• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
CNm ne güzel anne olmuşsun
Darısı başımıza acaba sancılar
Çok mu dayanılmaz:18:

sancılar dayanılmaz ama allhım sabrı öyle bir veriyorki inan dayanıyorsun ağrı çekiyorsun ama arada nefes almak için allhım sabır veriyor ama doğurunca bebe çıkınca dünyalar senin oluyor hem kurtulduğuna seviniyorsun hemde bebişin sağlıklı çıktığını görüyorsun . Allhım tez zamanda kurtarır inş bi avazda doğurusun :)

Canım bu sancı olayı bizim hissettiğimiz kasılmalar mı oluyo ? ya da toplanma gibi olan sertleşmeler ?
Dün dakik şekilde ilerleyen kasılmalarım oldu 10 dk da 1 mutlaka geliyodu karnım taş gibi oluyodu ve yaklaşık 40 sn sonra geçiyodu.
Bugün aralıklar uzadı biraz. Acaba açılma felan mı ki :26:

evet cnm gayet güzel böyle olması açılmalar başlamış bende de aynı şeyler oldu ağrılarım vardı ama tınlamadım film izlemeye devam ettim sonra yatağa bi yattım k. abdestim geliyor gibi oldu sonra bi fırladım yataktann suyum şarılll aktı yakındır bu gece yarın gece ama inş cuma öğle sela vakti olur benim gibi cnm

Selam kızlar,nasılsınız? Benim hafif kasık ağrısıyla karın ağrısı karışığı bişey var başka da belirti yok..:6:Bugün yürüyüş yapıcam hem hava da güzel:23:

evet cnm gayet güzel böyle olması açılmalar başlamış bende de aynı şeyler oldu ağrılarım vardı ama tınlamadım film izlemeye devam ettim sonra yatağa bi yattım k. abdestim geliyor gibi oldu sonra bi fırladım yataktann suyum şarılll aktı yakındır bu gece yarın gece ama inş cuma öğle sela vakti olur benim gibi cnm
kasılıp duruyorum ama önemsemiyodum bende, sonra netten bi baktım kasılmalar sıklaşırsa ve sancıda olmaya başlarsa doğum başlar diyo. bende sancı, su felan olmayınca doktorumu aramamıştım. takip ediyorum bakalım :) çok teşekkür ederim cevabın için.. Allah bebişini size bağışlasın, analı babalı büyüsün insallah :) darısıda hayırlısıyla bize olsun inşallah, bende perşembe günü sabaha karşı doğmuşum belki oğluşumda öyle gelir bilmiyorumki :)

Selam kızlar,nasılsınız? Benim hafif kasık ağrısıyla karın ağrısı karışığı bişey var başka da belirti yok..:6:Bugün yürüyüş yapıcam hem hava da güzel:23:
a.s cnm hosgeldin. hava cok güsel bende bi turladım iyi geldi :)

kasılıp duruyorum ama önemsemiyodum bende, sonra netten bi baktım kasılmalar sıklaşırsa ve sancıda olmaya başlarsa doğum başlar diyo. bende sancı, su felan olmayınca doktorumu aramamıştım. takip ediyorum bakalım :) çok teşekkür ederim cevabın için.. Allah bebişini size bağışlasın, analı babalı büyüsün insallah :) darısıda hayırlısıyla bize olsun inşallah, bende perşembe günü sabaha karşı doğmuşum belki oğluşumda öyle gelir bilmiyorumki :)

a.s cnm hosgeldin. hava cok güsel bende bi turladım iyi geldi :)
Canım senin daha 15 gün var gözüküyor,kendini doğuma neden bu kadar odaklıyorsun ki? Ben de eylüle odaklamıştım ama bişey olmadı,gerçi belli olmaz ama hamileliğin son son keyfini çıkar bence:24:

