2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben biraz uyumaya çalışıcam
Görüşemezsek yarın sezaryen olacak tüm arkadaşlara kolaylık, doğumu bekleyen ekim annelerine de sabır dilerim. Hastane çıkışı gene burada buluşmak üzere..

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :nazar: darısı bizlere inşallah...
Açıkcası bende genel narkozdan korkan biriydim, yazdıkların epey moral verdi sağol :KK16:

inşallah canım.. deliksiz uyku hayallerimizin gerçekleşmesi için daha çokkk zamanımız var :))

evet sizde sıranızı savdınız, Allah'ım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin artık :KK43:

canımmm gözünaydınnn epeydir görünmeyince kesin doğurmuşsundur diye düşünmüştüm :KK16:
Allah bağışlasın bebişinizi, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallahhh :nazar:
Suyun felan mı geldi yoksa sancı mı :26:

ne su geldi ne sancı nişan gelmişti günümde dolmuştu doktoru aradık sancıda gelecek gibi değil gel dedi gittik sancı verildi 2 cm açıklıkla 12 saat sancı çektim ama 4 cm açılma oldu rahim yüksekte olduğu için sancıyı çok şiddetli hissedemedim 85 leri buldu sancı 100 son zaten ama ben 85 olurken gayet geziniyordum :) bu yüzden epidural sezeyan oldum şuan ikimizde iyiyiz allaha şükür.burada doğum yapan herkese geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.:KK16:

herkese günaydınlar..
bu nasıl bir koşturmaca nasıl bi hızlı hayat ben anlamadım:KK31:
ne çok boş vaktim varmış önceden, şimdi saate bi bakıyorum 2yi geçmiş oluyo..
bu saatleri saymıyorum çünkü sadece 2 saatlik uykuylayım, zombiye bağladım :KK53:

kızlar bnm sütüm yetmiyo bebişe, mamaya başladık, öyle üzülüyorumki anlatamam..
sağma makinasıda aldım iki göğüsten toplam 20ml ya çıkıyo ya çıkmıyo, ki bu çocuğun her2 saatte bir ortalama 50ml alması gerek..
karındayken ne kolaymış herşey:KK14:
lohusalık psikolojisi denen şeyin de içindeyim.. kendimi yetersiz hissediyorum, benim niye sütüm az diye kafaya takıyorum.. emzirdikçe gelir diyolarda saatlerce çocuğu aç aç nasıl tutayım göğsümde:KK14:yutkunmuyo anlıyorumki sütüm yok...mecbur veriyorum mamayı..
bakalım bugün doktora gitcez yine, kilo alımı düzelmişmi diye, inşallah düzelmiştir..

kızlar merhaba en son 21 eylülde yazmıştım size sanırım..21 eylülde böbrek ağrısı sandığım ve 3 saat çektiğim doğum sancısı ile hastaneye gittim ve öğrendimki 4 cnm açılmamolmuş hemen sezeryana aldılar 35+6 ya girdiğimde bebeğimi kucağıma aldım doğum kilosu küçük olabilir haznede takılabilir sezeryana almamız gerekir dediler itiraz edemedim bebeğim de stres olmuştu. gece 1 de bebeğim doğdu ama 1 uçuk gün küvezde kaldı kontrol için sonra bana verdiler meleğimi..anne olmak çok güzelmiş..:)))))))))

herkese günaydınlar..
bu saatleri saymıyorum çünkü sadece 2 saatlik uykuylayım, zombiye bağladım :KK53:

sağma makinasıda aldım iki göğüsten toplam 20ml ya çıkıyo ya çıkmıyo, ki bu çocuğun her2 saatte bir ortalama 50ml alması gerek..
lohusalık psikolojisi denen şeyin de içindeyim.. kendimi yetersiz hissediyorum, benim niye sütüm az diye kafaya takıyorum.. emzirdikçe gelir diyolarda saatlerce çocuğu aç aç nasıl tutayım göğsümde:KK14:yutkunmuyo anlıyorumki sütüm yok...mecbur veriyorum mamayı..
bakalım bugün doktora gitcez yine, kilo alımı düzelmişmi diye, inşallah düzelmiştir..

cnm o durum bende de var sütüm yetmyor sağıyorum ancak 100 cc çıkıyor 3.360 doğmuştu bebeğim 35+6 günlükken ve ben yetiyor sandığımdan 450 gr birden verdi meleğim..hemen mama verdiler hem anne sütü hem mama veriyorum bol su uyku ve dinlenince oluyor ancak :KK43:((o da mümkün değil..bi de kolik sancılarımız başladı...ofkii of...uykuya hasretim

Aynen o kadar gercekti ki biran dogmus sandim.
Tatlide pek giremedim, gecmisten bihaberim suan doktorun ne diyor??
Ben yarin gidecegim. Bugun sikintim var, yururken cok canim yaniyor ve hareketleri de mahvediyor beni catlaklarim cok aciyor...
ben cuma gübü acile gittim kuzu ya kasılmalarım çok rahatsız ediyodu, açıklık yok su yok nişan yok hiçbişey yok, yarın kontrolüm var ama gitmicek gibiyim çünkü yakın zamanda gittim ve değişen hiçbişey yok :KK50: hayırlı haberlerle gel inşallah..

