benim eşimde kızıyor ama bıktım işte.neyse sen dedin ya şimdi eşim ilacı almaya gidiyor demek önemli birşey ihmal etmiyim bari.eşim çoktan alıcaktı ama ben içmicem diye ısrar ettim şimdi çıkıyor dışarıevet cnm o nst hem bebeğin kalp atışlarını dinliyor hemde sancıyı ölçüyor
İlahi nasıl güldürdün beni bu ağrılan içinde:)))
ewt cn ya ertesi günde bebek geliyor yarın giremem belki şimdiden hakkınızı helal edin yarın son hazırlıklar var ...yıkanacam fön çektirmeye gidecem ....sohbet muhabbet ağlaşma derken perşembe sabahını ederiz
bebişlerimiz için canım dr verdiği ilçalrı ihmal etme gerçekten çok önemli canım. benim dr hiç bahsetmemişti sancı ölçtüğünü şimdi öğrendim yarın gittiğimde sorayım neden bahsetmiyor bana acaba sancı çıkmadığı içinmi ki sadece sonuca bakıp bebeğin kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi o kadar.:26:
ne biliyim tatlım dogurmakla kafayı bozdum bu aralar
kızlar çok sıkılıyorum keşke dogurasam
evdede yalnızım offfff yapacak birşey de
yok uykum gelip duruyor habire uyuyom
kızlar herkesın mıdesı bulanıyo benımde 1 haftadır oluyo çok kotu yayesem bulanıyo yemesemde bulanıyoo
ben bizzat sordum kalp atışlarını ölçerken sancı varmı ona da bakılıyor.hatta doktor oradan çıkan kağıda baktı sancı var iki tane dedi 3 gün sonra grşlm dedi.nst girdim hatta aynı anda elime bir alet verdiler bebek hareket ettikçe düğmeye bas dedi.he birde nst ye girdiğin zaman ordan çıkan kağıda bak böye çizgiler normal giderken dağ gibi yükselen çizgiler sancı oluyor.kız gösterdi bak bu dağ gibi olan çizgi sancın dedi:)))
niye yanlızsın birilerinin olması gerekmiyormu yanında korkmuyormusun ya şaşırdım bak ben evde yanlız kalmıyım diye aldım eşyalarımı kv de kalıyorum.
Kızlar benim sabah 7 de nişanım geldi. Eşimle gidelim mı hastaneye diye düşündük. Sma sancı olmayınca yatalım ona göre karar veririz dedik. Simdi tekrardan geldi. Dr'umu aradım muayeneye gideceğim. Artık bakalım ne olacak.
Bu arada nisan öyle farkedilmeurcrk gibi degil.
Adet olurken ilk gelen kan gibi. Pembe kırmızıya yakın.
Sabah bir heyecanlandim. :)
Elim ayağım titredi görünce. Hic beklemediğim bir anda geldi. Tuvaletimi yapmıştım.
Simdi birşeyler yiyip gideceğiz insallah.
neden korkayim ki tatlım
eşim 2-3 de geliyor bazende
gelmiyor o yüzden sürekli buradayım
yoksa yalnızlıktan kafayı yerim
sağol canım öğrendiğim iyi oldu valla yarın hem çatı muyenesi olacam hemde nts bağlanıcam bakayım bakalım yarın haber veririm canım.
ben biraz paniğimde​ondan şaşırdım canım :) ben kendim korktuğum için kv geldim yoksa duramam evde ki eşim akşamları hep evde olmasına rağmen gündüz bile yanlız durmak istemedim.
kızlar herkesın mıdesı bulanıyo benımde 1 haftadır oluyo çok kotu yayesem bulanıyo yemesemde bulanıyoo
tmm cnm mutlaka haber ver sancıların var mı bakalım sormayı unutma çatı muayenesi fln herşeyi sor cnm.
tamam canım hepsini sorcam bakalım ne diyecek inşallah açılma olmuştur biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?