Slm kızlar salı günü 15.26 itibariyle anne oldum pazar günü tansiyonum yükselmişti yatmıştım salı günü kandaki ldh değeri yüksek geldi doktor hemen aldı sezeryana bebişim iyi çok şükür küveze girmedi çok korkmuştum girer diye 2995 gr 49 cm doğdu bugün yine çocuk doktoruna göstercez dün sarılık başlangıcı dedi inşallah kötü bişey yoktur bense ağrılarla boğuşuyorum çok acım var doktor 3 gün acıcak dedi bide daha önceki miyom ameliyatımdan yapışıklıklarım varmış doktor onları açtı ben bebğimden 1,5 saat sonra indim aşağıya çok uğraştılar sanırım ağrım acım birazda o yüzden bunun haricinde sütüm daha gelmedi makinayla sağıyorum devamlı 1-2 damla geliyo sadece yinede bebeğimi memeye tutturuyorum çekiyo yazık zavallı ama gelen giden yok mama veriyoruz 2 saatte bir bizden şimdilik bu kadar öğleden sonra bakalım çocuk doktorumuz ne dicek
hayırlı olsun canım sağ salim almışsın yavrunu kucağına allah analı babalı büyütsün
Slm kızlar bende bugün ev
temizliği yapacağım...doğuma az kaldı
ama hala bebis gelmedi...yarın belki dişçiye
giderim disim çok ağrıyor temizlik yapıp
uyumayı düşünüyorum sizler ne yapiyorsunuz
canım diş tedavini yapacaklarını sanmıyorum malesef biraz daha sık dişini doğum sonrası tedavi olursun:31::31:
Biz en iyisi ağırlık felan çalışalım, yoksa bişey olcağı yok :9::9::9:
kız sakın haa bir yere uzanarak iş apma ağır kaldırma plesenta ayrılmasına sebep oluyormuş malesef doğurucam diye bebişe bir şey olmasın allah korusun
Kızlar doğumu yaptım.3150gr 50cm. Çoook güzel bir duygu.cok tatlı bi kızım oldu. Ayrıntılar sonra:)))

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah

Canım senin daha 15 gün var gözüküyor,kendini doğuma neden bu kadar odaklıyorsun ki? Ben de eylüle odaklamıştım ama bişey olmadı,gerçi belli olmaz ama hamileliğin son son keyfini çıkar bence:24:
ben odaklamıyorum ki doktora pzts günü apar topar gitmek zorunda kalmıştım, o gün direk alttan muayeneye aldı, aşağı inmeye başlamış dedi, önümüzdeki günler çok kritik dikkat et dedi, neler olabileceğini söyledi. şimdi de tamamiyle dedikleri olmaya başladı o yüzden diken üstündeyim. hastane desen en az 1 saat uzaklıkta burdan 90 km var. en azından doktoru aramam gereken durumları az çok bileyim diye soruyorum. Sonucta Allah ne zaman ol derse o zaman olur..

inş cnm inş gelsin ama kolay gelsin klay doğumun olur inş gönlünce olur herşey :) sağolasın allh razı olsun darısı sana inş bebişini sağlıklı kocağına alırsın inş

ben odaklamıyorum ki doktora pzts günü apar topar gitmek zorunda kalmıştım, o gün direk alttan muayeneye aldı, aşağı inmeye başlamış dedi, önümüzdeki günler çok kritik dikkat et dedi, neler olabileceğini söyledi. şimdi de tamamiyle dedikleri olmaya başladı o yüzden diken üstündeyim. hastane desen en az 1 saat uzaklıkta burdan 90 km var. en azından doktoru aramam gereken durumları az çok bileyim diye soruyorum. Sonucta Allah ne zaman ol derse o zaman olur..

cnm seni çok iyi anlıyorum bir an önce sağlıklı doğumumu yapıp kucağıma alayım diye süşünüp istiyorsun Allhım yardım eder inş ki yüce rabbim inan insana öyle bir yardım ediyorki sonsuz hamdolsun

ben de bugün dünün acısını çıkarayım dedim dün yemek filan yapmamıştım kocacım zavallı kendi pazardan balık almış onu yapmaya çalıştı beceremedi midem bulana bulana yardım ettim ona gitmiş bir de sazan almış pullarını filan temizlemek berbattı:104::104: sinir oldum ama naparsın kıyamadım da adamın burnundan geldi resmen bende sinir olunca bugün de sevdiği yemeği ve tatlıyı yapim dedim gönlü olsun o yüzden anca girdim buraya:6::6::6:

kız sakın haa bir yere uzanarak iş apma ağır kaldırma plesenta ayrılmasına sebep oluyormuş malesef doğurucam diye bebişe bir şey olmasın allah korusun
yok kıs bişey yapmıyorum, bi bugün yürüyüşe gittik o kadar :1: loriyle şakalışıyoduk bacağımı kafama kadar cektim felan dedi de ondan yazdım :1:

