2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
allah analı babalı büyütsün:KK16::KK16:

o nasıl şey yaa senin kontrol günün değilmiydi bari suyuna filan baksaydı nöbetçi doktorlr böyle malesef bende gittim bayramda da pişman oldum hiç iyi ilgilenmiyorlar hatta bakmıyor bile tenezzül edip:KK47:

nihayettt:KK16::KK16:çok sevindim allah analı babalı büyütsün kilosu boyu da gayet iyi maşallah zayıf diye boşuna takmışsın kafaya hayırlı olsun canım darısı bizler inşallah

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah:KK16::KK16:

allah yardımcın olsun canım sağ salim al kucağına

burdayım canım 1.günü biz misafirliğe gitttik dün de bana gelenler oldu şimdi de temizlik yapıcam dün ev berbat oldu

aynen sağlıklı olması önemli zaten günü dolmadı daha bekliyoruz o yüzden hem şimdi bayram tatili doğmasın daha nöbetçi doktorlara kalmak istemiyorum
kız bıde benım kendı drumdu sınır oldum vede bayramdan dolayı ucretlerde ıkı katı buna dahada sınırlendım

Evet ne guzel olurdu Ayaz ve Poyraz Bey'lerin doktor ziyaretleri :) kismet, insallah yazin buralara yolunuz dustugunde balkon keyfi yapariz bebislerle...ben sana daha neleeer neler yaparim :KK66:
düşüncesi bile güzel :) 0 zamanlar bi gelsin, Allah bize o fırsatı verdikten sonra çokta güzel olur :) pasta börek dedin mi bende de akan sular durur. tam denk gelmişiz seninle :) ben gelirken yeterince getiririm zaten :))

Merhaba herkese, zuluuuuuu dogum yaptigina gore is bize dusuyor galiba; dogum listemizi guncelleyelim kendimizi de simdiden listeye yazalim da ugur getirsin biz doguramamis olanlara :))) ben acemi caylagim gerci, tel.'den girdigimden midir nedir daha sizin kullandiginiz minik suratlari bile ekleyemiyorum yazilarima...
tel.den girince nasıl oluyo tam bilmiyorum tatlım ama bilgisayardan girdiğin zamanlarda nasıl kullanıcağını geçende yazmıştım arada kaynadı sanırım :)

Benimde kasılmalara devam sabah beşten beride belime bıçak saplıyorlarmış gibi oluyo ben bugün bi acile gitcem artık:)))
benimde aynı yaa kasılıp duruyorum baskada bisey yok.. böyle giderse bende doktoruma sorucam. normal mi değil mi anlamadım gitti... Durumunu bize de haber et cnm..

doktorunun yönlendirdiği bir doktor varsa sıkıntı yapma canım o da kendi doktorun gibi ilgilenir eğer yönlendirmeseydi işin zordu çünkü o zaman pek ilgiilenmek istemiyorlar:KK31:
0nun yönlendirdiği bi dr var kuzu, ama o da pzts günü mesaiye baslıyo, çarşamba günü tekrar izne çıkıyo. bnm zatn onunla salı günü kontrolüm var bebiş gelmemiş olursa.. hayırlısı artık ne diyim..

Merhabalar , ben 2009 Ekim annesiyim .Dün oğlumun 4. yaş doğum günüydü . Şuan online akışta yazılarınızı görünce 4 yıl öncesine gittim :KK16:

Son soruyu gördüm , su gelme olayı sızıntı şeklinde olur ve akıntıya benzerse bu doğuma 1-2 gün kaldığının habercisidir genellikle .

Sık sık olmaması önemli tabii burda.

Doğum çok yaklaştığında gelen su boşalması , epey bir boşalmadır yani , kıyafetleriniz falan ıslanır .

Herkese hayırlı doğumlar dilerim canı gönülden .

