2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayyy ne guzelll ya ne kadar gecmisti senin bebis gununu :26::26:

kaç kilo doğdu ki canım merak ettim benim kız da şimdiden 3200 maşallah

ay ne biliyim bilemedim ki bende hani adet olucagmiza yakin bacaklarimizda agrir ya kasik kismi fln oyle bi agrimda var

Bugun bir arkadasimin 40. Haftasi doldugu icin doktoru suni sanci ile dogumunu baslatti:)

Bugun temizlik vardi evde,kendim yapacaktim ama gozum kesmedi. Kadinimi cagirdim. Ooohh mis yeni temizlenen eve yeni yikanan halilarimi serdim. Ev temiz, bebek odasi eksiksiz hazir, cantalarimiz hazir, gunde yaklasik 5km yuruyorum. Ne bel agrisi ne sanci tik yok:) benim minis de suni sanciyla gelecek galiba...

tatlım senin adına çok sevindim
ayrıntıları bekliyom

Cnm cok sevindim gozun aydin RABBİM bagislasin normal dogum nasil gecti? Musayit oldugunda yazarsin.Diger dogum yapan arkadaslarinda gözü aydın darısı başımıza insallah saglicakla

Oyyy!.. maşallah..
Gözün aydın.. ne güzel haberler bunlar.. Heyecanlandım şimdi..

Canım Allah analı babalı büyütsün. Ne guzel atlattın sende dogumu.

Olsun canım. Hayırlısı olsun.

Gözunaydın cnm Allah analı babalı buyutsun ıns...

cnm çok şükür atlattın sende sağlıkla büyüsün o eşsiz manzara Rabbim gözlerimizin önünden ayırmasın bu güzellikleri inş
herkese selamlar kızlar
geçmişe tam bakamadım ama hepinize çookk teşekkğr ederim güzel dilekleriniz için.. Allah herbirimizi ve yavrularımızı esirgesin bize bağışlasın inşalah.. 5 gün oldu doğum yapalı daha yeni yeni ayaklandım diyebilirim, çoookk kolay bir dğum yapmama rağmen sonrası braz zor geçiyo dikişler yüzünden... şans işte, kimisi normal dpum yapıp eve yürüyerek gidiyor.. olsun yine de doğum bambaşka bişey, şansınız varsa normal doğumu tekrar tekrar düşünün bebiş şu an ananesinin kucağında yani yaklaşık 45 dkam var, sorularınızolursa burdayım ama sık sık giremiyorum malesef, annem kız kardeşim ve eşim yanımda olmasına rağmen küçücük adam hepimizi pervane ediyo ve hepimiz yorgun bitkin uykusuz.. doğum hikayemide yazcam inşallah vakit bulunca..

oyyy bekletti bekletti sonunda geldi tontiş analı babalı büyüsün, hayırlı ömürlü olsun inşallah
darısı hayırlısıyla bizlere insallah paniklim :)
evet kasiklarimda olunca gercekten cok ince bi agri oluyo bakalim ama zannetmiyorum tabiki
benimde öyle oluyo sanki adet olucam birazdan diyorum, o alt kısımda hissedilen dolgunlukta oluyo. ama dün fenaydı inşallah yoldadır bebiş, fazla bekletmeden gelir loorim

Cnm sen srekli tetikte ol her an herşey olabilir mesafede çok faxla(((
aynen öyle yapıyorum canım, o yüzden habire soru sorup duruyorum zaten, kızlar bıkcak benden doktorumda aslen buralı, mesafeyi felan bildiği için daha iyi yönlendirebiliyo şükür :)

ohh mis gibi otur canım güle güle kirlet =) bebişlerin ne zaman ne yapıcağı belli olmuyo, bekliyoruz bakalım hayırlısı :)

ıyı işte kılosu falan uzuluyordun

inşallah bir an önce iyileşirsin canım zaten asıl doğum sonrası zorluyor insanı tanık oldum 2 ay kadar öncesinde ister normal ister sezeryan olsun sonuçta dikişler var ve insanın iyileşmessi biraz zaman alabiliyor allahtan bebeğin sağlıklı yanında ya sende 1-2 güne iyice toparlarsın inşallah

hoşgeldin taze anneee Sağ salim kavuştunuz ya önemli olan o canım. Hayal etmesi bile bu kadar güzelken gerçekten bebişinin yanında olması kimbilir ne kadar harika bi duygudur.. Rabbim bizlerede hayırlısıyla kavuşmak nasib etsin inşallah. Bundan sonrası içinde Allah kolaylık versin canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…