aynen canım ama senin de 39 hafta olmuş normalde bakması lazım çatıyane güzel yaa ne olacağını biliyosun en azından benim doktro daha çatı muayenesi yapmadı inanılır gibi değil bayramın 2.-3. günü gel muayene ol çatı muayenen yapılsın dedi eğer çatım uygun değilse hemen sezeryana alırar bayram bayram sezeryan olduğumla kalırım gibi geliyor
aynen canım ama senin de 39 hafta olmuş normalde bakması lazım çatıya
sezaryenden korkuyorum kızlar yaa içinizde daha önce sezaryen olmuş olan var mı ?
bayramda olursa zorlanırsın canım dr da yanında olmaz sezaryende dr un yanında olması çok önemli bence sen aerfeye kadar git yaptırmak istiyorum de çatı muayenemi zaten ne kalıy ki bayrama 1-2 gün hiç olmasa bayram günü perişan olmazsınevet canım 39 hafta oldu ama pazartesi doktora gittiğimde bebeğim bir önceki haftayla aynı çıktı malesef nedense haftası ilerlememiş 38+2 çıkması gerekirken 37+3 çıktı bir önceki hafta gittiğimde ise 37+2ydi yerinde saymış anlican doktor da ona dayanarak yapmadı çok da yoğundu bahanesi oldu sanırım
aynen canım yaaa :18: zaten anestezive kendi dr um spinal i önerdi baya açıklama yapmak zorunda kaldılarsen de bendensin desene ben ameliyattan çok korkarım nedense ama genel anesteziden daha çok korkarım en iyisi lokal anestezi sen de dilersen spinal ya da epidural ol
ne güzel canım meleğin yanında Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGünaydın kızlar
Doğum yapan arkadaşlar sağlıklı ve güle güle büyütsün bebişlerini
Doğumu bekleyenleride Rabbim bir avazda kurtarsın inş
Bizde bugün 11 günluk olduk bende sizler gibi sancı bekliyodum şimdi
11günluk olduk bileprensesim uyurken bi bakim dedim sizlere
fazla kimse kalmamış mşllhRabbi,m sizleride kurtarsın inş biran önce
canım gözünaydın sorunsuz almışsındır bebişini güle güle büyüt paşanıhele şükür dogurdum arkadslar darısı basınıza dun aksam 10da sıklastı sancılar has gıttk 7 8 cm acılma dedı ama evde cekmıstm bılıyosnz kendı sancımla 1 ceyrek gece dogurdm 3750gr 52 cm allahım sancı cekerken butun hamılelere dua ettm hep bebişimle emme sorunm var daha hıc uyumadm dogum hılayemı zaten bılıysnz ama yazarm ayrıntılı bıara
kız sen duruyonmuiyi geceler canim insallah dogum yaparsinnbende cikiyorummmmm
inş doğurdum die yazarsınSizede iyi geceler canlarrr
Eğer giremessem anlarsınız doğurduğumu
Duramazsam gece yine gelirim
bayramda olursa zorlanırsın canım dr da yanında olmaz sezaryende dr un yanında olması çok önemli bence sen aerfeye kadar git yaptırmak istiyorum de çatı muayenemi zaten ne kalıy ki bayrama 1-2 gün hiç olmasa bayram günü perişan olmazsın
aynen canım yaaa :18: zaten anestezive kendi dr um spinal i önerdi baya açıklama yapmak zorunda kaldılar
ama çünkü çok korkuyorum napim ama ikna oldum spinal sezaryen olacak inşallah
saol canım darısı sizlere inşşne güzel canım meleğin yanında Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
sağ salim al inşallah kucağına bebeğiniGünaydın kızlar şimdi doktordayız kontrolden sonra bugün Yada Pazartesi günü doğuma alacak bakalım artık hayırlısı
Günaydın kızlar
Doğum yapan arkadaşlar sağlıklı ve güle güle büyütsün bebişlerini
Doğumu bekleyenleride Rabbim bir avazda kurtarsın inş
Bizde bugün 11 günluk olduk bende sizler gibi sancı bekliyodum şimdi
11günluk olduk bileprensesim uyurken bi bakim dedim sizlere
fazla kimse kalmamış mşllhRabbi,m sizleride kurtarsın inş biran önce
inşallah hiçbir sorun yaşamadan alırsın meleğini kucağına canım Rabbim yardımcımız olsundoktorum zaten yok canım pazartesi günü son günüydü hacca gitti kendisi o yüzden tatil dönüşüne kadar izinli o günde o yüzden çok yoğundu herkes doktor gitmeden muayene olmak istemiş ama hiç verimli ibr kontrol olmadı ben bayrama kadar beklim bayramda gidicem hastaneye..
spinalden korkma canım normal doğum gibi düşün herşeyin farkında olacaksın bebeğini göreceksin herşey gözetiminde yani uyumak bana korkutucu geliyor ne olup bittiğini bilmemek:18::18: ama spinal olursun kendini normal doğumda gibi hissedersn farzet ki epidural normal doğum yapıyorsun acı yok bebiş geliyor ve gelince hemen görüyorsun minişi
inşallah canım çok sağolsaol canım darısı sizlere inşş
hiç kıyamamıyorum sizlerde görüceksiniz doğum yapınca
onu pamuklara sarasım geliyoo
abisine ablasına babasına öptürmüyorum bile
Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguları(amin)
saol canım darısı sizlere olsun inş linacım senin bebek kız deilmiydi:26:sağ salim al inşallah kucağına bebeğini
maşallah büyütmüşsün bile biz de beklemedeyiz daha bakalım hayırlısı
e sen sezeryan olacaksan neden çatı muayenesi yapıyo ki sezeryanda da mı yapılıyormuşBu arada. Çatı muayenesi yapacakmış doktor o çatala çıkmak beni geriyor iyiki sezeryan
inşallah hiçbir sorun yaşamadan alırsın meleğini kucağına canım Rabbim yardımcımız olsun
zaten bebeğimi ilk benim göreceğimi bilmek onun çıkışını hissetmek en önemli sebep benim için canım inşallah sorunsuz alırız yavrularımızı geliriz evimize
ayyy ne miss kokar onlar eve girince canım yaa çok heyecanlıyım
saol canım darısı sizlere olsun inş linacım senin bebek kız deilmiydi:26:
mşllh baya bekledi benim tam 38 haftam doldu ve doğdu
hani kız bebekler çok beklemez derler ya ama kişiden kişiye deişiyo
hastanede beraber doğum yaptıgım biri vardı onunda 41. haftasındaymış ve kızı oldu
kokmazmıı yattıgı oda hep o kokuyoinşallah canım çok sağol
ayy ne güzel kokar şimdi evin miss miss onlar melekler yaaa
ben de kesinlikle öptürmem şimdiden yasakladım herkese beni sonra sinirlendirmeyin kalbinizi kırmayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?