2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sırf hastaneye gitme durumu olur diye duşa giremiyorum resmen. çocuk gibi kaçıyorum. hadi gireyim ben bi gelişme olursa gelirim yine. evde çekmek istiyorum şu olayları hastane karşıtı bi insanım ben :)))

Kizlar orta duzeyde vajinal mantar enfeksiyonum varmis. Bunu yasayan var mi? KAsintim yoktu gebelik basindan beri beyaz akintim var belki son aylarda daha sut kesigi tam degil ama beya akintim vardi iste. Yasayan bilen varmi? Tedavisi nedir?

baktım oğlanın geleceği yok bende kendime yeni uğraşlar buluyorum :)) kendime yaptığım lohusa tacım çok şeker oldu yaa :)))

Kizlar orta duzeyde vajinal mantar enfeksiyonum varmis. Bunu yasayan var mi? KAsintim yoktu gebelik basindan beri beyaz akintim var belki son aylarda daha sut kesigi tam degil ama beya akintim vardi iste. Yasayan bilen varmi? Tedavisi nedir?

canım benim oldu... ilk başta sadece kaşıntı vardı sonra sivilce gibi şeyler çıktı ama canımı okudu resmen.. doktora gittim krem verdi kullandım bir süre sonra geçti...

canım benim oldu... ilk başta sadece kaşıntı vardı sonra sivilce gibi şeyler çıktı ama canımı okudu resmen.. doktora gittim krem verdi kullandım bir süre sonra geçti...

ccanim bende gebelik basindan beri beyaz akinti var. Sanki hep bulut gibiydi ama son zamanda daha kesik gibi. Kasinti yok. Fitil ve krem mi veriolar sanirim..

ccanim bende gebelik basindan beri beyaz akinti var. Sanki hep bulut gibiydi ama son zamanda daha kesik gibi. Kasinti yok. Fitil ve krem mi veriolar sanirim..

hımm seninki daha farklı o zaman canım... benim çok kötüydü yaa delirtiyrdu beni o derece.. krem verdi canım..

hımm seninki daha farklı o zaman canım... benim çok kötüydü yaa delirtiyrdu beni o derece.. krem verdi canım..

raporda orta duzeyde kandida mantar turu var yaziyor. Beyaz akinti da herkeste oluyor sanirim gebelik basindan beri var bende son aylarda bulut gibi olmaktan cok hafif kesikli olmustu.

benmki son kontrolde yani 40 hafta bittiğinde gittiğimde kanala girmişti..daha öncekilerd girmemişti..ve de açıklık vardı doğum başlamıştı..ertesi günü öğlene de doğum oldu..

iyi yani gec deil. Benimki yeni dondu zaten kanala dogum ani yakinken giriyor sanirim. vajinal mantar cikti bide. Beyaz akintim vardi herkeste olandan. bakalim nolcak...

Selam kizlar fistigim bugun 4 gunluk oldu cok sukur.Gaz prob var ins atlaticaz birde meme ucum yara.

Son düzenleme:
raporda orta duzeyde kandida mantar turu var yaziyor. Beyaz akinti da herkeste oluyor sanirim gebelik basindan beri var bende son aylarda bulut gibi olmaktan cok hafif kesikli olmustu.

Allahın izniyle sağsalim kurtulsak da biz ve bebişlerimizde bu sıkıntılarda bitse...

Benim kız kanala gireli bir haftadan faxla oldu ama gelen giden yok:)))))
Hayirlisiyla saglicakla gelsin cnm ins hayirli kolay dogum nasip etsin RABBİM
Canim gecmis olsun kasinti olunca genelde mantar diyorlardi bende akinti vardi enfeksiyon dediler fitil verdi birde suda cozulen ilac Cok guzeller cnm eline saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…