- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
kız benimki de yine başladı sancılı hafif günümde iyice yaklaştı ondan herhalde
senin bebişin eli kulağındadır zaten kuzum :) böyle durumlarda hemen dk tutmaya başla.. önce düzensiz gelip daha sonra düzene girerse bil ki doğumun başlıyo.. ayy annesini fazla bekletmeden gelir inşallah hayırlısıyla
senin bebiş pek terbiyeli maşallahbana 1 hafta daha durur gibi geliyor malesef canım şu an kasılmam yok sadece ince bir sızı var kasıklarda aşağı inen o da sayılımaz herhalde
zaten benim doktorum perşembe başlcak göreve onu bekliyor bebişim hacı doktor teyzeinin elini öpecek gelince
senin bebiş pek terbiyeli maşallah
benimkide kendi doktorunu beklerse o zaman 7 değil 10 gün beklemem lazım
kuzu bu arada benide endişelendiren ağrı sızı olmamasına rağmen doğumun başlamış olması.. kasılıp gevşemeler rahim ağzının yumuşamasına veya açılmasına sebep oluyomuş. benimde kafam orda halen, kadınlar felanda söledi bnm kv.dem de hiçbişey yokken suni sancı verilip doğurtulmuş.. bende yazıyım dedim.. İçime düşen kurtçukla baş etmeye çalışıyorum :))
Ecenuuur çık dışarı,Eceenurrr çık dışarıDoğuramıyorummmmm
oy oy oyyy hayırlısıyla bi doğsunda kim kimi öpüyo o zaman görcezevet canım teribyeli kızım maşallah doktor teyzesi hacca gitti e hacca giden biri dönünce eliöpülür yaa o da onu bekliyor
eşin gelmedi mi canım daha bence doktora git bir bu stresle de durmak iyi değil insanın içini bir kurt kemirip durur
Ecenur hayli rahat olsa gerek annesi :)Ecenuuur çık dışarı,Eceenurrr çık dışarıDoğuramıyorummmmm
Allahın izniyle hersey gönlünce olurda sağlıcakla kavusursun insallah cnm..selam kızlar,
sabah tekrar nişan geldi daha kırmızı renkte annem de telaşlandı biraz kontrole gittik. ilk defa alttan muayene oldumaslında bi olayı yok ama niyeyse çok sıktım kendimi nöbetçi doktorda böyle yaparsan normal doğum yapamazsın falan dedi ne alakası varsa neyse 1 parmak açılma varmış bir de küçük küçük sancılar görünüyor sık sık. akşam 10 da bir daha çağırdılar ama çok sık olmazsa sancılarım gitmiycem hiç gerek yok evde takılıyorum daha iyi.
bence de gitme orda gelen bakacak giden bakacak evde daha rahat edersin zaten hastanedede bekliyosun evde de yaptıklrı birşey yok yaniselam kızlar,
sabah tekrar nişan geldi daha kırmızı renkte annem de telaşlandı biraz kontrole gittik. ilk defa alttan muayene oldumaslında bi olayı yok ama niyeyse çok sıktım kendimi nöbetçi doktorda böyle yaparsan normal doğum yapamazsın falan dedi ne alakası varsa neyse 1 parmak açılma varmış bir de küçük küçük sancılar görünüyor sık sık. akşam 10 da bir daha çağırdılar ama çok sık olmazsa sancılarım gitmiycem hiç gerek yok evde takılıyorum daha iyi.
oy oy oyyy hayırlısıyla bi doğsunda kim kimi öpüyo o zaman görcez
eşimi aradım şimdi, gelir birazdan. ben yemeği hazırlayım sonrada hazırlanır çıkarız.
Dua edin bize olurmu, inşallah problem çıkmaz..
Ecenur hayli rahat olsa gerek annesi :)
ben de herkes sorar oldu bi de
birazdan eşim gelirse yürüyüş yapıcam ama çok da üşeniyorum
Kızlar beklemek yordu beni yorduuuoy oy oyyy hayırlısıyla bi doğsunda kim kimi öpüyo o zaman görcez
eşimi aradım şimdi, gelir birazdan. ben yemeği hazırlayım sonrada hazırlanır çıkarız.
Dua edin bize olurmu, inşallah problem çıkmaz..
Ecenur hayli rahat olsa gerek annesi :)
Kızlar ben çıkıyorum hemen yemeği hazırlayım, yiyip cıkarız..
İnşallah bir problem yoktur, içim içimi yedi akşama kadar.. Aklıma saçma sapan şeyler geliyo en azından içim rahat eder inşallah..