kızlar uzun zamandır gıremıyordum sanırım dogum yapmayan cok az kişi kaldı...
evet halen pinekliyoruz biz :KK1:
Evt aynen öle düşünüyorum:KK37:onun için sezeryana karar verdim:KK52:

Ben biraz uyumaya çalışıcam
Görüşemezsek yarın sezaryen olacak tüm arkadaşlara kolaylık, doğumu bekleyen ekim annelerine de sabır dilerim. Hastane çıkışı gene burada buluşmak üzere..

ne su geldi ne sancı nişan gelmişti günümde dolmuştu doktoru aradık sancıda gelecek gibi değil gel dedi gittik sancı verildi 2 cm açıklıkla 12 saat sancı çektim ama 4 cm açılma oldu rahim yüksekte olduğu için sancıyı çok şiddetli hissedemedim 85 leri buldu sancı 100 son zaten ama ben 85 olurken gayet geziniyordum :) bu yüzden epidural sezeyan oldum şuan ikimizde iyiyiz allaha şükür.burada doğum yapan herkese geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.:KK16:
maşallah canım.. inşallah bizimde kolay doğumlarımız olur :KK43:

herkese günaydınlar..

inşallah düzelmiştir cnm hiç sıkma canını biçok insan yaşıyo bu durumu.. Allah kolaylık versin :) darısı bizlere insallah..

cnm o durum bende de var sütüm yetmyor sağıyorum ancak 100 cc çıkıyor 3.360 doğmuştu bebeğim 35+6 günlükken ve ben yetiyor sandığımdan 450 gr birden verdi meleğim..hemen mama verdiler hem anne sütü hem mama veriyorum bol su uyku ve dinlenince oluyor ancak :KK43:((o da mümkün değil..bi de kolik sancılarımız başladı...ofkii of...uykuya hasretim
ah canım valla şanslısın 100ml bnm için hayal bile etmesi zor:KK43: benmki de 3300 doğdu 37+6 da.. küvezde kalmadı ama bi hafta snraki kontrolde kilo kaybı başladığını söyledi doktor ve mama takviyesine başladı, takviye denirse tabi.. mamayı içğnce uyuyo bi tek, çünkü göğüste süt yok uyuyamıyo.. en azından sağlıklı bi bebeğim var diye şükrediyorum ama ona sütümü verememek çok üzüyo.. bu arada gaz sancıları doğduğu günden beri var benim bebekte.. ağlama krizlerine girmiyo ama sürekli ıkınma pozisyonunda hep zorlanıyo.. elimden de bişey gelmio, sadece bacaklarını hareket ettiriyorm biraz rahatlıyo..

kızlar merhaba en son 21 eylülde yazmıştım size sanırım..21 eylülde böbrek ağrısı sandığım ve 3 saat çektiğim doğum sancısı ile hastaneye gittim ve öğrendimki 4 cnm açılmamolmuş hemen sezeryana aldılar 35+6 ya girdiğimde bebeğimi kucağıma aldım doğum kilosu küçük olabilir haznede takılabilir sezeryana almamız gerekir dediler itiraz edemedim bebeğim de stres olmuştu. gece 1 de bebeğim doğdu ama 1 uçuk gün küvezde kaldı kontrol için sonra bana verdiler meleğimi..anne olmak çok güzelmiş..:)))))))))

canımm epeydir yoktun ama sohbette kulaklarını çınlatıyoduk :) Allah bağışlasın bebişini, Analı babalı büyüsün inşallah.. :nazar:
Diğer sorunlarında hallolmuştur umarım..

Kizlar yarim saat sonra sezeryana giriyorum. Duanizi eksik etmeyin
Dualarımız sen ve sen gibi doğuma girecek olan kızlarla canım..
Allah yardımcınız olsun bi avazda sağlıcakla kurtulun inşallah...

canımm epeydir yoktun ama sohbette kulaklarını çınlatıyoduk :) Allah bağışlasın bebişini, Analı babalı büyüsün inşallah.. :nazar:
Diğer sorunlarında hallolmuştur umarım..

Dualarımız sen ve sen gibi doğuma girecek olan kızlarla canım..
Allah yardımcınız olsun bi avazda sağlıcakla kurtulun inşallah...

günaydinnnn yagmurcumm, herkese günayydinnnnnn...

ayyy nefes bile alamiyorum, tansiyonum firladi:)) kalp krizi gecirmezsem iyidrr.:)

sen nasilsin?

saat 3 de doktora gitcezzzzz. sezeryannnnnn... daha ne olsunnnnnnnn:))
Amanııııınnnnnnnnnn ne güsel bi haber buuuuuuuu :KK16:
Sende meleğine kavuşuyosunnn ablam, sağlıcakla al kucağına inşallah...
Valla keşke benide alsalar diye bakıyorum ama alanda yok gelende yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK43: Hayırlısı artık ne diyim Allah bilir..
Şöyle derin derin nefes egzersizi yap, derince çek içine 4e kadar say ve geri ver 4e kadar say sonra yine al..
Bunu 10 kere tekrar etmek bi meditasyon biçimi. Sakinleşmene yardımcı olur belki =)
Ayyy valla çok sevindimmm yaa bi miniş daha geliyo dünyaya :KK16:

Herkescikler doğuruyooooo, bende boş boş duruyorum halen, neredeyse kimsecikler kalmadı topikteee :KK43:

X