maşallah bebişineaynı durumu bende yaşadım cnm. dün apar topar gitmiştik doğumhaneye girdim bi bayanla. yan yana iki çatala geçtik o doğumda kaldı ben muayeneden sonra tahliller için çıktım. aç susuz olunca halsiz kalmış baya.. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..
Masaallah bebisine...adini ne koyacaktiniz? Bir de sen kac haftaliksin?
Maşallah şekerım zayftı senınkı doğrumu hatırladım epey büyümüş
Çok geçmiş olsun canım taş sancısı zor olur
Benim gördüğüm kızda öyleydi. alttan muayene ederken hocam bırakalım şimdi yapamıcam diyodu. sancıdan çok açlık ve susuzluktan halsiz kalmış. ama o halde bile konuşabiliyodu. Bazıları gerçekten sancı çektiği için değil nazlanmak için yapıyo. Gerçek sancı çeken kızlar bile burda gelip o kadar da kötü değil diyebiliyosa bunu Allah'ın izniyle hepimiz yapabiliriz.evet cnm ya aglaması benı korkuttu hem fazla sancısıda yoktu bende orda hamıleydım nıye benı korkutuyonkı
Slm kızlar pek giremiyorum çünkü
ameliyatli olduğum halde evde yalnızım
kizima kendime evime bakiyorum yemeğimi
yapıyorum evisleri yapıyorum çok yoruluyorum
ameliyat yerimde ağrıyor....burayi özlüyorum yanımda
biri olsaydı çok iyi olurdu..doğum yapan arkadaşları
kutlarım geçmişi okuyamadım size cevap yazamıyorum
kusura bakmayın son zamanlarda bol bol uyuyun bebisler
gelince uyumak biraz zor...kendinize iyi bakın
Gunaydin, sancilarin kasilmalar esliginde mi oluyor? Kasiklarin mi agridi?
40 bitti bugün bakalım gelecek mi:)) kaç haftalık oldunuz canım ?
hayırlısı bekliyoruz bakalım bebişi ne zaman gelmek isticekKizlar nazli olur, hayirlisiyla gelir annesi merak etme sen, o icerde iyi olsun da aman :)
hadi hayırlısı inşallah doğum başlangıcıdırKızlar bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım akşamdan beri kasıklarım ağrıyor ve bebek toplandıkça bıçak gibi ağrı giriyor..
Selam kızlar, güzel bir hafta sonu geçirmek dileğiyle..
Doğum yapanlara Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, doğuma gidecek olanların ve bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun, sağlıcakla kavuştursun inşallah..
evet takvim btti ama gelen giden yok zaten hiç doğuracak gibi durmuyorum perşembeye kadar beklicem doktorum o gün geliyor bakalım ne dicek o zaman hayırlısıyla alsydık bebişleri kucağımıza
canım benim de takvim bitti 2 gündür herkes arar oldu doğuramadın mı diye bir de bende de stres oldu bu durum
maşalah epey büyütmüşsün bebişi bizim bebişler zayıftı ama sonradan nasıl toparlandı dimi çok şaşırıyorum benimki de epey oldu artık daha da almaz inşallah doğuma kadar
kendini çok yorma canım bebeğe ve kendine odaklan ev işini bırak dikişlerin filan açılır allah korusun yemeği de eşin halletsin..
ben de doğuramıyorum zullu bak takvimim bitti
Günaydin canim acaba sancilar dogum belirtisimi? Insallah öyledir.. dört gözle sanci bekler olduk :)) bir acayipiz :) lohsalik yazisi icinde ayrica tskler
çok şükür normaldeki kadar bi sıkıntı vermedi bana, doktora gitmesem olduğunu bile bilmezdim sezinim. İnşallah sıkıntı yaratmaz bundan sonrada..
hayırlısı olsun kuzu.. artık sağlıcakla gelir inşallah bebişin..
maşallah cnm, Allah sağ salim kavustursun insallah..