Dualarınıza ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı akşamlar..
Allahın izniyle hersey gönlünce olurda sağlıcakla kavusursun insallah cnm..
bence de gitme orda gelen bakacak giden bakacak evde daha rahat edersin zaten hastanedede bekliyosun evde de yaptıklrı birşey yok yani
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma bizi de dualarımız seninle
Göxün aydın cnm allah analı babslı büyütmeyi nadip etsin:)))hemen yazıyorum 9 ekim hastane kontrolüne gttim suyum az az geliodu doktorum yatısımı werdi ogün aksam sancım olmadığı için suni sancı werdiler ve öldüm resmen hiç acılmam yoktu ve 2 gün üst üste o sancıyı cektim artık bagrdım eşime cıkar burdan dedim cıkarsan cocugun hayatı tehlikeye grcek falan dediler sinirlendim cıktım hastaneden ogün aksam 6 da geldik eve ondan sonra sancım vardı suni sancı sebebiylede gece 4e kadar cektim osancıyı ve agrlastım iice eşim 2 gün hastanede bekledi uykusuz die biraz daha bekledim uyusun die ve gece annembna bakmaya odaya geldi cokmu dedi ewet dedim apa topar hastaneye gttik ve baska hastaneye tbi 5bucuk gibi gene suni sancı werdiler ama rahimim 4 cm acılmıstı ewde sancıyla beklememin avantajdı sancılarımdk da bi geliodu cunkudaha sonra 12ye ceyrek kala ıkınmam geldi doktora lavoboya gtcem diorum sacmalama dedi baktı cocuk gelio dedi ıkın falan ondan sonra doğumhaneye 2ciıkınmamada saat 11.45 de grdim 5dkkada doğurdum:d cıktım doktor ilk doğuma göre harikasın dedi. ve ben cok korkuodum sezeryan istiodum arkadaslar sadece suni sancı canınızı yakıo normal doğumda hiç bişiy yok ve onu canlı canlı görmek herseye değer kızımız beren 2900 doğdu ve doktor bana ultrasyonda 3800 demişti biraz cıtı pıtı kızım var darısı bekleyen annelerimin basına
Kuzuumm haberlerini bekliyoruz gelince hemen yazKızlar ben çıkıyorum hemen yemeği hazırlayım, yiyip cıkarız..
İnşallah bir problem yoktur, içim içimi yedi akşama kadar.. Aklıma saçma sapan şeyler geliyo en azından içim rahat eder inşallah..
Dualarınıza ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı akşamlar..
yaz yağmuru rahat ol bir problem yoktur eminim.
ay ay keşke evde doğurabilsek ne güzel olurdu hastaneye gidince içimi bi ağlama isteği kaplıyor moralim sıfırlanıyor hemen hasta psikolojisine bürünüyorum
şimdi duşa giricem bakalım sancılarda bi değişiklik olucak mı :18:
normalde olsa insan belkide bunun gerçeklik payını düşünemez. ama tecrübelilerin böyle şeyleri paylaşmasında bi kesinlik payı mutlaka vardır. yoksa insan telaşa kapılıp hemen bi problem arıyo :)
kizlar 37+4 um ve bugun makat gelisli bebegim pozisyon degistirmis basasagi donmus bidik. kanala girip girmedigini solemedi kafa altta dedi. kanala nezaman girmisti sizinkiler hangi haftada?
zuluuucum gozun aydin saglikla buyusun kizin insallah..
Sancın mı var cnm seninde en iyisi duşa girmek gerçekse devam edermiş hoş dün benim duştan sonrada devam etti acike gittik hiç sancı çıkmadı:))))) bugün hiç olmadı desem yeridir
evet o yüzden giricem. yahu ben bu sancıları anlayamıyorum galiba. karnımda bi sıkışma oluyo belimde ağrıyo ama o kadar dayanılmayacak gibi değil yani. sancım yok sanıyorum nst'de çıkıyo. bir de bu nişan gelmesi pek iyi bir şey değil insan diken üstünde oluyo bilmemek mutlulukmuş.
hastanede kendi doktorumun asistanıyla karşılaştık bir de bazen nişan geliyo hafta bile sürüyo doğumun başlaması dedi ne menem bi şeymiş anlamadım. ama internette 24 saat içinde başlar diyo büyük ihtimal kafam karışık duşa da girmek istemiyorum girmemek için sürekli oyalanıyorum nette :))