Doğum yapmış Ekim annelerinide , melek gibi eşler , dili tutulmuş kayınvalideler dilerim ki lohusalıkları sinir stressiz geçsin :KK9:

Son düzenleme:
selam canım nasılsın senle günümüz aynı takvimim farklı ama doktorum muhtemel doğum tarihimi 3 hafta önce değiştirdi hep bayramın 2. günü olur en geç diyodu ama 3 hafta önce bebeğin gelişimine göre 23 ekim dedi bakalım hayırlısı var mı sen de sancı kasılma filan arada oluyor bende

kız benımlede aynısın ona gore 23 benımde

ben kahvaltı yapıp geleyım yıne buralara hastayım dıye benım koca hazırlıyo

kız bıde benım kendı drumdu sınır oldum vede bayramdan dolayı ucretlerde ıkı katı buna dahada sınırlendım
o ne saçmalıkmış öyle bak ben bile sinirlendim şimdi ona ben gittiğimde nöbetçi doktrodu kendi doktroum yok çarşamba gelecek benimki ben gittim kontrole 2 karış suratla baktı kontrol etti sadece suyuna ve nstye baktı ama boş da dönmedik sonuçta senin kendi doktorun daha ilgili olmalıydı
düşüncesi bile güzel :) 0 zamanlar bi gelsin, Allah bize o fırsatı verdikten sonra çokta güzel olur :) pasta börek dedin mi bende de akan sular durur. tam denk gelmişiz seninle :) ben gelirken yeterince getiririm zaten :))

tel.den girince nasıl oluyo tam bilmiyorum tatlım ama bilgisayardan girdiğin zamanlarda nasıl kullanıcağını geçende yazmıştım arada kaynadı sanırım :)

benimde aynı yaa kasılıp duruyorum baskada bisey yok.. böyle giderse bende doktoruma sorucam. normal mi değil mi anlamadım gitti... Durumunu bize de haber et cnm..

0nun yönlendirdiği bi dr var kuzu, ama o da pzts günü mesaiye baslıyo, çarşamba günü tekrar izne çıkıyo. bnm zatn onunla salı günü kontrolüm var bebiş gelmemiş olursa.. hayırlısı artık ne diyim..

aynen hayırlısı sağlıkla gelsin minişler de biz de sağlıklı olalım da doktorlar farketmez bir ilgilenen bulunur elbet tabi allah herkesi iyilerle karşılaştırsın diyelim de biz yine bir zalımın eline düşmeyelim:KK31::KK31:

bu sabah liste güncelleyeceğim diye epey bir forumda takıldım. benim koca kıskandı :) o değil de, liste işi epey zor işmiş. zulluya artık yaptırmayalım. hem bebeğe hem foruma o kadar vakit ayıramaz.
doğum haberi geldikçe listeyi güncelleyelim kızlar. en son liste bir önceki sayfada var.

Merhabalar , ben 2009 Ekim annesiyim .Dün oğlumun 4. yaş doğum günüydü . Şuan online akışta yazılarınızı görünce 4 yıl öncesine gittim :KK16:

Son soruyu gördüm , su gelme olayı sızıntı şeklinde olur ve akıntıya benzerse bu doğuma 1-2 gün kaldığının habercisidir genellikle .

Doğum çok yaklaştığında gelen su boşalması , epey bir boşalmadır yani , kıyafetleriniz falan ıslanır .

Doğum yapmış Ekim annelerinide , melek gibi eşler , dili tutulmuş kayınvalideler dilerim ki lohusalıkları sinir stressiz geçsin :KK9:
ne güzel yazmışsın allah hep birlikte daha çooook yaş günleri kutlamayı nasip etsin inşallah size bende dün sızıntı şeklinde oldu önce pıt diye bir ses geldi sonra az birşey aktı 1 kere daha oldu gece devamı gelmedi demekki normal birşeymiş bu sağol bilgin için:KK34:
ben kahvaltı yapıp geleyım yıne buralara hastayım dıye benım koca hazırlıyo

neyin var canım geçmiş olsun

Daha nice seneleriniz olsun inşallah :nazar:
amin, Allah bizlerede hayırlısıyla doğurup büyütmek nasip etsin inşallah :KK16:
son yazdığın cümleye bayıldım, bazı arkadaşların böyle dualara gerçekten ihtiyacı var :))

aynen hayırlısı sağlıkla gelsin minişler de biz de sağlıklı olalım da doktorlar farketmez bir ilgilenen bulunur elbet tabi allah herkesi iyilerle karşılaştırsın diyelim de biz yine bir zalımın eline düşmeyelim:KK31::KK31:
amin canımmmm aminnnn.. korkunun temel sebebi öyleleri zaten.. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. :KK16:

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner............... 84-sunagokan
25-takase ..................... 85-almira27
26-gamzesena.............. 86-mf.ayşegül
27-graize...................... 87-babyed
28-nlgm........................ 88-zulalb
29-fertu77.................... 89-niet
30-selencelk................. 90-gülücük45
31-dadasim ................. 91-jasemin
32-haziran-gecesi.......... 92-beneess
33fb_girl...................... 93-lilyped
34-pembetavsan........... 94-loori
35-ceren_07................. 95-simmurg
36-fotonur ................... 96-FHM
37-ezine....................... 97-fatmaekti
38-bengisu42................ 98-çağla22
39-alik ......................... 99-esilammm
40-adamelek123............ 100-taç_yaprak
42-pink8....................... 101-zulluuuuuuuuu
43-bozem...................... 102-yenievli06
44-yoladevam...................... 103-zulalb
45-elmadas...................... 104-onlyliz
46-sezin61...................... 105-Quzzu
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Ellerine saglik elfile'cim. Zizag'i de ekleyebiliriz listeye...ben de guya listeyi guncelliyordum ama sen yapmissin cok tesekkur ederiz :)

Cok tesekkur ederiz dileklerin ve bilgilendirme icin...biz de o gunleri goruruz insallah...oglusunu opuyoruz...

uykum geliyor hem de acayip derecede ama şimdi yatsam pişman olurum çünkü daha yeni birşeyler yemiştim:KK56::KK56:

selam canım nasılsın senle günümüz aynı takvimim farklı ama doktorum muhtemel doğum tarihimi 3 hafta önce değiştirdi hep bayramın 2. günü olur en geç diyodu ama 3 hafta önce bebeğin gelişimine göre 23 ekim dedi bakalım hayırlısı var mı sen de sancı kasılma filan arada oluyor bende

evet canım valla ara sıra yalancı sancı dışında öle aman amna bi sancım yok tam gününü dolduracak sanırım benim korkum gününün geçmesi ben suan rahatım ama eğer günüm geçerse kendimi biliyorum strese girerim inşallah bekletmeden gelir miniklerimiz:KK34::KK34::KK34:

Sevgili buyuk bekleyisteki anneler, en son kontrollerinizde bebeginizin suyunun ne kadar oldugunu hatirliyor musunuz? Son gunlerimizde oldugumuzdan amniyon sivisinda azalma olmasi normal zaten ama acaba ml. cinsinden hatirlayabiliyor musunuz sivi miktarini? Size doktorunuz miktarla ilgili bir yorumda bulundu mu hic?

uykum geliyor hem de acayip derecede ama şimdi yatsam pişman olurum çünkü daha yeni birşeyler yemiştim:KK56::KK56:
sen evi süpürmeye çıkınca bende bende belki uyurum diye çıktım ama nerdee.. uykum varken uyuyamıyorum, yatamadım yine göbişten :KK1: bencede birazcık daha bekle canım, şimdi yatsan miden kaldırır zaten seni..

Sevgili buyuk bekleyisteki anneler, en son kontrollerinizde bebeginizin suyunun ne kadar oldugunu hatirliyor musunuz? Son gunlerimizde oldugumuzdan amniyon sivisinda azalma olmasi normal zaten ama acaba ml. cinsinden hatirlayabiliyor musunuz sivi miktarini? Size doktorunuz miktarla ilgili bir yorumda bulundu mu hic?
benim doktorum miktar konusunda herhangi birşey sölemiyo canım. Sadece suyu iyi yeterli gibi şeyler söylüyo..

Listemizi bende not ettim, eksik olursa dürtün beni :KK1:

Doğum Yapan Arkadaşlar
1-bademball...................... 61-asiasli
2-piskolata....................... 62-fasulye-06
3-greathopes.................... 63-mercanne
4-aereninannesi................. 64-naciss
5-nurberra ....................... 65-bigudi
6-neslihakan .................... 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07..................... 68-hendi
9-orlic ......................... 69-neserkan
10-sdf82......................... 70-bdroner