bende olmadı olmıcak derken vaktı saatı varmıs canım evde cektm bılıynz gıttgmde sok oldum 7 8 cm acıklık var dedı ebe ayakta dogurcakmısn dedı ama 2gun evde cektm baktm ensonnda 6 7 dk düştü sancılre dayanamdm artk sıddetıde artmıstı sonra 2bucuk sonra dogdu cocuk kılolu oldugu için dogum sırasnda bıraz zorlandm okadar ama allah yardm edıyo
bende olmadı olmıcak derken vaktı saatı varmıs canım evde cektm bılıynz gıttgmde sok oldum 7 8 cm acıklık var dedı ebe ayakta dogurcakmısn dedı ama 2gun evde cektm baktm ensonnda 6 7 dk düştü sancılre dayanamdm artk sıddetıde artmıstı sonra 2bucuk sonra dogdu cocuk kılolu oldugu için dogum sırasnda bıraz zorlandm okadar ama allah yardm edıyo
Makata badkı bel aürısı kadılmanın olması belirtiler olarak geçiyor cnm düzenli olursa ve sıklaşırsa gerçek belirtidir bide duşa girip çık cnm devam ederse tabi başlarda çok şiddetli olmaz galiba ağrılar:44:
Cnm sen srekli tetikte ol her an herşey olabilir mesafede çok faxla(((
ayyy ne guzelll ya ne kadar gecmisti senin bebis gununu :26::26:
kaç kilo doğdu ki canım merak ettim benim kız da şimdiden 3200 maşallah
bır hafta gectı canım
zullu nerde kızlar hayret burda rastlamadım bugün hiç
Zulunun disi agriyodu temizlik yapip uyicakti
aa doğru ya hatta bende yazmıştım ona allahım alzaymır olmadan doğursam iyi olacak
tatlım senin adına çok sevindim
ayrıntıları bekliyom
canımmmm gözünaydınnn Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Aramızda bir gün fark vardı seninle, inşallah benimkide hayırlısıyla en kısa zamanda gelir. Gözlerim doldu yineBizim yerimize de kokla emi :)
Ayrıntıları da heyecanla bekliyorum :)
günaydın cnm, maşallah oğluşaaAllahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin inşallah.. Nasıl güzel kokuyodur şimdi..
Cnm cok sevindim gozun aydin RABBİM bagislasin normal dogum nasil gecti? Musayit oldugunda yazarsin.Diger dogum yapan arkadaslarinda gözü aydın darısı başımıza insallah saglicakla
Oyyy!.. maşallah..
Gözün aydın.. ne güzel haberler bunlar.. Heyecanlandım şimdi..
Canım Allah analı babalı büyütsün. Ne guzel atlattın sende dogumu.
Olsun canım. Hayırlısı olsun.
Gözunaydın cnm Allah analı babalı buyutsun ıns...
herkese selamlar kızlarcnm çok şükür atlattın sende sağlıkla büyüsün o eşsiz manzara Rabbim gözlerimizin önünden ayırmasın bu güzellikleri inş
Kizlar kontrolum vardi hastanedeyim simdi aciklik 1 cm falanmis kahve akinti geliyor alttan bakti nst cekindim sanci varmi bakicak bebis kanala girmis kilomuz 3 bucugu gecmis masallah ama cok gecmemeside gerekiyor tabi catimdan dolayi hayirlisi
oyyy bekletti bekletti sonunda geldi tontişbende olmadı olmıcak derken vaktı saatı varmıs canım evde cektm bılıynz gıttgmde sok oldum 7 8 cm acıklık var dedı ebe ayakta dogurcakmısn dedı ama 2gun evde cektm baktm ensonnda 6 7 dk düştü sancılre dayanamdm artk sıddetıde artmıstı sonra 2bucuk sonra dogdu cocuk kılolu oldugu için dogum sırasnda bıraz zorlandm okadar ama allah yardm edıyo
benimde öyle oluyo sanki adet olucam birazdan diyorum, o alt kısımda hissedilen dolgunlukta oluyo. ama dün fenaydıevet kasiklarimda olunca gercekten cok ince bi agri oluyo bakalim ama zannetmiyorum tabiki
aynen öyle yapıyorum canım, o yüzden habire soru sorup duruyorum zaten, kızlar bıkcak bendenCnm sen srekli tetikte ol her an herşey olabilir mesafede çok faxla(((
ohh mis gibi otur canım güle güle kirlet =) bebişlerin ne zaman ne yapıcağı belli olmuyo, bekliyoruz bakalım hayırlısı :)Bugun bir arkadasimin 40. Haftasi doldugu icin doktoru suni sanci ile dogumunu baslatti:)
Bugun temizlik vardi evde,kendim yapacaktim ama gozum kesmedi. Kadinimi cagirdim. Ooohh mis yeni temizlenen eve yeni yikanan halilarimi serdim. Ev temiz, bebek odasi eksiksiz hazir, cantalarimiz hazir, gunde yaklasik 5km yuruyorum. Ne bel agrisi ne sanci tik yok:) benim minis de suni sanciyla gelecek galiba...
bencede doguralim artikk halim malim kalmadi
Kızlar dr yeni geldm kızım 2700 olmuş nst sancım 25 altına inmedi ama 30 üstünede çıkmadı sancım yokmuş yani:)))) bel ağrısı mide bulantısı ce kasılmalar gayet normal dedi bayramda yokmuş ama başka sevdiğim bi dr nöbetçiymiş onada sevindim:))) dün suyum geldi aanmıştım oda su değilmiş akıntıymış:)))) herşey yolunda şmdilik şükür:))
herkese selamlar kızlar
geçmişe tam bakamadım ama hepinize çookk teşekkğr ederim güzel dilekleriniz için.. Allah herbirimizi ve yavrularımızı esirgesin bize bağışlasın inşalah.. 5 gün oldu doğum yapalı daha yeni yeni ayaklandım diyebilirim, çoookk kolay bir dğum yapmama rağmen sonrası braz zor geçiyo dikişler yüzünden... şans işte, kimisi normal dpum yapıp eve yürüyerek gidiyor.. olsun yine de doğum bambaşka bişey, şansınız varsa normal doğumu tekrar tekrar düşününbebiş şu an ananesinin kucağında yani yaklaşık 45 dkam var, sorularınızolursa burdayım ama sık sık giremiyorum malesef, annem kız kardeşim ve eşim yanımda olmasına rağmen küçücük adam hepimizi pervane ediyo ve hepimiz yorgun bitkin uykusuz.. doğum hikayemide yazcam inşallah vakit bulunca..
hoşgeldin taze anneeeherkese selamlar kızlar
geçmişe tam bakamadım ama hepinize çookk teşekkğr ederim güzel dilekleriniz için.. Allah herbirimizi ve yavrularımızı esirgesin bize bağışlasın inşalah.. 5 gün oldu doğum yapalı daha yeni yeni ayaklandım diyebilirim, çoookk kolay bir dğum yapmama rağmen sonrası braz zor geçiyo dikişler yüzünden... şans işte, kimisi normal dpum yapıp eve yürüyerek gidiyor.. olsun yine de doğum bambaşka bişey, şansınız varsa normal doğumu tekrar tekrar düşününbebiş şu an ananesinin kucağında yani yaklaşık 45 dkam var, sorularınızolursa burdayım ama sık sık giremiyorum malesef, annem kız kardeşim ve eşim yanımda olmasına rağmen küçücük adam hepimizi pervane ediyo ve hepimiz yorgun bitkin uykusuz.. doğum hikayemide yazcam inşallah vakit bulunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?