2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sezaryenden korkuyorum kızlar yaa içinizde daha önce sezaryen olmuş olan var mı ?
kıyamam ya cnm seni şuan öyle ii anlıyorumki ama hiçç korkma Allahın ziniyle sağlıkla kurtulucaksın bnm ikinci sezeryanımdı ve çok şükür hiç yatmadan ayaklandım ikinci günü gayet ii bi şekilde çıktım hastaneden ama bol bol yürüyüş yapmak öenmli ameliyat sonrası ilk kalkışım 5 saat sonra oldu ve hep yürüdüm sık sık ağrın olunca ağrı kesici yapıyolar zaten ben genel oldum cnm diğerine cesaret edemedim ama sen olumsuz yönlerini hiç dşünme hep olumlu bak inş öyle olucak

cnmm senin için girdim nete haber vamı diye herşeyin ahyırlısı inş azcık kaldı kavuşucaksınız melekelrinize en güzeli tevekkül etmek zaten Rabbim neylerse ggüzel eyler

evet canım anca denk geldi, nasılsın? oğluş nasıl?

bende iyiyim şükür son haftamız sezeryan oluyorum bende
Şükür canım, tepine tepine geçinip gidiyoruz :))
senin neden sezeryan kuzum ? önemli bişey yoktur umarım :26:

cnmm senin için girdim nete haber vamı diye herşeyin ahyırlısı inş azcık kaldı kavuşucaksınız melekelrinize en güzeli tevekkül etmek zaten Rabbim neylerse ggüzel eyler
kesinlikle haklısın çok sağol canım benim, kasılmalar gecede devam etti, şimdi biraz azaldı. Deminde sarımtırak bi akıntı geldi, doktorumda ilk önce o akıntı gelicek demişti. yine kafam karıştı anlıcağın. Amannn napıyım saldım çayıra mevlam kayıra :)))

Günaydın kızlar.. herkeste bi ağrı bi tedirginlik var sanırım.. bugünde bnm kontrol var doğum tarihi belli olcak bakalım hayırlısı..

Slm kızlar salı günü 15.26 itibariyle anne oldum pazar günü tansiyonum yükselmişti yatmıştım salı günü kandaki ldh değeri yüksek geldi doktor hemen aldı sezeryana bebişim iyi çok şükür küveze girmedi çok korkmuştum girer diye 2995 gr 49 cm doğdu bugün yine çocuk doktoruna göstercez dün sarılık başlangıcı dedi inşallah kötü bişey yoktur bense ağrılarla boğuşuyorum çok acım var doktor 3 gün acıcak dedi bide daha önceki miyom ameliyatımdan yapışıklıklarım varmış doktor onları açtı ben bebğimden 1,5 saat sonra indim aşağıya çok uğraştılar sanırım ağrım acım birazda o yüzden bunun haricinde sütüm daha gelmedi makinayla sağıyorum devamlı 1-2 damla geliyo sadece yinede bebeğimi memeye tutturuyorum çekiyo yazık zavallı ama gelen giden yok mama veriyoruz 2 saatte bir bizden şimdilik bu kadar öğleden sonra bakalım çocuk doktorumuz ne dicek

hayırlı olsun cnm.. herşey düzelir inşallah en kısa sürede..

canım iğneden dolayı sezeryan yapıyor, senin doktor ne diyor
anladım canım hayırlısı olsun o zaman hakkında :) Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi :)
Benim şuan herşey normal gözüküyo, pzts kontrol var bakalım ne dicek..
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasib etsin insallah :) darısı bizlere olsun hayırlısıyla :)

gozunaydınnnnn.......

Kızlar doğuma girecem bebeğin suyu azalmış alalım dedi dua edin bana kızlar
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağını bebeğini inşallah
kıss yağmurum doğuruyon mu ayy hadi hayırlısıyla canımmmm
çok sağol tatlım önerilerin için Rabbim uzun ömürler versin sana ve bebişine
Allah analı babalı büyütsün canımmm gözün aydın

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

ayyy yaşasınnn sen de gününü dolduran sabırlı annelerden oldun valla içimden bi his ben de tam günümü dolduracağım diyo Allah sağlıkla bebeişini büyütmeyi nasip etsin

hayırlı olsun canım inşallah kısa zamanda sütün de gelir bebişini sağlıkla büyütmen dileğiyle

Gözün aydin canım.
Allah analı babalı büyütsün canım.

Bende beklemedeyim. Bugun tekrardan kahverengi nişan gelmis. Ama agri sancı yok hala. Bakalım artık hayırlısı olsun insallah. Yarın sabaha kadar birsey gelmezse Dr'a gideceğiz. Ona gore bakacak. Aciklik var mı yok mu sezaryen mi diye.
Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…