2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız benimki de yine başladı sancılı hafif günümde iyice yaklaştı ondan herhalde

senin bebişin eli kulağındadır zaten kuzum :) böyle durumlarda hemen dk tutmaya başla.. önce düzensiz gelip daha sonra düzene girerse bil ki doğumun başlıyo.. ayy annesini fazla bekletmeden gelir inşallah hayırlısıyla

bana 1 hafta daha durur gibi geliyor malesef canım şu an kasılmam yok sadece ince bir sızı var kasıklarda aşağı inen o da sayılımaz herhalde
zaten benim doktorum perşembe başlcak göreve onu bekliyor bebişim hacı doktor teyzeinin elini öpecek gelince

senin bebiş pek terbiyeli maşallah
benimkide kendi doktorunu beklerse o zaman 7 değil 10 gün beklemem lazım
kuzu bu arada benide endişelendiren ağrı sızı olmamasına rağmen doğumun başlamış olması.. kasılıp gevşemeler rahim ağzının yumuşamasına veya açılmasına sebep oluyomuş. benimde kafam orda halen, kadınlar felanda söledi bnm kv.dem de hiçbişey yokken suni sancı verilip doğurtulmuş.. bende yazıyım dedim.. İçime düşen kurtçukla baş etmeye çalışıyorum :))

evet canım teribyeli kızım maşallah doktor teyzesi hacca gitti e hacca giden biri dönünce eliöpülür yaa o da onu bekliyor
eşin gelmedi mi canım daha bence doktora git bir bu stresle de durmak iyi değil insanın içini bir kurt kemirip durur

selam kızlar,

sabah tekrar nişan geldi daha kırmızı renkte annem de telaşlandı biraz kontrole gittik. ilk defa alttan muayene oldum aslında bi olayı yok ama niyeyse çok sıktım kendimi nöbetçi doktorda böyle yaparsan normal doğum yapamazsın falan dedi ne alakası varsa neyse 1 parmak açılma varmış bir de küçük küçük sancılar görünüyor sık sık. akşam 10 da bir daha çağırdılar ama çok sık olmazsa sancılarım gitmiycem hiç gerek yok evde takılıyorum daha iyi.

oy oy oyyy hayırlısıyla bi doğsunda kim kimi öpüyo o zaman görcez
eşimi aradım şimdi, gelir birazdan. ben yemeği hazırlayım sonrada hazırlanır çıkarız.
Dua edin bize olurmu, inşallah problem çıkmaz..
Ecenuuur çık dışarı,Eceenurrr çık dışarı Doğuramıyorummmmm
Ecenur hayli rahat olsa gerek annesi :)

Allahın izniyle hersey gönlünce olurda sağlıcakla kavusursun insallah cnm..

Kızlar ben çıkıyorum hemen yemeği hazırlayım, yiyip cıkarız..
İnşallah bir problem yoktur, içim içimi yedi akşama kadar.. Aklıma saçma sapan şeyler geliyo en azından içim rahat eder inşallah..
Dualarınıza ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı akşamlar..

bence de gitme orda gelen bakacak giden bakacak evde daha rahat edersin zaten hastanedede bekliyosun evde de yaptıklrı birşey yok yani

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma bizi de dualarımız seninle

ben de herkes sorar oldu bi de
birazdan eşim gelirse yürüyüş yapıcam ama çok da üşeniyorum

Kızlar beklemek yordu beni yorduuuÇok nazlı bu kızım,Ecenur yerine Ecenaz mı koysam adını

Allahın izniyle hersey gönlünce olurda sağlıcakla kavusursun insallah cnm..

bence de gitme orda gelen bakacak giden bakacak evde daha rahat edersin zaten hastanedede bekliyosun evde de yaptıklrı birşey yok yani

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma bizi de dualarımız seninle

yaz yağmuru rahat ol bir problem yoktur eminim.

ay ay keşke evde doğurabilsek ne güzel olurdu hastaneye gidince içimi bi ağlama isteği kaplıyor moralim sıfırlanıyor hemen hasta psikolojisine bürünüyorum

şimdi duşa giricem bakalım sancılarda bi değişiklik olucak mı :18:

Göxün aydın cnm allah analı babslı büyütmeyi nadip etsin:)))
Kuzuumm haberlerini bekliyoruz gelince hemen yaz((

Sancın mı var cnm seninde en iyisi duşa girmek gerçekse devam edermiş hoş dün benim duştan sonrada devam etti acike gittik hiç sancı çıkmadı:))))) bugün hiç olmadı desem yeridir

normalde olsa insan belkide bunun gerçeklik payını düşünemez. ama tecrübelilerin böyle şeyleri paylaşmasında bi kesinlik payı mutlaka vardır. yoksa insan telaşa kapılıp hemen bi problem arıyo :)

bir de ben aslında bunu hep duyardım işte bebek duygusal olarak da emmeye ihtiyaç duyar vs..ama daha 17 günlük yavrumun beni tanıdığına ihtimal vermemişim onu farkettim..:13nlar bizi daha ilk günden tanıyor..doğumdan sonra yeşil bi beze sarıp getirdiler ağlıyordu yanağıma değdirdiler..oğlum yavruşum bebeğim dedim hemen sustu..doğumhanedeki herkes de seni dinliyo dediler..

arkadaşlar az önce doktordan geldim. şiddetli baş ağrısı için açık havada yürüyüş yapılmalı ve bol su içilmeliymiş. normalde olsa baş ağrısı devam etse de çok önemsemeyiz sadece keyifsiz bir gün geçiririz belki ama hamilelik durumu olunca insanın aklına her türlü şey geliyor ve stres oluyor insan. kısacası herşeyin çaresi yürüyüş ve su :)

kizlar 37+4 um ve bugun makat gelisli bebegim pozisyon degistirmis basasagi donmus bidik. kanala girip girmedigini solemedi kafa altta dedi. kanala nezaman girmisti sizinkiler hangi haftada?
zuluuucum gozun aydin saglikla buyusun kizin insallah..

benmki son kontrolde yani 40 hafta bittiğinde gittiğimde kanala girmişti..daha öncekilerd girmemişti..ve de açıklık vardı doğum başlamıştı..ertesi günü öğlene de doğum oldu..

Sancın mı var cnm seninde en iyisi duşa girmek gerçekse devam edermiş hoş dün benim duştan sonrada devam etti acike gittik hiç sancı çıkmadı:))))) bugün hiç olmadı desem yeridir

evet o yüzden giricem. yahu ben bu sancıları anlayamıyorum galiba. karnımda bi sıkışma oluyo belimde ağrıyo ama o kadar dayanılmayacak gibi değil yani. sancım yok sanıyorum nst'de çıkıyo. bir de bu nişan gelmesi pek iyi bir şey değil insan diken üstünde oluyo bilmemek mutlulukmuş.

hastanede kendi doktorumun asistanıyla karşılaştık bir de bazen nişan geliyo hafta bile sürüyo doğumun başlaması dedi ne menem bi şeymiş anlamadım. ama internette 24 saat içinde başlar diyo büyük ihtimal kafam karışık duşa da girmek istemiyorum girmemek için sürekli oyalanıyorum nette :))

Senin nişanın mı geldi ben okumamışum o kısmı demek ki:))) herkesin ağrı eşiği aynı değil ki cnm seninki yüksek demekki nst yalan söylemez dün ebe bana öle dedi:)))))sen bi duşa gir çık duştan donra çoğslır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…