• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim eşimde kızıyor ama bıktım işte.neyse sen dedin ya şimdi eşim ilacı almaya gidiyor demek önemli birşey ihmal etmiyim bari.eşim çoktan alıcaktı ama ben içmicem diye ısrar ettim şimdi çıkıyor dışarı:1:evet cnm o nst hem bebeğin kalp atışlarını dinliyor hemde sancıyı ölçüyor

bebişlerimiz için canım dr verdiği ilçalrı ihmal etme gerçekten çok önemli canım. benim dr hiç bahsetmemişti sancı ölçtüğünü şimdi öğrendim yarın gittiğimde sorayım neden bahsetmiyor bana acaba sancı çıkmadığı içinmi ki sadece sonuca bakıp bebeğin kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi o kadar.
:26:​

kızlar herkesın mıdesı bulanıyo benımde 1 haftadır oluyo çok kotu yayesem bulanıyo yemesemde bulanıyoo

bebişlerimiz için canım dr verdiği ilçalrı ihmal etme gerçekten çok önemli canım. benim dr hiç bahsetmemişti sancı ölçtüğünü şimdi öğrendim yarın gittiğimde sorayım neden bahsetmiyor bana acaba sancı çıkmadığı içinmi ki sadece sonuca bakıp bebeğin kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi o kadar.
:26:​

ben bizzat sordum kalp atışlarını ölçerken sancı varmı ona da bakılıyor.hatta doktor oradan çıkan kağıda baktı sancı var iki tane dedi 3 gün sonra grşlm dedi.nst girdim hatta aynı anda elime bir alet verdiler bebek hareket ettikçe düğmeye bas dedi.he birde nst ye girdiğin zaman ordan çıkan kağıda bak böye çizgiler normal giderken dağ gibi yükselen çizgiler sancı oluyor.kız gösterdi bak bu dağ gibi olan çizgi sancın dedi:)))

ne biliyim tatlım dogurmakla kafayı bozdum bu aralar:37:

kızlar çok sıkılıyorum keşke dogurasam
evdede yalnızım offfff yapacak birşey de
yok uykum gelip duruyor habire uyuyom

niye yanlızsın birilerinin olması gerekmiyormu yanında korkmuyormusun ya şaşırdım bak ben evde yanlız kalmıyım diye aldım eşyalarımı kv de kalıyorum.

ben bizzat sordum kalp atışlarını ölçerken sancı varmı ona da bakılıyor.hatta doktor oradan çıkan kağıda baktı sancı var iki tane dedi 3 gün sonra grşlm dedi.nst girdim hatta aynı anda elime bir alet verdiler bebek hareket ettikçe düğmeye bas dedi.he birde nst ye girdiğin zaman ordan çıkan kağıda bak böye çizgiler normal giderken dağ gibi yükselen çizgiler sancı oluyor.kız gösterdi bak bu dağ gibi olan çizgi sancın dedi:)))

sağol canım öğrendiğim iyi oldu valla yarın hem çatı muyenesi olacam hemde nts bağlanıcam bakayım bakalım yarın haber veririm canım.

niye yanlızsın birilerinin olması gerekmiyormu yanında korkmuyormusun ya şaşırdım bak ben evde yanlız kalmıyım diye aldım eşyalarımı kv de kalıyorum.

neden korkayim ki tatlım
eşim 2-3 de geliyor bazende
gelmiyor o yüzden sürekli buradayım
yoksa yalnızlıktan kafayı yerim

Kızlar benim sabah 7 de nişanım geldi. Eşimle gidelim mı hastaneye diye düşündük. Sma sancı olmayınca yatalım ona göre karar veririz dedik. Simdi tekrardan geldi. Dr'umu aradım muayeneye gideceğim. Artık bakalım ne olacak.
Bu arada nisan öyle farkedilmeurcrk gibi degil.
Adet olurken ilk gelen kan gibi. Pembe kırmızıya yakın.
Sabah bir heyecanlandim. :)
Elim ayağım titredi görünce. Hic beklemediğim bir anda geldi. Tuvaletimi yapmıştım.
Simdi birşeyler yiyip gideceğiz insallah.

Oyyy bebiş gelıyor demekki cnm :nazar::nazar: Hayırlı saglıklı dogumlar darısı basımıza.

neden korkayim ki tatlım
eşim 2-3 de geliyor bazende
gelmiyor o yüzden sürekli buradayım
yoksa yalnızlıktan kafayı yerim

ben biraz paniğimde :1: ​ondan şaşırdım canım :) ben kendim korktuğum için kv geldim yoksa duramam evde ki eşim akşamları hep evde olmasına rağmen gündüz bile yanlız durmak istemedim.

Canım senle sat tarıhlerımız aynıydı sanırım var mı sancı acılma?Ne gb belırtılerın var?

kızlar mıdem çok kotu oldu zor attım kendımı lavaboya ozur dılerım ama yedıklerımı hep dışarı çıkardımm ayy çok kotu

Back