2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ay o vitamini bizede söyle bizimkinin kiloduda düşük en fazla 3000 kilo foğcak bende kullsnayım biraz toparlasın

aminnnn sağol canımm.. inşallah hepimizin doğumu sorunsuz olur.. belirtileri kafamdan atıp rahatlıyorum bu kezde çevredekilerin sözleri etkiliyo. bnm kv paniklemez sakin ve mantıklı düşünmeye calısır hep ama bu sefer o bile tedirgin oldu.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
teşekkür ederim önerin için. başka bu konuda yardımcı olacak varsa çok memnun olurum. doktorum da bayram tatilinde. acile gitmeli miyim?????
rica ederim.. bende migrende olduğundan biraz daha zorlayıcı oluyo ağrı ve ataklar. ilaçta kullanmadığım için sadece söylediğim şeyi uygulayabiliyorum.

selam anneler... siz ve bebişleriniz iyidir inşallah... 38+5 olduk ama ses yok daha bakalım... yaa kızlar sabahları kalktığımda su gibi terlemiş buluyorum kendimi son 1 haftadır böyleyim.. varmı sizdede böyle sorun ?? hamilelikten mi acaba yaaa :S

Ay o vitamini bizede söyle bizimkinin kiloduda düşük en fazla 3000 kilo foğcak bende kullsnayım biraz toparlasın
bizimkide bugünlerde olursa 3 kg civarında doğcak Allah'ın izniyle.. normal olursa kolay olur dedi dr.um. zaten suan devam ettiğim elevit var..

hoşgeldiin.. ben de 38+4'teyim ve terleme sorunum var. gece birkaç kere üstümü değiştirebiliyorum hatta, değiştirmezsem omzum tutuluyor

hoşgeldiin.. ben de 38+4'teyim ve terleme sorunum var. gece birkaç kere üstümü değiştirebiliyorum hatta, değiştirmezsem omzum tutuluyor

hoşbuldum canım.. 1 gün var aramızda desene :) cinsiyeti ne bebeğin ? ay sorma canım yaa kafayı yicem valla.. uykusuzluk bir yandan terleme bir yandan sağ göğsümün altı çok kötü batıor nefes alırken bile zorlanıorum sırtımın ağrısı bir yandan pufff.. gece olurda yatarım diye ödüm kopuyor artık.. sağsalim bi gelse yaramazlar da bizde muradımıza ersek :))

Merhaba, yazin zaten fenaydi ama ben bu son zamanlarimda yine cok terliyorum. Ozellikle ense ve boyun cevrem...gece ustumu degistiriyorum...
Bu arada ben de 38+3'um hic ses yok bende de :) kismetse pazartesi sezaryenim var...oglum gelecek insallah teyzesi...

Aaah ah annelik iste :) bebisler gelsin o zaman da ayri maceralar bizi bekleyecek...ayni gunlerdeymisiz, ayni kaderi paylasiyoruz....hepimiz icin hayirlisi olsun insallah...guzel haberlerimizi paylasalim...

öylemii o zaman 38 ler kalmış genelde :) aayy valla canım sizden de duymak rahatlatıyor beni.. cünkü ben böbreklerden tedavi gördüm o zamanda böyle aşırı terliyordum tekrarlıyr mu yine diye yusf yusf olmuştum :) niye sezeryan canım günün varmış daha ??

Haydi hayirlisi, Allah kurtarsin hepimizi, ben de pazartesi sabahi kismetse sezaryen olacagim...

çok şükür idare edip gidiyoruz cnm :) terleme sorunu bende bikaç gün öncesine kadar cok huzursuz ediyodu beni. şimdilerde ise adetteki gibi hem terliyorum hem soğuk geliyo üşüyorum. sanki ateşim çıkıcak gibi geliyo ama bişey olmuyo şükür. gece bazen bnmde boynum ve göğsüm su gibi oluyo. terlediğim yerde üşüdüğüm için hasta olmaktan korkuyorum. bi de son günler zaten, Allah hayırlısıyla göndersin bebişlerimizi inşallah.. en azından doğum stresi kalkar ortadan..

oğlum geliyor pazartesi teyzesi :)
aman boşver aynı belirtiler hep var ama son günler... unutacağız bu günleri bebeklerimizin aşkına

Aaah ah annelik iste :) bebisler gelsin o zaman da ayri maceralar bizi bekleyecek...ayni gunlerdeymisiz, ayni kaderi paylasiyoruz....hepimiz icin hayirlisi olsun insallah...guzel haberlerimizi paylasalim...

aynen canım yaaa.. sabırsızlıkla bekliyoruz onları Allah bizide bebişlerimizide sağsalim kurtarsın inşallah.. hepimize hayırlı kolay doğumlar versin rabbim...

Benim kalbimde kucuk de olsa bir sorun olma suphesi var, o yuzden riske atmak istenmedi...sezaryeni de genelde 39+'larin basinda yapiyorlar canim...

Benim kalbimde kucuk de olsa bir sorun olma suphesi var, o yuzden riske atmak istenmedi...sezaryeni de genelde 39+'larin basinda yapiyorlar canim...

hımm anlladım canım Allah sağsalim kurtarsın inşallah... hayırlı kolay dğumlar versin rabbim...

canım durumlar nasıl bir belirti mi var ki..benim kasılmalar şimdilik yok ama gece devam ediyordu hatta gece bir ara baya sancım vardı uyuyakalmışım da rüyamda bile hissettim sancıyı ama şimdi hiiçbirşeycik yok
güncellendi:

elfile, Alina123, bir_dost, miamore, szn80, Cathbaby

miamore çok güzel yazmış: "listede adı olan olmayan, Allah hepimizin yardımcısı olsun"

allah yardımcınız olsun doğum yapan yapacak olan herkese allah yardım etsin kolay ve sağlıklı br doğum olsun inşallah

Amin insallah...hep guzel hikayelerimizi, haberlerimizi paylasmak kismet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…