- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
sabahtan olmuştu ama geçti sonradan. pzts kontrolde soruyum bi. tabi kontrolden önce doğurmaya gitmezsem :))cnm sarı normal ama yeşilimsi anormal işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahtan olmuştu ama geçti sonradan. pzts kontrolde soruyum bi. tabi kontrolden önce doğurmaya gitmezsem :))cnm sarı normal ama yeşilimsi anormal işte
2013 ekim bebekleri büyürken topiğinde canım. benim geçen sene doğum yapan arkadaşımın bebişinde de aynı durum vardı. habire göğsünde yatırıyodu gece gündüz ama detay olarak tam bilmiyorum malesef ya
doğumu çok merak etmeye başladım, ağrılara sancılara çok yoğunlaştığımızdan mıdır bilmiyorum. belkide geçen doğuran arkadaşımın abartışından da olabilir.. Allah yardımcımız olsun hepimizin. zaten bi avuç bişey kaldık
Kızlar herkese iyi akşamlar
Ben salı günü öğlen 01:56 oğluma kavuştum spinal anestezi ile doğum yaptım. Dün akşama doğru eve çıktım.Doğumu daha sonra yazıcam inşallah darısı doğum yapacakların başına.....
DOĞURDUMMMMM kızlar evimize geldik emirimizle
2920 doğdu ama inanın doğunca boyu falan hikaye kalıyor okadar güzel bir duyguki anlatamam doğum hikayelerine yazacağım birazdan
sağol canım sanada hayırlı cumalar.. bizde aynı rutinde devam ediyoruz ne yapalım :) Bu mübarek günde, Rabbim hepimizi sağ salim hayırlısıyla bebişlerine kavustursun insallah..
Doğuranlar olmuş ne güzel :))) hepinizede hayırlı olsun:))) biz ksldık böle bekliyoruz:)
Canım sen doktoruna güveniyorsan kızdır zaten bakma etrafa..2 hafta kalma şansı yok çünkü en geç 41. haftanın sonunda müdahele edilmek zorunda sen sıkma canını..Slm doguramayan hamisler
bugün gezdim tozdum buraya pek giremedim
yoksa evde bunalima girecem hala sancı yok kendimi turp
gibi hissediyorum disimin agrisida geçti dışarı
çıkmak güzeldi ama sürekli karnima bakıp erkek diyorlar
İyice psikolojimi bozuyorlar ....artık rüyamda bile oğlum olduğunu
görüyorum delirecem teyzeler Karnin inmemiş senin doğum
2 hafta sürer doğuracak gibi durmuyorsun diyorlar
Zaten doğurma ümidim yoktu iyice ümidim tükendi
Slm doguramayan hamisler
bugün gezdim tozdum buraya pek giremedim
yoksa evde bunalima girecem hala sancı yok kendimi turp
gibi hissediyorum disimin agrisida geçti dışarı