2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner............... 84-sunagokan
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa[/QUOTE]

Slm kızlar bende bugün ev
temizliği yapacağım...doğuma az kaldı
ama hala bebis gelmedi...yarın belki dişçiye
giderim disim çok ağrıyor temizlik yapıp
uyumayı düşünüyorum sizler ne yapiyorsunuz

canım ben de yapacaktım ama eşim yemin ettirdi yapmayacaksın diye hafta sonu ben yaparım dedi banyo ve tuvaleti temizleyeceğim ama onu yaptıramam kocama o kadar da kıyamam ben aslında kendimi ii hissediyorum ya ama işte bizimki pek pimpirikli

Benim esimde ben yaparım diyor ama
ben yaptirmak istemiyorum zaten sabah 8
de ise gidiyor gece 2-3 de geliyor
zaten evdede yapacak birşey yok boş
durmak da istemiyorum sonra doğurmaya
kafayı takıyorum Cnm

Bende yurumeyi dusunuyorum gerci bisey oldugu yok ama :26::26: Annem bugun ruya gormus diyoki bugun yarin dogurucaksin

kıss yağmurum doğuruyon mu ayy hadi hayırlısıyla canımmmm
bütün belirtiler o yönde ilerliyo sebim ama emin değilim, doğurmak nası bişi bilmiyorumki herkeste farklı olunca doktorumuda arayamıyorum hemen ama belim çok ağrıyo, kasılmalarımda neredeyse 1 / 1,5 saatte bir gelmeye başladı yine.. bi yandan da sarımsı bi akıntı geliyo az az, her zamankinden de farklı olarak kıvamlı değilde pütürlü gibi

kızlar serap serap bebeğini kucağına almış
ayyy şükür kurtulmuşşş gözüaydın olsun, sağlıcakla büyütsün bebikinii, görüştüğünde çokk selam söyle olurmu
jasminim seni o kadar iyi anlıyorum kiiii.. sende nişan geldi ağrı sancı yok, bende de dünden beri düzenli kasılmalar vardı 10 dk da 1 ama sancı gelmiyodu. şimdi kasılmaların sıklığı azalmaya başladı. Allah'ım sabır versin, hayırlısıyla kavustursun ne diyelim..

geçmiş olsun tatlım, ben 2 tane dişimi kaybettim tedavi yasak olduğu için.. kırılıp duruyo, bi de sızlıyoki sorma gitsin. doğumdan sonra yaptırıcaktım güya ama nerdee, sağlamlarda gidicek diye korkuyorum valla..

Bende yurumeyi dusunuyorum gerci bisey oldugu yok ama :26::26: Annem bugun ruya gormus diyoki bugun yarin dogurucaksin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh bende şimdi şöyle bi turladım geldim kv ile
Kiy yazyagmuru dogurmadin mi sen gittin mi doktora :26:
yok cnm doğuramadım kasılmalar geçmedi gecede devam etti ama doktoruma haber vermedim. sancı, su, nişan mutlaka biri eşlik ederdi doğcak olsaydı, onlarda olmayınca aramak istemedim. Sabah kalktıktan sonra kasılmaların sıklığı azaldı. saat 1 felan oluyo. Takipteyim yine. ama sarımtırak pütürlü bi akıntı geliyo çok az, neyin nesiyse o da

Biz en iyisi ağırlık felan çalışalım, yoksa bişey olcağı yok

bu veletler dalga geciyo bence bizimle bende de biraz fazla akinti olmus sivi ve hafif sarimtrak cok hafif bi sariydi bende bilmiyorum ki bi bilsem nasil oluyo ne oluyo

bu veletler dalga geciyo bence bizimle bende de biraz fazla akinti olmus sivi ve hafif sarimtrak cok hafif bi sariydi bende bilmiyorum ki bi bilsem nasil oluyo ne oluyo
içerde bişiler oluyo ama dışardan herşey güllük gülistanlık hakkaten dalga geçiyolar yaa, biz doğunca kim bakcak felan demiyo sıpalar
dun ben neredeyse bacagimi kafama kadar kaldirdim yok anacim bunlarin gelecegi yok oyun oynuyolar
gel de sinir olma millet doğumdan korktukca doğuruyo, bizde olsa diye bekledikçe gelmiyolar

hic sorma yaaa

Kızlar doğumu yaptım.3150gr 50cm. Çoook güzel bir duygu.cok tatlı bi kızım oldu. Ayrıntılar sonra:)))

Seraba selamlarinizi ileticem
Bu arada seni dusunup uyudugm için rüyamda hep senin dogumunla ilgili şeyler gördüm net bisey hatirlamuyorum ama senin dogumundu

arkadaşlar doğum hikayemi yazdım var mı sorusu olan bildiğim bişeysecevaplarım

Kızlar doğumu yaptım.3150gr 50cm. Çoook güzel bir duygu.cok tatlı bi kızım oldu. Ayrıntılar sonra:)))
Maşallah canım Gözünaydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah..

Seraba selamlarinizi ileticem
Bu arada seni dusunup uyudugm için rüyamda hep senin dogumunla ilgili şeyler gördüm net bisey hatirlamuyorum ama senin dogumundu
Sağol canımcım :)
Hayrolsun inşallah, aklına gelirse yazarsın. Bende çok görüyorum rüya ve sonra unutuyorum. Gece bende sanırım o psikolojiyle yatınca olsa gerek ki bebeğimi gördüm.. :44:

arkadaşlar doğum hikayemi yazdım var mı sorusu olan bildiğim bişeysecevaplarım
Canım bu sancı olayı bizim hissettiğimiz kasılmalar mı oluyo ? ya da toplanma gibi olan sertleşmeler ?
Dün dakik şekilde ilerleyen kasılmalarım oldu 10 dk da 1 mutlaka geliyodu karnım taş gibi oluyodu ve yaklaşık 40 sn sonra geçiyodu.
Bugün aralıklar uzadı biraz. Acaba açılma felan mı ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…