Kızlar dr yeni geldm kızım 2700 olmuş nst sancım 25 altına inmedi ama 30 üstünede çıkmadı sancım yokmuş yani:)))) bel ağrısı mide bulantısı ce kasılmalar gayet normal dedi bayramda yokmuş ama başka sevdiğim bi dr nöbetçiymiş onada sevindim:))) dün suyum geldi aanmıştım oda su değilmiş akıntıymış:)))) herşey yolunda şmdilik şükür:))
Dün gece ben 5 e kadar uyuyamadım bel ağrısı ve kasılmadan:))) hatta dedim kesin bende gitcem bu gece doğurcam dedim :))) sonra uyuyup kalmışım sabah bişeyim yoktu zaten çok sancımda çıkmadı benim bıgün uykusuzluktan mı ne başım dönüyo:))) ağrıyafa bilir her anYok canım doğurmadımkasılmalar sabaha kadar devam etti ama uyuyup uyanıyodum. sabah kalktığımda da sıklığı azalmaya başladı. Şimdi nadiren oluyo. Sarımtırak bi akıntım oldu az az. Öylece bekliyorum bakalım nolcak :)) şimdide başım ağrımak üzere gibi, zonkluyo geçiyo, uyumak istiyorum ama yatamıyorum. yüzümden ateş çıkıyo. anlamadım gitti kendimi şimdi kesin bunlarda vardır sende, hiç şaşırmam valla
maşallah bebişe bence sen tatil dönüşü doğurursunmuş gibi bir his var içimde hayırlısı tabi ama hemen tatil dönüşü olacak gibi
Dün gece ben 5 e kadar uyuyamadım bel ağrısı ve kasılmadan:))) hatta dedim kesin bende gitcem bu gece doğurcam dedim :))) sonra uyuyup kalmışım sabah bişeyim yoktu zaten çok sancımda çıkmadı benim bıgün uykusuzluktan mı ne başım dönüyo:))) ağrıyafa bilir her anateş basmadı özl yüzüme çok oluyo benimdeeeee kız biz aynı gün doğurcaz galiba
Ayyyy cnm inşşşş doğururum bayramda olmadın diyodum ama artık o konuda da içim rahatladı istediği zaman gelebilirinşşşşş hissettiğin gibi olur cnmmm sancılarımda çoğaldı zaten banada bayramda olck gibi geliyo
Aman Allahımmmmm gerçekten pess yaaDün gece ben 5 e kadar uyuyamadım bel ağrısı ve kasılmadan:))) hatta dedim kesin bende gitcem bu gece doğurcam dedim :))) sonra uyuyup kalmışım sabah bişeyim yoktu zaten çok sancımda çıkmadı benim bıgün uykusuzluktan mı ne başım dönüyo:))) ağrıyafa bilir her anateş basmadı özl yüzüme çok oluyo benimdeeeee kız biz aynı gün doğurcaz galiba
Canım bekliyiruz artık ne yapalım. Elimizden gelen birsey yok maalesef.jasminim seni o kadar iyi anlıyorum kiiii.. sende nişan geldi ağrı sancı yok, bende de dünden beri düzenli kasılmalar vardı 10 dk da 1 ama sancı gelmiyodu. şimdi kasılmaların sıklığı azalmaya başladı. Allah'ım sabır versin, hayırlısıyla kavustursun ne diyelim....
Allah analı babalı büyütsün canım.Kızlar doğumu yaptım.3150gr 50cm. Çoook güzel bir duygu.cok tatlı bi kızım oldu. Ayrıntılar sonra:)))
Maasallah canım. Allah analı babalı büyütsün.Kızlar doğum yaptım 2.850 gr 50 cm
Canım gunun gecmismiydi? Dışkısını yapmis ya.Ben de doğumumu yaptım kızlar genel anesteziyle sezeryan olmak zorunda kaldım oğlumuz 2930 gr. 49 cm olarak saat 17.40 da dünyaya geldi şimdi küvezde bayrama kadar orada kalacakmış dışkısını yutmuş ama sağlık durumu çok şükür iyi doğum hikayemi biraz daha iyileşince yazacağım şimdilik bu kadar, doğum yapacaklara hayırlı kolay doğumlar diliyorum...
Kizlar kontrolum vardi hastanedeyim simdi aciklik 1 cm falanmis kahve akinti geliyor alttan bakti nst cekindim sanci varmi bakicak bebis kanala girmis kilomuz 3 bucugu gecmis masallah ama cok gecmemeside gerekiyor tabi catimdan dolayi hayirlisi
Evt sorma cnm ya o geç döllenme beni sinir ediyor normalde 39. Haftada olmamız laxımdı hala 37hayırlısı bakalım tatlım sen de ben de geç döllenme olunca bu iş çok uzadı gibi geliyor bana 2 hafta fazladan hamileyim gibi geliyor
bence uykusuzlukta etkiliyor biziAman Allahımmmmm gerçekten pess yaaBende şuan aynı öyleyim yüzüme ateş basıyo vücudum buz ve başımda dönme hissi var, sanırım akşamki durumdan dolayıda ağrıcak gibi duruyo aklımın sende kaldığı kadar var he
Cnm seninde 1 günün kalmışCanım bekliyiruz artık ne yapalım. Elimizden gelen birsey yok maalesef.
Allah analı babalı büyütsün canım.
