Slm kızlar bende bugün ev
temizliği yapacağım...doğuma az kaldı
ama hala bebis gelmedi...yarın belki dişçiye
giderim disim çok ağrıyor temizlik yapıp
uyumayı düşünüyorum sizler ne yapiyorsunuz
canım ben de yapacaktım ama eşim yemin ettirdi yapmayacaksın diye hafta sonu ben yaparım dedi banyo ve tuvaleti temizleyeceğim ama onu yaptıramam kocama o kadar da kıyamam ben aslında kendimi ii hissediyorum ya ama işte bizimki pek pimpirikli
bütün belirtiler o yönde ilerliyo sebim ama emin değilim, doğurmak nası bişi bilmiyorumkikıss yağmurum doğuruyon muayy hadi hayırlısıyla canımmmm
ayyy şükür kurtulmuşşşkızlar serap serap bebeğini kucağına almış
jasminim seni o kadar iyi anlıyorum kiiii.. sende nişan geldi ağrı sancı yok, bende de dünden beri düzenli kasılmalar vardı 10 dk da 1 ama sancı gelmiyodu. şimdi kasılmaların sıklığı azalmaya başladı. Allah'ım sabır versin, hayırlısıyla kavustursun ne diyelim..Bende beklemedeyim. Bugun tekrardan kahverengi nişan gelmis. Ama agri sancı yok hala. Bakalım artık hayırlısı olsun insallah. Yarın sabaha kadar birsey gelmezse Dr'a gideceğiz. Ona gore bakacak. Aciklik var mı yok mu sezaryen mi diye.
Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.
geçmiş olsun tatlım, ben 2 tane dişimi kaybettim tedavi yasak olduğu için.. kırılıp duruyo, bi de sızlıyoki sorma gitsin. doğumdan sonra yaptırıcaktım güya ama nerdee, sağlamlarda gidicek diye korkuyorum valla..Slm kızlar bende bugün ev
temizliği yapacağım...doğuma az kaldı
ama hala bebis gelmedi...yarın belki dişçiye
giderim disim çok ağrıyor temizlik yapıp
uyumayı düşünüyorum sizler ne yapiyorsunuz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhBende yurumeyi dusunuyorum gerci bisey oldugu yok ama :26::26: Annem bugun ruya gormus diyoki bugun yarin dogurucaksin
yok cnm doğuramadımKiy yazyagmuru dogurmadin mi sengittin mi doktora :26:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhbende şimdi şöyle bi turladım geldim kv ile
yok cnm doğuramadımkasılmalar geçmedi gecede devam etti ama doktoruma haber vermedim. sancı, su, nişan mutlaka biri eşlik ederdi doğcak olsaydı, onlarda olmayınca aramak istemedim. Sabah kalktıktan sonra kasılmaların sıklığı azaldı. saat 1 felan oluyo. Takipteyim yine. ama sarımtırak pütürlü bi akıntı geliyo çok az, neyin nesiyse o da
Biz en iyisi ağırlık felan çalışalım, yoksa bişey olcağı yok
içerde bişiler oluyo ama dışardan herşey güllük gülistanlıkbu veletler dalga geciyo bence bizimlebende de biraz fazla akinti olmus sivi ve hafif sarimtrak cok hafif bi sariydi bende bilmiyorum ki bi bilsem nasil oluyo ne oluyo
gel de sinir olmadun ben neredeyse bacagimi kafama kadar kaldirdim yok anacim bunlarin gelecegi yok oyun oynuyolar
içerde bişiler oluyo ama dışardan herşey güllük gülistanlıkhakkaten dalga geçiyolar yaa, biz doğunca kim bakcak felan demiyo sıpalar
gel de sinir olmamillet doğumdan korktukca doğuruyo, bizde olsa diye bekledikçe gelmiyolar
Kızlar doğumu yaptım.3150gr 50cm. Çoook güzel bir duygu.cok tatlı bi kızım oldu. Ayrıntılar sonra:)))
bütün belirtiler o yönde ilerliyo sebim ama emin değilim, doğurmak nası bişi bilmiyorumkiherkeste farklı olunca doktorumuda arayamıyorum hemen ama belim çok ağrıyo, kasılmalarımda neredeyse 1 / 1,5 saatte bir gelmeye başladı yine.. bi yandan da sarımsı bi akıntı geliyo az az, her zamankinden de farklı olarak kıvamlı değilde pütürlü gibi
ayyy şükür kurtulmuşşşgözüaydın olsun, sağlıcakla büyütsün bebikinii, görüştüğünde çokk selam söyle olurmu
jasminim seni o kadar iyi anlıyorum kiiii.. sende nişan geldi ağrı sancı yok, bende de dünden beri düzenli kasılmalar vardı 10 dk da 1 ama sancı gelmiyodu. şimdi kasılmaların sıklığı azalmaya başladı. Allah'ım sabır versin, hayırlısıyla kavustursun ne diyelim..
geçmiş olsun tatlım, ben 2 tane dişimi kaybettim tedavi yasak olduğu için.. kırılıp duruyo, bi de sızlıyoki sorma gitsin. doğumdan sonra yaptırıcaktım güya ama nerdee, sağlamlarda gidicek diye korkuyorum valla..
