Cnm normal dogumlarda sonda takilmiyo diye biliyprum ben.o yuzden icini rahat tut.
inş takmazlar cnm herşeyden korkar oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm normal dogumlarda sonda takilmiyo diye biliyprum ben.o yuzden icini rahat tut.
benim son 6 gün cnm.ayrıca o sertleşmeler bendede vardı dün sancı olarak çıktı ama gerçek sancı sayılmıyor düzenli olması gerekiyor.ama dün doktordan sonra bel ağrıları başladı ve hala devam ediyor.
bel agrisi bende geçmiyor karın ağrısi da
ama hiç nst de sancı yok aramızda bir
gün var Cnm off kafayı yiyecegim ne olur
bebisler dogsun allahim(AMİN)
bende ama nerde bekle bekle dokuz dogurdumaynı durumdayız artık düşünmekten yoruldum şu ağrılar artsada doğuma gitsek artık.senin sancı çıkmamış ama benim 2 tane çıktı doktor 3 gün sonra görüşelim sancılar çoğalırsa gel dedi o sancılar sırasında sadece kasılma hissettim.off cnm doğursak artık zil takıp oynucam
hurma yıyorumm dr den geldıgımden berı mucıze beklıyorum sanırsamm
Geldim benn belimde bi agri var sirtima dogru :)) sevinsem mi insan aci cekmeye bu kadar merakli olur mu ya )
kız benim heryerim ağrıyor belim
karnım kasiklarim ama dogurmuyom
Sizinde karniniz sızlıyor mu birde vajinam
hem şiş hemde ağrıyor yuruyemiyorum :44:
canım yarın doğumun varmış çok sevindim inşallah alacaksın bebişini sağ salim kucağına.RABBİM acısız doğum nasip etsin inş. hemen ayaklanırsın canım.inşallah henüz doğurmamış tüm arkadaşlarımızın doğumu bi avazda acısız sancısız en rahat şekilde olur.canım bizim içinde dua et doğuma girdiğinde.hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize
bende dünden beri adet sancısı çekiyorum ama hafif hafif.hiç geçmedi.aynı durumdayız inş şiddetlenir ve düzene girerde doğum yaparız cnm
Sonda isini soyledigin iyi oldu cnm cok saol.senin guzel haberlerini beklicem.Saat kacta girceksin ameliyata.insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.
hurma yıyorumm dr den geldıgımden berı mucıze beklıyorum sanırsamm
Cnm 9;30 gibi gidicem 11:30 gibi alırım dedi ameliyata...ins cnm hasta bezini falanda sor hastane veriyomu yoksa al lazım oluyormuş ben sordum hastane veriyor...ins rahat geçer ...
Geldim benn belimde bi agri var sirtima dogru :)) sevinsem mi insan aci cekmeye bu kadar merakli olur mu ya )
Bilgisayara birşeyler oldu dondu yazmadı ya cevap veremedim canım inşallah doğum olur bu hafta diyorum bende amin eğer bu hafta değilde haftaya bayramda denk gelirse ayvayı yedim benim dr izinli mecbur devlet hastahanesine kadın doğuma kalıcam hastahane hijyenik değil istemiyorum ne yaparım bilmiyorum çok korkuyorum inşallah gelir oğluşum yarın dr. çatı muyenemde var nts giricem bakalım neler diyecek.
kız benim heryerim ağrıyor belim
karnım kasiklarim ama dogurmuyom
Sizinde karniniz sızlıyor mu birde vajinam
hem şiş hemde ağrıyor yuruyemiyorum :44: