• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim :16:son 6 gün cnm.ayrıca o sertleşmeler bendede vardı dün sancı olarak çıktı ama gerçek sancı sayılmıyor düzenli olması gerekiyor.ama dün doktordan sonra bel ağrıları başladı ve hala devam ediyor.

bel agrisi bende geçmiyor karın ağrısi da
ama hiç nst de sancı yok aramızda bir
gün var Cnm off kafayı yiyecegim ne olur
bebisler dogsun allahim(AMİN):43:

bel agrisi bende geçmiyor karın ağrısi da
ama hiç nst de sancı yok aramızda bir
gün var Cnm off kafayı yiyecegim ne olur
bebisler dogsun allahim(AMİN):43:

aynı durumdayız artık düşünmekten yoruldum şu ağrılar artsada doğuma gitsek artık.senin sancı çıkmamış ama benim 2 tane çıktı doktor 3 gün sonra görüşelim sancılar çoğalırsa gel dedi o sancılar sırasında sadece kasılma hissettim.off cnm doğursak artık zil takıp oynucam :1:

aynı durumdayız artık düşünmekten yoruldum şu ağrılar artsada doğuma gitsek artık.senin sancı çıkmamış ama benim 2 tane çıktı doktor 3 gün sonra görüşelim sancılar çoğalırsa gel dedi o sancılar sırasında sadece kasılma hissettim.off cnm doğursak artık zil takıp oynucam :1:
bende ama nerde bekle bekle dokuz dogurdum
hurma yıyorumm dr den geldıgımden berı mucıze beklıyorum sanırsamm:27::27:

dün eşim getirmiş zorla ye diyor bende
tatlı yiyemiyorum sabahtan beri zorluyorum
şeker komasına girecem tam 10 tane yedim:1:

Geldim benn belimde bi agri var sirtima dogru :)) sevinsem mi insan aci cekmeye bu kadar merakli olur mu ya ;))

Geldim benn belimde bi agri var sirtima dogru :)) sevinsem mi insan aci cekmeye bu kadar merakli olur mu ya ;))

kız benim heryerim ağrıyor belim
karnım kasiklarim :1:ama dogurmuyom :1:
Sizinde karniniz sızlıyor mu birde vajinam
hem şiş hemde ağrıyor yuruyemiyorum :44:

kız benim heryerim ağrıyor belim
karnım kasiklarim :1:ama dogurmuyom :1:
Sizinde karniniz sızlıyor mu birde vajinam
hem şiş hemde ağrıyor yuruyemiyorum :44:

Vajinanin sizisi oraya Bastigi icin oluyo zulum bassin daha iyi aciklik yapar da dogurursun ins.:)

ablamin cocugu olsun diye 41 asin tpluyorum hamile annelerder. sizden de rica ediyorum. Allah razi olsun.okursaniz gonderimi beenip ya da tekrar cevapladan okudum derseniz cok sevinirm.

Kizlar benimde agrilar aynen devam bakalim yarin kontrol var ama doktorum bayramda yok ve benim sezaryan insallah bayramda gelmez oglusum...

kızlar benim acayipkasılmam var kasıklarıma iğne batıyo gibi bebek sağ tarafımı çıkaracakmış gibi şişiriyo yatamıom oturamıyorumm şaşırdım perşembeye doğuracam ....o zamana kadar dursa bari ..normalmi kızlar

canım yarın doğumun varmış çok sevindim inşallah alacaksın bebişini sağ salim kucağına.RABBİM acısız doğum nasip etsin inş. hemen ayaklanırsın canım.inşallah henüz doğurmamış tüm arkadaşlarımızın doğumu bi avazda acısız sancısız en rahat şekilde olur.canım bizim içinde dua et doğuma girdiğinde.hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize:16:

evet arkadaşım hayırlısyla inşallah cok tşk ederim:) gelmedi bizim tembel kız çatıya bile giremedi napalım sezeryan kısmetmiş:) sağlıkla doğsunda şu an tek onu düşünüyorum lilypedcim:)darısı senin başına olsun tez zamanda sende al yavrunu kucağına biran önce sağlıkla sende :) doğuma girdiğimde mutlaka dua edicem hepinize doğum hikayelerimizle buluşmak dileğiyle allaha emanet olun hepiniz yavrularınızla:)öpüyorum lilypedcim:)

bende dünden beri adet sancısı çekiyorum ama hafif hafif.hiç geçmedi.aynı durumdayız inş şiddetlenir ve düzene girerde doğum yaparız cnm :16:

Bilgisayara birşeyler oldu dondu yazmadı ya cevap veremedim canım inşallah doğum olur bu hafta diyorum bende amin eğer bu hafta değilde haftaya bayramda denk gelirse ayvayı yedim benim dr izinli mecbur devlet hastahanesine kadın doğuma kalıcam hastahane hijyenik değil istemiyorum ne yaparım bilmiyorum çok korkuyorum inşallah gelir oğluşum yarın dr. çatı muyenemde var nts giricem bakalım neler diyecek.

Sonda isini soyledigin iyi oldu cnm cok saol.senin guzel haberlerini beklicem.Saat kacta girceksin ameliyata.insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.

Cnm 9;30 gibi gidicem 11:30 gibi alırım dedi ameliyata...ins cnm hasta bezini falanda sor hastane veriyomu yoksa al lazım oluyormuş ben sordum hastane veriyor...ins rahat geçer ...

Cnm 9;30 gibi gidicem 11:30 gibi alırım dedi ameliyata...ins cnm hasta bezini falanda sor hastane veriyomu yoksa al lazım oluyormuş ben sordum hastane veriyor...ins rahat geçer ...

Hasta bezini biz aldik.bizim hastane vermiyor.insallah cok rahat gecer cnm.Allah yardimcimiz olsun.

Bilgisayara birşeyler oldu dondu yazmadı ya cevap veremedim canım inşallah doğum olur bu hafta diyorum bende amin eğer bu hafta değilde haftaya bayramda denk gelirse ayvayı yedim benim dr izinli mecbur devlet hastahanesine kadın doğuma kalıcam hastahane hijyenik değil istemiyorum ne yaparım bilmiyorum çok korkuyorum inşallah gelir oğluşum yarın dr. çatı muyenemde var nts giricem bakalım neler diyecek.

bişte bende bayrama kadar olsun istiyorum aynı durumda herkes:50: inş gelir bebişler bekletmesinler artık yaaa.bende dün çatı muayenesi oldum ilk defa dünden beri belimde ara ara ve hafif adet sancıları oluyor vede akıntım arttı biraz.sen ilk defamı olucaksın cnm:53:

Back