- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
- 248
günaydın nuarinimmm.. nerelerdesin kısss.. Epeydir denk gelemiyoruz, nasılsın ?
evet canım anca denk geldi, nasılsın? oğluş nasıl?
bende iyiyim şükür son haftamız sezeryan oluyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam ya cnm seni şuan öyle ii anlıyorumki ama hiçç korkma Allahın ziniyle sağlıkla kurtulucaksın bnm ikinci sezeryanımdı ve çok şükür hiç yatmadan ayaklandım ikinci günü gayet ii bi şekilde çıktım hastaneden ama bol bol yürüyüş yapmak öenmli ameliyat sonrası ilk kalkışım 5 saat sonra oldu ve hep yürüdüm sık sık ağrın olunca ağrı kesici yapıyolar zaten ben genel oldum cnm diğerine cesaret edemedim ama sen olumsuz yönlerini hiç dşünme hep olumlu bak inş öyle olucaksezaryenden korkuyorum kızlar yaa içinizde daha önce sezaryen olmuş olan var mı ?
kulağımızı tıkasak iyi olcak canım yoksa böyle beklemek daha kötü.
kimse kimseye benzemiyor, dün nurberra bana yazmıstı benim doğumdan önceki günlerde o sekilde kasılmalarım oldu diye. 0 moral oldu bana. Bizim kasılmalar sancılar herşey farklı olucak illaki. 0 yüzden en güzeli aklımıza böyle şeyler getirmeyip hayırlısı demek ve Allah'a bırakmak
Şükür canım, tepine tepine geçinip gidiyoruz :))evet canım anca denk geldi, nasılsın? oğluş nasıl?
bende iyiyim şükür son haftamız sezeryan oluyorum bende
kesinlikle haklısın çok sağol canım benim, kasılmalar gecede devam etti, şimdi biraz azaldı. Deminde sarımtırak bi akıntı geldi, doktorumda ilk önce o akıntı gelicek demişti. yine kafam karıştı anlıcağın. Amannn napıyım saldım çayıra mevlam kayıra :)))cnmm senin için girdim nete haber vamı diye herşeyin ahyırlısı inş azcık kaldı kavuşucaksınız melekelrinize en güzeli tevekkül etmek zaten Rabbim neylerse ggüzel eyler
Şükür canım, tepine tepine geçinip gidiyoruz :))
senin neden sezeryan kuzum ? önemli bişey yoktur umarım :26:
Slm kızlar salı günü 15.26 itibariyle anne oldum pazar günü tansiyonum yükselmişti yatmıştım salı günü kandaki ldh değeri yüksek geldi doktor hemen aldı sezeryana bebişim iyi çok şükür küveze girmedi çok korkmuştum girer diye 2995 gr 49 cm doğdu bugün yine çocuk doktoruna göstercez dün sarılık başlangıcı dedi inşallah kötü bişey yoktur bense ağrılarla boğuşuyorum çok acım var doktor 3 gün acıcak dedi bide daha önceki miyom ameliyatımdan yapışıklıklarım varmış doktor onları açtı ben bebğimden 1,5 saat sonra indim aşağıya çok uğraştılar sanırım ağrım acım birazda o yüzden bunun haricinde sütüm daha gelmedi makinayla sağıyorum devamlı 1-2 damla geliyo sadece yinede bebeğimi memeye tutturuyorum çekiyo yazık zavallı ama gelen giden yok mama veriyoruz 2 saatte bir bizden şimdilik bu kadar öğleden sonra bakalım çocuk doktorumuz ne dicek
anladım canım hayırlısı olsun o zaman hakkında :) Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi :)canım iğneden dolayı sezeryan yapıyor, senin doktor ne diyor
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasib etsin insallah :) darısı bizlere olsun hayırlısıyla :)Slm kızlar salı günü 15.26 itibariyle anne oldum pazar günü tansiyonum yükselmişti yatmıştım salı günü kandaki ldh değeri yüksek geldi doktor hemen aldı sezeryana bebişim iyi çok şükür küveze girmedi çok korkmuştum girer diye 2995 gr 49 cm doğdu bugün yine çocuk doktoruna göstercez dün sarılık başlangıcı dedi inşallah kötü bişey yoktur bense ağrılarla boğuşuyorum çok acım var doktor 3 gün acıcak dedi bide daha önceki miyom ameliyatımdan yapışıklıklarım varmış doktor onları açtı ben bebğimden 1,5 saat sonra indim aşağıya çok uğraştılar sanırım ağrım acım birazda o yüzden bunun haricinde sütüm daha gelmedi makinayla sağıyorum devamlı 1-2 damla geliyo sadece yinede bebeğimi memeye tutturuyorum çekiyo yazık zavallı ama gelen giden yok mama veriyoruz 2 saatte bir bizden şimdilik bu kadar öğleden sonra bakalım çocuk doktorumuz ne dicek
hele şükür dogurdum arkadslar darısı basınıza dun aksam 10da sıklastı sancılar has gıttk 7 8 cm acılma dedı ama evde cekmıstm bılıyosnz kendı sancımla 1 ceyrek gece dogurdm 3750gr 52 cm allahım sancı cekerken butun hamılelere dua ettm hep bebişimle emme sorunm var daha hıc uyumadm dogum hılayemı zaten bılıysnz ama yazarm ayrıntılı bıara
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağını bebeğini inşallahKızlar doğuma girecem bebeğin suyu azalmış alalım dedi dua edin bana kızlar
kıss yağmurum doğuruyon mu ayy hadi hayırlısıyla canımmmmKızlar günaydın, kasılmalarla dolu bir geceden sonra doğurmadan geldim Kasılmalar devam ediyo ama aralıklarına dikkat etmedim, biraz önce sarımtırak bi akıntı geldi, doktorum önce o akıntının geleceğini söylemişti. Gidişat doğumu gösteriyo yavaş yavaş ama bir türlü emin değilim, doktorum daha vaktinde var demişti.. Çok zor beklemek çok... Allahım hepimize sabır versin inşallah..