günaydın ablam, bnm icinde kötü bi gece oldu. ne güsel sağıma yatmaya baslamıstım solum uyuşunca ama bu kezde kalça kemiğimin acısından mecburen sola dönüyodum. dönerken kasığıma giren sancının tarifi yokkasılmalarda geçmedi zaten, şimdi hem kasılıp hem kasıklarda sancı hissediyorum. Allah'ın izniyle sağlıcakla kavussaydık bi..
günaydın cnm.. aminnn.. Allah hepimizi hayırlısıyla ve sağlıcakla kavustursun insallah..
evet cnm ya aglaması benı korkuttu hem fazla sancısıda yoktu bende orda hamıleydım nıye benı korkutuyonkı
Sendekilerde doğuma hazırlık sancıları da olsa gerek ablam.. Düzene girdiğinde doğum başlarmış zaten.. 0na dikkat et özellikle dk tut.sancim aniden gitti simdi. Ayaga kalkarsam hissediyorum ama sabit oturdugumda yok... Gece kasilma ile birlikteydi, belim de acaip bir sanci vardi. Korkmadim desem yalan olur...
artık kasılmalara karşı bağışıklık kazandım kuzu :)) arada bir kaslmalarla beraber sancı gibi bişey oluyo kasıklarımda, batma gibi de diyebilirim. Terleme ve uyuyup uyanma sorunu yüzünden de pilim bitik :)günaydın bugün nasılsın canım biraz düzeldin mi
evet cnm senınkıde zayıftı hatırlıyorumm
aynen sende öyle ablacım. bende de epeydir olmuyodu ama bu gece fena girdi :)) sanki kesiyolardı sağ kasığımı..insaallah ablam. hep aklimdasin, o dönerkenki kasik acisi bende de oluyor ama her zaman degil. Sicak dus al, derin nefes egzersizleri yap. Biraz rahatlatir. bir de yürüyüs yap.
Sendekilerde doğuma hazırlık sancıları da olsa gerek ablam.. Düzene girdiğinde doğum başlarmış zaten.. 0na dikkat et özellikle dk tut.
artık kasılmalara karşı bağışıklık kazandım kuzu :)) arada bir kaslmalarla beraber sancı gibi bişey oluyo kasıklarımda, batma gibi de diyebilirim. Terleme ve uyuyup uyanma sorunu yüzünden de pilim bitik :)
Sen nasılsın cnm ?
aynen sende öyle ablacım. bende de epeydir olmuyodu ama bu gece fena girdi :)) sanki kesiyolardı sağ kasığımı..
Yürüyüşe gitcek bi yerim olsa hiç durmıcam ama nerdeezaten tek başıma çıkamıyorum köpekler yüzünden. bugün kociş var onunla çıkarız. Gelincede güzel bi duş aldım mı rahatlarım diye düşünüyorum tabi daha da artıp doğuma gitmezsem :))
korkmayalım kızlar ya mıllet nasıl doğuruyo hem sezeryan olsaydık çoktan doğurmuştuk okdar bekledık değilmi annemler dıyo bekle sakın doğmadı deme cunku allah bılır gelecegı zamanı daha gunu vardır doğru ama kotu bişey olmayana kadar beklıycemm bıde benıde alttan muayene etmedı ya catım musayıt degılse son anda soylerse ne yapcam
düzensiz kasılmalar dışında turp gibiyim millet gözüme bakıyor artık rahatsızlan sancılan diye ama tık yok
kızımın babasına göre bu çocuk bugün bilemedin yarın doğacak diyor karnım çok sarkmış güya ama o bana moral olsun diye diyor eminim çünkü bebeğimi hala aynı yerde hissediyorum
bende olmadım canım sanırım normal doğum taraftarı doktorlar son ana kadar yapmıyor çünkü benim doktorum önce yapılan muaynelerin yanıltıcı olduğunu son haftaya kadar çatı genişlediğini söyledi olur allahın izniyle annemde öyle diyor doğurmadım diye düşünme onun kendi günü dolmamıştır ultrasonla aynı olacak diye birşey yok diyor ki haklı da