3 ekim akşamı dr kızarak 1.5 parmak açıklık ne denek diye ne zaman doğurcam diye yazıyordum. Sonra film izledim wc ye gittim yatağıma yattım bir anda sanki çiş yapacakmışım gibi geldi bi kalktım yataktan şarılll şarıll su aktı. Resmen su sonra eşim panik panik ordan oraya ordan oraya koşuşturuyor :) dedim panik yapma sancım yok rahat ol ama dinletemedim neyse apar topar bende sancı yok ya tekrar eve dönerim diye düşündüm rahat rahat çıktık yola zaten hastane bize yakın 10 dklık yer geldik geldğimde ilginçtirki dr hastanedeydi bi doğum varmış ölü döğum diyorlardı şookk yaşadım sonra dedi ki içimden allahım hakkkımızda hayırlıısnı versin acaba bendemi böle olurum diye saçma sapan düşündüm neyse hemşireye söledik suyyum geldi diye dr da baktı tekrar açıklığıma klsik 1 parmak açıklık var dedi yatışını verin açılma olmazsa enjeksiyon dedi ben hemen anladım enjeksiyon suni sancı
daha sonra yattım yatağa sancılarım başladı kasıktan ilk 10 dkda 1
sonra 8 sonra 5 dkda 1 derken nstden bakıyoruz eşimde çözdü hazır ol sancın gelecek diye nst grafiğini okur olduk tabi ben ama çookk dua ettim allahım tüm hamilelelre yrdım et rabbim senden büyük yok diye ama sancılar git gide sıklaşıyor 2 saatte bir hemşre gelip bakıyor açıklığa ve daha bu ne ki daha çookk sancı çekcen hazırlıklı ol diyor. Tabi ben rahatım epidural normal doğum yani ağrısı z doğum istiyorum ya 4 cm açıklık yeter diyorum içimden
hemşire epidural bazen tutmuyor dedi sen hazırlıklı ol hatta bana kalsa hiç düşünme paranı boşa harcama tutmazsa paran boşa gitcek dedi tabii tınlayan kim ...
Neyse sabaha karşı dr geldi 8 bucukta açıklığıma baktı 4*5 cm dedi bunu duyunca havalara uçtum. Nasıl sevindim nasıl sonra indirdiler doğumhaneye ben koşa koşa gidiyorum tabi sancılarım çok ama birazdan geçicek yavrumju alıp çıkcam diyorum. Dra dedim epidural isityorum dr bey uygun görürseniz dedim tmm dedi anestezi dr çağırın yapılsın dedi ebelere
hazırlıklar başladı bi sürü alet taktılar kalp atışım tansiyonum bebeğin kalp atışı alan filan 2 tane serum yolu açtılar. Damarlarım şişlikten çok incelmiş zor buldular ama ben herşeye rağman çok sevinçliyim. Anestezi dr geldi. Sırtımı döndüm yine sancılar vuruyor tabi kıvarnıyorum hareket etmek yok falan filan baya kastırdım kendimi ama içmden diyorum nesli şimdi uyuşcak orası ve doğcak çocuk 2 saate diye çok moralliyim
tabi şimdi iğne yeri tespit ederken çok şişmişisin aşırı şişlk var bek çok uygun değil tutmayabilir dedi ama ben tınnn iğneyi vurdu belden vurduktan sonra sancın var mı dedi dedim evt şu an var dr dedki tutmayabilir hazırlıklı ol dedim içimden nesli boku yersin o zman ... Kii yedimde ...
Ben nasıl ağlıyorum ama o kadar kötğ,ü oldum ki kendimi sıka sıka ağlıyorum gerçekten karnım çok büyük nasıl çıkarcam bu çocuğu diye ağlıyorum çok ağladım ama gerçekten üzüldüm bi tuhaf oldum anestezi dr bak misafir gelecek sevin az kaldı çocuğunu kucağına alcan diye avutuyor klasik laflar işte dinleyen kim ??
Sonra yukarı çıkarın dedi kendi drum anladım enjeksiyon
bi açıldı kapı annem kapıda bekliyor eşim orda dedim tutmadı eşim başladı ağlamaya ben zaten ağlıyorum.
Annemle çıktık yularıya eşim ağlıyor verdiler sıuni sancıyı 9 da tabi iyice şiddetlendi 1e çeyrek kala indim doğumhaneye 5. ıkınmamda geldi şükür allhım herkese kolay doğumm nasip etsin
Maşallah canımKızlar doğumu yaptım.3150gr 50cm. Çoook güzel bir duygu.cok tatlı bi kızım oldu. Ayrıntılar sonra:)))
Sağol canımcım :)Seraba selamlarinizi ileticem
Bu arada seni dusunup uyudugm için rüyamda hep senin dogumunla ilgili şeyler gördüm net bisey hatirlamuyorum ama senin dogumundu
Canım bu sancı olayı bizim hissettiğimiz kasılmalar mı oluyo ? ya da toplanma gibi olan sertleşmeler ?arkadaşlar doğum hikayemi yazdım var mı sorusu olan bildiğim bişeysecevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?