2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet cnm ya aglaması benı korkuttu hem fazla sancısıda yoktu bende orda hamıleydım nıye benı korkutuyonkı

evet cnm ya aglaması benı korkuttu hem fazla sancısıda yoktu bende orda hamıleydım nıye benı korkutuyonkı
Benim gördüğüm kızda öyleydi. alttan muayene ederken hocam bırakalım şimdi yapamıcam diyodu. sancıdan çok açlık ve susuzluktan halsiz kalmış. ama o halde bile konuşabiliyodu. Bazıları gerçekten sancı çektiği için değil nazlanmak için yapıyo. Gerçek sancı çeken kızlar bile burda gelip o kadar da kötü değil diyebiliyosa bunu Allah'ın izniyle hepimiz yapabiliriz.

cnm ıyıleşte tekrar gırersın sen

Gunaydin, sancilarin kasilmalar esliginde mi oluyor? Kasiklarin mi agridi?

sancim aniden gitti simdi. Ayaga kalkarsam hissediyorum ama sabit oturdugumda yok... Gece kasilma ile birlikteydi, belim de acaip bir sanci vardi. Korkmadim desem yalan olur...

:)) kaç haftalık oldunuz canım ?
40 bitti bugün bakalım gelecek mi
Kizlar nazli olur, hayirlisiyla gelir annesi merak etme sen, o icerde iyi olsun da aman :)
hayırlısı bekliyoruz bakalım bebişi ne zaman gelmek isticek
Kızlar bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım akşamdan beri kasıklarım ağrıyor ve bebek toplandıkça bıçak gibi ağrı giriyor..
hadi hayırlısı inşallah doğum başlangıcıdır

günaydın bugün nasılsın canım biraz düzeldin mi

evet cnm senınkıde zayıftı hatırlıyorumm

Günaydin canim acaba sancilar dogum belirtisimi? Insallah öyledir.. dört gözle sanci bekler olduk :)) bir acayipiz :) lohsalik yazisi icinde ayrica tskler

benim pazartesi sezeryan randevum var, ama normal gelicem derse bebegim basim üzre...Sancim acaip bisi, afedersiniz makatimda zonklama gibi hiddediyorum, kasilmalarda vajinamda hissediyorum..

insaallah ablam. hep aklimdasin, o dönerkenki kasik acisi bende de oluyor ama her zaman degil. Sicak dus al, derin nefes egzersizleri yap. Biraz rahatlatir. bir de yürüyüs yap.

canım o sancıdan değil de duygu yoğunluğundan ağlamıştır ben de en son kontrole gittiğimde bir kadının sancısı tutmuş gelmiş ağlıyor ama at gibi de gezinip duruyordu rahat rahat oturuyordu ben onun sancıdan ağladığına inanmadım çünkü belli sancısı çok olan insan kıvarnır bu sakn rahat oturuyor ağlıyor sadece bence duygu yoğunluğu korkma

sancim aniden gitti simdi. Ayaga kalkarsam hissediyorum ama sabit oturdugumda yok... Gece kasilma ile birlikteydi, belim de acaip bir sanci vardi. Korkmadim desem yalan olur...
Sendekilerde doğuma hazırlık sancıları da olsa gerek ablam.. Düzene girdiğinde doğum başlarmış zaten.. 0na dikkat et özellikle dk tut.

günaydın bugün nasılsın canım biraz düzeldin mi
artık kasılmalara karşı bağışıklık kazandım kuzu :)) arada bir kaslmalarla beraber sancı gibi bişey oluyo kasıklarımda, batma gibi de diyebilirim. Terleme ve uyuyup uyanma sorunu yüzünden de pilim bitik :)
Sen nasılsın cnm ?

insaallah ablam. hep aklimdasin, o dönerkenki kasik acisi bende de oluyor ama her zaman degil. Sicak dus al, derin nefes egzersizleri yap. Biraz rahatlatir. bir de yürüyüs yap.
aynen sende öyle ablacım. bende de epeydir olmuyodu ama bu gece fena girdi :)) sanki kesiyolardı sağ kasığımı..
Yürüyüşe gitcek bi yerim olsa hiç durmıcam ama nerdee zaten tek başıma çıkamıyorum köpekler yüzünden. bugün kociş var onunla çıkarız. Gelincede güzel bi duş aldım mı rahatlarım diye düşünüyorum tabi daha da artıp doğuma gitmezsem :))

korkmayalım kızlar ya mıllet nasıl doğuruyo hem sezeryan olsaydık çoktan doğurmuştuk okdar bekledık değilmi annemler dıyo bekle sakın doğmadı deme cunku allah bılır gelecegı zamanı daha gunu vardır doğru ama kotu bişey olmayana kadar beklıycemm bıde benıde alttan muayene etmedı ya catım musayıt degılse son anda soylerse ne yapcam

düzensiz kasılmalar dışında turp gibiyim millet gözüme bakıyor artık rahatsızlan sancılan diye ama tık yok
kızımın babasına göre bu çocuk bugün bilemedin yarın doğacak diyor karnım çok sarkmış güya ama o bana moral olsun diye diyor eminim çünkü bebeğimi hala aynı yerde hissediyorum

kız o kasık agrısı bende çok oldu ama hep geçıyo sonra

bende olmadım canım sanırım normal doğum taraftarı doktorlar son ana kadar yapmıyor çünkü benim doktorum önce yapılan muaynelerin yanıltıcı olduğunu son haftaya kadar çatı genişlediğini söyledi olur allahın izniyle annemde öyle diyor doğurmadım diye düşünme onun kendi günü dolmamıştır ultrasonla aynı olacak diye birşey yok diyor ki haklı da

aynen cnm valla bende turp gıbıyım dun ne sancım nede başka bişey çıkmadı dr da gulumsedı bana durumumla ilgili daha gunumuz var demekkı hıç doğuracak gıbı gorunmuyom sadece kasılmalar arttı ee demek o da sancı grubuna gırmıyo yoksa dr soylerdı

evet beklıycemde eger allah korusun dr olumsuz konuşmazsa hemen yok gelmedı dıye bıçak altına yatmak ıstemıyorumm sanırım ıkımızde sunu sancı almak zorunda kalcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…