2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen canım ama senin de 39 hafta olmuş normalde bakması lazım çatıya

aynen canım ama senin de 39 hafta olmuş normalde bakması lazım çatıya

evet canım 39 hafta oldu ama pazartesi doktora gittiğimde bebeğim bir önceki haftayla aynı çıktı malesef nedense haftası ilerlememiş 38+2 çıkması gerekirken 37+3 çıktı bir önceki hafta gittiğimde ise 37+2ydi yerinde saymış anlican doktor da ona dayanarak yapmadı çok da yoğundu bahanesi oldu sanırım

sezaryenden korkuyorum kızlar yaa içinizde daha önce sezaryen olmuş olan var mı ?

sen de bendensin desene ben ameliyattan çok korkarım nedense ama genel anesteziden daha çok korkarım en iyisi lokal anestezi sen de dilersen spinal ya da epidural ol

Günaydın kızlar şimdi doktordayız kontrolden sonra bugün Yada Pazartesi günü doğuma alacak bakalım artık hayırlısı

bayramda olursa zorlanırsın canım dr da yanında olmaz sezaryende dr un yanında olması çok önemli bence sen aerfeye kadar git yaptırmak istiyorum de çatı muayenemi zaten ne kalıy ki bayrama 1-2 gün hiç olmasa bayram günü perişan olmazsın
sen de bendensin desene ben ameliyattan çok korkarım nedense ama genel anesteziden daha çok korkarım en iyisi lokal anestezi sen de dilersen spinal ya da epidural ol
aynen canım yaaa :18: zaten anestezive kendi dr um spinal i önerdi baya açıklama yapmak zorunda kaldılar
çünkü çok korkuyorum napim ama ikna oldum spinal sezaryen olacak inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Doğum yapan arkadaşlar sağlıklı ve güle güle büyütsün bebişlerini
Doğumu bekleyenleride Rabbim bir avazda kurtarsın inş
Bizde bugün 11 günluk olduk bende sizler gibi sancı bekliyodum şimdi
11günluk olduk bileprensesim uyurken bi bakim dedim sizlere
fazla kimse kalmamış mşllhRabbi,m sizleride kurtarsın inş biran önce

ne güzel canım meleğin yanında Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

canım gözünaydın sorunsuz almışsındır bebişini güle güle büyüt paşanı

iyi geceler canim insallah dogum yaparsinn bende cikiyorummmmm
kız sen duruyonmuRabbim kurtasın canım bir avazda

Sizede iyi geceler canlarrr
Eğer giremessem anlarsınız doğurduğumu
Duramazsam gece yine gelirim
inş doğurdum die yazarsın

doktorum zaten yok canım pazartesi günü son günüydü hacca gitti kendisi o yüzden tatil dönüşüne kadar izinli o günde o yüzden çok yoğundu herkes doktor gitmeden muayene olmak istemiş ama hiç verimli ibr kontrol olmadı ben bayrama kadar beklim bayramda gidicem hastaneye..
spinalden korkma canım normal doğum gibi düşün herşeyin farkında olacaksın bebeğini göreceksin herşey gözetiminde yani uyumak bana korkutucu geliyor ne olup bittiğini bilmemek:18::18: ama spinal olursun kendini normal doğumda gibi hissedersn farzet ki epidural normal doğum yapıyorsun acı yok bebiş geliyor ve gelince hemen görüyorsun minişi

ne güzel canım meleğin yanında Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
saol canım darısı sizlere inşş
hiç kıyamamıyorum sizlerde görüceksiniz doğum yapınca
onu pamuklara sarasım geliyoo
abisine ablasına babasına öptürmüyorum bile
Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguları(amin)

Günaydın kızlar şimdi doktordayız kontrolden sonra bugün Yada Pazartesi günü doğuma alacak bakalım artık hayırlısı
sağ salim al inşallah kucağına bebeğini

maşallah büyütmüşsün bile biz de beklemedeyiz daha bakalım hayırlısı

inşallah hiçbir sorun yaşamadan alırsın meleğini kucağına canım Rabbim yardımcımız olsun
zaten bebeğimi ilk benim göreceğimi bilmek onun çıkışını hissetmek en önemli sebep benim için canım inşallah sorunsuz alırız yavrularımızı geliriz evimize

ayyy ne miss kokar onlar eve girince canım yaa çok heyecanlıyım

inşallah canım çok sağol
ayy ne güzel kokar şimdi evin miss miss onlar melekler yaaa
ben de kesinlikle öptürmem şimdiden yasakladım herkese beni sonra sinirlendirmeyin kalbinizi kırmayım diyorum

sağ salim al inşallah kucağına bebeğini

maşallah büyütmüşsün bile biz de beklemedeyiz daha bakalım hayırlısı
saol canım darısı sizlere olsun inş linacım senin bebek kız deilmiydi:26:
mşllh baya bekledi benim tam 38 haftam doldu ve doğdu
hani kız bebekler çok beklemez derler ya ama kişiden kişiye deişiyo
hastanede beraber doğum yaptıgım biri vardı onunda 41. haftasındaymış ve kızı oldu

Bu arada. Çatı muayenesi yapacakmış doktor o çatala çıkmak beni geriyor iyiki sezeryan
e sen sezeryan olacaksan neden çatı muayenesi yapıyo ki sezeryanda da mı yapılıyormuş

eveet yeni bebeği olan bir eve gidince içeri girer girmez miis koku geliyor şimdi o koku bizim evimizde olacak inşallah

evet kız canım ama son güne kadar bekleyen inatçı ve sabırlı bir kızmış herkes erken olur diyodu ama hiç niyetli değil

inşallah canım çok sağol
ayy ne güzel kokar şimdi evin miss miss onlar melekler yaaa
ben de kesinlikle öptürmem şimdiden yasakladım herkese beni sonra sinirlendirmeyin kalbinizi kırmayım diyorum
kokmazmıı yattıgı oda hep o kokuyo
heleki hareketlerikendilerini şekilden şekile sokuyolar başından kalkamıyorum
aynen canım öptürme kimseye ben kızdıgım halde yüzünde küçük sivilce gibi şeyler çıktı
bizde kimse yok sadece eşim ve diger çocuklarım onların öpmesiyle bile etkilendi yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…