Doğum yapan arkadaşlarım olmuş hepsinin gözüaydın, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah
Doğuma girecek arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun, bi çırpıda kurtulsunlar inşallah
çok sağol tatlım önerilerin için Rabbim uzun ömürler versin sana ve bebişinekıyamam ya cnm seni şuan öyle ii anlıyorumki ama hiçç korkma Allahın ziniyle sağlıkla kurtulucaksın bnm ikinci sezeryanımdı ve çok şükür hiç yatmadan ayaklandım ikinci günü gayet ii bi şekilde çıktım hastaneden ama bol bol yürüyüş yapmak öenmli ameliyat sonrası ilk kalkışım 5 saat sonra oldu ve hep yürüdüm sık sık ağrın olunca ağrı kesici yapıyolar zaten ben genel oldum cnm diğerine cesaret edemedim ama sen olumsuz yönlerini hiç dşünme hep olumlu bak inş öyle olucak
cnmm senin için girdim nete haber vamı diye herşeyin ahyırlısı inş azcık kaldı kavuşucaksınız melekelrinize en güzeli tevekkül etmek zaten Rabbim neylerse ggüzel eyler
Allah analı babalı büyütsün canımmm gözün aydınSlm kızlar salı günü 15.26 itibariyle anne oldum pazar günü tansiyonum yükselmişti yatmıştım salı günü kandaki ldh değeri yüksek geldi doktor hemen aldı sezeryana bebişim iyi çok şükür küveze girmedi çok korkmuştum girer diye 2995 gr 49 cm doğdu bugün yine çocuk doktoruna göstercez dün sarılık başlangıcı dedi inşallah kötü bişey yoktur bense ağrılarla boğuşuyorum çok acım var doktor 3 gün acıcak dedi bide daha önceki miyom ameliyatımdan yapışıklıklarım varmış doktor onları açtı ben bebğimden 1,5 saat sonra indim aşağıya çok uğraştılar sanırım ağrım acım birazda o yüzden bunun haricinde sütüm daha gelmedi makinayla sağıyorum devamlı 1-2 damla geliyo sadece yinede bebeğimi memeye tutturuyorum çekiyo yazık zavallı ama gelen giden yok mama veriyoruz 2 saatte bir bizden şimdilik bu kadar öğleden sonra bakalım çocuk doktorumuz ne dicek
Kızlar ben de kavuştum Poyraz'ıma.38+5 de 3900gr 50 cm olarak spinal sezeryanla doğum yaptım. Allah meleklerine kavuşanlara bol süt ve uyku versin, tüm hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah..
hele şükür dogurdum arkadslar darısı basınıza dun aksam 10da sıklastı sancılar has gıttk 7 8 cm acılma dedı ama evde cekmıstm bılıyosnz kendı sancımla 1 ceyrek gece dogurdm 3750gr 52 cm allahım sancı cekerken butun hamılelere dua ettm hep bebişimle emme sorunm var daha hıc uyumadm dogum hılayemı zaten bılıysnz ama yazarm ayrıntılı bıara
Slm kızlar salı günü 15.26 itibariyle anne oldum pazar günü tansiyonum yükselmişti yatmıştım salı günü kandaki ldh değeri yüksek geldi doktor hemen aldı sezeryana bebişim iyi çok şükür küveze girmedi çok korkmuştum girer diye 2995 gr 49 cm doğdu bugün yine çocuk doktoruna göstercez dün sarılık başlangıcı dedi inşallah kötü bişey yoktur bense ağrılarla boğuşuyorum çok acım var doktor 3 gün acıcak dedi bide daha önceki miyom ameliyatımdan yapışıklıklarım varmış doktor onları açtı ben bebğimden 1,5 saat sonra indim aşağıya çok uğraştılar sanırım ağrım acım birazda o yüzden bunun haricinde sütüm daha gelmedi makinayla sağıyorum devamlı 1-2 damla geliyo sadece yinede bebeğimi memeye tutturuyorum çekiyo yazık zavallı ama gelen giden yok mama veriyoruz 2 saatte bir bizden şimdilik bu kadar öğleden sonra bakalım çocuk doktorumuz ne dicek
saol canim cevabin icin. herkesin dogum pozisyonunda ozaman. Hangi haftalarda gecmisti pozisyona?
Gözün aydin canım.Slm kızlar salı günü 15.26 itibariyle anne oldum pazar günü tansiyonum yükselmişti yatmıştım salı günü kandaki ldh değeri yüksek geldi doktor hemen aldı sezeryana bebişim iyi çok şükür küveze girmedi çok korkmuştum girer diye 2995 gr 49 cm doğdu bugün yine çocuk doktoruna göstercez dün sarılık başlangıcı dedi inşallah kötü bişey yoktur bense ağrılarla boğuşuyorum çok acım var doktor 3 gün acıcak dedi bide daha önceki miyom ameliyatımdan yapışıklıklarım varmış doktor onları açtı ben bebğimden 1,5 saat sonra indim aşağıya çok uğraştılar sanırım ağrım acım birazda o yüzden bunun haricinde sütüm daha gelmedi makinayla sağıyorum devamlı 1-2 damla geliyo sadece yinede bebeğimi memeye tutturuyorum çekiyo yazık zavallı ama gelen giden yok mama veriyoruz 2 saatte bir bizden şimdilik bu kadar öğleden sonra bakalım çocuk doktorumuz ne dicek