2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hayirlisiyla saglicakla gelsin cnm ins hayirli kolay dogum nasip etsin RABBİM

Canim gecmis olsun kasinti olunca genelde mantar diyorlardi bende akinti vardi enfeksiyon dediler fitil verdi birde suda cozulen ilac
Cok guzeller cnm eline saglik

Sagol canim benim de simdi bida baktim gelen mektupta enfeksiyon yaziyor. Tehlikeli mi bu is korktum simdi enfeksiyon deyince?

kizlar karinda top gibi sisme ve yamulma yapan yalanci kasilmalar, nefes darligi da yapiyor. Sizde gunde kac kez oluyor mesela biz 37+6 yiz aksamlari saatte 3-4 tane oluyor bazen. Suresi onemli diorlar bide. Sizde nasil?

Bir tek uykusuz ben miyim yahu? Yarin sabah kontrolum var. dr ac gel dedi, gerekirse p.tesiyi beklemeden sezeryana alabilirmis. Bugune kadar bir an once dogurmak isteyen ben, suan nasil korkuyorum anlatamam...
Duygularım karmakarışık! İçimdeki kaosu kelimelere dokmem mumkun degil.

Belki de son defa bu smileyi kullanıyorum :KK49:
İyi geceler...

yarın benım drum hastanedeyse bende kontrole gıtcem ve bugun gun boyu kasılmam oldu

Bir tek uykusuz ben miyim yahu? Yarin sabah kontrolum var. dr ac gel dedi, gerekirse p.tesiyi beklemeden sezeryana alabilirmis. Bugune kadar bir an once dogurmak isteyen ben, suan nasil korkuyorum anlatamam...
Duygularım karmakarışık! İçimdeki kaosu kelimelere dokmem mumkun degil.

Belki de son defa bu smileyi kullanıyorum :KK49:
İyi geceler...

Hayırlısı olsun bakalım :)

kizlar karinda top gibi sisme ve yamulma yapan yalanci kasilmalar, nefes darligi da yapiyor. Sizde gunde kac kez oluyor mesela biz 37+6 yiz aksamlari saatte 3-4 tane oluyor bazen. Suresi onemli diorlar bide. Sizde nasil?

Benimde oluyo oyle gun icerisinde dun nst ye girdim bisey cikmadi bizde 38+3 uz normal onlar

Kızlar günaydın..
Dün akşam yemeğinden sonra hazırlanıp çıktık.. Gider gitmez nst'ye bağladılar.. bikaç tane sancım çıktı ama devamı gelmedi.
Doktor doğumhanedeydi benide içeri aldılar, alttan muayene ettiler. Açıklık yok dedi.. 0 sırada kasılmalar yine geldi ve epey şiddetliydi. Karnıma baktı ve tahlil istedi.. Tahlil sonuçlarım pek parlak değil. Enfeksiyon taş ve kanama çıktı.. Tek kullanımlık bi antibiyotik verdi onu içtim. Ağrıların ondan dedi ama bnm hiç ağrım yok dedim. Sadece 4 gündür aşırı kasılıyorum nefes alamamaya başladığımı söyledim. Bu kasılmalarla birlikte ağrı hissettiğinde doğumun başlıyo demektir ama bu şekilde olması az bi vakit kalmış olan doğumuna hazırlıktır dedi... Son haftada hiç iyi olmadı bu durum ya :KK43:( Allah'ın izniyle bu taşlar sıkıntı yaratmadan doğum olur hayırlısıyla inşallah..
Bu arada doğumhaneye doğurmak üzere olan bi bayanla girdik. bi tarafta o bi tarafta ben.. tam 39. haftalıkmış ve suyu gelmiş, açıklık olmayınca suni sancı vermişler.. 13 saattir sancı çekiyomuş. Bende de aynı seyden süphelendiler. bende dün tam 39 haftalıktım. tekrar nst istedi, tam bağlandım dr geldi ultrasona gidip önce bebeğin suyuna bakalım, azsa riske atmayalım dedi. şükür bi sorun çıkmadı. 0 bayanda 5 6 bağırmadan sonra doğurdu. 1 saat sürmedi bile. hemen bebişi giydirmişler kadınıda giydirip çıkardılar. Doktor o kadar güzel ilgileniyoki insanda stres namına bişey kalmıyo. gırgır şamata doğum yaptırdı. Şimdi evdeyim, eğer bi belirti olsa gidicem. Bakalım ne zaman gelicek bnm sıpa..
Dualarınız için çok çokk teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden..

