[/QUOT
normal canım içini karatma aklına kötü bir şey getirme.
Allah hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah canım yaa... her şey hazır bir tek o eksik :)
[/QUOT
normal canım içini karatma aklına kötü bir şey getirme.
Allah hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah canım yaa... her şey hazır bir tek o eksik :)
​amin canım inşallah
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun​hayırlısı olsun canım demek ki hakkınızda hayırlısı buymuş olsun inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun allah yardımcınız olsun
Aldir cnm faydali nasilsa iyi uykular ALLAH rahatlik versinbende hurma aldırayım bari inş işe yararneyse kızlar ben kaçar uyku vakti.kendinize cici bakın bebişleri öptüm iyi geceler hepinize
Selam cnm hayırlısı olsun benim dr de bebegin kilosuna bagli dedi bakalim bekliyoruz saglicakla kavusalim hepimiz insallahslm kızlar bu gün kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı dr çatımın müsait olmadığını söyledi o yüzden sezeryan olucak ama daha gününü konuşmadık anestezi için tahlil verdik yarın gidip alıcaz bakıcaz artık bayrama kadar alırız dedi
benim oğlan aşağıya öyle bir baskı yapıyor ki sanki kafayı çıkaracak gibi ya sürekli tuvalete taşınıyorum sanki suyum gelecekmiş gibi hissediyorum ama gelmiyor iki gündür öyle
benim oğlan aşağıya öyle bir baskı yapıyor ki sanki kafayı çıkaracak gibi ya sürekli tuvalete taşınıyorum sanki suyum gelecekmiş gibi hissediyorum ama gelmiyor iki gündür öyle
amin canım inşalllah ama kararsızım hemen bu hafta içi mi alsa yoksa arefe gününe kadar beklesem mi bilmiyorumbenimkide aynı canım yaa.. aşağıya iniyormuş gibi geliyor... ilk aylardaki giibi sürekli tuvalete cıkıyor insan..
Hiç sevmiyorum tatlım yiyince rahatsız oluyorumOooh masallah cnm pek sevmiyordun sanırım yada o baska arkadsmiydi
normaldir cnm herkeste ayni zamanda belirtiler olmayabiliyor hayırlısı
hımm.. benim nst lerdede bir şey cıkmıyor daha.. canım sen naptın beşik işini ?? ben aldım park yatak..
Hiç sevmiyorum tatlım yiyince rahatsız oluyorum
Eşim yemeyincw kızıyor mecbur yiyoz
Henüz almadık tatllım
Zaten bizim kızın geleceğide
Yok sen aldın mı canım
Az kaldı cnm nasılsa idare edersin uykum geldi ins uyuyabilirim göğsüm daralıyor belim agriyor bebiste hareket gecti
Benimde gögsüm sıkısıyor cnm artık normal galiba
benimkide aynı canım yaa.. aşağıya iniyormuş gibi geliyor... ilk aylardaki giibi sürekli tuvalete cıkıyor insan..
Yarin da bizim yildonumumuz ama bebegimiz kismetse 21 ekimde bizlerle olacak...omur boyu, bebeginizle birlikte mutluluklar...
uykusuz her geceeee
11:30 da yatıp şimdi kalktım kızlar. uyuyamıyorum!
Elfile ne yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?