yaa yagmurummm bren cok kilo aldim ama öyle har har yemedim...Aldigim vitaminden oldu, hergün bir adat balik yagi, bir adet de multi vitamin. Doktorum hic aksattirmadi sag olsun semirdi cocugum:))) pazartesi ye kadar kac kilo olur Allah bilir. Bir arkadasim vardi 10 gün önce bebegi bir hafta geriden geliyordu, kilosu cok düsük demis doktor. Bende benim vitaminden tavsiye etmistim hemen almis baslamis, bugün kontrolden geldi hemen bana yazmis. Bebek haftasina yetismis hatta öne bile gecmis.. Öyle bir vitamin iste:))
aminnnn sağol canımm.. inşallah hepimizin doğumu sorunsuz olur.. belirtileri kafamdan atıp rahatlıyorum bu kezde çevredekilerin sözleri etkiliyo. bnm kv paniklemez sakin ve mantıklı düşünmeye calısır hep ama bu sefer o bile tedirgin oldu.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..yağmurum Allah yardımcın olsun, inşallah sorunsuz bir doğum olur. sen yüreğini ferah tut. bak zullu da çeşitli belirtiler geçirdi ama günü gelince aldı elif zeynebini kucağına. darısı başımıza dualarım seninle
rica ederim.. bende migrende olduğundan biraz daha zorlayıcı oluyo ağrı ve ataklar. ilaçta kullanmadığım için sadece söylediğim şeyi uygulayabiliyorum.teşekkür ederim önerin için. başka bu konuda yardımcı olacak varsa çok memnun olurum. doktorum da bayram tatilinde. acile gitmeli miyim?????
bizimkide bugünlerde olursa 3 kg civarında doğcak Allah'ın izniyle.. normal olursa kolay olur dedi dr.um. zaten suan devam ettiğim elevit var..Ay o vitamini bizede söyle bizimkinin kiloduda düşük en fazla 3000 kilo foğcak bende kullsnayım biraz toparlasın
selam anneler... siz ve bebişleriniz iyidir inşallah... 38+5 olduk ama ses yok daha bakalım... yaa kızlar sabahları kalktığımda su gibi terlemiş buluyorum kendimi son 1 haftadır böyleyim.. varmı sizdede böyle sorun ?? hamilelikten mi acaba yaaa :S
hoşgeldiin.. ben de 38+4'teyim ve terleme sorunum var. gece birkaç kere üstümü değiştirebiliyorum hatta, değiştirmezsem omzum tutuluyor
selam anneler... siz ve bebişleriniz iyidir inşallah... 38+5 olduk ama ses yok daha bakalım... yaa kızlar sabahları kalktığımda su gibi terlemiş buluyorum kendimi son 1 haftadır böyleyim.. varmı sizdede böyle sorun ?? hamilelikten mi acaba yaaa :S
hoşbuldum canım.. 1 gün var aramızda desene :) cinsiyeti ne bebeğin ? ay sorma canım yaa kafayı yicem valla.. uykusuzluk bir yandan terleme bir yandan sağ göğsümün altı çok kötü batıor nefes alırken bile zorlanıorum sırtımın ağrısı bir yandan pufff.. gece olurda yatarım diye ödüm kopuyor artık.. sağsalim bi gelse yaramazlar da bizde muradımıza ersek :))
Merhaba, yazin zaten fenaydi ama ben bu son zamanlarimda yine cok terliyorum. Ozellikle ense ve boyun cevrem...gece ustumu degistiriyorum...
Bu arada ben de 38+3'um hic ses yok bende de :) kismetse pazartesi sezaryenim var...oglum gelecek insallah teyzesi...
Merhabalar,hayırlı cumalar herkese daha doğrusu kalanlarımıza
Pazartesi her ne kadar istemesem de gelmek istemeyen kızım için çok büyük ihtimalle ben de sezeryana alınacağım,benim için de dua edin..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
çok şükür idare edip gidiyoruz cnm :) terleme sorunu bende bikaç gün öncesine kadar cok huzursuz ediyodu beni. şimdilerde ise adetteki gibi hem terliyorum hem soğuk geliyo üşüyorum. sanki ateşim çıkıcak gibi geliyo ama bişey olmuyo şükür. gece bazen bnmde boynum ve göğsüm su gibi oluyo. terlediğim yerde üşüdüğüm için hasta olmaktan korkuyorum. bi de son günler zaten, Allah hayırlısıyla göndersin bebişlerimizi inşallah.. en azından doğum stresi kalkar ortadan..selam anneler... siz ve bebişleriniz iyidir inşallah... 38+5 olduk ama ses yok daha bakalım... yaa kızlar sabahları kalktığımda su gibi terlemiş buluyorum kendimi son 1 haftadır böyleyim.. varmı sizdede böyle sorun ?? hamilelikten mi acaba yaaa :S
hoşbuldum canım.. 1 gün var aramızda desene :) cinsiyeti ne bebeğin ? ay sorma canım yaa kafayı yicem valla.. uykusuzluk bir yandan terleme bir yandan sağ göğsümün altı çok kötü batıor nefes alırken bile zorlanıorum sırtımın ağrısı bir yandan pufff.. gece olurda yatarım diye ödüm kopuyor artık.. sağsalim bi gelse yaramazlar da bizde muradımıza ersek :))
Aaah ah annelik iste :) bebisler gelsin o zaman da ayri maceralar bizi bekleyecek...ayni gunlerdeymisiz, ayni kaderi paylasiyoruz....hepimiz icin hayirlisi olsun insallah...guzel haberlerimizi paylasalim...
öylemii o zaman 38 ler kalmış genelde :) aayy valla canım sizden de duymak rahatlatıyor beni.. cünkü ben böbreklerden tedavi gördüm o zamanda böyle aşırı terliyordum tekrarlıyr mu yine diye yusf yusf olmuştum :) niye sezeryan canım günün varmış daha ??
Benim kalbimde kucuk de olsa bir sorun olma suphesi var, o yuzden riske atmak istenmedi...sezaryeni de genelde 39+'larin basinda yapiyorlar canim...
yine sıkıcı bi gün daha...
canım durumlar nasıl bir belirti mi var ki..benim kasılmalar şimdilik yok ama gece devam ediyordu hatta gece bir ara baya sancım vardı uyuyakalmışım da rüyamda bile hissettim sancıyı ama şimdi hiiçbirşeycik yokKızlar şimdi misafir geldi, doğum konusu açıldı.. Bnm kv de panikledi, doktoru ara çağırırlarsa gidelim felan dedi. En azından bi hafta sürem var daha diyorum ama bazı olumsuz seyler söylediler o da moralimi bozmadı değil. gitmek problem değil ama hastane yakın değil. eşimin izin alması var, 1 saatlik yolu gidip bi de boş dönmek var. devamlı izin almasıda problem çünkü bi patronu bi kendi var çalıştığı yerde. ben bikaç belirti bekleyim diyorum ama bnm kv hiçbirşeyi olmadan doğum yapmış bi insan. misafirin gelini deseniz o da hiçbir belirtisi yokken tesadüfen kv.sinin farketmesiyle doğum yapmış. Kafamı ne zaman rahatlatsam bi yerlerden bişeyler giriyo.. Valla ne düşünücemi şaşırdım yaa
güncellendi:
elfile, Alina123, bir_dost, miamore, szn80, Cathbaby
miamore çok güzel yazmış: "listede adı olan olmayan, Allah hepimizin yardımcısı olsun"
canım durumlar nasıl bir belirti mi var ki..benim kasılmalar şimdilik yok ama gece devam ediyordu hatta gece bir ara baya sancım vardı uyuyakalmışım da rüyamda bile hissettim sancıyı ama şimdi hiiçbirşeycik yok
allah yardımcınız olsun doğum yapan yapacak olan herkese allah yardım etsin kolay ve sağlıklı br doğum olsun inşallah