tamam canım dinlen senbelim acıdı yaa ben biraz uzanim sonra yine gelirim kızlar
hayırlısı olsun canım o gelecegi zamanı biliyooevet kız canım ama son güne kadar bekleyen inatçı ve sabırlı bir kızmış herkes erken olur diyodu ama hiç niyetli değil
tamam canım dinlen sen
hayırlısı olsun canım o gelecegi zamanı biliyoo
saglıklı olsunlarda benim kızımn son anda boynuna kordon dolanmış doğum anında ögrendik
o an nasıl korktum çok şükür sorunsuz dünyaya geldi sadece yüzü mor du
bir haftada düzeldi şkürRabbim kimseyi evladıyla sınamasın(amin)
evet canım çok şükürhayırlısı dediğin gibi canım.. neyse ki sorun olmamış bebişte sağlıklı çok şükür.
acaba kordon dolanması ultrasonda görünmüyor mu ki
evet canım çok şükür
canım ben 27eylülde sancıyla gittim dr
baktılar herşey 2 cm dedi eve git ultrasondanda baktı iyi dedi
29 eylülde daha şiddetli sancıyla gittim hatta o gün bebegimn hartaketi yok gibiydi
o akşam gittim dr baktılar orda gördüler acıklıgımda 6cm olmuş hemen muşade altına aldılar
normal doğumla dünyaya geldi ..anlaşılıyo yani ultrasonda
Kızlar doğuma girecem bebeğin suyu azalmış alalım dedi dua edin bana kızlar
Kızlar günaydın, kasılmalarla dolu bir geceden sonra doğurmadan geldimKasılmalar devam ediyo ama aralıklarına dikkat etmedim, biraz önce sarımtırak bi akıntı geldi, doktorum önce o akıntının geleceğini söylemişti. Gidişat doğumu gösteriyo yavaş yavaş ama bir türlü emin değilim, doktorum daha vaktinde var demişti.. Çok zor beklemek çok... Allahım hepimize sabır versin inşallah..
Doğum yapan arkadaşlarım olmuş hepsinin gözüaydın, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah
Doğuma girecek arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun, bi çırpıda kurtulsunlar inşallah
insan gıcık oluyo yagünaydın yazyağmuru ben de dün çok acayip doğum belirtileri yaşadım düzenli gelen sancılarım vardı saat 23e kadar ama şimdi hiç yok sadece kasılma oluyor arada bizim kız çok şakacı çıktı diyorum eşime hep böyle yapıyor acaba mı dedirtip gelmiyor
insan gıcık oluyo yabenim tedirgin oluşum birazda doktorumdan dolayı oluyo kuzum ya. önümüzdeki bikaç gün içinde doğum hızlı ilerleyebilir, rahim ağzı kısalabilir dedi. Akıntı konusuda dediği gibi oldu. Kasılmalar desen 10 dk da 1 di. Hiç sekmedi.. Şuan belim yine hafiften ağrımaya başladı.
haklısın linammm.. insan stres yaptıkca da gelmiyo bebisler zaten. 0ffyaa işte öyle deseer insan daha rahat eder zaten doğacağı zaman fazlasıyla hissettirecek demelerine gerek yok insanı strese sokuyorlar benim doktorum hep bayramda olur en geç2.günü olur diyordu hatta bayrama da kalmaz diyordu bizde geri sayımı ona göre yaptık şimdi de bayram sonu diyor gelde delirme
40+5 miiiiiii...doğuramıcam korkusu başladı şimdide Allahım yarabbim yaaa tövbe tövbeeee..
haklısın linammm.. insan stres yaptıkca da gelmiyo bebisler zaten. 0ff
Kızlar günaydın, kasılmalarla dolu bir geceden sonra doğurmadan geldimKasılmalar devam ediyo ama aralıklarına dikkat etmedim, biraz önce sarımtırak bi akıntı geldi, doktorum önce o akıntının geleceğini söylemişti. Gidişat doğumu gösteriyo yavaş yavaş ama bir türlü emin değilim, doktorum daha vaktinde var demişti.. Çok zor beklemek çok... Allahım hepimize sabır versin inşallah..
Doğum yapan arkadaşlarım olmuş hepsinin gözüaydın, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah
Doğuma girecek arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun, bi çırpıda kurtulsunlar inşallah
günaydın nuarinimmm.. nerelerdesin kısss.. Epeydir denk gelemiyoruz, nasılsın ?günaydın merhaba herkese..
kulağımızı tıkasak iyi olcak canım yoksa böyle beklemek daha kötü.evet yaa bana sordu sancılar kasılmalar var mı diye bende oluyor arada hatta bazen gayet düzenli dedim hiç sorma bende de oluyordu hatta bu sefer kesin doğuruyorum dediğim oldu ama gel görki günüm geçti doğuma kendi ayağımla güle oynaya gittim hiç sancım yoktu 40+5te suni sancıyla doğurdum dedi moralim bozuldu remen...
ben artık alıştım yaa eşi dün çok umutlanmıştı düzenli olunca bir de hiç böyle olmamıştım ağrı resmen kendini hissettiriyordu öyleki muhteşem yüzyıl vardı onu bile gözüm görmedi hal böyle olunca adam kesin bu sefer diyordu bense hiç heveslenme yine kandırıyor bizim kız sana çekmiş inatçı diyodum ki öyle de oldu
günaydın nuarinimmm.. nerelerdesin kısss.. Epeydir denk gelemiyoruz, nasılsın ?
kulağımızı tıkasak iyi olcak canım yoksa böyle beklemek daha kötü.
kimse kimseye benzemiyor, dün nurberra bana yazmıstı benim doğumdan önceki günlerde o sekilde kasılmalarım oldu diye. 0 moral oldu bana. Bizim kasılmalar sancılar herşey farklı olucak illaki. 0 yüzden en güzeli aklımıza böyle şeyler getirmeyip hayırlısı demek ve Allah'a bırakmak
Haklısın tavuklum, gününü doldurmayı başardın gerçekten çok büyük bi sabır, helal olsun diyorum..acele etmeyin cnm..
biliyorum çok zor ama anne karnındaki her haftanın her günün hikmeti var..
şimdi çok şükür beklemiş evladım zamanını diyorum..
vakti dolunca olgunlaşan meyve gibi kopup geliyorlar..
acele etmeyin cnm..
biliyorum çok zor ama anne karnındaki her haftanın her günün hikmeti var..
şimdi çok şükür beklemiş evladım zamanını diyorum..
vakti dolunca olgunlaşan meyve gibi kopup geliyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?