Kızlar günaydın..
Dün akşam yemeğinden sonra hazırlanıp çıktık.. Gider gitmez nst'ye bağladılar.. bikaç tane sancım çıktı ama devamı gelmedi.
Doktor doğumhanedeydi benide içeri aldılar, alttan muayene ettiler. Açıklık yok dedi.. 0 sırada kasılmalar yine geldi ve epey şiddetliydi. Karnıma baktı ve tahlil istedi.. Tahlil sonuçlarım pek parlak değil. Enfeksiyon taş ve kanama çıktı.. Tek kullanımlık bi antibiyotik verdi onu içtim. Ağrıların ondan dedi ama bnm hiç ağrım yok dedim. Sadece 4 gündür aşırı kasılıyorum nefes alamamaya başladığımı söyledim. Bu kasılmalarla birlikte ağrı hissettiğinde doğumun başlıyo demektir ama bu şekilde olması az bi vakit kalmış olan doğumuna hazırlıktır dedi... Son haftada hiç iyi olmadı bu durum ya :KK43:( Allah'ın izniyle bu taşlar sıkıntı yaratmadan doğum olur hayırlısıyla inşallah..
Bu arada doğumhaneye doğurmak üzere olan bi bayanla girdik. bi tarafta o bi tarafta ben.. tam 39. haftalıkmış ve suyu gelmiş, açıklık olmayınca suni sancı vermişler.. 13 saattir sancı çekiyomuş. Bende de aynı seyden süphelendiler. bende dün tam 39 haftalıktım. tekrar nst istedi, tam bağlandım dr geldi ultrasona gidip önce bebeğin suyuna bakalım, azsa riske atmayalım dedi. şükür bi sorun çıkmadı. 0 bayanda 5 6 bağırmadan sonra doğurdu. 1 saat sürmedi bile. hemen bebişi giydirmişler kadınıda giydirip çıkardılar. Doktor o kadar güzel ilgileniyoki insanda stres namına bişey kalmıyo. gırgır şamata doğum yaptırdı. Şimdi evdeyim, eğer bi belirti olsa gidicem. Bakalım ne zaman gelicek bnm sıpa..

ben de seni merak ettim kahvaltı hazırlamadan bir bakayım dedim yoksa kocamdan sıra gelmez..geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilacını da aksatma doğuma az kaldı şurda bir an önce iyileş

ben de seni merak ettim kahvaltı hazırlamadan bir bakayım dedim yoksa kocamdan sıra gelmez..geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilacını da aksatma doğuma az kaldı şurda bir an önce iyileş
sağol kuzum.. çok yorucu bi gece oldu bnm için. evede geç saatte döndük, halen kendime gelemedim. ilacı hemen içtim gelir gelmez. inşallah sıkıntısız atlatırım bunuda.. sen nasılsın cnm ?
ayy takviminde bitmiş masallah :KK16:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın..

Canim benim oncelikle cok gecmis olsun. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik hicbir seycik olmaz insallah. Her iste bir hayir vardir bak ne guzel bir normal doguma sahit oldun, o ani bizlerle paylasman kismet oldu :) doktorunun da iyi olusu cok buyuk sans, suyunda da azalma yok; artik vaktini bekleyeceksin...kalbimiz seninle, merak ettik...

40+5 oldum kızım halaaaa gelmeye niyetli değil:KK49::KK37:...Pazartesi sezeryana hazırlansam iyi olacak..:KK53::KK43:
Y4zy4qmuru geçmiş olsun canım,dinlen bol bol..Rabbim yardımcımız olsun..
:KK16:

Kızlar günaydın..

Çok geçmiş olsun
Taş böbrek taşı heralde?
Ama en azından suyu iyiymiş üzülme

yeni doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum:KK16:
pazartesi sezaryana girecek arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum dualarım sizlerle:KK42:
benim de günüm çok az kaldı ama vajinaya ara sıra iğne batması şeklinde ağrı ve ara sıra olan kasılmalar dışında bi belirti yok ne yazıl ki sanırım ben de günümü geçiricem en istemediğim sey yaaa iyice stres olur insan yaaa kızım ne olurrrr pazartesi gellllll dua ediyorum hazır doktorumuz da gelecek izinden ohhh missss:KK16::KK16::KK16:

X