- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
aminn inşallah Allah hepimizi bi avazda kolaycacık kurtarsın.. sağ salim kavustursun bebislere.. Benim şuan durumumdan ötürü biraz endişelerim var, hastanenin uzaklığı ve eşimin çalışıyo olmasından dolayı.. En azından sorayım ki duruma göre doktorumu ararım :) çok sağol yardımların icin :)
bende hiç beceremem ve sevmem bugün gönlü olcak desene :)
amin canım inşallah.. doktorda bu bikaç güne dikkat et bişi olursa direk gel diyince hangi ağrının gerçek hangisinin yalancı olduğunun ayrımını yapmaya çalışıyorum ister istemez. Eşimin çalıştığı yer yakın ama dükkanda 2 kişiler, patronu olursa hemen çıkar, dükkan ona bırakıldıysa biraz gecikebilir. Bi de kv ile beraberiz şuan doğumdan dolayı. Kayınpeder başlı başına mesele olunca insan huzursuz oluyo. Evin yeri çok güsel ama yokuş, dün de arabayı kaydırdı eşim geldi çıkardı girdiği yerden. Anlıcağın aksiyon hiç bitmiyo. Ben kendimi unutuyorum resmen..
vallahi hayatımda bu kadar beklememiştim sancıyı yaaa, bi de daha önceden böbrek tası felanda düsürdüm, onunda acısı delirtir adamı. Ama bu kez işin ucunda bebiş olunca keşke sancım olsa diye bakar oldum
ben normalde severim ama dün rahatsızdım ya o beni etkiledi hem sancım vardı hem bulantım bir de işin içine o çıknca deli oldum resemen bir de mutfağı batırması cabasıydı yanii o keyifsizlikle mutfağı da temizledim iyice domestosla doğrurum diye korktum açıkçası yoksa hiç yapasım yoktu
böbrek taşını ben çekmedim ama eşimde var malesef hele bir gün acile kaldırmıştık her an doğuracak sanırsın yani çok kötüydü allah sana da kolaylık versin biz taşı kırdırdık da öyle düzeldi her iki böbreğinde de vardı biri ceviz büyüklüğünde o bile dağılıp döküldü ameliyatsız kurtuldu çok şükür