Hmm o durumunu unutmuşum canım,o zaman her durumda endişelenmen veya şüphelenmen normaldir..Hastane de çok uzakmış,eşin aradığında hemen gelebilecek durumda mı peki?Tabii ki vakti Allah bilir,inş. en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alırız :16:

yok kıs bişey yapmıyorum, bi bugün yürüyüşe gittik o kadar :1: loriyle şakalışıyoduk bacağımı kafama kadar cektim felan dedi de ondan yazdım :1:

hımm orasını görmemişim canım ne bilim hepimiz sabırsızlıkla doğumu bekliyoz yaa sabırsızlık insana hherşeyi yaptırabilir:1::1:
baksana ağrı sancı bekler olduk dört gözle şaşılacak bir durum yani:1::1:

inş cnm inş gelsin ama kolay gelsin klay doğumun olur inş gönlünce olur herşey :) sağolasın allh razı olsun darısı sana inş bebişini sağlıklı kocağına alırsın inş

cnm seni çok iyi anlıyorum bir an önce sağlıklı doğumumu yapıp kucağıma alayım diye süşünüp istiyorsun Allhım yardım eder inş ki yüce rabbim inan insana öyle bir yardım ediyorki sonsuz hamdolsun
aminn inşallah Allah hepimizi bi avazda kolaycacık kurtarsın.. sağ salim kavustursun bebislere.. Benim şuan durumumdan ötürü biraz endişelerim var, hastanenin uzaklığı ve eşimin çalışıyo olmasından dolayı.. En azından sorayım ki duruma göre doktorumu ararım :) çok sağol yardımların icin :)

ben de bugün dünün acısını çıkarayım dedim dün yemek filan yapmamıştım kocacım zavallı kendi pazardan balık almış onu yapmaya çalıştı beceremedi midem bulana bulana yardım ettim ona gitmiş bir de sazan almış pullarını filan temizlemek berbattı:104::104: sinir oldum ama naparsın kıyamadım da adamın burnundan geldi resmen bende sinir olunca bugün de sevdiği yemeği ve tatlıyı yapim dedim gönlü olsun o yüzden anca girdim buraya:6::6::6:
bende hiç beceremem ve sevmem:25: bugün gönlü olcak desene :)

Hmm o durumunu unutmuşum canım,o zaman her durumda endişelenmen veya şüphelenmen normaldir..Hastane de çok uzakmış,eşin aradığında hemen gelebilecek durumda mı peki?Tabii ki vakti Allah bilir,inş. en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alırız :16:
amin canım inşallah.. doktorda bu bikaç güne dikkat et bişi olursa direk gel diyince hangi ağrının gerçek hangisinin yalancı olduğunun ayrımını yapmaya çalışıyorum ister istemez. Eşimin çalıştığı yer yakın ama dükkanda 2 kişiler, patronu olursa hemen çıkar, dükkan ona bırakıldıysa biraz gecikebilir. Bi de kv ile beraberiz şuan doğumdan dolayı. Kayınpeder başlı başına mesele olunca insan huzursuz oluyo. Evin yeri çok güsel ama yokuş, dün de arabayı kaydırdı eşim geldi çıkardı girdiği yerden. Anlıcağın aksiyon hiç bitmiyo. Ben kendimi unutuyorum resmen..

hımm orasını görmemişim canım ne bilim hepimiz sabırsızlıkla doğumu bekliyoz yaa sabırsızlık insana hherşeyi yaptırabilir:1::1:
baksana ağrı sancı bekler olduk dört gözle şaşılacak bir durum yani:1::1:
:1::1::1:
vallahi hayatımda bu kadar beklememiştim sancıyı yaaa, bi de daha önceden böbrek tası felanda düsürdüm, onunda acısı delirtir adamı. Ama bu kez işin ucunda bebiş olunca keşke sancım olsa diye bakar oldum :1:

amin canım inşallah.. doktorda bu bikaç güne dikkat et bişi olursa direk gel diyince hangi ağrının gerçek hangisinin yalancı olduğunun ayrımını yapmaya çalışıyorum ister istemez. Eşimin çalıştığı yer yakın ama dükkanda 2 kişiler, patronu olursa hemen çıkar, dükkan ona bırakıldıysa biraz gecikebilir. Bi de kv ile beraberiz şuan doğumdan dolayı. Kayınpeder başlı başına mesele olunca insan huzursuz oluyo. Evin yeri çok güsel ama yokuş, dün de arabayı kaydırdı eşim geldi çıkardı girdiği yerden. Anlıcağın aksiyon hiç bitmiyo. Ben kendimi unutuyorum resmen..
Vakti zamanı gelsin inanıyorum ki Allah minik meleklerimizi bizlere kavuşturmak için tüm engelleri ortadan kaldıracaktır,Rabbim yardımcımız olsun..

Back