine düşünüp durmuş. bakmış olacağı yok gitmiş annesine utana sıkıla sormuş. annesi de aynen şöyle anlatmış. Gitmiş mutfaktan bal dolu bi çanak getirmiş. oğlunun yanına oturmuş. bak oğlum demiş ve parmağını balın içine derince daldırmış, sonrada oluşan çukuru gördünmü demiş.. 2 dk sonra tekrar göstermiş bak bakalım daha çukur duruyomu diye. adam bakakalmış öylece :KK9::KK9::KK9:

bu hikayeyi biliyorum da insan yine de endişe ediyor internette de bzaı yorumlar var malesef acaba kasıtlı mı yazılmış diye düşünmeden de edemiyorum çünkü onlara itiraz eden çok kişi de var hatta biri eskisinden daha iyi dikişler olduğu için daha sıkı diyenelerde var amaaan karışık durumlar yaşayıp görecez allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı sonrasında da eski sağlığımıza kavuşmayı nasip etsin

X