2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar saat 4ten beri acayip kasılma ve adet sancısı gibi sancı var ayrıca bacaklrım kapalı oturanıyorum var mı böyle birşey biri bir yerde biri bir yerde araya karnım giriyor

ya bu oglan totsunu dayiyo bi guzel yatiyo buda benim canimi yakiyo karnimin bi tarafi fena sis duruyo yamuk yumuk boyle olunca canim yaniyo ya

çıkma saatim gelmiş yine yaaa, hiç çıkasım gelmiyo ama yemekleri hazırlamam lazım.
bugün 38. haftamızın son günü, bu hafta hep bebişim gelir diye diyeeeee geçti ama bebişim içerde kalıp gelişmeyi tercih etti. ben ne kadar telaş etsemde o beni hiç huzursuz etmedi ve sakince bekledi. Allah'ım bundan sonrada yardımcımız olsun, sağ salim kavustursun yavrularımıza insallah.. hepinize hayırlı aksamlar kızlar, Allah herşeyi hayırlısıyla gönlümüze göre nasib etsin insallah..

ya bu oglan totsunu dayiyo bi guzel yatiyo buda benim canimi yakiyo karnimin bi tarafi fena sis duruyo yamuk yumuk boyle olunca canim yaniyo ya

hele de o minl ayakları ve elleriyle tırmalamaya başladılar mı fena oluyor kazı çalışması yapıyor diyorum ben o zaman

bu duygunun tarifi yok olamaz.. bir çift lacivert gözün içinde eriyip bitiyosun..
normal doğum istememin en büyük sebebi hemen ayaklanıp çocuğumla daha çok ilgilenebilmekti ama şanssızlık biraz da hemşire aklına uymak dikişlerine 2 3 gün su deydirme dedi, tabi 3 gün boyunca ben mahvoldum sonra doktora söyledim, o da şakır şakır yıkaman lazım daha çabuk iyileşir dedi.. şimdi iyileşmesni bekliyorum..

Gorusuruz yazyagmurumm insallah biran once dogururuz

Olsun canim bu sekilde de ilgilenebiliyosun sonucta insallah kisa surede iyilesirsin

hele de o minl ayakları ve elleriyle tırmalamaya başladılar mı fena oluyor kazı çalışması yapıyor diyorum ben o zaman

beni en cok bu pozisyonu yoruyo oturamiyorum duramiyorum kuduruyorum sanki oda buna bayiliyo sanirsam surekli bu modda

nasıl su değdirme olur mu öyle şey temiz olması ve kuru olması lazım hatta eczanelerde toz şeklinde ilaç var onu suya katıp lavaboda onu kullanıyosun normal su yerine çabuk iyileşmeni sağlıyor eltimde dikişlerden mahvoldu 10 gün boyunca çekti ben dedim de gidip bu ilacı aldılar 2 günde iyişleti

Son düzenleme:
beni en cok bu pozisyonu yoruyo oturamiyorum duramiyorum kuduruyorum sanki oda buna bayiliyo sanirsam surekli bu modda

evet bazı pozisyonları çok zorluyor malesef bizi ve en çok sevdikleri pozisyonları oluyor bunlar genelde yaramazlık daha orda başlıyor

evet bazı pozisyonları çok zorluyor malesef bizi ve en çok sevdikleri pozisyonları oluyor bunlar genelde yaramazlık daha orda başlıyor

ben cikiyim linacim duramiyorum bu sekilde olunca biraz hareket ediyim gorusuruz yineee

ya bende duydum onu adını öğrenebilirmisn bana şu ilacın canım ya, geçsin istiyorum artıkbelkide o hemşire yüzünden çekiyorum şimdi

ya bende duydum onu adını öğrenebilirmisn bana şu ilacın canım ya, geçsin istiyorum artıkbelkide o hemşire yüzünden çekiyorum şimdi

adını unuttum canım da eczaneye tarif edince verir biz de tarif üzerine almıştık adını bilmiyoduk hemen anlıyorlar zaten şimdi eltilerime sorardım ama okuma yazma bilmiyorlar

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner............... 84-sunagokan
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Slm kızlar
temizlik yeni bitti dus almadan önce
Size bir bakayım dedim duş alıp yemek
yiyip dinlendikten sonra buradayım

bende normal dogum yaptim canim allahtan hemen ayaklandim.ilkbirkac gun hastanenin verdigi batikonlu su sanirim onunlu yikadim .yani tuvaletten sonra su yerine kullaniyosun.sonra simdide sebamed in temizleme jelini kullaniyorum.yikiyosun onunla sonra duruluyosun.beni delirten su pedler .artik bitse de pedlerden kurtulsak.minigim 15 gunluk oldu.onu veren allahima sukurler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…