2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

maşallah bebişe bence sen tatil dönüşü doğurursunmuş gibi bir his var içimde hayırlısı tabi ama hemen tatil dönüşü olacak gibi

Son düzenleme:
Dün gece ben 5 e kadar uyuyamadım bel ağrısı ve kasılmadan:))) hatta dedim kesin bende gitcem bu gece doğurcam dedim :))) sonra uyuyup kalmışım sabah bişeyim yoktu zaten çok sancımda çıkmadı benim bıgün uykusuzluktan mı ne başım dönüyo:))) ağrıyafa bilir her anateş basmadı özl yüzüme çok oluyo benimdeeeeekız biz aynı gün doğurcaz galiba
maşallah bebişe bence sen tatil dönüşü doğurursunmuş gibi bir his var içimde hayırlısı tabi ama hemen tatil dönüşü olacak gibi

Ayyyy cnm inşşşş doğururum bayramda olmadın diyodum ama artık o konuda da içim rahatladı istediği zaman gelebilirinşşşşş hissettiğin gibi olur cnmmmsancılarımda çoğaldı zaten banada bayramda olck gibi geliyo

hayırlısı bakalım tatlım sen de ben de geç döllenme olunca bu iş çok uzadı gibi geliyor bana 2 hafta fazladan hamileyim gibi geliyor

Son düzenleme:
Aman Allahımmmmm gerçekten pess yaa Bende şuan aynı öyleyim yüzüme ateş basıyo vücudum buz ve başımda dönme hissi var, sanırım akşamki durumdan dolayıda ağrıcak gibi duruyo aklımın sende kaldığı kadar var he

Canım bekliyiruz artık ne yapalım. Elimizden gelen birsey yok maalesef.
Kızlar doğumu yaptım.3150gr 50cm. Çoook güzel bir duygu.cok tatlı bi kızım oldu. Ayrıntılar sonra:)))
Allah analı babalı büyütsün canım.
Kızlar doğum yaptım 2.850 gr 50 cm
Maasallah canım. Allah analı babalı büyütsün.
Canım gunun gecmismiydi? Dışkısını yapmis ya.
Insallsh biran once çıkar kuvesten.
Allah analı babalı büyütsün.
Kizlar kontrolum vardi hastanedeyim simdi aciklik 1 cm falanmis kahve akinti geliyor alttan bakti nst cekindim sanci varmi bakicak bebis kanala girmis kilomuz 3 bucugu gecmis masallah ama cok gecmemeside gerekiyor tabi catimdan dolayi hayirlisi

Eve gönderecek mı canım? Sancı hissediyor muydun sen? Nst de cikti mı?
Hayırlısı olsun insallah.

hayırlısı bakalım tatlım sen de ben de geç döllenme olunca bu iş çok uzadı gibi geliyor bana 2 hafta fazladan hamileyim gibi geliyor
Evt sorma cnm ya o geç döllenme beni sinir ediyor normalde 39. Haftada olmamız laxımdı hala 37 çok sinir oluyorum dediğin gibi cnm fazladan hamileymiim hibi geliyo ve artık çok zorlanıyorum(((
bence uykusuzlukta etkiliyor bizi ( dün gece sancılı geçince bugün baya zorluyo bizi biz kesin beraber doğurcazbenim kız kanalda olduğu için bu kadar bekliyoruz galiba yoksaki daha 20 günüm var benim
Evt sende venim aklımdasın sürekli hatta eve girer girmez bsktım hemen doğurdum mu diye

Kizlar belimde bi agri var arada da kasiklarim agriyo ama ayni adet agrisi gibi bide vajinamda surekli bi baski hissi

Cnm seninde 1 günün kalmışay çok heyecanlı

kızlarvtebrık eden herkese cok tesekkurler allahım sızlerede nasıp etsn bebişim yanımda hala ınanamıyrm dogurduguma allahım şükürler olsun

benim 40 hafta dolmuştu ama hala 38+dayım yani 39un içindeyim çok can sıkıcı ama çok şükür diyorum yine de hiç olmaya da bilirdi çok şükür rabbim verdi
Kizlar belimde bi agri var arada da kasiklarim agriyo ama ayni adet agrisi gibi bide vajinamda surekli bi baski hissi

takip et bakalım belki artar bende de kaç gündür o var ama hala gelen giden yok

Son düzenleme:
haklısın cnm kesin beraber gideriz doğuma bende girip çıktıkça bakıyodum geldimiki diye senin 20 günün var benim 15 ama benimkide aşağı inmeye başladığı için sabırsızlanıyorum. bi de hastane uzak, duruma göre doktorumu arayım diye pimpirikleniyorum biraz önce eltimle konustuk, benimde öyle oldu ebeyi aradım dedi. 0 da sıcak duş önermiş, açılma olmadığından sıcak suya da oturabilirsin geçmezse gel demiş. yani gerçek kasılmalara bu derece yaklaşmışız, benim dün duştan sonrada vardı çünkü bir haftaya kalmaz senin doğumun dedi, bakalım hayırlısı :)

Ay cnm inşşşş devam eder bide dk tut kasılmalarım için bunlar doğum belirtisi

oyle siddetli bisey yok ki :26: geliyo geciyo hic dk tutmak aklima gelmedi mesela simdi kasiklarim agrimiyo belim agriyo ve bacaklarim :26::26:

o gelip geçen ince sancılarında dakikasını tut loorim. benim belimde genelde ağrımaya başlayınca geçmiyo ve kasılmaların süresini tutuyorum. ayyy hadi inşallah bu sefer gelsin bebişinnn

kızlarvtebrık eden herkese cok tesekkurler allahım sızlerede nasıp etsn bebişim yanımda hala ınanamıyrm dogurduguma allahım şükürler olsun
paniklimmmmm çok sevindim iletini okuyunca yaaa. oldu olacak derken doğurdun kısss, nasıl oldu doğumun, nasıl geçti ?

bende olmadı olmıcak derken vaktı saatı varmıs canım evde cektm bılıynz gıttgmde sok oldum 7 8 cm acıklık var dedı ebe ayakta dogurcakmısn dedı ama 2gun evde cektm baktm ensonnda 6 7 dk düştü sancılre dayanamdm artk sıddetıde artmıstı sonra 2bucuk sonra dogdu cocuk kılolu oldugu için dogum sırasnda bıraz zorlandm okadar ama allah yardm edıyo

evet kasiklarimda olunca gercekten cok ince bi agri oluyo bakalim ama zannetmiyorum tabiki

oyle siddetli bisey yok ki :26: geliyo geciyo hic dk tutmak aklima gelmedi mesela simdi kasiklarim agrimiyo belim agriyo ve bacaklarim :26::26:
Makata badkı bel aürısı kadılmanın olması belirtiler olarak geçiyor cnm düzenli olursa ve sıklaşırsa gerçek belirtidir bide duşa girip çık cnm devam ederse tabi başlarda çok şiddetli olmaz galiba ağrılar:44:
Cnm sen srekli tetikte ol her an herşey olabilir mesafede çok faxla(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…