kızlar mıdem çok kotu oldu zor attım kendımı lavaboya ozur dılerım ama yedıklerımı hep dışarı çıkardımm ayy çok kotu
inş açılman vardırda seni doğuma alırlardoğurup gelirsin bize güzel haberi verirsin amin hazırlıklı git bence cnm
Rahatlamistir miden cnm az uyumaya calıs azcikta tuz agzina sabahta ben oyleydim ama yemeden cikiyor acikincakızlar mıdem çok kotu oldu zor attım kendımı lavaboya ozur dılerım ama yedıklerımı hep dışarı çıkardımm ayy çok kotu
dogumu ve acılmayı kolaylastırıyoms canım ıns bende de etkı eder​hurma ne işe yarıyor canım.
bende ınanmıyorumm artık cıldıracayımmmmminşallah Cnm inşallah
evet ama ben pek doguracagima inanmiyorum
Üşüttüm mü acaba diye aramak istemiyorum biraz daha dayanmaya çalışcam olmazsa gidicem acile çünkü karnımda acayip gerildi(((
kızlarr zizag dan haberınız varmı en son ıkı gun once gırmıs tansıyonu felan cıkıyordu dogummu yaptıki acepp:26::26:
dogumu ve acılmayı kolaylastırıyoms canım ıns bende de etkı eder
bende ınanmıyorumm artık cıldıracayımmmmm
kız ben onceden sancım baslarsa hemen gıtmeyecem dıyodum sımdı ufak bı sancı olsun hemen gıdecem sende gıtt bence kacırma sancıları:26::26:
Ay ağzından bal damlıyor vallainşallah canım benim aynı şekilde bu hafta senin bebişte gelir bizde listeye ekleniriz stresi atarız bebişlerimize sağ salim kavuşuruz rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah doğum yapacak olan tüm arkadaşlarımızında allah yardımcısı olsun inşallah.
ah cnm inş.o listede kendimizi görmek süper bir duygu olucak.allahım bizi eylendirmsn
Hurmam bitti tekrardan alalim bari kac tane yiyorsunuz kizlar günde?
selam kızlar 37+2 günlüğüm doğuma dair hiç bir belirti yok bende.. normalmi kiii ??
selam kızlar 37+2 günlüğüm doğuma dair hiç bir belirti yok bende.. normalmi kiii ??
Oooh masallah cnm pek sevmiyordun sanırım yada o baska arkadsmiydiben dün eşimin zorlamasıyla 10 tane yedim
normaldir cnm herkeste ayni zamanda belirtiler olmayabiliyor hayırlısıselam kızlar 37+2 günlüğüm doğuma dair hiç bir belirti yok bende.. normalmi kiii ??
slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı dr çatımın müsait olmadığını söyledi o yüzden sezeryan olucak ama daha gününü konuşmadık anestezi için tahlil verdik yarın gidip alıcaz bakıcaz artık bayrama kadar alırız dedi
normal galiba Cnm ben 39+1 günlük oldum
ne nst de sancı ne de açıklık var
bende hurma aldırayım bari inş işe yararneyse kızlar ben kaçar uyku vakti.kendinize cici bakın bebişleri öptüm iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?