Maasallah canım. Allah analı babalı büyütsün.
Canım gunun gecmismiydi? Dışkısını yapmis ya.
Insallsh biran once çıkar kuvesten.
Allah analı babalı büyütsün.
Eve gönderecek mı canım? Sancı hissediyor muydun sen? Nst de cikti mı?
Hayırlısı olsun insallah.
Kizlar belimde bi agri var arada da kasiklarim agriyo ama ayni adet agrisi gibi bide vajinamda surekli bi baski hissi
kızlarvtebrık eden herkese cok tesekkurler allahım sızlerede nasıp etsn bebişim yanımda hala ınanamıyrm dogurduguma allahım şükürler olsun
benim 40 hafta dolmuştu ama hala 38+dayım yani 39un içindeyimEvt sorma cnm ya o geç döllenme beni sinir ediyor normalde 39. Haftada olmamız laxımdı hala 37çok sinir oluyorum dediğin gibi cnm fazladan hamileymiim hibi geliyo ve artık çok zorlanıyorum (((
bence uykusuzlukta etkiliyor bizi( dün gece sancılı geçince bugün baya zorluyo bizi biz kesin beraber doğurcaz benim kız kanalda olduğu için bu kadar bekliyoruz galiba yoksaki daha 20 günüm var benim
Evt sende venim aklımdasın sürekli hatta eve girer girmez bsktım hemen doğurdum mu diye
Kizlar belimde bi agri var arada da kasiklarim agriyo ama ayni adet agrisi gibi bide vajinamda surekli bi baski hissi
haklısın cnm kesin beraber gideriz doğumabence uykusuzlukta etkiliyor bizi( dün gece sancılı geçince bugün baya zorluyo bizi biz kesin beraber doğurcaz benim kız kanalda olduğu için bu kadar bekliyoruz galiba yoksaki daha 20 günüm var benim
Evt sende venim aklımdasın sürekli hatta eve girer girmez bsktım hemen doğurdum mu diye
Ay cnm inşşşş devam eder bide dk tut kasılmalarım için bunlar doğum belirtisi
o gelip geçen ince sancılarında dakikasını tut loorim. benim belimde genelde ağrımaya başlayınca geçmiyo ve kasılmaların süresini tutuyorum. ayyy hadi inşallah bu sefer gelsin bebişinnnKizlar belimde bi agri var arada da kasiklarim agriyo ama ayni adet agrisi gibi bide vajinamda surekli bi baski hissi
paniklimmmmm çok sevindim iletini okuyunca yaaa. oldu olacak derken doğurdun kısss, nasıl oldu doğumun, nasıl geçti ?kızlarvtebrık eden herkese cok tesekkurler allahım sızlerede nasıp etsn bebişim yanımda hala ınanamıyrm dogurduguma allahım şükürler olsun
o mis kokuluyu doya doya kokla yerimizeee
o gelip geçen ince sancılarında dakikasını tut loorim. benim belimde genelde ağrımaya başlayınca geçmiyo ve kasılmaların süresini tutuyorum. ayyy hadi inşallah bu sefer gelsin bebişinnn
paniklimmmmm çok sevindim iletini okuyunca yaaa. oldu olacak derken doğurdun kısss, nasıl oldu doğumun, nasıl geçti ?
o gelip geçen ince sancılarında dakikasını tut loorim. benim belimde genelde ağrımaya başlayınca geçmiyo ve kasılmaların süresini tutuyorum. ayyy hadi inşallah bu sefer gelsin bebişinnn
paniklimmmmm çok sevindim iletini okuyunca yaaa. oldu olacak derken doğurdun kısss, nasıl oldu doğumun, nasıl geçti ?
Makata badkı bel aürısı kadılmanın olması belirtiler olarak geçiyor cnm düzenli olursa ve sıklaşırsa gerçek belirtidir bide duşa girip çık cnm devam ederse tabi başlarda çok şiddetli olmaz galiba ağrılar:44:oyle siddetli bisey yok ki :26: geliyo geciyo hic dk tutmak aklima gelmedi mesela simdi kasiklarim agrimiyo belim agriyo ve bacaklarim :26::26:
Cnm sen srekli tetikte ol her an herşey olabilir mesafede çok faxlahaklısın cnm kesin beraber gideriz doğumabende girip çıktıkça bakıyodum geldimiki diye senin 20 günün var benim 15 ama benimkide aşağı inmeye başladığı için sabırsızlanıyorum. bi de hastane uzak, duruma göre doktorumu arayım diye pimpirikleniyorum biraz önce eltimle konustuk, benimde öyle oldu ebeyi aradım dedi. 0 da sıcak duş önermiş, açılma olmadığından sıcak suya da oturabilirsin geçmezse gel demiş. yani gerçek kasılmalara bu derece yaklaşmışız, benim dün duştan sonrada vardı çünkü bir haftaya kalmaz senin doğumun dedi, bakalım hayırlısı :)
benim 40 hafta dolmuştu ama hala 38+dayım yani 39un içindeyimçok can sıkıcı ama çok şükür diyorum yine de hiç olmaya da bilirdi çok şükür rabbim verdi
Evt cnm çok şükür :))olmsı bile mucize benim troitlrtim çok yüksekti o değerlerde nadıl oldu diye dr bana soruyor ne bileyim allaj vermiş :))))
takip et bakalım belki artar bende de kaç gündür o var ama hala gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?