2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar mıdem çok kotu oldu zor attım kendımı lavaboya ozur dılerım ama yedıklerımı hep dışarı çıkardımm ayy çok kotu

Ay aynı benim durumum katnında ağrıyor mu alt tarafı bide davul gibi gergin mi göbeğin ben sabahtan beri dayanmaya çalışıyorum kötü olursam gitcem dr((

inş açılman vardırda seni doğuma alırlardoğurup gelirsin bize güzel haberi verirsin amin hazırlıklı git bence cnm

Ay ağzından bal damlıyor valla inşallah canım benim aynı şekilde bu hafta senin bebişte gelir bizde listeye ekleniriz stresi atarız bebişlerimize sağ salim kavuşuruz rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah doğum yapacak olan tüm arkadaşlarımızında allah yardımcısı olsun inşallah.

kızlar mıdem çok kotu oldu zor attım kendımı lavaboya ozur dılerım ama yedıklerımı hep dışarı çıkardımm ayy çok kotu
Rahatlamistir miden cnm az uyumaya calıs azcikta tuz agzina sabahta ben oyleydim ama yemeden cikiyor acikinca

​hurma ne işe yarıyor canım.
dogumu ve acılmayı kolaylastırıyoms canım ıns bende de etkı eder

inşallah Cnm inşallah

evet ama ben pek doguracagima inanmiyorum
bende ınanmıyorumm artık cıldıracayımmmmm

Üşüttüm mü acaba diye aramak istemiyorum biraz daha dayanmaya çalışcam olmazsa gidicem acile çünkü karnımda acayip gerildi (((

kız ben onceden sancım baslarsa hemen gıtmeyecem dıyodum sımdı ufak bı sancı olsun hemen gıdecem sende gıtt bence kacırma sancıları:26::26:

kızlarr zizag dan haberınız varmı en son ıkı gun once gırmıs tansıyonu felan cıkıyordu dogummu yaptıki acepp:26::26:

hadi yabilmiyordum eşime söyliyim alsında bende yiyim bu hafta cuma ya kadar gelsin oğluşum ​inşallah canım faydası olur allah yardımcımız olsun.

ah cnm inş.o listede kendimizi görmek süper bir duygu olucak.allahım bizi eylendirmsn

selam kızlar 37+2 günlüğüm doğuma dair hiç bir belirti yok bende.. normalmi kiii ??

slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı dr çatımın müsait olmadığını söyledi o yüzden sezeryan olucak ama daha gününü konuşmadık anestezi için tahlil verdik yarın gidip alıcaz bakıcaz artık bayrama kadar alırız dedi

​hayırlısı olsun canım demek ki hakkınızda hayırlısı buymuş olsun inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…